Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια...  Τι κάνετε... Να σας πω.... Από χθες το βράδυ τα ουρά μου είναι σκούρο κίτρινο όταν σκουπιζομαι.... Είναι κάτι ανησυχητικό να πάρω τον γιατρό ή είναι φυσιολογικό? 

@KaterinaNina25 εισαι εγκυος;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια...  Τι κάνετε... Να σας πω.... Από χθες το βράδυ τα ουρά μου είναι σκούρο κίτρινο όταν σκουπιζομαι.... Είναι κάτι ανησυχητικό να πάρω τον γιατρό ή είναι φυσιολογικό? 

Δεν παίρνεις το γιατρό σου ένα τηλ Για να είσαι πιο σίγουρη?

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Χαχα γλύτωσες έστω για λίγο! Μη συγχύζεσαι εσυ σε θέλω ατάραχη, άστην να νομίζει ότι κερδίζει, έτσι ξερει έτσι κάνει και δεν θα αλλάξει ούτε αν τσακωθείτε. Με έξυπνο τρόπο μάθαινε από τον άντρα σου για να προστατεύεις τα νώτα σου αλλά ποτέ μην την κατηγορείς, δεν το αντέχουν αυτό, θα σε βάλουν εσένα απέναντι! Δεν έχει άλλο παιδί; Κάτι να ασχολείται εκτός από σας; Χήρα είναι; Μένετε κοντά; Προτεραιότητα πάντως τώρα είναι η εγκυμοσύνη σου και χρειαζεσαι τον άντρα σου δίπλα σου, αυτό να λες και στους δυο! 

Ο άλλος γιος μένει μακριά αλλά της έχει ρίξει άκυρο. Εμεις δυστυχώς πάνω κάτω και ο άντρας μου είναι το θύμα της υπόθεσης! Το πιστεύεις ότι νιώθω ότι με ζηλεύει? Είναι κλασική περίπτωση αντικατάστασης του άντρα της με το γιο της. Και θέλει να το παίζει και σύγχρονη και απελευθερωμένη! Τέλος πάντων τα είπα και ξεθυμανα! Θα σας ενημερώνω για τα τραγικά της για να γελάμε!!

• Χαχα 1

preg.png

@giotitsa Να ζήσετε κορίτσι μου.και Νοέμβρη με.μπεμπακι στη κοιλίτσα!!!!!!!!

@palmoira πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη κατάσταση μαζί της.Οσο Δεν της κόβεται τον αέρα ετσι θα κάνει πάντα.τα χω ζήσει στην οικογένεια μου.η μαμά μου πεθεροπληκτη με άσχημες καταστάσεις από τη πεθερά της.Μενετε κοντά?

Διαφημίσεις

Just now, giotitsa είπε:

@KaterinaNina25 ποσο εβδομαδων εισαι τωρα;;;

Η στην δεύτερη η στην τρίτη... Σύμφωνα με την χοριακη... Γιατί δεν γίνεται να υπολογίσουμε με την τελευταία περίοδο... Τον πήρα τώρα τηλ.... Και μου είπε είναι φυσιολογικό.... Γιατί το παθαίνω όταν έχω να πάω ώρα τουαλέτα.... 

πρίν από 1 λεπτό , KaterinaNina25 είπε:

Η στην δεύτερη η στην τρίτη... Σύμφωνα με την χοριακη... Γιατί δεν γίνεται να υπολογίσουμε με την τελευταία περίοδο... Τον πήρα τώρα τηλ.... Και μου είπε είναι φυσιολογικό.... Γιατί το παθαίνω όταν έχω να πάω ώρα τουαλέτα.... 

@KaterinaNina25  αν εισαι σε αυτην την βδομαδα ξινονται τα τοιχοματα της μητρας σου και για αυτο βλεπεις αυτα τα υγραααα @loyloy ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυυ:wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@KaterinaNina25  αν εισαι σε αυτην την βδομαδα ξινονται τα τοιχοματα της μητρας σου και για αυτο βλεπεις αυτα τα υγραααα @loyloy ευχαριστωωωωωωω πολυυυυυυυ:wub::wub::wub:

Μάλλον παντρεύτηκες πρόσφατα.... Οπότε να ζήσετε  και γρήγορα μ ένα υγιέστατο μωράκι.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.... 

Διαφημίσεις

Just now, KaterinaNina25 είπε:

Μάλλον παντρεύτηκες πρόσφατα.... Οπότε να ζήσετε  και γρήγορα μ ένα υγιέστατο μωράκι.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.... 

@KaterinaNina25 σε ευχαριστωω ωωω πολυ ναι παντρευτηκα σημερα με πολιτικο διοτι δεν ειχα προλαβει να σαι καλα για την ευχη σου αλλα οτι σε ανυσηχει να παιρνεις τον γιατρο σου.....

xfHlp3.png

πρίν από 6 λεπτά , giotitsa είπε:

@KaterinaNina25 σε ευχαριστωω ωωω πολυ ναι παντρευτηκα σημερα με πολιτικο διοτι δεν ειχα προλαβει να σαι καλα για την ευχη σου αλλα οτι σε ανυσηχει να παιρνεις τον γιατρο σου.....

Η συμβουλή του γιατρού ήταν να μην με ανησυχεί τίποτα εφόσον δεν συνδέεται με πόνο και αίμα....αλλα αγχώνομαι πολύ και τον έχω ζαλίσει τον καημένο... Επίσης είπε στον άντρα μου να κόψει το Internet.   

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εμενα ετσι κανει η κοιλιτσα μου κ μ ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει περιπτωση αν δεν ειναι η καρδια μου να ειναι ο ομφαλιος λωρος! Παντως ειναι φυσιολογικοτατο!!!:wub:

@giotitsa να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι....καλα να περασετε στις διακοπες σας...ευχομαι συντομα να γινετε 3 και 4...;)

Σε ευχαριστώ παρα πολυ Βαλεντινα μου...Και εγω θα ρωτησω αυριο τον γιατρο μου που θα τον δω...Αλλα και εγω πιστευω δεν ειναι κατι ανησυχητικο!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , KaterinaNina25 είπε:

Η συμβουλή του γιατρού ήταν να μην με ανησυχεί τίποτα εφόσον δεν συνδέεται με πόνο και αίμα....αλλα αγχώνομαι πολύ και τον έχω ζαλίσει τον καημένο... 

@KaterinaNina25 δεν πειραζει γλυκια μουυυ εχεις μια ψυχη μεσα σου και απλα φοβασαι για αυτην εγω ειμαι χειροτερη αποσενα ετσι εκανα καιεγωωω

xfHlp3.png

Λέω να ακολουθήσω την συμβουλή του και ότι είναι να γίνει θα γίνει... Θεού θέλοντος θα έχω μια τελειομηνη και υγιείς κύηση.... Αν όχι κάτι θα ξέρει παραπάνω... Εγώ κάνω αυτά που είναι στο χέρι μου και ότι γίνει... Καληνύχτα σας και εύχομαι το καλύτερο σε όλες.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...