Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, KaterinaNina25 είπε:

Κορίτσια τελικά ήταν Βιοχημική κύηση.... Όλα καλά μου είπε.... Η περίοδος θα μου έρθει είπε... Είναι 8 χιλιοστά το ένδομητριο.... Μετά την περίοδο να ξαναπροσπαθησουμε.... 

Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να περιμένεις αγάπη!!βουρ στις διακοπές όμορφα κ ωραία!!!με τα μπανάκια σας κ τις κοκτέιλαρες σας το βράδυ!!!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

ρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο στην Αθηνα τωρα ακουγα που μια γυναικα η οποια ο ανδρας της ειναι πυροσβεστης εχασε το 6 μηνων μωρακι της και η ιδια νοσηλευεται στην εντατικη μου σηκωθηκε η τριχα και εκλαιγα φανταστειτε αυτη την γυναικα η οποια το γεννησε το εφερε στον κοσμο το θηλασε το πηρε αγκαλια και αν τελικα ζησει τι θα εχει να θυμαται εναν πραγματικο εφιαλτη αυτα βλεπω και δοξαζω τον Θεο να λεμε κοριτσια να ειμαστε καλα και θα ερθουν ολα να μην μας βαζει τιποτα κατω τωρα αυτη η γυναικα πως θα βρει την δυναμη να συνεχισει;;;

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

πρίν από 18 λεπτά , giotitsa είπε:

ρε κοριτσια τι πραγμα ειναι αυτο στην Αθηνα τωρα ακουγα που μια γυναικα η οποια ο ανδρας της ειναι πυροσβεστης εχασε το 6 μηνων μωρακι της και η ιδια νοσηλευεται στην εντατικη μου σηκωθηκε η τριχα και εκλαιγα φανταστειτε αυτη την γυναικα η οποια το γεννησε το εφερε στον κοσμο το θηλασε το πηρε αγκαλια και αν τελικα ζησει τι θα εχει να θυμαται εναν πραγματικο εφιαλτη αυτα βλεπω και δοξαζω τον Θεο να λεμε κοριτσια να ειμαστε καλα και θα ερθουν ολα να μην μας βαζει τιποτα κατω τωρα αυτη η γυναικα πως θα βρει την δυναμη να συνεχισει;;;

Αστα να πάνε.. θα πρέπει να λάβει ψυχολογική στήριξη αυτή η γυναίκα και σιγουρα θα χρειαστεί χρόνος.

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@kido μου σηκωθηκε η τριχα εσυ τι κανειςςς;;;;

Καλά κι εγώ παρακολουθώ τις εξελίξεις αν και σε λίγο θα έρθουν σπίτι μας φίλοι να φαμε παρεούλα. Σας αφήνω λοιπόν και τα λέμε αύριο! Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

1 hour ago, giotitsa είπε:

Δυστυχως δεν υπάρχουν λογια μεγάλη τραγωδία χάθηκαν τοσες ψυχές τόσα παιδάκια με τους γονείς.. Το λέω και θα το φωνάζω αυτό που είπες και εσυ όλα αυτά που συζητάμε εδώ όπως πολλααα αλλα φτιάχνουν να έχουμε υπομονή..

• Μου αρέσει 1

Αχ ρε κορίτσια...

Κανω οτι μπορώ για να μη μαθαίνω τα νέα γιατι αυτη τη στιγμή βρε παιδια δε μας προσφέρει κατι να παρακολουθούμε όλη αυτη τη δυστυχία. Εγω τουλαχιστον επηρεάζομαι παρα πολυ και αν πέσω δε με σηκώνει τιποτα.. Ειμαι ικανή να περάσω όλη τη νυχτα σκεπτόμενη το πως μπορει να νιώθουν οι άλλοι. 

Μηπως κι εσυ λουλου μου έβλεπες τα γεγονότα στην τηλεόραση και επηρεάστηκες και γι αυτο ειχες τη μεγάλη σύσπαση; 

Για να πουμε και κατι ευχάριστο, ωραία η έκλειψη σεληνης ε;;;;

4 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Ποοοο κορίτσια η σημερινή μέρα ήταν κακή για όλες μας σχεδόν όσες δλδ περίμεναμε......

Ας το αποδώσουμε στην έκλειψη της σελήνης μήπως κι ευθυμήσουμε και πάρουμε κουράγιο για τη συνέχεια...:(

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Αχ ρε κορίτσια...

Κανω οτι μπορώ για να μη μαθαίνω τα νέα γιατι αυτη τη στιγμή βρε παιδια δε μας προσφέρει κατι να παρακολουθούμε όλη αυτη τη δυστυχία. Εγω τουλαχιστον επηρεάζομαι παρα πολυ και αν πέσω δε με σηκώνει τιποτα.. Ειμαι ικανή να περάσω όλη τη νυχτα σκεπτόμενη το πως μπορει να νιώθουν οι άλλοι. 

Μηπως κι εσυ λουλου μου έβλεπες τα γεγονότα στην τηλεόραση και επηρεάστηκες και γι αυτο ειχες τη μεγάλη σύσπαση; 

Καταπληκτική! Την είδα λίγο από το μπαλκόνι του σπιτιού! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

5 ώρες πρίν, KaterinaNina25 είπε:

Κορίτσια τελικά ήταν Βιοχημική κύηση.... Όλα καλά μου είπε.... Η περίοδος θα μου έρθει είπε... Είναι 8 χιλιοστά το ένδομητριο.... Μετά την περίοδο να ξαναπροσπαθησουμε.... 

Νέες προσπαθείες κοριτσι μου και όλα καλα να πανε!! 

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Αχ ρε κορίτσια...

Ναιιιιιι πολύ ωραία!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Αχ ρε κορίτσια...

Καλησπέρα!!!!!!τη προηγούμενη μέρα είχα πονακια γιατί ήμουν χάλια με τις πυρκαγιές .Μπορεί να φταίει και αυτό.σημερα έπαθα μια πολυ light .τωρα διάβασα ότι τελικά τα δίδυμα δεν είναι ζωντανά κςινπροσπαθω να κρατηθώ μη πέσω.τεσπα. 

Είχα πάει βολτπυλα και είδα την εκληψη αγκαλιά με την ανηψια μου.ηταν πολυ ωραιο 

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα!

@loyloy πως είσαι σήμερα? Είχες άλλη σύσπαση? 

Καλημέρα.ειχα πριν λίγο αλλά μικρούλα.τωρα με τα φάρμακα ηρέμησα πολυ. Καλά εδώ γίνεται μάχη στη κοιλιά μου.ο μπέμπης κλωτσαει φουλ.

Εσύ πως Είσαι?έχεις ακόμα αιματακι?

1 hour ago, giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερααα

Καλημέρα!!!!!!Καλό σουκου να χουμε!

Βρε κορίτσια Σορυ που θα αναφερθώ σε αυτό αλλά νευριασα πολυ.μπηκα στο fb  και σε κάποια σελίδα έχουν φτιάξει φωτο φώτο με τα διδυμακια και τις έχουν κάνει αγγελάκια και όλοι το κοινοποιούν.ελεος δλδ.οι άνθρωποι πενθούν χάσανε τα παιδιά τους,  πρέπει να βλέπουν κι αυτό?αν είναι δυνατόν.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα.ειχα πριν λίγο αλλά μικρούλα.τωρα με τα φάρμακα ηρέμησα πολυ. Καλά εδώ γίνεται μάχη στη κοιλιά μου.ο μπέμπης κλωτσαει φουλ.

@loyloyκαι @palmoira πως ειστεεεε;;;;

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Βρε κορίτσια Σορυ που θα αναφερθώ σε αυτό αλλά νευριασα πολυ.μπηκα στο fb  και σε κάποια σελίδα έχουν φτιάξει φωτο φώτο με τα διδυμακια και τις έχουν κάνει αγγελάκια και όλοι το κοινοποιούν.ελεος δλδ.οι άνθρωποι πενθούν χάσανε τα παιδιά τους,  πρέπει να βλέπουν κι αυτό?αν είναι δυνατόν.

@loyloy εγω δεν εχω facebook και εχω ησυχασειιιιι

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...