Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira δεν μας ειπες πως εισαι σημερα;;;

Τα ίδια Γιώτα. Έχω καφέ εκκρίσεις και είμαι ξάπλα. Σήμερα είχα και αρκετή ναυτία και τάση για εμετό.Το περίεργο είναι ότι δεν με πιάνει το πρωί αλλά το απόγευμα! Έχω πάρει primperan και τρώω φρυγανιές. Έχω φάει τόσες φρυγανιές που δεν έχω φάει σε όλη τη ζωή μου!:D

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

3 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Να ρωτησω κατι τις εγκυουλες??? Οταν βαζετε το χερι στην κοιλιτσα σας νιωθετε σαν να εχετε μια καρδια που χτυπαει μεσα στην κοιλια?? Εγω δεν μπορω να καταλαβω...ειναι αντανακλαση της καρδιας μου η ειναι το μωρο?? Και ειναι φυσιολογικο να χτυπάει ετσι συνεχεια???

Και εμενα ετσι κανει η κοιλιτσα μου κ μ ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει περιπτωση αν δεν ειναι η καρδια μου να ειναι ο ομφαλιος λωρος! Παντως ειναι φυσιολογικοτατο!!!:wub:

@giotitsa να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι....καλα να περασετε στις διακοπες σας...ευχομαι συντομα να γινετε 3 και 4...;)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εμενα ετσι κανει η κοιλιτσα μου κ μ ειπε ο γιατρος οτι υπαρχει περιπτωση αν δεν ειναι η καρδια μου να ειναι ο ομφαλιος λωρος! Παντως ειναι φυσιολογικοτατο!!!:wub:

@giotitsa να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι....καλα να περασετε στις διακοπες σας...ευχομαι συντομα να γινετε 3 και 4...;)

@ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσι μου σε ευχαριστωωωω τοσο πολυ

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Άσχετο αλλά κάπου πρέπει να το πω...Με εκνευρίζει η πεθερά μου!!! Είναι ανακατωστρα,εγωίστρια και χειριστικός άνθρωπος! Επίσης με εκνευρίζει ο άντρας μου που είναι ευκολόπιστος και της επιτρέπει να τον κάνει ο,τι θέλει με μόνιμη δικαιολογία το ότι είναι άρρωστη και μπορεί να πεθάνει! Αμ δεν έχει καταλάβει ότι θα μας στείλει όλους πρώτα!

Ουφ ξεθύμανα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

preg.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Ναι κ εγω ετσι πιστευω....Ουφφ ανησυχω με το παραμικρο!!!!

Εντάξει λογικό είναι αλλα για αυτό να μην ανησυχείς!!!

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

@Κελυ 32 γλυκια μου ετσι κανει η κοιλια χοροπηδαει πανω κατω και εγω το εβλεπα αυτο και ελεγα αν ειναι νορμαλ εχεις ακομα να παρατηρησεις ενα σωρο πραγματα @Dggs μολις γυρισα απο τον γαμο μou και ανοιξα τον υπολογιστη για να ακουσω τα αποτελεσματα σου ποσο κριμα αλλα δενν πειραζει την επομενη φορα @palmoira και @Beboula25 πως ειστε ;;; @fairy-mary και @Flo flo εσεις;;

Καρδούλα γλυκεια να ζησετεεεε!!! Να είστε πάντα ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι!!! Καλούς απογόνους!!!❤️❤️❤️ 

Ειμαι καλα σε ευχαριστώ πολύ!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εντάξει λογικό είναι αλλα για αυτό να μην ανησυχείς!!!

Καρδούλα γλυκεια να ζησετεεεε!!! Να είστε πάντα ερωτευμένοι και πολύ ευτυχισμένοι!!! Καλούς απογόνους!!!❤️❤️❤️ 

Ειμαι καλα σε ευχαριστώ πολύ!!

@Beboula25 γλυκουλα μου σε ευχαριστωωωωω τοσο πολυ αχ ναι θελω πολλους απογονους κοριτσια ανυπομονω

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Άσχετο αλλά κάπου πρέπει να το πω...Με εκνευρίζει η πεθερά μου!!! Είναι ανακατωστρα,εγωίστρια και χειριστικός άνθρωπος! Επίσης με εκνευρίζει ο άντρας μου που είναι ευκολόπιστος και της επιτρέπει να τον κάνει ο,τι θέλει με μόνιμη δικαιολογία το ότι είναι άρρωστη και μπορεί να πεθάνει! Αμ δεν έχει καταλάβει ότι θα μας στείλει όλους πρώτα!

Ουφ ξεθύμανα!

Δωωωωωωσεεεεε!!!!!!

ΥΣ ποτέ μη τα βάζεις με τη μάνα του άντρα σου, χαμένη θα βγεις. Κανε τη χαζή!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Δωωωωωωσεεεεε!!!!!!

@palmoira ωχχχχχχχχ εχεις μπλεξει με πεθερα κερβερο;;;

• Χαχα 1

xfHlp3.png

πρίν από 15 λεπτά , palmoira είπε:

Ουφ ξεθύμανα!

Ωχ μάλιστα.. Δεν το ακούμε και πρώτη φορά συμβαίνει συχνά και ναι συνηθως εκμεταλλεύονται την ανοχή του γιου. Σε αυτή την φάση που βρίσκεσαι δεν χωράνε πολλες κουβεντες και συγνώμη θα φανώ ψυχρή αλλα εδώ επρόκειτο για μια νέα ζωή που θα ξεκινήσει και δεν ξέρω πως και ποιος θα μπορούσε να της το δώσει να το καταλάβει καλα ώστε όσον αφορά εσας να μην ανακατεύεται και κυριως να προστατευτείς εσυ από τέτοιους εκνευρισμούς. Ήταν έτσι γενικά ή μήπως με την ασθένεια ξέρεις που βαραίνει έχει παραξενεψει;

πρίν από 4 λεπτά , giotitsa είπε:

@Beboula25 γλυκουλα μου σε ευχαριστωωωωω τοσο πολυ αχ ναι θελω πολλους απογονους κοριτσια ανυπομονω

Με το καλό θα τους έχετε καλό μου κορίτσι εδώ θα είμαστε να τα λέμε και αυτά θα έρθει η ώρα!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ωχ μάλιστα.. Δεν το ακούμε και πρώτη φορά συμβαίνει συχνά και ναι συνηθως εκμεταλλεύονται την ανοχή του γιου. Σε αυτή την φάση που βρίσκεσαι δεν χωράνε πολλες κουβεντες και συγνώμη θα φανώ ψυχρή αλλα εδώ επρόκειτο για μια νέα ζωή που θα ξεκινήσει και δεν ξέρω πως και ποιος θα μπορούσε να της το δώσει να το καταλάβει καλα ώστε όσον αφορά εσας να μην ανακατεύεται και κυριως να προστατευτείς εσυ από τέτοιους εκνευρισμούς. Ήταν έτσι γενικά ή μήπως με την ασθένεια ξέρεις που βαραίνει έχει παραξενεψει;

Με το καλό θα τους έχετε καλό μου κορίτσι εδώ θα είμαστε να τα λέμε και αυτά θα έρθει η ώρα!!

Πιστεύω ότι στις δυσκολίες απλά βγαίνει ο πραγματικός εαυτός μας! Πάντα ήταν εγωίστρια αλλά τώρα δεν παλευεται! Τέλος πάντων δεν θέλω να εκνευρίζομαι...είναι ύπουλη. Σκεφτείτε ότι έχει πει στον άντρα μου να μη μου λέει διαφορά πράγματα για να μην με στεναχωρεί! Απλά επειδή όταν μου τα λέει τον βάζω κάτω και του εξηγώ με λογικά επιχειρήματα το πόσο παράλογη είναι η μανούλα του γι αυτό δεν θέλει να τα μαθαίνω. Απ την άλλη τον λυπαμαι και τον άντρα μου, δεν θέλω να τον στεναχωρώ αλλά δεν αντέχω να βλέπω το πόσο τον εκμεταλλεύεται. 

πρίν από 12 λεπτά , kido είπε:

Δωωωωωωσεεεεε!!!!!!

Προσπαθώ αλλά κάποιες φορές με βγάζει εκτός εαυτού. Τώρα την πάτησε από μόνη της! Θέλει να κάνει σπινθηρογράφημα,δεν της το έγραψε γιατρός από μόνη της. Φυσικά δεν μου το είπε αλλά την άκουσα που το έλεγε στον άντρα μου κρυφά! Τι κρίμα που για μια εβδομάδα δεν θα την δούμε ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου! Αυτό δεν το είχε προβλέψει!!

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Πιστεύω ότι στις δυσκολίες απλά βγαίνει ο πραγματικός εαυτός μας! Πάντα ήταν εγωίστρια αλλά τώρα δεν παλευεται! Τέλος πάντων δεν θέλω να εκνευρίζομαι...είναι ύπουλη. Σκεφτείτε ότι έχει πει στον άντρα μου να μη μου λέει διαφορά πράγματα για να μην με στεναχωρεί! Απλά επειδή όταν μου τα λέει τον βάζω κάτω και του εξηγώ με λογικά επιχειρήματα το πόσο παράλογη είναι η μανούλα του γι αυτό δεν θέλει να τα μαθαίνω. Απ την άλλη τον λυπαμαι και τον άντρα μου, δεν θέλω να τον στεναχωρώ αλλά δεν αντέχω να βλέπω το πόσο τον εκμεταλλεύεται. 

@palmoira ειναι πολυ ψυχοθφορο αυτο να μην εχεις κατανοηση απο την πεθερα και να εχει τον γιο του χεριου της το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να μην τσακωνεσαι με τον ανδρα σου δεν εχει μαλακωσει με την κατασταση σου ;;;;

xfHlp3.png

πρίν από 13 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira ωχχχχχχχχ εχεις μπλεξει με πεθερα κερβερο;;;

Πεθεροπληκτη !!

Just now, giotitsa είπε:

@palmoira ειναι πολυ ψυχοθφορο αυτο να μην εχεις κατανοηση απο την πεθερα και να εχει τον γιο του χεριου της το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη και να μην τσακωνεσαι με τον ανδρα σου δεν εχει μαλακωσει με την κατασταση σου ;;;;

Το πιστεύεις ότι όταν μας συμβαίνει κάτι τότε την πιάνει λύσσα? Είτε καλό είτε κακό τότε θέλει να ασχολούμαστε συνέχεια με ότι της κατέβει στο κεφάλι! Και τότε είναι που τον τρελαίνει τον κακομοίρη.

• Χαχα 2

preg.png

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Προσπαθώ αλλά κάποιες φορές με βγάζει εκτός εαυτού. Τώρα την πάτησε από μόνη της! Θέλει να κάνει σπινθηρογράφημα,δεν της το έγραψε γιατρός από μόνη της. Φυσικά δεν μου το είπε αλλά την άκουσα που το έλεγε στον άντρα μου κρυφά! Τι κρίμα που για μια εβδομάδα δεν θα την δούμε ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου! Αυτό δεν το είχε προβλέψει!!

Χαχα γλύτωσες έστω για λίγο! Μη συγχύζεσαι εσυ σε θέλω ατάραχη, άστην να νομίζει ότι κερδίζει, έτσι ξερει έτσι κάνει και δεν θα αλλάξει ούτε αν τσακωθείτε. Με έξυπνο τρόπο μάθαινε από τον άντρα σου για να προστατεύεις τα νώτα σου αλλά ποτέ μην την κατηγορείς, δεν το αντέχουν αυτό, θα σε βάλουν εσένα απέναντι! Δεν έχει άλλο παιδί; Κάτι να ασχολείται εκτός από σας; Χήρα είναι; Μένετε κοντά; Προτεραιότητα πάντως τώρα είναι η εγκυμοσύνη σου και χρειαζεσαι τον άντρα σου δίπλα σου, αυτό να λες και στους δυο! 

Γειά σας κορίτσια...  Τι κάνετε... Να σας πω.... Από χθες το βράδυ τα ουρά μου είναι σκούρο κίτρινο όταν σκουπιζομαι.... Είναι κάτι ανησυχητικό να πάρω τον γιατρό ή είναι φυσιολογικό? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...