Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, giotitsa είπε:

@Smile89 τι θα κανεις στο αυριανο ραντεβου;;;

Υπερηχο εχουμε Τιποτα ιδιαίτερο εε μήπως γραψει κ καμια εξέταση. Αλλα μονο που θα το δούμε παλι μας αρκεί. Μας έχει ληψει πολυ!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Υπερηχο εχουμε Τιποτα ιδιαίτερο εε μήπως γραψει κ καμια εξέταση. Αλλα μονο που θα το δούμε παλι μας αρκεί. Μας έχει ληψει πολυ!!! 

@Smile89 τοτε καλο υπερηχοοοο

xfHlp3.png

Κορίτσια τα φώτα σας.συσπασεις σε βαθμό που κλαίω από το πόνο.πηρα το γιατρό.2 χάπια μαγνήσιο utrogestan κολπικα και μου πε και υποθετο βολταρεν.να Τα παρω όλα τώρα και να ξαπλώσω.

Το βολταρεν κάνει όμως?ξέρετε καμία παρόμοια περίπτωση να πήρε βολταρεν υποθετο στην εγκυμοσύνη?2ο τριμηνο

Διαφημίσεις

@fairy-mary κάνε διατροφή εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Κ κάνε βαρη κ αερόβια. Αυτή είναι η λύση. 

Ελλατωσε3τους υδατάνθρακες όπως πχ ψωμια, γλυκά,μακαρόνια,ποτό, βάφλες,κρέπες κτλ. Τρώτε πολύ κρέας ψάρι κοτόπουλο γαλακτομικα τυριά αυγά κτλ κ μπόλικη σαλάτα 

LolXp3.png

πρίν από 20 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας.συσπασεις σε βαθμό που κλαίω από το πόνο.πηρα το γιατρό.2 χάπια μαγνήσιο utrogestan κολπικα και μου πε και υποθετο βολταρεν.να Τα παρω όλα τώρα και να ξαπλώσω.

Το βολταρεν κάνει όμως?ξέρετε καμία παρόμοια περίπτωση να πήρε βολταρεν υποθετο στην εγκυμοσύνη?2ο τριμηνο

κανει ναι εννοειτε. ειναι απλο παυσιπονο σαν το ντεπον κανε οτι σου λεει ο γιατρος κ να σηκωνεσε μονο για τουαλετα κ ξαπλωσε απτην αριστερη μερια. 

πρίν από 36 λεπτά , loyloy είπε:

Μην ανησυχείς. Εμένα μου δίνει buscopan παυσίπονο. Ξάπλωσε και προσπαθησε να ηρεμήσεις. Τουαλέτα έχεις πάει? Μήπως έχεις συσπάσεις και στο έντερο? 

preg.png

πρίν από 47 λεπτά , loyloy είπε:

Πως καταλαβες οτι ειναι συσπασεις? Ξαπλωσε και μη κουνηθεις καθολου! Και να εισαι ηρεμη! Μη φοβασαι!

1 hour ago, Flo flo είπε:

@fairy-mary κάνε διατροφή εμπλουτισμένη με πρωτεΐνες. Κ κάνε βαρη κ αερόβια. Αυτή είναι η λύση. 

Ελλατωσε3τους υδατάνθρακες όπως πχ ψωμια, γλυκά,μακαρόνια,ποτό, βάφλες,κρέπες κτλ. Τρώτε πολύ κρέας ψάρι κοτόπουλο γαλακτομικα τυριά αυγά κτλ κ μπόλικη σαλάτα 

Όταν λες βάρη;;;

αερόβια γυμναστική κάνω (όσο μπορώ δλδ)

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Όταν λες βάρη;;;

αερόβια γυμναστική κάνω (όσο μπορώ δλδ)

Εγω ειδική δεν ειμαι όπως η @Flo flo Εννοείται και θα στα πει πολύ καλύτερα αλλα προσωπικα διαφορα στο σώμα μου είδα με το cross training. Όπου έχει έντονη αερόβια και το συνδυάζει με βαρη όπου βαρη ειναι το ίδιο μας το σωμα. Και με τις Pilates!!! Αλλα για να εχουμε αποτέλεσμα θέλει πρόγραμμα και να μαστε συνεπης!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Λουλου μου τι έπαθες; Τι εννοείς συσπάσεις και που ακριβώς πονάς; Λενε οτι στον έκτο μήνα μπορει να εχεις Braxton hicks. Μήπως ειναι αυτο; Τι σου ειπε; Ελπιζω να σου περάσει γρήγορα!!!

1 hour ago, Flo flo είπε:

@Flo flo εγω διαφωνώ με το πολυ κρέας στην διατροφή. Και δεν ειναι απαραίτητο το τοσο πολυ για την υγεία σου και δεν βοηθάει να γίνεις πιο γόνιμη (το αντίθετο μάλιστα!) και γεμίζεις και ορμόνες γιατι δεν ξέρεις απο που ερχεται. Τους φιλοζωικούς λόγους δεν στους παραθέτω καν. Νομιζω πως η μεσογειακή διατροφή με αρκετό ψάρι για λευκό κρέας και κόκκινο κρέας μια δυο φορές τον μήνα ειναι πολυ καλη. Η γυμναστική ειναι το κλειδί και τα πολλα μικρά γεύματα. Και φυσικα συμφωνώ να μειωθούν οι πολλοί υδατάνθρακες κι αν μπορείς να βγάλεις εντελώς απο τη ζωή σου τη ζάχαρη. Όσο ειναι δυνατόν. 

Εχω μια φιλενάδα μια ζωή στέκα χωρις να κανει πολλή γυμναστική. Και κάποτε που είχα βαλει πολλα κιλά απο απανωτά χειρουργεία μου ειπε πως κάποτε ήταν 17 κιλά βαρύτερη!!! Κι επειδη ποτε δεν την είχα δει να προσέχει την διατροφή της (περνούσε και μέρες που ολο μερεντα έτρωγε) αναρωτιόμουν πως μπόρεσε και έχασε τόσα κιλά χωρις να τα ξαναπάρει ποτε πισω. Μου ειπε πως ειχε παει τοτε σε ενα διατροφολόγο που της ειχε πει εντελώς διαφορετικά πράγματα απ οτι κι αν ειχε ακούσει απο άλλο διατροφολόγο: οταν λέει μπαίνουμε σε φάση δίαιτας πρέπει να χάνουμε οοοοοσο πιο αργα γίνεται. Κατα προτίμηση 1κιλο τον μήνα. Και πρέπει να μη στερηθούμε κάποιο φαγητό. Το να χάνουμε αργα λέει ειναι γιατι οταν ο οργανισμός χάνει πάνω απο ενα δυο κιλά τον μήνα νομίζει πως περνάει μια φάση λιμού και κόβει τον μεταβολισμό γιατι προσπαθεί να "σωθει" αφού δεν ξέρει ποσο θα διαρκέσει, ενώ προσπαθεί να αναπληρώσει οτι έχασε οταν ξαναρχίσουμε να τρώμε βάζοντας και παραπάνω κιλά για την περίπτωση που ερθει κι άλλη περίοδος λιμού στο μελλον. Αυτο που με λίγα λίγα της ειχε προτείνει ήταν να κόψει ει δυνατόν τη ζάχαρη και τα πολλα λιπαρά, να τρώει ελαφριά το βράδυ και να κανει καθε μερα μιση ωρα γυμναστική, έστω τρέξιμο ή περπάτημα. Παντα ομως να κοιτάει να μη χάνει πάνω απο 1 κιλό τον μήνα. Ετσι κι εγινε. Της πηρε ενάμιση χρόνο αλλα δεν ξαναπήρε ποτε πισω αυτα τα κιλά. Κι εμενα με ειχε εμπνεύσει τοτε και εκανα ακριβώς το ίδιο κι ετσι έχασα τα 5 κιλά που ήθελα σε ενα 6μηνο και μονο τώρα που ειμαι έγκυος εχω ξαναφτάσει εκείνα τα κιλά. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλό κοριτσαρα μου!!!

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Που πονας ακριβως?? Μηπως κουραατηκες?? Προσπαθησε να εισαι ξαπλωμενη και ηρεμη!!! Θα σε δει ο γιατροε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...