Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

@Beboula25 μου,χαίρομαι οταν χαίρεσαι❤Είσαι δυνατό κορίτσι....Μετά από κάθε δοκιμασία περνάμε μεταβατικά στάδια και να σου πω την ταπεινή μου γνώμη είναι το πιο νορμάλ ,αλλιώς καταπιεζουμε συναισθήματα που αργότερα μας πνίγουν....

@P.L.L. μου ,ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις για το relpax.Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό,κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.Πώς είσαι κορίτσι μου;

@*ζουζουνα*!!! γλυκό μου κορίτσι ,ευχαριστώ πολύ που ρωτας!Δόξα το Θεό και την Παναγίτσα,είμαστε καλά.Εσείς πως τα περνάτε στις διακοπουλες σας;Τα ζουζουνακια σου τι κάνουν;

@palmoira μου πως είσαι γλυκιά μου;

@giotitsa κορίτσι μου γλυκό,ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο σου!Συμφωνώ είμαστε πλασμένες για δοκιμασίες.Δεν ξέρω το γιατί δοκιμαζομαστε.....Και σου μιλάει η γκουρού του άγχους και της απαισιοδοξίας.Και έρχονται εκείνα τα γεγονότα που σημαδεύουν τις ζωές μας και αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές μας δυνάμεις ❤Τα ομορφότερα από καρδιάς σου εύχομαι ψυχούλα μου❤Η ώρα η καλή και από εδώ και πέρα μόνο χαρές❤

@kido  @linaa  @loyloy @nadiaki165  @Flo flo  @fairy-mary   @Smile89. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29  @KaterinaNina @KaterinaNina25  @anemoni1989. @Dggs  @Κελυ 32    κορίτσια μου πώς ειστε;Φιλάκια σε όλες σας και σε όσα κορίτσια ξεχνάω❤

Τυχερό αστέρι❤️❤️ Είστε διακοπές;; Συγνώμη αλλα κάτι έχω χάσει.. Αν  ναι να περνάτε πολύ όμορφα να χαλαρώσετε και να γεμίσετε μπαταρίες!! Τα καλύτερα έρχονται!!!!❤️❤️

πρίν από 38 λεπτά , Nansy29 είπε:

Καλά ειμαι κορίτσι μου!εσυ;; καλα κανετε και κανετε ενα διαλειμμα κανει καλο.ε δεν μπορούμε να σκεφτομαστε συνέχεια αυτό το θέμα.μη σου πω ότι για να έρθει μάλλον πρέπει να σταματήσουμε να το σκεφτόμαστε.:)

εγω πάντως μετα απο πολλούς μήνες παύσης μπορώ να πω ότι τώρα νιώθω έτοιμη ξανά..έκλεισα σήμερα ραντεβού κορίτσια με γνωστό γυναικολόγο στην Αθήνα και με έβαλε 18 Σεπτέμβρη δεν ειχε νωρίτερα αλλά οκ θα περιμένουμε λιγο ακομα μήπως βγάλουμε καμια ακρη..

Μπράβο Νανσουλα μου πολύ χαίρομαι με το καλό να έρθουν όλα κατ’ευχην!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@Beboula25 μου,χαίρομαι οταν χαίρεσαι❤Είσαι δυνατό κορίτσι....Μετά από κάθε δοκιμασία περνάμε μεταβατικά στάδια και να σου πω την ταπεινή μου γνώμη είναι το πιο νορμάλ ,αλλιώς καταπιεζουμε συναισθήματα που αργότερα μας πνίγουν....

@P.L.L. μου ,ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις για το relpax.Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό,κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.Πώς είσαι κορίτσι μου;

@*ζουζουνα*!!! γλυκό μου κορίτσι ,ευχαριστώ πολύ που ρωτας!Δόξα το Θεό και την Παναγίτσα,είμαστε καλά.Εσείς πως τα περνάτε στις διακοπουλες σας;Τα ζουζουνακια σου τι κάνουν;

@giotitsa κορίτσι μου γλυκό,ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο σου!Συμφωνώ είμαστε πλασμένες για δοκιμασίες.Δεν ξέρω το γιατί δοκιμαζομαστε.....Και σου μιλάει η γκουρού του άγχους και της απαισιοδοξίας.Και έρχονται εκείνα τα γεγονότα που σημαδεύουν τις ζωές μας και αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές μας δυνάμεις ❤Τα ομορφότερα από καρδιάς σου εύχομαι ψυχούλα μου❤Η ώρα η καλή και από εδώ και πέρα μόνο χαρές❤

@kido  @linaa  @loyloy @nadiaki165  @Flo flo  @fairy-mary   @Smile89. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29  @KaterinaNina @KaterinaNina25  @anemoni1989. @Dggs  @Κελυ 32    κορίτσια μου πώς ειστε;Φιλάκια σε όλες σας και σε όσα κορίτσια ξεχνάω❤

Καλά είμαι γλυκιά μου!μετραω τις μέρες να φύγω λίγο με τον αντρουλη μου να ηρεμήσουμε για να γυρίσουμε μετά δρυμιτεροι σε μια νέα προσπάθεια!!!ευτυχως έχω παααααααρα πολύ δουλειά στο γραφειο όποτε περνάει παρά πολυ γρήγορα η ώρα!

xuBjp3.png

πρίν από 25 λεπτά , Luckystars είπε:

Δεν θέλουμε να γίνει εμμονή και ρουτίνα Νάνσυ μου....χρειάζεται πολύ λεπτούς χειρισμούς σε τέτοιες καταστάσεις....Δεν βρίσκεται πάντα ο "καταλληλοτερος" τρόπος αλλά σίγουρα θέλει "ξεκούραση" το σώμα,η ψυχολογία και το πνεύμα!Είμαι και εγώ αυτής της άποψης,ότι κυνηγάμε μας ξεγλυστραει....

Καλή επιτυχία με τον καινούργιο γιατρό!Δες το ως μια νέα αρχή!Δεν είναι μακριά η ημερομηνία,το θέμα είναι να πληρεί τα δεδομένα σου και όλα να πάνε κατ'ευχή ,στο εύχομαι ολόψυχα❤

Κατερινακι ,εύχομαι ότι το καλύτερο γλυκιά μου❤

Ευχαριστώ πολύ... Και σε εσάς ότι καλύτερο 

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Ωραία! Δεν ειπε όμως οτι δεν είναι καλη. Οποτε παρασκευή θα ξέρετε πιο Σιγουρα, έως τότε να σκέφτεσαι Θετικα 

Οχι μου είπε ότι είναι μέσα στα όρια... Πρέπει να διπλασιάζει κάθε 2 με 3,5 μέρες.... 

• Μου αρέσει 1

μπράβο κορίτσι μου,πολύ χαίρομαι!!!που είσαι καλά,εμείς καλά αύριο φεύγουμε,οπότε στο Σπίτι τώρα θα συνεχίσουμε..επαφές μόνο 2 φορές αλλά κ πάλι δεν ξέρω αν έχω κάνω ωορρηξία θα το δω από την θερμοκρασία που παίρνω το πρωί ,σήμερα είμαι 23η μερα μιας Κ άλλαξε η μέρα.

1 ώρα πρίν, KaterinaNina25 είπε:

Μου είπε να πάω να κάνω ξανά την Παρασκευή χοριακη... Και ότι δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.... 

κοριτσάκι μου είναι καλή πάντως βάση διπλασιασμου...έχεις ίδια με μένα,Όπως είχα τότε στον 2ο γιο μου,απλά το θέμα σε σένα ήταν ότι είναι πολλές μέρες καθυστέρησης...εύχομαι όλα να πάνε καλά κ αυξηθεί κι άλλο η χοριακη!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

μπράβο κορίτσι μου,πολύ χαίρομαι!!!που είσαι καλά,εμείς καλά αύριο φεύγουμε,οπότε στο Σπίτι τώρα θα συνεχίσουμε..επαφές μόνο 2 φορές αλλά κ πάλι δεν ξέρω αν έχω κάνω ωορρηξία θα το δω από την θερμοκρασία που παίρνω το πρωί ,σήμερα είμαι 23η μερα μιας Κ άλλαξε η μέρα.

κοριτσάκι μου είναι καλή πάντως βάση διπλασιασμου...έχεις ίδια με μένα,Όπως είχα τότε στον 2ο γιο μου,απλά το θέμα σε σένα ήταν ότι είναι πολλές μέρες καθυστέρησης...εύχομαι όλα να πάνε καλά κ αυξηθεί κι άλλο η χοριακη!!!

Ευχαριστώ πολύ.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@*ζουζουνα*!!! κ εγώ είμαι 23 μέρα σήμερα μαζί ήμαστε yeahhhh

Ναι μαζί στις μέρες αλλά εγώ ακόμα ωορρηξία δεν έχω κάνει,μάλλον άλλαξε κ κύκλος από τα μπάνια στην θάλασσα...να δω τώρα ποτέ θα έρθει..

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Να σας ρωτήσω.. Ειναι καμία απο εσας εκπαιδευτικός; Ήρθα σημερα στον ΟΑΕΔ για να πάρω το επίδομα ανεργίας και να ρωτήσω για αυτο που μου πρότεινε το σχολειο  για την επόμενη σχολική χρονια, δηλαδη να μου κανει πρόσληψη, μετα να βγω σε άδεια τοκετού και λοχείας και μετα να πάρω και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, οποτε να μη δουλέψω καθολου όλη τη χρονια. Εδω ομως μου λενε οτι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούμαστε το 6μηνο του ΟΑΕΔ! Σε αυτη την περίπτωση δεν ξερω τι μπορει να γίνει. Μαλλον δεν θα πρέπει να μου κάνουν καθολου πρόσληψη και να μείνω με τον ΟΑΕΔ όσο διαρκέσει. Τι να πω.. Γιατι οι εκπαιδευτικοί να μην το δικαιούμαστε; 

πρίν από 45 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια! Να σας ρωτήσω.. Ειναι καμία απο εσας εκπαιδευτικός; Ήρθα σημερα στον ΟΑΕΔ για να πάρω το επίδομα ανεργίας και να ρωτήσω για αυτο που μου πρότεινε το σχολειο  για την επόμενη σχολική χρονια, δηλαδη να μου κανει πρόσληψη, μετα να βγω σε άδεια τοκετού και λοχείας και μετα να πάρω και το 6μηνο του ΟΑΕΔ, οποτε να μη δουλέψω καθολου όλη τη χρονια. Εδω ομως μου λενε οτι οι εκπαιδευτικοί δεν δικαιούμαστε το 6μηνο του ΟΑΕΔ! Σε αυτη την περίπτωση δεν ξερω τι μπορει να γίνει. Μαλλον δεν θα πρέπει να μου κάνουν καθολου πρόσληψη και να μείνω με τον ΟΑΕΔ όσο διαρκέσει. Τι να πω.. Γιατι οι εκπαιδευτικοί να μην το δικαιούμαστε; 

Αν εισαι συμβασιουχα, δεν το δικαιουσαι!!! Λογω του οτι παρεμβαλλεται η απολυση.. Δυστυχώς... 

Τα υπόλοιπα κορίτσια πως ειστε?? @Luckystars μου καλα ειμαι, εσυ? 

Εγω κοριτσια ολο βουρκωμενη ειμαι και θέλω να κλαψω με αυτό που έγινε στην Αθήνα.. Εκαψαν τον κοσμακη οι αλητες.. Και θέλω να πάω να βοηθήσω και λόγω εγκυμοσυνης δεν μπορώ... Τραγικο.   

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

@anemoni1989 δεν υπάρχει πρόβλημα με το οτι ειμαι συμβασιούχα. Μου ειπαν οτι το μονο πρόβλημα ειναι οτι ειμαι εκπαιδευτικός,  είτε μόνιμη είτε συμβασιούχα, ως εκπαιδευτικός δεν το δικαιούμαι. Αλλα πρέπει να το δω και με την επιθεώρηση εργασίας γιατι εμείς, στο σχολειο, υπαγόμαστε στο υπουργείο υγείας κι όχι παιδείας (επειδη ειναι ενήλικες ΑΜΕΑ) και ίσως τελικα το δικαιούμαι. 

Εγω κανω οτι μπορώ για να μη δω τι γίνεται με τις φωτιές. Δεν το αντέχω αυτη τη στιγμή.. 

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

@anemoni1989 δεν υπάρχει πρόβλημα με το οτι ειμαι συμβασιούχα. Μου ειπαν οτι το μονο πρόβλημα ειναι οτι ειμαι εκπαιδευτικός,  είτε μόνιμη είτε συμβασιούχα, ως εκπαιδευτικός δεν το δικαιούμαι. Αλλα πρέπει να το δω και με την επιθεώρηση εργασίας γιατι εμείς, στο σχολειο, υπαγόμαστε στο υπουργείο υγείας κι όχι παιδείας (επειδη ειναι ενήλικες ΑΜΕΑ) και ίσως τελικα το δικαιούμαι. 

Εγω κανω οτι μπορώ για να μη δω τι γίνεται με τις φωτιές. Δεν το αντέχω αυτη τη στιγμή.. 

Το οτι εισαι συμβασιουχα σε αποκλειει αυτοματα... Το εχω ψάξει εδω και μηνες... Ελπιζω να ισχύει κάτι διαφορετικό για εσενα επειδή εισαι στο υπουργείο υγείας... Το ότι είσαι εκπαιδευτικός δεν είναι σίγουρα θεμα μιας και οι εκπαιδευτικοι παίρνουν κανονικά αδειες.. Αν ψάξεις τις προϋποθέσεις για τις άδειες θα δεις ότι πουθενά δε γίνεται διάκριση επαγγελματων

Προφανώς ο υπάλληλος που σε ενημερωσε ηταν άσχετος... Δυστυχώς κυκλοφορουν πολλοί... 

cO4Yp3.png

Τι να σου πω βρε @anemoni1989.. Πήγα στον ΟΑΕΔ στην υπεύθυνη μητρότητας και μου τα ειπε αυτα. Τοσο άσχετη να ειναι; Τέλος πάντων. Ακομα εδω παιδεύομαι. Οταν μπορέσω θα πάω και στην επιθεώρηση εργασίας. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...