Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, giotitsa είπε:

@palmoira πως εισαι σημερααα;;;;;

Τα ίδια αλλά έχω συνηθίσει πια! 

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Τα ίδια αλλά έχω συνηθίσει πια! 

Έχω καφέ αλλά συνέχεια αλλά δεν αγχώνομαι τόσο πολύ πια. Όσο δεν είναι αίμα κόκκινο θεωρώ ότι δεν είναι κάτι σοβαρό!

preg.png

Καλημέρες πολλές όμορφες κοριτσάρες. 

@giotitsa Καλημέρα όλη μέρα :-D

@Beboula25 θα μου τα δώσει όλα η αδερφή μου ομπρέλα καρέκλες κτλ Ευχαριστώ γλυκιά μου μπεμπουλινα 

@fairy-mary μακαρι να ήξερα Αγάπη να σ πω αλλά δεν ξέρω. Γιατί δεν Ρωτάς τον γιατρό σου ? Εγώ σε τέτοια θέματα τον ρωτάω συνέχεια μιλάμε κ μέσο Facebook. 

@loyloy καλά αποτελ εσματα να έχεις κορίτσι. 

@Dggs καλεεεεεες διακοπουλες να περάσετε υπέροχα. 

@kido εσύ κοπελιά μας ξεπεράσες όλες αυτόν τον μήνα μην έχεις ενδοιασμούς προσπάθησες έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Τώρα περιμένεις σε μιάμιση βδομάδα θα ξέρεις  ε?

LolXp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

κοριτσαρες  καλημερααααααααα για να δω παρουσιες πως ειστε εγω ειμαι πρωινη πρωινη:rolleyes:

Καλημέρα Γιώτα μουυυ!! Εγω ήμουν βραδυνη  αχαχα και έτσι άργησα να σηκωθώ.. Πως είσαι;;

Καλημερα σε όλες!!

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα!!! 

Και εγώ πρωινή, δουλεύω γι αυτό.

Κορίτσια έχω γράψει και σε άλλο θέμα.. υπάρχει εδώ κάποια να μου πει μετά από βιοχημική αν είχε κανονικό κυκλο;

Εγώ υποτίθεται είμαι σήμερα στη 17η μέρα και ωορρηξια δεν έχω κανει σύμφωνα με τα τεστ που χρησιμοποιώ.

Η γραμμή στο τεστ είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Υπάρχει περίπτωση να μη κάνω ωορρηξια;

Λέτε να μου άλλαξε τόσο πολύ ο κυκλος;

Δε ξέρω έχω απογοητευτει-αγχωθει.

Καλημέρα νεραιδουλα!  Σορυ αν ρωτάω άσχετα αλλα διάβασα ότι καμία φορά πρέπει να κανεις δυο τεστ μέσα στην ημέρα μήπως ανεβει αργότερα; Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την γιατρό; Επαφες έχεις; Μπορεί να είναι ελλατωματικα; 

@Beboula25 ειμαι καλα καλη μου σημερα χαλαρωνω πηρα το φιλικο μου οξυ και καθομαιιιιιιι εκανα τις δουλειες μου εγω δυστηχως δεν εχω βρει καμοια δουλεια ειναι πολυ δυσκολα @Flo flo πως εισαι σημερα ;;;; @vikaki82 ευχαριστοοοοο νεο μπα τιποτα ολα ιδια απο μενα καμια αλλη εδω κανενα ευχαριστοοοο

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Flo flo είπε:

@Beboula25 θα μου τα δώσει όλα η αδερφή μου ομπρέλα καρέκλες κτλ Ευχαριστώ γλυκιά μου μπεμπουλινα 

@fairy-mary μακαρι να ήξερα Αγάπη να σ πω αλλά δεν ξέρω. Γιατί δεν Ρωτάς τον γιατρό σου ? Εγώ σε τέτοια θέματα τον ρωτάω συνέχεια μιλάμε κ μέσο Facebook. 

@kido εσύ κοπελιά μας ξεπεράσες όλες αυτόν τον μήνα μην έχεις ενδοιασμούς προσπάθησες έκανες ότι καλύτερο μπορούσες. Τώρα περιμένεις σε μιάμιση βδομάδα θα ξέρεις  ε?

Καλημερααα!! Μια χαρά αφού έχεις της αδερφουλας!:)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα νεραιδουλα!  Σορυ αν ρωτάω άσχετα αλλα διάβασα ότι καμία φορά πρέπει να κανεις δυο τεστ μέσα στην ημέρα μήπως ανεβει αργότερα; Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ την γιατρό; Επαφες έχεις; Μπορεί να είναι ελλατωματικα; 

κοίτα μέχρι να βρώ θετικό τεστ έχω μέρα παρα μέρα επαφές.

θα την πάρω τηλ αν δε βρώ και σήμερα θετικό τεστ αν και πριν λίγο πήγα στο μπάνιο και ξεκίνησαν τα υγρά, οπότε ελπίζω!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 ειμαι καλα καλη μου σημερα χαλαρωνω πηρα το φιλικο μου οξυ και καθομαιιιιιιι εκανα τις δουλειες μου εγω δυστηχως δεν εχω βρει καμοια δουλεια ειναι πολυ δυσκολα @Flo flo πως εισαι σημερα ;;;; @vikaki82 ευχαριστοοοοο νεο μπα τιποτα ολα ιδια απο μενα καμια αλλη εδω κανενα ευχαριστοοοο

Καλα κανεις χαλάρωσε.. Ούτε εγω εργάζομαι, το βραδυνη πήγαινε στην αϋπνία που έχω πάλι ξαφνικά αλλιως και εγω σηκώνομαι αρκετά νωρις..

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

Καλημερα @Beboula25. @giotitsa μακαρι να εχει αλλγ ξανα ευχαριστο.χαχα

Εγω σε 8 μερες περιμενω αν θα αδιαθετησω αλλα ηδη 2 μερες εχω μικρες ενοχλήσεις περιοδου

@palmoira Αγάπη όλα καλά θα πάνε θα το δεις .

ένα χαμογελακι να σε δω τώρα να το βλέπω :-D:-D:-D

@giotitsa Εγώ τι να πω ότι να ναι είμαι γαμωτο .Σαν να ξεπριστηκε το στηθος μ νιώθω σήμερα. Πάντως δεν είναι πρησμένο πολύ  αχχχχχχ προβλέπω μια τρυπούλα στο νερό κ αυτόν τον μήνα σίγουρα.....

Αλλά θα σου σκάσω ένα χαμόγελο όπως η @palmoira:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

LolXp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Flo flo είπε:

και μέσω fb!

ουάου!

αυτό θα πεί!

• Χαχα 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...