Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Αν θυμαμαι Καλα εχεις ήδη παιδακια??? Αν κανώ λαθος σορρυ. 

@Smile89 οχι γλυκια μου προσφατα βιωσα ενδομητριο θανατο με μια αναγκαστικη αποβολη πιο πριν απο αυτην αλλα τωρα το εχασα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 οχι γλυκια μου προσφατα βιωσα ενδομητριο θανατο με μια αναγκαστικη αποβολη πιο πριν απο αυτην αλλα τωρα το εχασα σε προχωρημενη εγκυμοσυνη

Ε τώρα αισθανομαι ασχημα. Συγνώμη. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ε τώρα αισθανομαι ασχημα. Συγνώμη. 

@Smile89 να μην αισθανεσαι καθολου ασχημα δεν ηξερες δεν πειραζει τι να κανουμε οπως εχω ξαναπει ητανε θελημα του Θεου και εγω το εχω δεχτει και προχωραω

xfHlp3.png

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 να μην αισθανεσαι καθολου ασχημα δεν ηξερες δεν πειραζει τι να κανουμε οπως εχω ξαναπει ητανε θελημα του Θεου και εγω το εχω δεχτει και προχωραω

Μπραβο κοριτσι μου ετσι πρεπει. Εγω το βιωσα σε μικρή εβδομάδα στην 10η συγκεκριμένα. Θα γεννουσα 15/09 κ οσο πλησιάζει αυτη η μέρα σφιγγεται η καρδια μου. Τεσπα 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Μπραβο κοριτσι μου ετσι πρεπει. Εγω το βιωσα σε μικρή εβδομάδα στην 10η συγκεκριμένα. Θα γεννουσα 15/09 κ οσο πλησιάζει αυτη η μέρα σφιγγεται η καρδια μου. Τεσπα 

@Smile89 αχ μωρε καλη μου εγω αυτο τομηνα θα γεννουσα εμενα να δεις πως σφιγγεται η καρδουλα μου γλυκια μου πρεπει ομως να προχωρησουμε

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, giotitsa είπε:

@nadiaki165 ποτε παιρνεις αδεια ;;; θα οας διακοπες;;

τελευταια μου μερα ειναι 8/8 κ το απογευμα θα φυγουμε κατευθειαν να παμε στο εξοχικο μας στην αρχαια κορινθο.για κανα 10ημερο κ μετα πισω παλι στην βαση μας για να ξαναβαλουμε μπρος!

• Μου αρέσει 1

xuBjp3.png

Just now, nadiaki165 είπε:

τελευταια μου μερα ειναι 8/8 κ το απογευμα θα φυγουμε κατευθειαν να παμε στο εξοχικο μας στην αρχαια κορινθο.για κανα 10ημερο κ μετα πισω παλι στην βαση μας για να ξαναβαλουμε μπρος!

@nadiaki165 θα ειναι τελειαααααα ευχομαι να ηρεμησεις και να επιστρεψεις δρυμητερη

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@nadiaki165 θα ειναι τελειαααααα ευχομαι να ηρεμησεις και να επιστρεψεις δρυμητερη

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ανυπομονω να ξανα ξεκινησω.....αυτη η αναμονη με εκνευριζει!!!!

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 οσο σκεφτεσαι πιστευε με δεν βγαζει πουθενα τα πραγματα μονο χειροτερα μπορει να γινουν σκεφτηκα εγω μεχρι που κοντευε να μου σπασει το κεφαλι δεν μπορω αλλο σκεψεις θα τρελαθωωω

@Smile89 τι αλλο να κανω αφου ειμαι αγχωδης γαμωτο ελεος πια με αυτο το αγχος 

Γιωτουλα μου σε ευχαριστώ αλλα πρέπει να σκεφτώ. Δεν εννοω πως έχω κάποιο θέμα άγχους ή θλίψης αλλα το ότι πρέπει να μπουν αυτά σε μια σειρά. Αυτή την στιγμή δλδ δεν είναι το να ξεκινήσω αμεσως για παιδάκι αυτό που με απασχολεί αλλα το να αποφύγουμε όσο περνα από το χέρι μας το να βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση. Από αυτή την φάση της θλιψης πέρασα και το πέρασα πολύ ασχημα τα έχω πει αλλα δεν αφήνω ξανά να πέσω. 

Just now, Beboula25 είπε:

Γιωτουλα μου σε ευχαριστώ αλλα πρέπει να σκεφτώ. Δεν εννοω πως έχω κάποιο θέμα άγχους ή θλίψης αλλα το ότι πρέπει να μπουν αυτά σε μια σειρά. Αυτή την στιγμή δλδ δεν είναι το να ξεκινήσω αμεσως για παιδάκι αυτό που με απασχολεί αλλα το να αποφύγουμε όσο περνα από το χέρι μας το να βρεθούμε ξανά σε τέτοια θέση. Από αυτή την φάση της θλιψης πέρασα και το πέρασα πολύ ασχημα τα έχω πει αλλα δεν αφήνω ξανά να πέσω. 

@Beboula25 ναι γλυκια μου καταλαβαινω ακριβως τι λες σε νιωθωωωω!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 αχ μωρε καλη μου εγω αυτο τομηνα θα γεννουσα εμενα να δεις πως σφιγγεται η καρδουλα μου γλυκια μου πρεπει ομως να προχωρησουμε

Εννοείται, εγώ πλεον περιμένω την 14/01 και προς το παρον το αυριανο ραντεβού!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...