Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 10 λεπτά , Dggs είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε... Πήρα τα αποτελέσματα... Το απόλυτο τίποτα.. δεν πειράζει όμως.. θα τα καταφέρουμε που θα πάει..

Κρίμα. Συνεχίζετε όπως λες και θα τα καταφέρετε!

πρίν από 11 λεπτά , Dggs είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε... Πήρα τα αποτελέσματα... Το απόλυτο τίποτα.. δεν πειράζει όμως.. θα τα καταφέρουμε που θα πάει..

Κρίμα.Μη το βάλεις όμως κάτω.σε συνδυασμό τώρα με καλοκαιράκι διακοπουλες , θα χαλαρώσετε και μπορεί να ρθει και το μωράκι.κοιτα να ευχαριστηθείς τον αγώνα!

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Κρίμα.Μη το βάλεις όμως κάτω.σε συνδυασμό τώρα με καλοκαιράκι διακοπουλες , θα χαλαρώσετε και μπορεί να ρθει και το μωράκι.κοιτα να ευχαριστηθείς τον αγώνα!

Το καλό είναι αυτό.. τώρα περιμένω πως και πώς να πάμε τις διακοπουλες μας και να χαλαρώσουμε .

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@palmoira πως εισαι κοπελα μου ευχομαι να ειναι ολα τελεια....

@KaterinaNina25ωραια η χοριακη σου...χαιρομαι και αλλη εγκυουλα αναμεσα μαςς!!

@Dggsδεν πειραζει τον επομενο μηνα κοπελα μου ευχομαι να περασετε ομορφα στις διακοπουλες σας και να σκαρωσετε το μπεμπακι σαςςς...

@Luckystars πως εισαι κοριτσαρα;; 

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 26 λεπτά , Dggs είπε:

Δεν πειράζει καρδούλα θα έρθει πολύ συντομαααα να το πιστέψεις!!

Κοριτσια τι κανετε?? Δυστυχως με οσα γινονται στην Αθηνα εχω επηρεαστει παρα πολυ ψυχολογικα....

Να ρωτησω κατι τις εγκυουλες??? Οταν βαζετε το χερι στην κοιλιτσα σας νιωθετε σαν να εχετε μια καρδια που χτυπαει μεσα στην κοιλια?? Εγω δεν μπορω να καταλαβω...ειναι αντανακλαση της καρδιας μου η ειναι το μωρο?? Και ειναι φυσιολογικο να χτυπάει ετσι συνεχεια???

πρίν από 10 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια τι κανετε?? Δυστυχως με οσα γινονται στην Αθηνα εχω επηρεαστει παρα πολυ ψυχολογικα....

Να ρωτησω κατι τις εγκυουλες??? Οταν βαζετε το χερι στην κοιλιτσα σας νιωθετε σαν να εχετε μια καρδια που χτυπαει μεσα στην κοιλια?? Εγω δεν μπορω να καταλαβω...ειναι αντανακλαση της καρδιας μου η ειναι το μωρο?? Και ειναι φυσιολογικο να χτυπάει ετσι συνεχεια???

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.παντως μακάρι να είναι το μωρό αλλά δύσκολο πιστεύω να νιώθεις τη καρδούλα 

πρίν από 17 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Οι δικοί σου σφιγμοι είναι Κελλιτσα μου και αυτό είναι το φυσιολογικό να χτυπούν συνέχεια..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Οι δικοί σου σφιγμοι είναι Κελλιτσα μου και είναι αυτό είναι το φυσιολογικό να χτυπούν συνέχεια..

Μα κ εγω νομιζω οτι ειναι οι δικοι μου...Απλα μ φαινεται παραξενο...

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.παντως μακάρι να είναι το μωρό αλλά δύσκολο πιστεύω να νιώθεις τη καρδούλα 

Δεν εννοω οτι νιωθω την καρδουλα του μωρου..Αναρωτιεμαι αν ειναι απλα το μωρο που κλωτσαει και καλα κ ακουγεται ετσι η ειναι η καρδια μου...

πρίν από 6 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Μα κ εγω νομιζω οτι ειναι οι δικοι μου...Απλα μ φαινεται παραξενο...

Δεν εννοω οτι νιωθω την καρδουλα του μωρου..Αναρωτιεμαι αν ειναι απλα το μωρο που κλωτσαει και καλα κ ακουγεται ετσι η ειναι η καρδια μου...

Οχι αγαπη είναι νορμαλ..συνηθίζω καποιες φορες να έχω το χέρι στην κοιλιτσα όταν χαζεύω τηλ και το νιώθω. Αν είναι το μωράκι εννοείς περίεργο να κλωτσάει συνέχεια κ τόσο γρήγορα ε; Φαντάζομαι κ εγω έτσι οπως το περιγραφεις πως δεν το κάνει η μικρούλα σου..

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Οχι αγαπη είναι νορμαλ..συνηθίζω καποιες φορες να έχω το χέρι στην κοιλιτσα όταν χαζεύω τηλ και το νιώθω. Αν είναι το μωράκι εννοείς περίεργο να κλωτσάει συνέχεια κ τόσο γρήγορα ε; Φαντάζομαι κ εγω έτσι οπως το περιγραφεις πως δεν το κάνει η μικρούλα σου..

Ναι κ εγω ετσι πιστευω....Ουφφ ανησυχω με το παραμικρο!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι κ εγω ετσι πιστευω....Ουφφ ανησυχω με το παραμικρο!!!!

@Κελυ 32 γλυκια μου ετσι κανει η κοιλια χοροπηδαει πανω κατω και εγω το εβλεπα αυτο και ελεγα αν ειναι νορμαλ εχεις ακομα να παρατηρησεις ενα σωρο πραγματα @Dggs μολις γυρισα απο τον γαμο μou και ανοιξα τον υπολογιστη για να ακουσω τα αποτελεσματα σου ποσο κριμα αλλα δενν πειραζει την επομενη φορα @palmoira και @Beboula25 πως ειστε ;;; @fairy-mary και @Flo flo εσεις;;

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , giotitsa είπε:

@Κελυ 32 γλυκια μου ετσι κανει η κοιλια χοροπηδαει πανω κατω και εγω το εβλεπα αυτο και ελεγα αν ειναι νορμαλ εχεις ακομα να παρατηρησεις ενα σωρο πραγματα @Dggs μολις γυρισα απο τον γαμο μou και ανοιξα τον υπολογιστη για να ακουσω τα αποτελεσματα σου ποσο κριμα αλλα δενν πειραζει την επομενη φορα @palmoira και @Beboula25 πως ειστε ;;; @fairy-mary και @Flo flo εσεις;;

Αχ παντρευτηκες??? Να ζησετε καλη.μου! Να ειστε ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και ολα θα ερθουν να εισαι σιγουρη..

Δηλαδη κ εσενα η κοιλια ετσι εκανε?? Σαν να εχεις μια καρδια εκει που χτυπσει??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...