Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Μπραβο λουλου που δεν εχεις πια συσπάσεις. Εγινε τιποτα εχθές και σε στεναχώρησε ή σε άγχωσε καθολου; Μπορει καμία φορα να παίζει ρόλο κι αυτο. Κρατα στάση ζεν οτι και να γίνεται! Για ποσο καιρό θα πρέπει να προστατευεσαι και να παίρνεις αγωγή;

Καλη τύχη και σε εσενα @kido και σε όσες περιμένουν! 

@fairy-mary είδες θετικό τεστακι τελικα;

hellooo..

μέχρι χθες όχι..σήμερα δεν έχω κάνει είμαι ακόμα στη δουλειά, το απόγευμα θα ξέρω!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

6 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Εννοείται να με ενημερώσεις! Ελπιζω να έχετε κλείσει εισιτήρια για το πλοίο. Εχει παρα πολυ κοσμο και πολλές φορές ερχονατι ως εδω και δεν βρίσκουν τιποτα! 

Καλημερα σε όλες!

Ταξιδεύουμε 9 Κ μισή πρωί 13 Αυγούστου την προηγούμενη μέρα έχουμε κλείσει ξενοδοχείο στις 12 αλλά θα ήμαστε εκεί το απόγευμα αργά....

Επειδή καθυστερησαμε να κλείσουμε εισιτήρια τα μεσημεριανά δεν το ξέραμε κ τα χάσαμε 

LolXp3.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Κοιτα, δεν μου έχει τυχει, από όσο ξέρω όμως, κάτω από 5 είναι αρνητική η εξέταση (σημαίνει όχι εγκυος) και άρα αδιαθετείς. Τα τεστ φαντάσου  ανιχνεύουν πάνω από 20 μονάδες. Και σε βιοχημικές κυήσεις έχω δει από κορίτσια εδώ που είχε πεσει πχ στο 10 η χοριακή ότι την επόμενη αδιαθέτησαν.

Τι να πω..... Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα... 

@KaterinaNina25 λυπάμαι... Δεν πήγε καλα αυτος ο μήνας ρε κορίτσια. Αν δεν εχει γίνει λάθος με την Κατερίνα, ειναι η τρίτη βιοχημική. Τι να πω... Τι να φταίει.. Νομιζα οτι το καλοκαίρι ειναι πολυ καρπερο. Πάντως Κατερίνα ισχύει το ίδιο που ειπα και στις αλλες κοπέλες. Μετα απο μια βιοχημική οι περισσότερες μένουν έγκυες κι εχουν φυσιολογικοτατες εγκυμοσύνες. Κι αν δεν ειναι ο αμέσως επόμενος κύκλος, τέλος πάντων, σύντομα θα εισαι εγκυούλα. 

@Flo flo σε περιμένω στις 12 του μήνα! 

@KaterinaNina25 λυπαμαι πολύ. Συζήτα και με το γιατρό σου αλλά μη το βάλεις κάτω. Το ότι έμεινες εγκυος είναι πολύ ελπιδοφόρο για επόμενη φορά. 

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

Καλά ποσά γράψατε,έχω χάσει πολλά...θα προσπαθήσω να τα διαβάσω....Εμείς γυρίσαμε σπίτι...τώρα μάλλον είμαι σε γόνιμες ,αυτήν την φορά άργησε λίγο ο κύκλος μου,σε μέρα είμαι 26η νομίζω..Ε δεν πειράζει...γενικά καλά...

@palmoira Πώς είσαι κορίτσι μου?τι γίνεται με το αίμα?όλα καλά εύχομαι έτσι?

@loyloyΌταν πετρωνει η κοιλιά κ έχεις κ πόνο είναι συσπάσεις αν είναι μόνο πέτρωμα είναι φυσιολογικές προετοιμάζεται από τώρα για τον τοκετό.είναι  οι λεγόμενες προπαρασκευαστικές συσπάσεις κ δεν είναι τπτ.αν είσαι στην πρώτη περίπτωση,όντως η προγεστερόνη θα σε βοηθήσει πολύ κ εγώ έπαιρνα κολπικα κ δεν είχα παρενέργειες ευτυχώς συν μαγνήσιο φουλ κ τελικά με προκληση γέννησα .

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?

Ζουζουνιτσα είμαι ακόμη στο κρεββάτι με καφέ εκκρίσεις και περιμένω να πάω στο γιατρό την άλλη Παρασκευή.

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Τι να πω..... Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα... 

Ξέρω πως νιώθεις.. Υπομονή κοριτσάκι μου θα γίνει ότι πρέπει να γίνει το θέμα είναι τι συνέβη τόσο διάστημα όπου αυτά βέβαια θα τα πείτε με τον γιατρό. Σου εύχομαι σύντομα να επανέλθεις και όλα να πάνε καλα από εδώ και πέρα 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Ξέρω πως νιώθεις.. Υπομονή κοριτσάκι μου θα γίνει ότι πρέπει να γίνει το θέμα είναι τι συνέβη τόσο διάστημα όπου αυτά βέβαια θα τα πείτε με τον γιατρό. Σου εύχομαι σύντομα να επανέλθεις και όλα να πάνε καλα από εδώ και πέρα 

Έτσι όπως τα λες.    

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Κορίτσια μου δεν κρατήθηκα έκανα ένα τεστ και ήταν αρνητικό έχω ασταθή κύκλο η αλήθεια είναι αλλά στεναχωρέθηκα. 

Γεια μπουκιτσα.. Ποτε περιμένεις περίπου; Κανεις μεγάλες αποκλίσεις; 

Κορίτσια τελικά ήταν Βιοχημική κύηση.... Όλα καλά μου είπε.... Η περίοδος θα μου έρθει είπε... Είναι 8 χιλιοστά το ένδομητριο.... Μετά την περίοδο να ξαναπροσπαθησουμε.... 

• Λυπημένη/-ος 5

πρίν από 55 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Κορίτσια τελικά ήταν Βιοχημική κύηση.... Όλα καλά μου είπε.... Η περίοδος θα μου έρθει είπε... Είναι 8 χιλιοστά το ένδομητριο.... Μετά την περίοδο να ξαναπροσπαθησουμε.... 

Όπως το λες θα ξαναπροσπαθήσετε και όλα καλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...