Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, loyloy είπε:

@KaterinaNina25 στην πρώτη εγκυμοσύνη μου ειχ α φοβερή αύξηση.και παλινδρόμησε.εισαι κοντά στο διπλασιασμό.μην ανησυχείς και μη προδικαζεις τπτ.υπομονη μέχρι τη Τετάρτη όσο μπορείς.ενταξει?σε 2 μέρες θα ξερει ς.παντως για Εξωμήτριο γτ και εγώ σκεφτόμουν το χειρότερο κ δεν άντεχα μέχρι να πάω για υπερυχο , ο γιατρός μου πε αν ειχ α τέτοια δείγματα το πιο πιθανό να χα πόνους.

Αυτό με καθησυχάζει αρκετά... Μάλλον θα διπλασιάζει κάθε τρεις μέρες όπως είμαι μια κοπέλα παραπάνω... Μακάρι να κρατήσω ένα ζουμπουρλουδικο μωράκι αγκαλιά... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Αν συνεχίσει έτσι νομίζω από βδομάδα θα ναι πάνω από χίλια.... Γιατί είναι σαν να διπλασιάζει στις 3 μέρες.. 

Έλα πάμε δυνατά για να το ακούμε.... Είμαι έγκυος και όλα θα πάνε καλά.... 

Εσύ είσαι σίγουρα... Εγώ δεν ξέρω ακόμα

κοριτσια αν μια κοπελα εχει σταθερο κυκλο 30 μερες ποιες μερες ειναι γονιμες δεν ειναι απο την 12 εως την 16 η κανω λαθος;;;εγω δεν ξερω να τις υπολογιζω κιολας τοσο καλα χχααχαχαχ

xfHlp3.png

@Dggs καλ η τύχη την Τετάρτη. Μακάρι να τα καταφέρατε!!!!!!!!

@kido πήγαινε πάρε ένα καινούριο σέξι σετακι εσώρουχα.παρακολουθησε μες στη βδομάδα με τεστακια και αν σου βγει θετικό αποπλανησε τον.δεν νομίζω να αντισταθεί.ο σκοπός αγιάζει τα μέσα Δεν Λε νε?Καλη επιτυχία!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

@Dggs καλ η τύχη την Τετάρτη. Μακάρι να τα καταφέρατε!!!!!!!!

@kido πήγαινε πάρε ένα καινούριο σέξι σετακι εσώρουχα.παρακολουθησε μες στη βδομάδα με τεστακια και αν σου βγει θετικό αποπλανησε τον.δεν νομίζω να αντισταθεί.ο σκοπός αγιάζει τα μέσα Δεν Λε νε?Καλη επιτυχία!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς!!! Ευχαριστώ!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, giotitsa είπε:

κοριτσια αν μια κοπελα εχει σταθερο κυκλο 30 μερες ποιες μερες ειναι γονιμες δεν ειναι απο την 12 εως την 16 η κανω λαθος;;;εγω δεν ξερω να τις υπολογιζω κιολας τοσο καλα χχααχαχαχ

Έχω 32αρι κύκλο και κάνω ωορρηξία 18η μέρα αποδεδειγμένο.αρα στον 30η θα Ναι λογικά στην 16η μέρα.

Just now, loyloy είπε:

Έχω 32αρι κύκλο και κάνω ωορρηξία 18η μέρα αποδεδειγμένο.αρα στον 30η θα Ναι λογικά στην 16η μέρα.

χαχααχαχαχ θελω να ξερω για αυτο μεχρι τον Οκτωμβριο  σε ευχαριστω  πολυ @loyloy

xfHlp3.png

Just now, giotitsa είπε:

Δες έχει app για την περίοδο σου?? Βοηθάει πολύ.. εμένα πχ οι γόνιμες αργούνε λίγο με 30 κύκλο έχω 14 με 18 μέρα.

Just now, Dggs είπε:

Δες έχει app για την περίοδο σου?? Βοηθάει πολύ.. εμένα πχ οι γόνιμες αργούνε λίγο με 30 κύκλο έχω 14 με 18 μέρα.

@Dggs και στις δυο μου εγκυμοσυνες ποτε δεν ακολουθησα γονιμες μερες απλα ημουν τοσο τυχερη που με την μια φορα και στις δυο εγκυμοσυνες εμεινα εγκυος ετσι ελπιζω και την τριτη

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Αυτό με καθησυχάζει αρκετά... Μάλλον θα διπλασιάζει κάθε τρεις μέρες όπως είμαι μια κοπέλα παραπάνω... Μακάρι να κρατήσω ένα ζουμπουρλουδικο μωράκι αγκαλιά... 

Είσαι έγκυος.αυτο κρατά αυτή τη στιγμή στο μυαλό σου.τωρα Δεν ξέρω μήπως είναι καλό να πάρεις προγεστερόνη να το βοηθήσεις λίγο.εμενα στη 2η εγκυμοσύνη με ξεκίνησε αμέσως ο γιατρός. Ρώτησε τον αν θες.

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

χαχααχαχαχ θελω να ξερω για αυτο μεχρι τον Οκτωμβριο  σε ευχαριστω  πολυ @loyloy

Το app που Λε ει η dggs με έχει βοηθήσει πολύ.Το ημερολόγιο μου λέγεται.στο play store.κατεβασε το.σου Έχει περίπου τις μέρες.και επιλογή να γράφεις σχόλια.εγω όποτε ειχ α πόνο έπεφτε μαζί με τη μέρα της ωορρηξίας.το τσέκαρα και με το γιατρό.με βοήθησε αρκετά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , KaterinaNina25 είπε:

Γειά σας κορίτσια... Τι να πω? Η Χοριακη ανέβηκε αλλά όχι όσο περίμενα.... 319.60...Παλι μου φαίνεται πολύ χαμηλή.... Ο γυναικολόγος μου είπε να ξανακάνω την Τετάρτη... Λέτε να είναι εξωμήτρια κύηση... Μου χει κολλήσει πολύ άσχημα στο μυαλό..   Οπότε μάλλον δεν θα ευδοκιμήσει αυτή η εγκυμοσύνη... Ελπίζω να κάνω λάθος και να είναι κάτι άλλο.... 

Μπράβο κοριτσάκι μου μην  στενοχωριέσαι και βέβαια είναι καλή μην περιμένεις ακριβως διπλασιασμό αφορά και τον οργανισμό η αυξηση της β-χοριακης αυτό μου το είπε προχθες η ενδοκρινολόγος. Φρόντισε να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη και μεθαύριο θα είναι η τελευταία μέτρηση γιατί θα έχει αυξηθεί και έπειτα θα κλείσεις το ραντεβουδάκι σας για να δείτε τα υπόλοιπα στον υπέρηχο. Είναι πολύ αρχή ακόμη θα πάρει φορα τώρα θα δεις..

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

@kido εγω θα σε συμβούλευα να μην τον ξεζουμιζεις τον άνθρωπο απο αρκετά πιο νωρις. Και μια φορα μόνο αρκεί. Ενα σπερματοζωάριο χρειαζόμαστε! Στο ειπα και τον προηγούμενο μήνα, οι πολλές συνεχόμενες επαφές μπορει να εχουν χειρότερα αποτελεσματα απο αυτα που περιμένουμε γιατι αδυνατίζει το σπερμα. Ελπιζω να εκανες ωορρηξία νωρις αυτόν το μήνα. Μεχρι και εχθές έκανες δηλαδη τεστ και σου έβγαιναν αρνητικά; Αν ναι, τοτε δώστου ενα ρεπό σημερα και κάνε τα κόλπα σου αυριο. Τον θελουμε ντούρο!!!! 

@KaterinaNina25 εμενα καλη μου φαίνεται η Χοριακη σου. Λενε οτι ειναι καλο να διπλασιάζεται καθε δυο μέρες αλλα και καθε τρεις μέρες αν διπλασιάζεται ειναι στα πλαίσια του φυσιολογικού. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη η Χοριακη μου σχεδον διπλασιαζοταν καθε μέρα και λεω στον γιατρο "με τέτοια Χοριακη γιατρέ μαλλον καλα θα πανε τα πράγματα, ε;" Και μου λέει "Μην το λες. Εχουμε δει τέτοιες χοριακες να αποβάλουν και άλλες χοριακες που λες οτι με το ζόρι ανεβαίνει να κάνουν μια χαρά παιδάκια" Και δυστυχως ειχε δίκιο ο άτιμος γιατι μετα απο έναν μήνα απέβαλα. 

@Dggs εμενα πολυ καλα μου ακούγονται τα συμπτώματα σου!!! 

@Beboula25 πως παει η περίοδος; Ειναι πιο βαριά αυτη; Ελπιζω να μην υποφέρεις. 

Ναι @P.L.L. μου υπέφερα εχθές το βράδυ με ξύπνησε ο πόνος. Γενικά εχθές ήμουν όλη μέρα με παυσίπονο αλλα το βράδυ ήταν το κάτι άλλο και δεν είναι όπως της περιοδου καμία σχέση. Ανησυχώ όμως που κάπως έτσι είναι οι πόνοι μου τους τελευταίους 3 μηνες. Πες μου λίγο επειδή το έχω ανάγκη μέχρι να μιλήσω με γιατρό. Την κανονική περιοδο την περιμένω σε ένα μήνα περίπου; Μέχρι τότε θα μπορώ να έχω ελεύθερες επαφες γιατί ξέρω πως κανουμε κανονικά ωορρηξια. Αλλα κάπου κάτι πήρε το μάτι μου και έχω τρομοκρατηθεί που λέει πως επειδή αυτά κατά κύριο λόγο είναι από χρωμοσωμικες ανωμαλίες καλό είναι να αφήσεις ένα περιθώριο. Θα τα ρωτήσω αλλα αν έχετε κάποια ιδέα γύρω από αυτό θα με βοηθούσε τώρα. Τι θέλω τώρα και διαβάζω τόσο για αυτά μια χαρά ήμουν τόσο καιρό..

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου μην  στενοχωριέσαι και βέβαια είναι καλή μην περιμένεις ακριβως διπλασιασμό αφορά και τον οργανισμό η αυξηση της β-χοριακης αυτό μου το είπε προχθες η ενδοκρινολόγος. Φρόντισε να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη και μεθαύριο θα είναι η τελευταία μέτρηση γιατί θα έχει αυξηθεί και έπειτα θα κλείσεις το ραντεβουδάκι σας για να δείτε τα υπόλοιπα στον υπέρηχο. Είναι πολύ αρχή ακόμη θα πάρει φορα τώρα θα δεις..

Ευχαριστώ πολύ.... Με βοηθάτε αρκετά όλες σας.... Υπομονή.... Μου δίνεται ελπίδες..  Και αισιοδοξία... 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα!! Εύχομαι μια τεραστια χοριακη! Είναι δύσκολες οι ώρες της αναμονής το ξέρω αλλά προσπαθησε όσο μπορείς να το διαχειριστείς! Καλά αποτελέσματα!:)

Έχω ακόμη καφέ οπότε πάλι ξάπλα! Τι να κάνουμε θα περάσει και αυτό. Ελπίζω να απορροφηθεί η αποκόλληση

@palmoira μου έχεις τις ευχες μου για γρήγορη ανάρρωση! 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

@palmoira μου έχεις τις ευχες μου για γρήγορη ανάρρωση! 

@Beboula25 έχεις κανονική ροη αίματος ή αιμορραγία? Ελπίζω να είσαι καλύτερα από τους πόνους σήμερα. 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...