Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Όλα καλά.αφου χτες με φουλαρανε με μαγνήσιο και προγεστερόνη.τωρα σε λίγο ξεκινάω τον επόμενο γύρω με τα χάπια.για μια βδομάδα μου παν να δούμε.θα πάω και φαρμακειο τώρα να πάρω το σιρόπι για τη τουαλέτα.μηπως ήταν κολικος εντέρου.μακαρι να ταν αυτό πάντως.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

@loyloy πως εισαι ;;;; νιωθεις ακομα πετρα την κοιλια σου ;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, loyloy είπε:

Όλα καλά.οταν ποναγα είχε πετρωσει.ευτυχώς κλωτσάει και ο μικρος και έχω ξεαγχωθει εντελώς

@loyloy αν κλοτσαει μην τον φοβασαι καθολουυυυυ ετσι παμε γερα ηθελε να σου κανει νερα χαχαααχαχαχ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 37 λεπτά , loyloy είπε:

Όλα καλά.αφου χτες με φουλαρανε με μαγνήσιο και προγεστερόνη.τωρα σε λίγο ξεκινάω τον επόμενο γύρω με τα χάπια.για μια βδομάδα μου παν να δούμε.θα πάω και φαρμακειο τώρα να πάρω το σιρόπι για τη τουαλέτα.μηπως ήταν κολικος εντέρου.μακαρι να ταν αυτό πάντως.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!

Μπράβο! Κάτσε να ξεκουραστείς κιόλας λιγάκι. Μπορεί οντως να είναι το έντερο σου!

preg.png

πρίν από 32 λεπτά , palmoira είπε:

Μπράβο! Κάτσε να ξεκουραστείς κιόλας λιγάκι. Μπορεί οντως να είναι το έντερο σου!

Πάω καθε μέρα μωρέ τουαλέτα.δεβ είναι να πεις ότι είχα και μέρες.τωρα θα δούμε.θα πιω και αυτή την  αηδία.

Διαφημίσεις

Μπραβο λουλου που δεν εχεις πια συσπάσεις. Εγινε τιποτα εχθές και σε στεναχώρησε ή σε άγχωσε καθολου; Μπορει καμία φορα να παίζει ρόλο κι αυτο. Κρατα στάση ζεν οτι και να γίνεται! Για ποσο καιρό θα πρέπει να προστατευεσαι και να παίρνεις αγωγή;

Καλη τύχη και σε εσενα @kido και σε όσες περιμένουν! 

@fairy-mary είδες θετικό τεστακι τελικα;

• Ευχαριστώ 1

On 26/7/2018 at 9:32 ΠΜ, giotitsa είπε:

@Dggs καλημερα και σενα κοριτσι μου θα ξαναπροσπαθησεις την επομενη φορα θετικο τεστακι τι τελεια διακοπαρεςςςςςς ποτε φευγεις;;;;;

Έτσι ακριβός... 8 του μήνα φεύγουμε πάμε Αμμουλιανή.. είναι φανταστικό μέρος

πρίν από 7 λεπτά , Dggs είπε:

Έτσι ακριβός... 8 του μήνα φεύγουμε πάμε Αμμουλιανή.. είναι φανταστικό μέρος

@Dggsτι τελεια ευχομαι να περασετε τελεια ρε κοριτσια ενα παραξενο πραγμα σημερα αν δεν ηξερα οτι κανω επαφες με προφυλαξη θα ορκιζομουν οτι ειμαι εγκυος μιλαμε για καουρες εχω πεθανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , giotitsa είπε:

@Dggsτι τελεια ευχομαι να περασετε τελεια ρε κοριτσια ενα παραξενο πραγμα σημερα αν δεν ηξερα οτι κανω επαφες με προφυλαξη θα ορκιζομουν οτι ειμαι εγκυος μιλαμε για καουρες εχω πεθανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Αυτές οι καουρες είναι βασανιστικές. Εγώ δεν έχω αλλά έχουν πάρα πολλοί κ ξέρω είναι βάσανο 

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπραβο λουλου που δεν εχεις πια συσπάσεις. Εγινε τιποτα εχθές και σε στεναχώρησε ή σε άγχωσε καθολου; Μπορει καμία φορα να παίζει ρόλο κι αυτο. Κρατα στάση ζεν οτι και να γίνεται! Για ποσο καιρό θα πρέπει να προστατευεσαι και να παίρνεις αγωγή;

Καλη τύχη και σε εσενα @kido και σε όσες περιμένουν! 

@fairy-mary είδες θετικό τεστακι τελικα;

Όχι.στο καναπέ έβλεπα τηλεόραση και με έπιασε ξαφνικά.παθαινω Κα να 10ημερο τώρα μικρές συσπάσεις Όχι τοσ Ο έντονες αλλά το χτεσινό απλα δεν υπήρχε.

@KaterinaNina25 Σήμερα δεν θα πας για επαναληπτική χοριακη?

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

Αυτές οι καουρες είναι βασανιστικές. Εγώ δεν έχω αλλά έχουν πάρα πολλοί κ ξέρω είναι βάσανο 

@Flo flo εγω εχω τρομερο προβλημα ασε με εχω παρει malox τωρα 

xfHlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Όχι.στο καναπέ έβλεπα τηλεόραση και με έπιασε ξαφνικά.παθαινω Κα να 10ημερο τώρα μικρές συσπάσεις Όχι τοσ Ο έντονες αλλά το χτεσινό απλα δεν υπήρχε.

@KaterinaNina25 Σήμερα δεν θα πας για επαναληπτική χοριακη?

Πήγα ήταν 2....οποτε το  έχασα το μωράκι μου.... Τ απόγευμα θα πάω στο γιατρό γιατι του φάνηκε πολύ περίεργο.... Τώρα δεν ξέρω μακάρι να κάνανε λάθος.... Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.... 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 4 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Πήγα ήταν 2....οποτε το  έχασα το μωράκι μου.... Τ απόγευμα θα πάω στο γιατρό γιατι του φάνηκε πολύ περίεργο.... Τώρα δεν ξέρω μακάρι να κάνανε λάθος.... Αν και δεν έχω πολλές ελπίδες.... 

@KaterinaNina25 ποσο εβδομαδων σε εδειχνε η προηγουμενη χοριακη ;;

xfHlp3.png

Καλά ποσά γράψατε,έχω χάσει πολλά...θα προσπαθήσω να τα διαβάσω....Εμείς γυρίσαμε σπίτι...τώρα μάλλον είμαι σε γόνιμες ,αυτήν την φορά άργησε λίγο ο κύκλος μου,σε μέρα είμαι 26η νομίζω..Ε δεν πειράζει...γενικά καλά...

@palmoira Πώς είσαι κορίτσι μου?τι γίνεται με το αίμα?όλα καλά εύχομαι έτσι?

@loyloyΌταν πετρωνει η κοιλιά κ έχεις κ πόνο είναι συσπάσεις αν είναι μόνο πέτρωμα είναι φυσιολογικές προετοιμάζεται από τώρα για τον τοκετό.είναι  οι λεγόμενες προπαρασκευαστικές συσπάσεις κ δεν είναι τπτ.αν είσαι στην πρώτη περίπτωση,όντως η προγεστερόνη θα σε βοηθήσει πολύ κ εγώ έπαιρνα κολπικα κ δεν είχα παρενέργειες ευτυχώς συν μαγνήσιο φουλ κ τελικά με προκληση γέννησα .

τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε?

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...