Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτα που βλεπω στην τηλεοραση κριμα τοσες ζωες χαμενες δεν μπορω αλλο να δω

Είναι απερίγραπτο οτι συμβαίνει. Δεν το χωρα ανθρώπινος νους. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Είναι απερίγραπτο οτι συμβαίνει. Δεν το χωρα ανθρώπινος νους. 

καλα πως ξεφυγε τοσο η κατασταση οσες μενετε Αθηνα ενημερωστε με λιγο πως καηκαν τοσα ατομα;;

xfHlp3.png

πρίν από 11 λεπτά , giotitsa είπε:

καλα πως ξεφυγε τοσο η κατασταση οσες μενετε Αθηνα ενημερωστε με λιγο πως καηκαν τοσα ατομα;;

Ο αέρας ηταν μανιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα. 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Ο αέρας ηταν μανιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα. 

@Smile89 κριμα τοσες ψυχουλες τοσα παιδια γιατι γιατι γιατι ;;;;;; τοσα γιατι και μια πολιτεια μια κυβερνηση αναισθητη τι θα πουν σε αυτες τις οικογενειες τωρα που εχασαν τα σπιτια τους τις περιουσιες που τοσα χρονια ιδρωσαν για να φτιαξουν τι θα πουν για τα θυματα που θα τα θρηνουν τι;;;

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@Smile89 κριμα τοσες ψυχουλες τοσα παιδια γιατι γιατι γιατι ;;;;;; τοσα γιατι και μια πολιτεια μια κυβερνηση αναισθητη τι θα πουν σε αυτες τις οικογενειες τωρα που εχασαν τα σπιτια τους τις περιουσιες που τοσα χρονια ιδρωσαν για να φτιαξουν τι θα πουν για τα θυματα που θα τα θρηνουν τι;;;

Τίποτα απλα θα βγει η αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση, το κλασικό απαραδεκτο σεναριο. 

• Λυπημένη/-ος 1

nlmNp2.png

πρίν από 53 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερα ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτα που βλεπω στην τηλεοραση κριμα τοσες ζωες χαμενες δεν μπορω αλλο να δω

Πραγματικα ειναι τραγικο αυτο που συμβαινει!!! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη δυστυχια!

18 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

4/8 φεύγουμε...μέρες  μετράω σαν τους φυλακισμένους.. 

Αν και θα έχω περίοδο στις μισές διακοπές...σίγουρα δε θα προλάβω τις γόνιμες.. άλλα θα ξεκουραστώ.

Και εγω ετσι ακριβως μετραω τις μερες...οι οποιες εχουν κολλησει κ δεν περνανε με τπτ..κ εγω 4/8 φευγω

πρίν από 53 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγω ετσι ακριβως μετραω τις μερες...οι οποιες εχουν κολλησει κ δεν περνανε με τπτ..κ εγω 4/8 φευγω

Με τίποτα όμως!!!

έχω ανάγκη από ξεκούραση δε την παλεύω άλλο!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Συγνωμη λουλου, με τα δικά μου, αμέλησα να σου γραψω. Συγχαρητήρια που είδες τον μπόμπιρα σου! Δεν ειχες φάει σοκολάτα; Ποτε πας για β επιπέδου; 

Έφαγα αλλά δεν συγκινήθηκε ονμικρος.προτιμησε να κοιμηθεί.6 Αυγούστου β επιπεδου.λιγο έμεινε Επιτέλους!! !!!!!!!

Καλά αυτό με τις πυρκαγιές ειλικρινά δεν έχω λόγια.εχω σοκαριστεί.τωρα Λε νε πάνω από 100 αγνοούμενοι.

Διαφημίσεις

εγω ρε κοριτσια νιωθωω σαν να ειμαι διπλη προσωπικοτητα απο την μια θελω πως και πως να ερθει η ωρα να ξαναμεινω εγκυος και απο την αλλη αν ξαναμεινω πως διωχνω τον φοβο μπορειτε να μου πειτε πως να μην σκεφτομαι οτι αυτο θα ξαναγινει

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

Ασε ρε κοτιτσι και εγω απο χθες ειμαι χαλια και μενα ειχε παει για δουλεια εκτος και ειχε αποκλειστει στα διοδια 8 ωρες το τι γονοτανε δεν περιγραφεται 

πρίν από 3 λεπτά , vikaki82 είπε:

Ασε ρε κοτιτσι και εγω απο χθες ειμαι χαλια και μενα ειχε παει για δουλεια εκτος και ειχε αποκλειστει στα διοδια 8 ωρες το τι γονοτανε δεν περιγραφεται 

@vikaki82 ειναι καλα τουλαχιστον ο ανθρωπος;;;

xfHlp3.png

πρίν από 43 λεπτά , loyloy είπε:

Έφαγα αλλά δεν συγκινήθηκε ονμικρος.προτιμησε να κοιμηθεί.6 Αυγούστου β επιπεδου.λιγο έμεινε Επιτέλους!! !!!!!!!

Καλά αυτό με τις πυρκαγιές ειλικρινά δεν έχω λόγια.εχω σοκαριστεί.τωρα Λε νε πάνω από 100 αγνοούμενοι.

Αντε με το καλο! Εγω εχω β επιπεδου στις 31/7  και περιμενω πως και πως! Μια βδομαδα διαφορα εχουμε εμεις ε?

πρίν από 3 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Αντε με το καλο! Εγω εχω β επιπεδου στις 31/7  και περιμενω πως και πως! Μια βδομαδα διαφορα εχουμε εμεις ε?

Τελευταία περίοδος κα να δύο μέρες είχαμε αλλά έχω μεγάλο κύκλο και έτσι κάπου στη βδομάδα νομίζω.19+3 Είμαι τώρα.ποτε έχεις Πητ? Εγώ 15/12.

πρίν από 22 λεπτά , vikaki82 είπε:

Τι λες Τώρα?ωχ Παναγία μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...