Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, giotitsa είπε:

@vikaki82 ναι δυστηχως ειδα με τα ματια μου οτι ζουμε σε τριτοκοσμικη χωρα

@loyloy kai @Diavolitsa τι τυχερες ειστε που βλεπετε τα νινακια σας στον υπερηχο 

Ερχεται και η σειρα σου!

Διαφημίσεις

1 hour ago, palmoira είπε:

Αχ βρε κοριτσια πάλι έχω αιματακι. Πάνω που έλεγα ότι όλα καλά και θα αρχίσω σιγά σιγά να σηκώνομαι τα ίδια. :-(

Κάτσε στο κρεβατάκι σου όσο χρειαστεί.το μπεμπακι σε χρειαζεται.

Γειά σας κορίτσια.... Τι κάνετε.? Όλα τ νέα καλά μέχρι τώρα... Η χοριακη μου διπλασιάζει κάθε 3 μέρες και μου είπε ότι είναι μέσα στα όρια.... Έχω ηρεμήσει και ότι είναι να γίνει θα γίνει... Εγώ κάνω αυτά που είναι να κάνω... Και η πορεία θα δείξει... Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα.... 

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, giotitsa είπε:

@palmoira utrogestan παιρνεις;;

Ναι παίρνω. 3 φορές την ημέρα και ένεση προγεστερονης καθημερινά. 

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Κάτσε στο κρεβατάκι σου όσο χρειαστεί.το μπεμπακι σε χρειαζεται.

Έχεις δίκιο, με χρειάζεται!

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 16 λεπτά , palmoira είπε:

@palmoira κοριτσι μου ξερω οτι αγχωνεσαι με την ολη κατασταση ηρεμησε θα περασει και αυτοοοοο:wub:

xfHlp3.png

Ωχ @palmoira τι τραβάς κι εσυ.. Κουράγιο βρε παιδι μου. Κινήθηκες καθολου; Απο τι μπορει να ειναι; Σαν την ανεμώνη κι εσυ. Τουλαχιστον ξέρεις οτι ολα μπορει να πανε καλα αν εχεις υπομονή. Ευχομαι να περάσουν σύντομα οι συννεφιές και να ευχαριστηθείς το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια.... Τι κάνετε.? Όλα τ νέα καλά μέχρι τώρα... Η χοριακη μου διπλασιάζει κάθε 3 μέρες και μου είπε ότι είναι μέσα στα όρια.... Έχω ηρεμήσει και ότι είναι να γίνει θα γίνει... Εγώ κάνω αυτά που είναι να κάνω... Και η πορεία θα δείξει... Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα.... 

Μπράβο κορίτσι μου, όλα καλά λοιπόν, καλή συνέχεια!!

4 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Αχ βρε κοριτσια πάλι έχω αιματακι. Πάνω που έλεγα ότι όλα καλά και θα αρχίσω σιγά σιγά να σηκώνομαι τα ίδια. :-(

Κάτσε κάτω κι άλλο! Υπομονή, κανεις θυσία για το σποράκι σου!!

• Μου αρέσει 1

@KaterinaNina25 έκανες ξανά Χοριακη σημερα; Αυριο δεν ειναι να ξανακάνεις; Εγω συμφωνώ με αυτη σου τη δήλωση οτι ολα πανε καλα για την ωρα! Μίλησες με τον γιατρο σου και στο επιβεβαίωσε; 

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

@palmoira κοριτσάκι μου καλό περνάς μεγάλη αγωνία.. Οποτε μπορέσεις πες μας πως είσαι έχεις την σκέψη και οοοολη μου την θετική ενέργεια να σταματήσει γρήγορα!!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@KaterinaNina25 έκανες ξανά Χοριακη σημερα; Αυριο δεν ειναι να ξανακάνεις; Εγω συμφωνώ με αυτη σου τη δήλωση οτι ολα πανε καλα για την ωρα! Μίλησες με τον γιατρο σου και στο επιβεβαίωσε; 

Έκανα την Δευτέρα και τώρα ξανά την Παρασκευή.... Ναι μίλησα μαζί του και μου εξήγησε κάποια πράγματα και ηρέμησα.... Ναι μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά επίπεδα.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...