Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

κοίτα μέχρι να βρώ θετικό τεστ έχω μέρα παρα μέρα επαφές.

θα την πάρω τηλ αν δε βρώ και σήμερα θετικό τεστ αν και πριν λίγο πήγα στο μπάνιο και ξεκίνησαν τα υγρά, οπότε ελπίζω!

Αντε ντεεε μπράβο! Εγω πιστεύω πως μια χαρά ωορρηξια θα κανεις και πως με όλο αυτό απλώς αλλαξε λιγάκι 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, Beboula25 είπε:

Καλα κανεις χαλάρωσε.. Ούτε εγω εργάζομαι, το βραδυνη πήγαινε στην αϋπνία που έχω πάλι ξαφνικά αλλιως και εγω σηκώνομαι αρκετά νωρις..

@Beboula25 σκεφτεσαι πραγματα και δεν μπορεις να κοιμηθεις;;;

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

@palmoira Αγάπη όλα καλά θα πάνε θα το δεις .

ένα χαμογελακι να σε δω τώρα να το βλέπω :-D:-D:-D

@giotitsa Εγώ τι να πω ότι να ναι είμαι γαμωτο .Σαν να ξεπριστηκε το στηθος μ νιώθω σήμερα. Πάντως δεν είναι πρησμένο πολύ  αχχχχχχ προβλέπω μια τρυπούλα στο νερό κ αυτόν τον μήνα σίγουρα.....

Αλλά θα σου σκάσω ένα χαμόγελο όπως η @palmoira:-D

@Flo flo η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια συντροφισα

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , vikaki82 είπε:

Καλημερα @Beboula25. @giotitsa μακαρι να εχει αλλγ ξανα ευχαριστο.χαχα

Εγω σε 8 μερες περιμενω αν θα αδιαθετησω αλλα ηδη 2 μερες εχω μικρες ενοχλήσεις περιοδου

Καλημέρα κοριτσι μου!! Σε ευχαριστώ και εγω το ελπίζω για όλες μας!!!!! 

Εσυ υπομονή ακόμα είναι νωρις τίποτα δεν είναι στανταρ.. Εύχομαι ένα μωράκι στην κοιλιτσα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Flo flo είπε:

Ναι ρε σου λέω κανονικά.  Είναι πολύ καλός γιατρός κ πολύ προχωρημένος 

μου αρέσει!

να σου πώ βρε κορίτσι εσύ δεν είσαι personal trainer?

για πες καμία συμβουλή για να γίνουμε κορμιά..αν δε κάνουμε κοιλιά να κάνουμε κοιλιακούς..χαχαχ

• Χαχα 1

aKX8p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nadiaki165 είπε:

καλημεραααααα σε ολα τα ομορφα κοριτσια της παρεας!!εγω γραφειο στον πανικο πριν το κλεισιμο!!μετραω τις μερες!

@nadiaki165 ποτε παιρνεις αδεια ;;; θα οας διακοπες;;

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 σκεφτεσαι πραγματα και δεν μπορεις να κοιμηθεις;;;

Ναι από εκείνο το βράδυ με το σκηνικό αλλα να σου πω και πριν ακόμη γίνει είχαν ξεκινήσει.. Δεν κοιμόμουν καλα τις τελευταίες μερες είχα αρκετό στρες.. Έχω αρχίσει να τα βάζω σε σειρά και κυριως προέχει το να είναι όλα καλα. 

πρίν από 11 λεπτά , nadiaki165 είπε:

καλημεραααααα σε ολα τα ομορφα κοριτσια της παρεας!!εγω γραφειο στον πανικο πριν το κλεισιμο!!μετραω τις μερες!

Καλημερααα!! Υπομονή και καλή συνέχεια!!

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! 

Καλημέρα κοριτσάκι!!

πρίν από 43 λεπτά , Flo flo είπε:

Καλημέρες πολλές όμορφες κοριτσάρες. 

@giotitsa Καλημέρα όλη μέρα :-D

@Beboula25 θα μου τα δώσει όλα η αδερφή μου ομπρέλα καρέκλες κτλ Ευχαριστώ γλυκιά μου μπεμπουλινα 

@fairy-mary μακαρι να ήξερα Αγάπη να σ πω αλλά δεν ξέρω. Γιατί δεν Ρωτάς τον γιατρό σου ? Εγώ σε τέτοια θέματα τον ρωτάω συνέχεια μιλάμε κ μέσο Facebook. 

@loyloy καλά αποτελ εσματα να έχεις κορίτσι. 

@Dggs καλεεεεεες διακοπουλες να περάσετε υπέροχα. 

@kido εσύ κοπελιά μας ξεπεράσες όλες αυτόν τον μήνα μην έχεις ενδοιασμούς προσπάθησες έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Τώρα περιμένεις σε μιάμιση βδομάδα θα ξέρεις  ε?

Καλημέρα και σε σενα!! Ναι θα ξερουμε γυρω στις 7/8 :oops:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, giotitsa είπε:

@kido ειδα μια γυναικα που μου εδινε μια μπλε κορδελα και μου ελεγε οτι θα μεινω εγκυος και θα εχω αγορι !!!!!και εννοειται οτι θα το παω παλι ανετα δεν τα μπορω αυτα τα τεστ θα αγχωθω 

Καλα θα κανεις αφού ετσι Αισθανεσαι!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι από εκείνο το βράδυ με το σκηνικό αλλα να σου πω και πριν ακόμη γίνει είχαν ξεκινήσει.. Δεν κοιμόμουν καλα τις τελευταίες μερες είχα αρκετό στρες.. Έχω αρχίσει να τα βάζω σε σειρά και κυριως προέχει το να είναι όλα καλα. 

Καλημερααα!! Υπομονή και καλή συνέχεια!!

Καλημέρα κοριτσάκι!!

@Beboula25 οσο σκεφτεσαι πιστευε με δεν βγαζει πουθενα τα πραγματα μονο χειροτερα μπορει να γινουν σκεφτηκα εγω μεχρι που κοντευε να μου σπασει το κεφαλι δεν μπορω αλλο σκεψεις θα τρελαθωωω

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Καλα θα κανεις αφού ετσι Αισθανεσαι!!! 

@Smile89 τι αλλο να κανω αφου ειμαι αγχωδης γαμωτο ελεος πια με αυτο το αγχος 

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 οσο σκεφτεσαι πιστευε με δεν βγαζει πουθενα τα πραγματα μονο χειροτερα μπορει να γινουν σκεφτηκα εγω μεχρι που κοντευε να μου σπασει το κεφαλι δεν μπορω αλλο σκεψεις θα τρελαθωωω

@Smile89 τι αλλο να κανω αφου ειμαι αγχωδης γαμωτο ελεος πια με αυτο το αγχος 

Κι εγώ ειμαι αρκετα. Σκαω γαιδαρο. Κοίτα προσωπικα μιλαω εκ του ασφαλούς και γρήγορα εμεινα έγκυος και καταλαβαίνω την ωορρηξία μου. Αλλα αυτό με τα τεστ και να μην την καταλαβαινα δεν θα το μπορουσα, εκτός πια κι αν ειχα τεραστιους κύκλους και προσπαθούσα καιρο. Βέβαια ακόμη και το οτι την καταλαβαινα αγχωτικο μου φαινόταν Χαχαχα Χαχαχα οτι να ναι. 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Κι εγώ ειμαι αρκετα. Σκαω γαιδαρο. Κοίτα προσωπικα μιλαω εκ του ασφαλούς και γρήγορα εμεινα έγκυος και καταλαβαίνω την ωορρηξία μου. Αλλα αυτό με τα τεστ και να μην την καταλαβαινα δεν θα το μπορουσα, εκτός πια κι αν ειχα τεραστιους κύκλους και προσπαθούσα καιρο. Βέβαια ακόμη και το οτι την καταλαβαινα αγχωτικο μου φαινόταν Χαχαχα Χαχαχα οτι να ναι. 

@Smile89 και εγω ελπιζω αυτη την φορα να μεινω ευκολααααα θα διωξω το αγχος οταν αρχισω ξανα προσπαθειες

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 και εγω ελπιζω αυτη την φορα να μεινω ευκολααααα θα διωξω το αγχος οταν αρχισω ξανα προσπαθειες

Αν θυμαμαι Καλα εχεις ήδη παιδακια??? Αν κανώ λαθος σορρυ. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...