Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν το συζητω και εγω έτσι το παιρνω για σένα για αυτό κοιτα να το χαρεις μην κανεις αλλες σκεψεις. Ξέρεις τι λέω και σε εμενα; Τοσες γυναίκες στον κόσμο φέρνουν παιδιά καθημερινά δλδ είναι μια φυσιολογικοτατη περίοδος μην μας πιάνει πανικός. Εντάξει έχει και τα δυσάρεστα αλλα αντιλαμβάνομαι πως έτσι είναι η ζωή δεν γίνεται να αλλάζει σε αυτό το κομμάτι. Άρα σκέψου όμορφα  χαλαρά, συγκρατημένα αν προτιμας μέχρι να έρθει η στιγμή της επιβεβαίωσης πως όλα πάνε καλα.Σαφως λοιπόν υπάρχει αγωνία αλλα ας βγαζουμε τις άσχημες σκεψεις από έξω άλλωστε αυτά από αλλου ορίζονται

Έτσι ξεκίνησα να σκέφτομαι και εγώ.... Μπορώ βέβαια να πω ότι  με βοήθησε πολύ και η πεθερά μου.... Βέβαια ήταν λίγο αγχωτικα τα παραδείγματα της.. Αλλά είχε δίκιο στο ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέχρι το τέλος.... Οπότε απ δω και πέρα θα κοιτάξω απλώς να το χαρώ... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 35 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Έτσι ξεκίνησα να σκέφτομαι και εγώ.... Μπορώ βέβαια να πω ότι  με βοήθησε πολύ και η πεθερά μου.... Βέβαια ήταν λίγο αγχωτικα τα παραδείγματα της.. Αλλά είχε δίκιο στο ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει μέχρι το τέλος.... Οπότε απ δω και πέρα θα κοιτάξω απλώς να το χαρώ... 

Μπράβο και στην πεθερά σου και σε εσένα που προσπαθείς.. Για τίποτα δεν είμαστε σίγουροι οποτε ναι απλώς απόλαυσε το.. Περιμενουμε νέα σου σε φιλώ ..

8 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια τι κανετε?? Δυστυχως με οσα γινονται στην Αθηνα εχω επηρεαστει παρα πολυ ψυχολογικα....

Να ρωτησω κατι τις εγκυουλες??? Οταν βαζετε το χερι στην κοιλιτσα σας νιωθετε σαν να εχετε μια καρδια που χτυπαει μεσα στην κοιλια?? Εγω δεν μπορω να καταλαβω...ειναι αντανακλαση της καρδιας μου η ειναι το μωρο?? Και ειναι φυσιολογικο να χτυπάει ετσι συνεχεια???

Ναι ρε συ και ήθελα να το πω αυτό!!! Εννοείται κ δεν σκέφτηκα την καρδια του μωρού, προς θεού. Πραγματικά εγώ σκέφτηκα οτι οφείλεται στην έντονη ροή των υγρών και στην έντονη αιματωση της περιοχής. Παντως πραγματικά σαν να χτυπα καρδια στην κοιλια, μου αρέσει Χεχεχε δεν το χω νοιώσει κ Τουλαχιστον Μαρεσει να νοιώθω αυτο προς το παρόν!!! 

6 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Δεν έχω ιδεαααααα. Αλλά εύχομαι να περάσεις καλά. 

Εγώ Κύθηρα πάω :-P

Υπέροχα Κύθηρα. Δεν ξέρω αν εχει αλλαξει κατι αλλα δεν υπαρχει οργανωμένη παραλία. Οποτε ψυγεία, ομπρελιτσα κλπ. Είναι υπεροχα!! 

4 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@KaterinaNina25 σε ευχαριστωω ωωω πολυ ναι παντρευτηκα σημερα με πολιτικο διοτι δεν ειχα προλαβει να σαι καλα για την ευχη σου αλλα οτι σε ανυσηχει να παιρνεις τον γιατρο σου.....

Να ζήσετε!!! Να είστε παντα ευτυχισμένοι!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσαρες  καλημερααααααααα για να δω παρουσιες πως ειστε εγω ειμαι πρωινη πρωινη:rolleyes:

Καλημέρα!!! 

Και εγώ πρωινή, δουλεύω γι αυτό.

Κορίτσια έχω γράψει και σε άλλο θέμα.. υπάρχει εδώ κάποια να μου πει μετά από βιοχημική αν είχε κανονικό κυκλο;

Εγώ υποτίθεται είμαι σήμερα στη 17η μέρα και ωορρηξια δεν έχω κανει σύμφωνα με τα τεστ που χρησιμοποιώ.

Η γραμμή στο τεστ είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Υπάρχει περίπτωση να μη κάνω ωορρηξια;

Λέτε να μου άλλαξε τόσο πολύ ο κυκλος;

Δε ξέρω έχω απογοητευτει-αγχωθει.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Καλημέρα!!! 

Και εγώ πρωινή, δουλεύω γι αυτό.

Κορίτσια έχω γράψει και σε άλλο θέμα.. υπάρχει εδώ κάποια να μου πει μετά από βιοχημική αν είχε κανονικό κυκλο;

Εγώ υποτίθεται είμαι σήμερα στη 17η μέρα και ωορρηξια δεν έχω κανει σύμφωνα με τα τεστ που χρησιμοποιώ.

Η γραμμή στο τεστ είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Υπάρχει περίπτωση να μη κάνω ωορρηξια;

Λέτε να μου άλλαξε τόσο πολύ ο κυκλος;

Δε ξέρω έχω απογοητευτει-αγχωθει.

@fairy-mary καλημερα γλυκια μου μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω αλλαδεν ξερω τι ειναι αυτοπου λες πρωτη φορα το ακουω ξαναεκανες δηλαδη σημερα τεστ ωορρηξιας και σου βγηκε αρνητικο π.χ 

xfHlp3.png

πρίν από 9 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσαρες  καλημερααααααααα για να δω παρουσιες πως ειστε εγω ειμαι πρωινη πρωινη:rolleyes:

Έλα πρωινή κι εγώ! Καλημέρα! 

@fairy-mary νεραιδούλα τα είπαμε και στο άλλο θέμα. Εγώ δεν έχω περάσει από βιοχημική αλλά το θεωρώ πιθανό να φταίαει αυτό για το οτι δεν βρισκεις ακομα οωρρηξία, αν και θα σου πουν καλύτερα όσες το έχουν περάσει. Επίσης, δεν πιστεύω να έκανες ήδη σήμερα τεστ; Γιατί πρέπει μετά τις 12 να κάνεις και ως τις 8. Σου εύχομαι να είναι στο  δρόμο η δεύτερη γραμμούλα σου και να τη βρεις το απόγευμα!!!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Έλα πρωινή κι εγώ! Καλημέρα! 

@fairy-mary νεραιδούλα τα είπαμε και στο άλλο θέμα. Εγώ δεν έχω περάσει από βιοχημική αλλά το θεωρώ πιθανό να φταίαει αυτό για το οτι δεν βρισκεις ακομα οωρρηξία, αν και θα σου πουν καλύτερα όσες το έχουν περάσει. Επίσης, δεν πιστεύω να έκανες ήδη σήμερα τεστ; Γιατί πρέπει μετά τις 12 να κάνεις και ως τις 8. Σου εύχομαι να είναι στο  δρόμο η δεύτερη γραμμούλα σου και να τη βρεις το απόγευμα!!!

@kido πως εισαι κοριτσι μου ;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dggs είπε:

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια.... Τι μου κάνετε από εχθές που μάθαμε τα νέα ετοιμαζόμαστε πυρετοδως για τις διακοπές μας...

@Dggs καλημερα και σενα κοριτσι μου θα ξαναπροσπαθησεις την επομενη φορα θετικο τεστακι τι τελεια διακοπαρεςςςςςς ποτε φευγεις;;;;;

xfHlp3.png

Καλημέρα κορίτσια. @fairy-mary δεν γνωρίζω σ'αυτό αλλά μη ξεχνάς ότι στην ουσία ήταν μια αποβολή και το σωμα έχει υποστεί ένα σοκ.εμενα στην παλλινδρομη άλλαξε 10 μέρες ο κύκλος μου στη πρώτη περίοδο.μετα κανονικά 32 ημερών Όπως πρώτα.καντε έρωτα μέρα παρά μέρα.να κάνει για να μη χάσετε μέρα σίγουρα.

@giotitsa Καλημερούδια.εγω πρέπει να πάω για τις αιματολογικές μου σε λίγο.

@Dggs Μπράβο κορίτσι μου καλά κάνετε.ετσι να σκέφτεσαι τις διακοπουλες.να πάτε να περάσετε τέλεια!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , giotitsa είπε:

@kido πως εισαι κοριτσι μου ;;;

Καλά είμαι κορίτσι μου, προσπαθώ να μην σκεφτομαι αν τα κατάφεραμε ή οχι αυτή τη φορά που είχαμε τις περισσότερες επαφές μας, ή αν θα ένιωθα κάτι κτλ! Η αλήθεια είναι ότι το περιμένουμε πως και πως το μπεμπε! Μακάρι να μην αργήσει άλλο! 

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα κορίτσια. @fairy-mary δεν γνωρίζω σ'αυτό αλλά μη ξεχνάς ότι στην ουσία ήταν μια αποβολή και το σωμα έχει υποστεί ένα σοκ.εμενα στην παλλινδρομη άλλαξε 10 μέρες ο κύκλος μου στη πρώτη περίοδο.μετα κανονικά 32 ημερών Όπως πρώτα.καντε έρωτα μέρα παρά μέρα.να κάνει για να μη χάσετε μέρα σίγουρα.

@giotitsa Καλημερούδια.εγω πρέπει να πάω για τις αιματολογικές μου σε λίγο.

@Dggs Μπράβο κορίτσι μου καλά κάνετε.ετσι να σκέφτεσαι τις διακοπουλες.να πάτε να περάσετε τέλεια!!!!!!!

@loyloy καλες αιματολογικες σου ευχομαι κοριτσια εγω απο τις ατυχες ας πουμε οτι ημουν και τυχερη μετα απο ολα οσα μου εχουν συμβει το σωμα μου δεν  καταλαβαινει τιποτα η περιοδος μου ηρθε καννικα αφου μου ειχαν τελειωσει τα λοχεια και οταν πηγα να κανω επανελεγχο μητρας μου ειπε οτι το ωοθηκοφηλακιο μου ειναι αριστο επισης και οι ωοοθηκες μου η μητρα σε εξαιρετικη κατασταση με λιγα ΄λογια μου ειπε ειναι σαν να μην περασες τιποτα δεν ειναι καλα ολα αυτα ρε κοριτσια για μια καινουργια εγκυμοσυνη;;;;

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλά είμαι κορίτσι μου, προσπαθώ να μην σκεφτομαι αν τα κατάφεραμε ή οχι αυτή τη φορά που είχαμε τις περισσότερες επαφές μας, ή αν θα ένιωθα κάτι κτλ! Η αλήθεια είναι ότι το περιμένουμε πως και πως το μπεμπε! Μακάρι να μην αργήσει άλλο! 

@kido  ξερεις πως σε νιωθω εγω μετραω τις μερες ποτε να ερθει ο Οκτωμβριος ειναι λιγο ζορικοι αυτοι μηνες για μενα ηξερα οτι θα γεννουσα να φυγουν κοριτσια και να ερθει ο Οκτωμβριος....

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...