Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, Κελυ 32 είπε:

Αχ παντρευτηκες??? Να ζησετε καλη.μου! Να ειστε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και ολα θα ερθουν να εισαι σιγουρη..

Δηλαδη κ εσενα η κοιλια ετσι εκανε?? Σαν να εχεις μια καρδια εκει που χτυπσει??

@Κελυ 32 ευχαριστωωωωω πολυ κοπελα μου ναι ετσι εκανε και εμενα η κοιλια και εγω στην αρχη νομιζα οτι ητανε η καρδια του μωρου αλλα δεν ητανε ειναι επειδη εκει καθεταιτο μωρακι σου παει η κοιλια πανω κατω εμενα εκανε πανω κατω και γρηγορα μιλαμε οχι αστεια αααααα χαχαχαχα μην ανυσηχεις αυτα ειναι ωραιααααα ποσο εβδομαδων εισαι ;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@giotitsa συγχαρητήρια! Να ζητήσετε και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!!! Σύντομα με δυο μωρά στην αγκαλιά! 

@Κελυ 32 μην ανησυχείς, ετσι κανει κι η δίκη μου κοιλιά και ειναι η καρδια μου. Προχθες τα ξημερώματα εγινε κατι περίεργο ομως, ξυπνησα νιώθοντας το μωρό να κανει σαν τρελό και την κοιλιά μου να τρέμει. Σα να κανει σεισμό μόνη στο μέρος της κοιλιάς μου. Τρόμαξα. Αλλα μετα γυρισα στο πλάι και σταμάτησε αυτο. Μου έριξε και κανά δυο νορμαλ κλωτσιές και λεω εντάξει, δεν θα ήταν τιποτα αφού ειναι καλα. Εχει συμβεί σε καποια απο εσας; 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

@giotitsa συγχαρητήρια! Να ζητήσετε και να ειστε παντα ευτυχισμένοι!!! Σύντομα με δυο μωρά στην αγκαλιά! 

@Κελυ 32 μην ανησυχείς, ετσι κανει κι η δίκη μου κοιλιά και ειναι η καρδια μου. Προχθες τα ξημερώματα εγινε κατι περίεργο ομως, ξυπνησα νιώθοντας το μωρό να κανει σαν τρελό και την κοιλιά μου να τρέμει. Σα να κανει σεισμό μόνη στο μέρος της κοιλιάς μου. Τρόμαξα. Αλλα μετα γυρισα στο πλάι και σταμάτησε αυτο. Μου έριξε και κανά δυο νορμαλ κλωτσιές και λεω εντάξει, δεν θα ήταν τιποτα αφού ειναι καλα. Εχει συμβεί σε καποια απο εσας; 

@P.L.L. κοριτσι μου εδωσες την καλυτερη ευχη ετσι τα περιμενω συντομα τα δυο μωραααααα τωρα αυτο που σου συνεβη εμενα δεν μου ειχε συμβει και ετσι δεν μπορω  να σε βοηθησω αλλα κοριτσια εμενα μου συνεβαινε το εξης ο μπεμπης μου πηγαινε στο δεξιο μερος της κοιλιας μου συνεχεια και μου εβαζε εκει το κεφαλι σε σημειο να με ποναει το εντερο μου 

xfHlp3.png

πρίν από 7 λεπτά , giotitsa είπε:

@Κελυ 32 ευχαριστωωωωω πολυ κοπελα μου ναι ετσι εκανε και εμενα η κοιλια και εγω στην αρχη νομιζα οτι ητανε η καρδια του μωρου αλλα δεν ητανε ειναι επειδη εκει καθεταιτο μωρακι σου παει η κοιλια πανω κατω εμενα εκανε πανω κατω και γρηγορα μιλαμε οχι αστεια αααααα χαχαχαχα μην ανυσηχεις αυτα ειναι ωραιααααα ποσο εβδομαδων εισαι ;;;

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Σου ευχομαι να ξαναζησεις αυτες τις στιγμες και να πιασεις στα χερια σου το μωρακι σου υγιες!!! Σε δυο μερες μπαινω στον εκτο μηνα....

πρίν από 8 λεπτά , P.L.L. είπε:

Αχ βρε κοριτσια μου φαινεται απο οταν αρχισς να ψιλοακουω το μωρο εχω ενα συνεχες αγχος..Μια νιωθω οτι δεν το ακουω...μια αγχωνομαι γιατι νομιζω οτι το ακουω πολυ..Μια το ενα μια το αλλο...Ουφφφφ!

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Σου ευχομαι να ξαναζησεις αυτες τις στιγμες και να πιασεις στα χερια σου το μωρακι σου υγιες!!! Σε δυο μερες μπαινω στον εκτο μηνα....

@Κελυ 32 κοριτσακι μου και εγω ευχομαι να ξαναζησω αυτο το θειο δωρο αχ ωραια σου ευχομαι συντομα το μωρακι σουυυυ:wub:

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@giotitsa Αγάπη εδώ περιμένω είμαι σε αναμονή μέχρι την Κυριακή θα ξέρουμε εάν ο αντρουλης  μ έβαλε γκολ η Όχι. 

Εσύ κοριτσάρα τι κάνεις? Καλύτερα σε ακούω όλα καλά? Ήσουν διακοπές?

LolXp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Flo flo είπε:

@giotitsa Αγάπη εδώ περιμένω είμαι σε αναμονή μέχρι την Κυριακή θα ξέρουμε εάν ο αντρουλης  μ έβαλε γκολ η Όχι. 

Εσύ κοριτσάρα τι κάνεις? Καλύτερα σε ακούω όλα καλά? Ήσουν διακοπές?

@Flo flo ελπιζω να εχει βαλει εγκυρο γκολ :oops: εγω ειμαι πολυ καλα οχι τις 12 φευγω για διακοπες 

xfHlp3.png

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

@Flo flo ελπιζω να εχει βαλει εγκυρο γκολ :oops: εγω ειμαι πολυ καλα οχι τις 12 φευγω για διακοπες 

Α ωραία που πας εάν επιτρέπεται,? 

Κ εγώ φεύγω στις 12 

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Α ωραία που πας εάν επιτρέπεται,? 

Κ εγώ φεύγω στις 12 

@Flo flo και φυσικα επιτρεπεται παω Χαλκιδικη στο πρωτο ποδι Νεα Μουδανιαα ειναι ωραια ξερεις;;; εσυ που πας;;;;

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Flo flo και φυσικα επιτρεπεται παω Χαλκιδικη στο πρωτο ποδι Νεα Μουδανιαα ειναι ωραια ξερεις;;; εσυ που πας;;;;

Δεν έχω ιδεαααααα. Αλλά εύχομαι να περάσεις καλά. 

Εγώ Κύθηρα πάω :-P

LolXp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

Δεν έχω ιδεαααααα. Αλλά εύχομαι να περάσεις καλά. 

Εγώ Κύθηρα πάω :-P

@Flo flo Κυθηρα εεεεπαεικαι η κολλητη μου εχω ακουσει οτι ειναι ωραιααααα ευχομαι να πατε τρεις αντι για δυοοοο

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 12 λεπτά , giotitsa είπε:

@Flo flo Κυθηρα εεεεπαεικαι η κολλητη μου εχω ακουσει οτι ειναι ωραιααααα ευχομαι να πατε τρεις αντι για δυοοοο

Οοοοοο την πιο ωραία ευχή που άκουσα. 

Μακάρι καρδούλα μου 

LolXp3.png

Καλησπέρα κοριτσια! 

@giotitsaνα ζήσετε! Εύχομαι σύντομα να είστε τρεις!!

@Flo flo καλά αποτελέσματα!

5 ώρες πρίν, Dggs είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε... Πήρα τα αποτελέσματα... Το απόλυτο τίποτα.. δεν πειράζει όμως.. θα τα καταφέρουμε που θα πάει..

Μην το βάζεις κάτω! Την επόμενη φορά εύχομαι να είστε πιο τυχεροί 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...