Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Λέω να ακολουθήσω την συμβουλή του και ότι είναι να γίνει θα γίνει... Θεού θέλοντος θα έχω μια τελειομηνη και υγιείς κύηση.... Αν όχι κάτι θα ξέρει παραπάνω... Εγώ κάνω αυτά που είναι στο χέρι μου και ότι γίνει... Καληνύχτα σας και εύχομαι το καλύτερο σε όλες.... 

@KaterinaNina25 εννοειται οτι θα κανεις οτι σου πει ο γιατρος σου αυτος ξερει καλη ξεκουραση γλυκια μου και εννοειται οτι θα εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!:wub::wub:

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 35 λεπτά , palmoira είπε:

Ο άλλος γιος μένει μακριά αλλά της έχει ρίξει άκυρο. Εμεις δυστυχώς πάνω κάτω και ο άντρας μου είναι το θύμα της υπόθεσης! Το πιστεύεις ότι νιώθω ότι με ζηλεύει? Είναι κλασική περίπτωση αντικατάστασης του άντρα της με το γιο της. Και θέλει να το παίζει και σύγχρονη και απελευθερωμένη! Τέλος πάντων τα είπα και ξεθυμανα! Θα σας ενημερώνω για τα τραγικά της για να γελάμε!!

Να μας τα λες, αν σε βοηθά! Αλλά να έχεις στο μυαλό ότι όσο στραβή και να είναι έκανε ένα καλό: έφερε στη ζωή τον άνδρα που αγάπησες. Αυτή η σκέψη ίσως σε καλμάρει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια...  Τι κάνετε... Να σας πω.... Από χθες το βράδυ τα ουρά μου είναι σκούρο κίτρινο όταν σκουπιζομαι.... Είναι κάτι ανησυχητικό να πάρω τον γιατρό ή είναι φυσιολογικό? 

Γεια σου κοριτσάκι!

Αύριο δεν είναι να κάνεις επανάληψη της χοριακης;

Γενικά η περίοδος σου ξεκινάει κατευθείαν με αίμα η με καφε;

aKX8p2.png

1 hour ago, palmoira είπε:

Πεθεροπληκτη !!

Το πιστεύεις ότι όταν μας συμβαίνει κάτι τότε την πιάνει λύσσα? Είτε καλό είτε κακό τότε θέλει να ασχολούμαστε συνέχεια με ότι της κατέβει στο κεφάλι! Και τότε είναι που τον τρελαίνει τον κακομοίρη.

Εσένα κοιτα τώρα κάνε πως δεν ακούς δεν καταλαβαίνεις μείνε ψύχραιμη!! :ph34r:

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σου κοριτσάκι!

Αύριο δεν είναι να κάνεις επανάληψη της χοριακης;

Γενικά η περίοδος σου ξεκινάει κατευθείαν με αίμα η με καφε;

Είναι να κάνω την Τρίτη χοριακη την Παρασκευή.... Κατευθείαν με αίμα.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Η συμβουλή του γιατρού ήταν να μην με ανησυχεί τίποτα εφόσον δεν συνδέεται με πόνο και αίμα....αλλα αγχώνομαι πολύ και τον έχω ζαλίσει τον καημένο... Επίσης είπε στον άντρα μου να κόψει το Internet.   

Κλείστε το ιντερνετ σε τέτοια θέματα! 2ρον εννοείται πως αν έχεις ώρα να ουρήσεις είναι πιο σκουρα.Επισης αν έχεις πιει καφέ πριν ώρες ή έφαγες κάτι όλα αυτά συμβάλλουν! Και κάτι άλλο που το έχουμε ξανά πει στο φόρουμ πως καλό είναι πρώτα να μιλάμε με τον γιατρό μας και έπειτα εδώ μεταξύ  μας γιατί καμία φορά η συμβουλή του τύπου δεν είναι κάτι ή και εγω το έχω πάθει μην ανησυχεις μπορεί να σταθεί επικίνδυνη όταν αφορά τέτοιο θέμα εννοω σε υπόνοια ότι κάτι δεν πάει καλα.Πες μας για την χοριακη σου εύχομαι το καλύτερο!!! ❤️

Κατά την 1η και 2η εβδομάδα δεν υπάρχει κυηση γιατί το σώμα προετοιμάζεται για αυτήν. 2η εβδομάδα είναι η φάση της ωορρηξιας και το σώμα που ετοιμάζεται να δεχθεί την σύλληψη. 3η εβδομάδα είναι η φάση της εμφύτευσης η γονιμοποίηση δλδ όπου από εκεί και έπειτα ξεκινα η αυξηση της χοριακης. 

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κλείστε το ιντερνετ σε τέτοια θέματα! 2ρον εννοείται πως αν έχεις ώρα να ουρήσεις είναι πιο σκουρα.Επισης αν έχεις πιει καφέ πριν ώρες ή έφαγες κάτι όλα αυτά συμβάλλουν! Και κάτι άλλο που το έχουμε ξανά πει στο φόρουμ πως καλό είναι πρώτα να μιλάμε με τον γιατρό μας και έπειτα εδώ μεταξύ  μας γιατί καμία φορά η συμβουλή του τύπου δεν είναι κάτι ή και εγω το έχω πάθει μην ανησυχεις μπορεί να σταθεί επικίνδυνη όταν αφορά τέτοιο θέμα εννοω σε υπόνοια ότι κάτι δεν πάει καλα.Πες μας για την χοριακη σου εύχομαι το καλύτερο!!! ❤️

Κατά την 1η και 2η εβδομάδα δεν υπάρχει κυηση γιατί το σώμα προετοιμάζεται για αυτήν. 2η εβδομάδα είναι η φάση της ωορρηξιας και το σώμα που ετοιμάζεται να δεχθεί την σύλληψη. 3η εβδομάδα είναι η φάση της εμφύτευσης η γονιμοποίηση δλδ όπου από εκεί και έπειτα ξεκινα η αυξηση της χοριακης. 

Μου είπε ότι είμαι η στην δεύτερη η τρίτη βδομάδα από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη... 

πρίν από 10 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Μου είπε ότι είμαι η στην δεύτερη η τρίτη βδομάδα από τη στιγμή που έγινε η σύλληψη... 

Άρα είσαι 4-5 εβδομάδα.. Απο την χοριακη δεν θα βγάλεις άκρη εννοω ακριβως σε ποια εβδομάδα είσαι γιατί δίπλα βλεπεις έχει ιδιες πάνω κάτω τιμες για αυτές τις εβδομάδες. Στον υπέρηχο μετά θα έχετε πιο σαφή εικόνα  

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Άρα είσαι 4-5 εβδομάδα.. Απο την χοριακη δεν θα βγάλεις άκρη εννοω ακριβως σε ποια εβδομάδα είσαι γιατί δίπλα βλεπεις έχει ιδιες πάνω κάτω τιμες για αυτές τις εβδομάδες. Στον υπέρηχο μετά θα έχετε πιο σαφή εικόνα  

Ναι μου το είπε... Αλλά επειδή έμεινα έγκυος χωρίς περίοδο δεν μπορεί να το υπολογίσει....Η περίοδος μου ήταν τον Μάιο και σύμφωνα με την χοριακη δεν μπορεί να μετρήσει αυτό το +- 2 βδομάδες.... 

Διαφημίσεις

1 hour ago, KaterinaNina25 είπε:

Είναι να κάνω την Τρίτη χοριακη την Παρασκευή.... Κατευθείαν με αίμα.... 

Δε νομίζω να είναι κάτι, Μπορεί απλά οι ορμόνες σου ή μήπως έφαγες κάτι που έδωσε στα ούρα αυτό το χρώμα...την έχω πατήσει έτσι μια φορά με μια γρανίτα passion fruit...πήγα  τουαλέτα και τα ούρα μου ήταν σκούρα κίτρινα-καφε...έπαθα σοκ...μετά καταλαβα πως ηταν η γρανίτα.. 

Μην ανησυχεις!

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Δε νομίζω να είναι κάτι, Μπορεί απλά οι ορμόνες σου ή μήπως έφαγες κάτι που έδωσε στα ούρα αυτό το χρώμα...την έχω πατήσει έτσι μια φορά με μια γρανίτα passion fruit...πήγα  τουαλέτα και τα ούρα μου ήταν σκούρα κίτρινα-καφε...έπαθα σοκ...μετά καταλαβα πως ηταν η γρανίτα.. 

Μην ανησυχεις!

Ήπια καφέ και δεν ήπια και πολύ νερό αυτές τις 2 μέρες.... Οπότε από αυτό θα είναι και πίνω και πολύ χυμό πορτοκάλι.... 

πρίν από 6 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Ναι μου το είπε... Αλλά επειδή έμεινα έγκυος χωρίς περίοδο δεν μπορεί να το υπολογίσει....Η περίοδος μου ήταν τον Μάιο και σύμφωνα με την χοριακη δεν μπορεί να μετρήσει αυτό το +- 2 βδομάδες.... 

Ναι κατάλαβα.. Δηλαδή από Μάιο δεν ξανά είχες περιοδο.. πωπω άμα σου πω ότι τώρα κατάλαβα τον χρόνο, νόμιζα πιο λίγο. Πως έγινε άραγε τι παίχτηκε;Ποτε είχες περιοδο τέλη Μαΐου; 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Ναι κατάλαβα.. Δηλαδή από Μάιο δεν ξανά είχες περιοδο.. πωπω άμα σου πω ότι τώρα κατάλαβα τον χρόνο, νόμιζα πιο λίγο. Πως έγινε άραγε τι παίχτηκε;Ποτε είχες περιοδο τέλη Μαΐου; 

Ούτε  εγώ ξέρω... Αρχές Μαΐου... Καθυστέρησε πολύ η ωορηξια... Λίγο το άγχος, λίγο η θάλασσα, λίγο η ακανόνιστη περίοδο... Έγινε.... Ένα μικρό θαύμα για μένα... Έτσι το πήρα.... 

πρίν από 3 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Ούτε  εγώ ξέρω... Αρχές Μαΐου... Καθυστέρησε πολύ η ωορηξια... Λίγο το άγχος, λίγο η θάλασσα, λίγο η ακανόνιστη περίοδο... Έγινε.... Ένα μικρό θαύμα για μένα... Έτσι το πήρα.... 

Δεν το συζητω και εγω έτσι το παιρνω για σένα για αυτό κοιτα να το χαρεις μην κανεις αλλες σκεψεις. Ξέρεις τι λέω και σε εμενα; Τοσες γυναίκες στον κόσμο φέρνουν παιδιά καθημερινά δλδ είναι μια φυσιολογικοτατη περίοδος μην μας πιάνει πανικός. Εντάξει έχει και τα δυσάρεστα αλλα αντιλαμβάνομαι πως έτσι είναι η ζωή δεν γίνεται να αλλάζει σε αυτό το κομμάτι. Άρα σκέψου όμορφα  χαλαρά, συγκρατημένα αν προτιμας μέχρι να έρθει η στιγμή της επιβεβαίωσης πως όλα πάνε καλα.Σαφως λοιπόν υπάρχει αγωνία αλλα ας βγαζουμε τις άσχημες σκεψεις από έξω άλλωστε αυτά από αλλου ορίζονται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...