Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

4 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Έχω 32αρι κύκλο και κάνω ωορρηξία 18η μέρα αποδεδειγμένο.αρα στον 30η θα Ναι λογικά στην 16η μέρα.

Εγω εχω 30αρι κυκλο κ θετικο τεστακι ειχα την 15η..

πρίν από 26 λεπτά , Flo flo είπε:

Κάτι άσχετο βρε κορίτσια τι γίνεται με τις φωτιές ποοο κρίμα πραγματικά 

Εγω απο την ωρα που γυρισα σπιτι κ ειδα τον ουρανο πορτοκαλι και καταλαβα οτι εχει πιασει φωτια..παρακολουθω συνεχεια μα δω γι γίνεται...πολυ κρίμα

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 24 λεπτά , Flo flo είπε:

Κάτι άσχετο βρε κορίτσια τι γίνεται με τις φωτιές ποοο κρίμα πραγματικά 

Ναι ρε συ έχω τρελαθεί με τους αλήτες!!Έχουν και τα πεθερικά μου σπίτι στην Κινέτα και δεν ξέρουν τώρα αν έχει κάψει και εκεί  σπίτια γιατί τους έδιωξαν όλους η πυροσβεστική. Καίγονται τα πάντα καίγονται περιουσιες κρίμα 

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι ρε συ έχω τρελαθεί με τους αλήτες!!Έχουν και τα πεθερικά μου σπίτι στην Κινέτα και δεν ξέρουν τώρα αν έχει κάψει και εκεί  σπίτια γιατί τους έδιωξαν όλους η πυροσβεστική. Καίγονται τα πάντα καίγονται περιουσιες κρίμα 

Αλήτες! Μόλις είδαν αέρα έβαλαν τις φωτιές. Έχει και στην Πεντέλη, στους Αγίους Θεόδωρους και στα Χανιά. Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία σε όσους κάνουν τέτοια πράγματα. Επειδή στο χωριό μου έχουμε συνέχεια φωτιές που βάζουν συνήθως οι τσοπάνηδες για να κάνουν βοσκοτόπια , όταν υπάρχει αέρας είναι αδύνατον να την ελέγξεις. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινης ζωής που είναι το πιο σημαντικό. 

Παντως σε πιάνει η ψυχή σου να βλέπεις να καίγονται τα δέντρα.

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , palmoira είπε:

Αλήτες! Μόλις είδαν αέρα έβαλαν τις φωτιές. Έχει και στην Πεντέλη, στους Αγίους Θεόδωρους και στα Χανιά. Χρειάζεται παραδειγματική τιμωρία σε όσους κάνουν τέτοια πράγματα. Επειδή στο χωριό μου έχουμε συνέχεια φωτιές που βάζουν συνήθως οι τσοπάνηδες για να κάνουν βοσκοτόπια , όταν υπάρχει αέρας είναι αδύνατον να την ελέγξεις. Ας ελπίσουμε να μην έχουμε απώλειες ανθρώπινης ζωής που είναι το πιο σημαντικό. 

Παντως σε πιάνει η ψυχή σου να βλέπεις να καίγονται τα δέντρα.

Η ψυχή σου σε πιάνει με τόσο κακό που κάνουν στην ανθρωπότητα και με πιάνει τρελλα πως μπορούν τα αποβράσματα της κοινωνίας! Ο αέρας σήμερα στην Αττική είναι τρομακτικός λες και θα τα σηκώσει όλα 

• Λυπημένη/-ος 1

Κορίτσια τραγικό αυτό με τις φωτιές.Ειλικρινα ποτέ δεν το κατάλαβα γτ να το κάνουν αυτό.Θυμαστε πριν χρόνια στη πελοπονησσο που πέθανε κόσμος? Άσχημα πράγματα.

πρίν από 31 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω εχω 30αρι κυκλο κ θετικο τεστακι ειχα την 15η..

Εγω απο την ωρα που γυρισα σπιτι κ ειδα τον ουρανο πορτοκαλι και καταλαβα οτι εχει πιασει φωτια..παρακολουθω συνεχεια μα δω γι γίνεται...πολυ κρίμα

@giotitsa Από ότι καταλαβαίνεις από 13η μέχρι 17η καλές μέρες για προσπάθεια.αν θες Αφού θα ξεκινήσετε από Οκτώβριο παρ ε τεστακια να τσεκάρεις αυτούς τους μήνες τώρα να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

• Λυπημένη/-ος 1

1 hour ago, loyloy είπε:

Πότε με το καλό θα φύγετε? 

4/8 φεύγουμε...μέρες  μετράω σαν τους φυλακισμένους.. 

Αν και θα έχω περίοδο στις μισές διακοπές...σίγουρα δε θα προλάβω τις γόνιμες.. άλλα θα ξεκουραστώ.

aKX8p2.png

@Beboula25 μου,χαίρομαι οταν χαίρεσαι❤Είσαι δυνατό κορίτσι....Μετά από κάθε δοκιμασία περνάμε μεταβατικά στάδια και να σου πω την ταπεινή μου γνώμη είναι το πιο νορμάλ ,αλλιώς καταπιεζουμε συναισθήματα που αργότερα μας πνίγουν....

@P.L.L. μου ,ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις για το relpax.Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό,κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.Πώς είσαι κορίτσι μου;

@*ζουζουνα*!!! γλυκό μου κορίτσι ,ευχαριστώ πολύ που ρωτας!Δόξα το Θεό και την Παναγίτσα,είμαστε καλά.Εσείς πως τα περνάτε στις διακοπουλες σας;Τα ζουζουνακια σου τι κάνουν;

@palmoira μου πως είσαι γλυκιά μου;

@giotitsa κορίτσι μου γλυκό,ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο σου!Συμφωνώ είμαστε πλασμένες για δοκιμασίες.Δεν ξέρω το γιατί δοκιμαζομαστε.....Και σου μιλάει η γκουρού του άγχους και της απαισιοδοξίας.Και έρχονται εκείνα τα γεγονότα που σημαδεύουν τις ζωές μας και αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές μας δυνάμεις ❤Τα ομορφότερα από καρδιάς σου εύχομαι ψυχούλα μου❤Η ώρα η καλή και από εδώ και πέρα μόνο χαρές❤

@kido  @linaa  @loyloy @nadiaki165  @Flo flo  @fairy-mary   @Smile89. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29  @KaterinaNina @KaterinaNina25  @anemoni1989. @Dggs  @Κελυ 32    κορίτσια μου πώς ειστε;Φιλάκια σε όλες σας και σε όσα κορίτσια ξεχνάω❤

• Μου αρέσει 4

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

@Beboula25 μου,χαίρομαι οταν χαίρεσαι❤Είσαι δυνατό κορίτσι....Μετά από κάθε δοκιμασία περνάμε μεταβατικά στάδια και να σου πω την ταπεινή μου γνώμη είναι το πιο νορμάλ ,αλλιώς καταπιεζουμε συναισθήματα που αργότερα μας πνίγουν....

@P.L.L. μου ,ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις για το relpax.Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό,κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.

@*ζουζουνα*!!! γλυκό μου κορίτσι ,ευχαριστώ πολύ που ρωτας!Δόξα το Θεό και την Παναγίτσα,είμαστε καλά.Εσείς πως τα περνάτε στις διακοπουλες σας;Τα ζουζουνακια σου τι κάνουν;

@giotitsa κορίτσι μου γλυκό,ειλικρινά θαυμάζω τον τρόπο σου!Συμφωνώ είμαστε πλασμένες για δοκιμασίες.Δεν ξέρω το γιατί δοκιμαζομαστε.....Και σου μιλάει η γκουρού του άγχους και της απαισιοδοξίας.Και έρχονται εκείνα τα γεγονότα που σημαδεύουν τις ζωές μας και αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές μας δυνάμεις ❤Τα ομορφότερα από καρδιάς σου εύχομαι ψυχούλα μου❤Η ώρα η καλή και από εδώ και πέρα μόνο χαρές❤

@kido  @linaa  @loyloy @nadiaki165  @Flo flo  @fairy-mary   @Smile89. @ΒαλεντιναΧρηστος @Nansy29  @KaterinaNina @KaterinaNina25  @anemoni1989. @Dggs  @Κελυ 32    κορίτσια μου πώς ειστε;Φιλάκια σε όλες σας και σε όσα κορίτσια ξεχνάω❤

Εγω κοριτσια σημερα ζοριζομαι λογω τπυ οτι στο Ηρακλειο εχει νοτια και φυσαει καυτος αερας και εχω κατσει σπιτι. Εχει σαραντα βαθμους εξω και ειναι αποπνικτικη η ατμοσφαιρα!

Εσεις τι κανετε???

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Εγω κοριτσια σημερα ζοριζομαι λογω τπυ οτι στο Ηρακλειο εχει νοτια και φυσαει καυτος αερας και εχω κατσει σπιτι. Εχει σαραντα βαθμους εξω και ειναι αποπνικτικη η ατμοσφαιρα!

Εσεις τι κανετε???

Κελυ μου τέτοια μέρα μόνο για σπίτι είναι,ειδικά στην κατάστασή σου.Θελει προσοχή,πολύ καλά κάνεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Luckystars είπε:

@P.L.L. μου ,ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις για το relpax.Εννοείται ρωτάμε πάντα γιατρό,κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και δεν ταιριάζουν όλα σε όλους.Πώς είσαι κορίτσι μου;

Εγώ καλά είμαι αστεράκι μου καλό, έχω ξεκινήσει επαφές όλο το ΣΚ και ποιος με πιάνει!!! 15η μερα σήμερα βλέπεις!! Άντε να δούμε!!

πρίν από 47 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλα ειμαι κοριτσι μου γλυκο ευχαριστω που ρωτας:wub:.....ηρεμα στο σπιτι σηκωνομαι κανω καμια δουλεια ποναει η κοιλιτσα καθομαι ξεκουραζομαι αντε παλι απο την αρχη!! Εσυ τι κανειςς;;;❤

Ο Θεος να ευλογησει να μην καουν αλλες περιουσιες...και να μην κινδυνεψει εννοειται καμια ανθρωπινη ζωη!!!:wacko:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Εγώ καλά είμαι αστεράκι μου καλό, έχω ξεκινήσει επαφές όλο το ΣΚ και ποιος με πιάνει!!! 15η μερα σήμερα βλέπεις!! Άντε να δούμε!!

Μπράβο Κική μου!Εύχομαι ολόψυχα να είναι ο τυχερός σας μηνας!

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα ειμαι κοριτσι μου γλυκο ευχαριστω που ρωτας:wub:.....ηρεμα στο σπιτι σηκωνομαι κανω καμια δουλεια ποναει η κοιλιτσα καθομαι ξεκουραζομαι αντε παλι απο την αρχη!! Εσυ τι κανειςς;;;❤

Ο Θεος να ευλογησει να μην καουν αλλες περιουσιες...και να μην κινδυνεψει εννοειται καμια ανθρωπινη ζωη!!!:wacko:

Έτσι μπράβο γλυκουλα μου,λιγοστες και ήρεμες κινήσεις❤

Εγώ κάνω πράγματα για τον εαυτό μου αγαπούλα μου,δώρα του συζύγου:)Θελω να συζητάω τα πάντα εκτός από το συγκεκριμένο θέμα,να "καθαρίσει" λίγο το μυαλό μου....Θέλω να θέσω πλέον  θεμέλια για μια νέα αρχή❤

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Luckystars είπε:

Έτσι μπράβο γλυκουλα μου,λιγοστες και ήρεμες κινήσεις❤

Εγώ κάνω πράγματα για τον εαυτό μου αγαπούλα μου,δώρα του συζύγου:)Θελω να συζητάω τα πάντα εκτός από το συγκεκριμένο θέμα,να "καθαρίσει" λίγο το μυαλό μου....Θέλω να βάλω  θεμέλια για μια νέα αρχή❤

Αχχχ τι ωραια π κανεις πραγματα για τον εαυτο σου....και εγω θελω να κανω κατι αλλα δεν ξερω τι....λιγο να περιποιηθω βρε παιδι μου...βαριεμαι και ολη μερα σπιτι:wub: Σου ευχομαι μια γερη και ομορφη νεα αρχη❤❤❤

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...