Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

Άρα η ημερα της εμφγτευσης σου  ήταν έξω από αυτές τις ημέρες που διάβασες. Σου έγινε νωρίτερα. Πο πο εγώ δεν έχω νιώσει τπτ κ μπαινω στην 7 μέρα μετά την ωορηξια .Σκατουλες .

Το μόνο που ένιωσα ήταν κάποια τσιμπιματακια χαζά Όχι κάτι τραγικό. 

Επίσης κλασικά έχω κάποια κιτρινολευκα υγρα που πάντα τα είχα εξάλλου κ λογο της τραχηλιτιδας. ΑΥΤΑ ,

Ακόμα να πρηστει στο στηθος περιμένω κ αυτό πάντα πριζεται 10 μέρες πριν την περίοδο τώρα λίγο άργησε αλλά never mind<_<

περιμενε βρε συ ακόμα μην προδικαζεις τίποτα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , Flo flo είπε:

Άρα η ημερα της εμφγτευσης σου  ήταν έξω από αυτές τις ημέρες που διάβασες. Σου έγινε νωρίτερα. Πο πο εγώ δεν έχω νιώσει τπτ κ μπαινω στην 7 μέρα μετά την ωορηξια .Σκατουλες .

Το μόνο που ένιωσα ήταν κάποια τσιμπιματακια χαζά Όχι κάτι τραγικό. 

Επίσης κλασικά έχω κάποια κιτρινολευκα υγρα που πάντα τα είχα εξάλλου κ λογο της τραχηλιτιδας. ΑΥΤΑ ,

Ακόμα να πρηστει στο στηθος περιμένω κ αυτό πάντα πριζεται 10 μέρες πριν την περίοδο τώρα λίγο άργησε αλλά never mind<_<

Αγαπη δεν είναι αναγκη να νοιωσεις κατι, η πλειοψηφία δεν νοιωθει. Εγω κ στις δυο φορές ειχα πονο στην μέση στην δεύτερη το στήθος Τιποτα, στην πρωτη πονουσε οτι να ναι. Τα τσιμπήματα δεν είναι απαραίτητο να είναι έντονα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Αγαπη δεν είναι αναγκη να νοιωσεις κατι, η πλειοψηφία δεν νοιωθει. Εγω κ στις δυο φορές ειχα πονο στην μέση στην δεύτερη το στήθος Τιποτα, στην πρωτη πονουσε οτι να ναι. Τα τσιμπήματα δεν είναι απαραίτητο να είναι έντονα 

Καλά καλά θα περιμένω να δω δεν αγχώνομαι να ξέρεις απλά έχω μια γλυκιά ανυπομονησία .:razz:

Πάντως μέχρι την Κυριακή στις 29 θα ξέρουμε. 

• Μου αρέσει 3

LolXp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

Καλά καλά θα περιμένω να δω δεν αγχώνομαι να ξέρεις απλά έχω μια γλυκιά ανυπομονησία .:razz:

Την ξέρω αυτή τη γλυκια ανυπομονησία!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

4 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!όλα καλά είναι με το καλό η μπεμπα σου!!πολύ χαίρομαι για σένα μετα απο τόση ταλαιπωρία που περασες..

Όλα καλά εγώ ναι..μακάρι κορίτσι μου έχω φοβο αλλά οκ θα δουμε!!

Ειλικρινα Νανσυ μου μετα απο οσα εχω διαβασει εδω στο φορουμ για αλλες κοπελες και οσα εχουν περασει νιωθω οτι τα δικα μου δεν ηταν τιποτα...Ομως αυτο που κατεληξα ειναι οτι για ολες μας ερχεται η στιγμη που καταφερνουμε να ξεπερασουμε τους φοβους μας και προχωραμε....και στο τελος τα καταφερνουμε!!!!

Να μην εχεις φοβο...Γιατι απεδειξες οτι εισαι δυνατη και τιποτα δεν σε σταματαει...Οποτε θα τα καταφερεις συντομα...Πιστεψε το μεσα σου και θα γινει!!!!

2 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Να σαι καλά..Καλό είναι που ξεκίνησε το αιμα να τελειώνεις.δες το σαν μια απλή περίοδο..συγγνώμη έχεις κορούλα είπες;ούτε αυτό το είχα καταλάβει.σορυ..ποσο είναι;;

Να σαι καλά ανεμώνη μου!!κρητη πάμε..Δεν πειράζει για τις διακοπές έχεις κάτι πολύ καλύτερο να περιμένεις!!

@Nansy29 εννοειται σε περιμενω Κρητη να γνωριστουμε!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, KaterinaNina25 είπε:

Λοιπόν να σας εξηγήσω γιατί αγχώνομαι.... Τελευταία περίοδος μου ήταν 3/5.... Περίμενα να μου έρθει μέσα Ιουνίου... Δεν μου ήρθε και έκανα τεστ αρνητικο, σε τρεις μέρες ξανάκανω ξανά αρνητικο αυτό γινόταν μέχρι τέλος Ιουνίου... Οπότε λέω δεν μου έρχεται γιατί αγχώνομαι.... Δεν είχα κάποιο σύμπτωμα... Εκτός από καθυστέρηση... Αρχές Ιουλίου είχα πόνους και υγρά όπως στην ωορηξια... Οπότε λέω θα μου έρθει επιτέλους... Ο γιατρός μου έλειπε εξωτερικό οπότε λέω θα περιμένω να γυρίσει... Το έχω ξανάπαθει από το άγχος... Να μην μου έρχεται ως που στο τέλος μου δώσε χάπια.. Υπέθεσα πάλι το ίδιο θα είναι γιατί  ήμουν πολύ αγχωμένη από άλλους παράγοντες..   Θα γυρνούσε στις 16 του μηνα... Κατά τις 15 του μηνα είχα καούρες και πονουσε στήθος και μέση... Οπότε λέω έρχεται.... Αλλά τίποτα... Στις 17 πήγα σ ένα μικρόβιολικο να πάρω κάτι εξετάσεις από συγγενή. Οπότε αφού θα μου την ζήτηση την χοριακη ας την κάνω? Σίγουρη ότι θα είναι αρνητική... Και βγαίνει αυτό το νούμερο.... Τον παίρνω κατευθείαν τηλ και του το λέω... Εγώ υπολόγιζα σύμφωνα με την τελευταία περίοδο να είμαι στην 6η εβδομάδα... Μ αυτή τη χοριακη λέει αποκλείεται... Κάτι μετρας λάθος... Οπότε μου είπε να ξανακάνω χοριακη Δευτέρα και την Τετάρτη και να τον πάρω τηλέφωνο για ραντεβού... Καταλάβατε γιατί αγχώνομαι? 

Δεν πειραζει... Αυτά τα λάθη που διορθώνονται... 

εντάξει η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως τα λες είχες πολλές μέρες καθυστέρησης,αλλά δεν ξέρεις ποτέ έγινε η σύλληψη...μόνο.αν κρατάς ημερολόγιο κ δεις τελευταία επαφή...αλλά κ πάλι επειδή το σπέρμα μπορεί να μείνει μέσα μέχρι κ 3 μέρες πάλι δεν ξέρεις με σιγουριά.εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να έχεις μια τριψηφια χοριακη!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

9 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Χαχα γλυκουλα μου η κορούλα μου είναι το σκυλάκι μου! Πιάσαμε εδώ προχθές κουβέντα οι σκυλομαμαδες για τα “παιδιά” μας για αυτό το είπα έτσι.

Αρχικα ενώ όπως λέμε ήθελα να έρθει με έπιασε ένα τρέμουλο αλλα αμεσως είπα τελείωσε ξεχνα το. Γενικά λειτουργούμε σαν να μην συμβαίνει.Ολα οπως πριν πάμε μπροστά δηλαδή..

Κρητη τέλεια!!! Να πέρασετε πολύ όμορφα :wub:

Χαχα μα λέω κι εγώ τόσο πολύ δεν είχα καταλαβει;;α ναι τα είδα πολύ βιαστικά τα μνμ για τα σκυλάκια σας!

Εντάξει είναι δύσκολο αυτό που περνάς πονάει πολύ απλά το καλό με την αυτόματη αποβολή είναι ότι η φύση λειτουργεί μόνη της σωστά και ο οργανισμός επανέρχεται αμέσως..

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!κανονιστε κι εσείς κάτι όμορφο!το αξίζετε μετα απο τόση ταλαιπωρία.

8 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Κορίτσι μου δεν είναι απόλυτο κάθε γυναίκα είναι διαφορετική..Μην ψαχνεις συμπτώματα πριν την περίοδο.δεν θα βγάλεις άκρη..Εγώ είχα λιγο αιμα στις εγκυμοσύνες λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη  περίοδο αλλά δεν έχουν όλες..Όσο δύσκολο και να είναι προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι..άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της και ασχολησου με κάτι άλλο.:)

9 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

@fairy-maryσ Ευχαριστώ. 

Τι κάνεις εσύ κορίτσι? Εγώ εδώ στην αναμονή.....again:tongue:

Καλημέρα...

Εγώ ακόμα δεν έχω μπει στις γόνιμες, θεωρητικά αύριο ξεκινούν...

Οπότε έχω πολύ δρόμο ακόμα εγω

• Μου αρέσει 2

aKX8p2.png

1 hour ago, *ζουζουνα*!!! είπε:

εντάξει η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως τα λες είχες πολλές μέρες καθυστέρησης,αλλά δεν ξέρεις ποτέ έγινε η σύλληψη...μόνο.αν κρατάς ημερολόγιο κ δεις τελευταία επαφή...αλλά κ πάλι επειδή το σπέρμα μπορεί να μείνει μέσα μέχρι κ 3 μέρες πάλι δεν ξέρεις με σιγουριά.εύχομαι όλα να πάνε καλά κ να έχεις μια τριψηφια χοριακη!!!

Και εγώ σε αυτό ελπίζω... Μακάρι να πάνε όλα καλά... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Χαχα μα λέω κι εγώ τόσο πολύ δεν είχα καταλαβει;;α ναι τα είδα πολύ βιαστικά τα μνμ για τα σκυλάκια σας!

Εντάξει είναι δύσκολο αυτό που περνάς πονάει πολύ απλά το καλό με την αυτόματη αποβολή είναι ότι η φύση λειτουργεί μόνη της σωστά και ο οργανισμός επανέρχεται αμέσως..

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!κανονιστε κι εσείς κάτι όμορφο!το αξίζετε μετα απο τόση ταλαιπωρία.

Κορίτσι μου δεν είναι απόλυτο κάθε γυναίκα είναι διαφορετική..Μην ψαχνεις συμπτώματα πριν την περίοδο.δεν θα βγάλεις άκρη..Εγώ είχα λιγο αιμα στις εγκυμοσύνες λίγες μέρες πριν την αναμενόμενη  περίοδο αλλά δεν έχουν όλες..Όσο δύσκολο και να είναι προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι..άσε τη φύση να κάνει τη δουλειά της και ασχολησου με κάτι άλλο.:)

Ναι νΑι δεν ψάχνομαι ότι γίνει δεν βιάζομαι ακόμα το έχω πάρει χαλαρουιτα....

Άμα αγχωθω κορίτσια θα το καταλάβετε χαχαχαχχα.

@*ζουζουνα*!!! τι κάνεις? 

Πότε (δεν) περιμένεις εσύ,; 

Μαζί πάμε εμείς οι 2 ε;;;;;;:razz:

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Αυτό κάνουμε Νανσυ μου από εχθές έχουμε πέσει με τα μούτρα και σήμερα λογικά θα κλείσουμε!!:) 

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Καλημέρα...

Εγώ ακόμα δεν έχω μπει στις γόνιμες, θεωρητικά αύριο ξεκινούν...

Οπότε έχω πολύ δρόμο ακόμα εγω

Αντε κοριτσάκι μου περιμένω θετικά αποτελέσματα σε θέλω αισιόδοξη ναι;;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Flo flo είπε:

Ναι νΑι δεν ψάχνομαι ότι γίνει δεν βιάζομαι ακόμα το έχω πάρει χαλαρουιτα....

Άμα αγχωθω κορίτσια θα το καταλάβετε χαχαχαχχα.

@*ζουζουνα*!!! τι κάνεις? 

Πότε (δεν) περιμένεις εσύ,; 

Μαζί πάμε εμείς οι 2 ε;;;;;;:razz:

μακάρι να ήξερα ποτέ δεν περιμένω,σίγουρα μετά τις 7/8 μπορεί κ 10 δεν ξέρω...σήμερα είμαι 21η μέρα κ έχω λίγα υγρά κ εδώ κ 2 μέρες που κ που κάτι ελαφριά πονακια στις ωοθήκες..ελπίζω να κάνω ωορρηξία θα δείξει..Ναι μαζί πάμε..χαχα 

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Κορίτσια μου, σημερα πήγαμε σε μια παραλια με βράχια και όπως κατέβαινα γλίστρησα κι έπεσα με τον πωπω. Έμεινα εκει μέχρι να ερθει να με σηκώσει ο άντρας μου. Παρόλο που τρανταχτηκα, δεν πονάω καθολου κι εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα πολυ. Οταν επιστρέψαμε ομως στο δωματιο άρχισαν να με πιάνουν τύψεις και να σκέφτομαι διαφορα. Ευτυχως η μικρη μου ρίχνει κατι ωραιες κλωτσιές και ξερω πως ειναι καλα. Πρεπει να προσέχω πιο πολυ μωρε... Ελπιζω να μην της εκανα κανενα κακό.. 

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσια μου, σημερα πήγαμε σε μια παραλια με βράχια και όπως κατέβαινα γλίστρησα κι έπεσα με τον πωπω. Έμεινα εκει μέχρι να ερθει να με σηκώσει ο άντρας μου. Παρόλο που τρανταχτηκα, δεν πονάω καθολου κι εκείνη τη στιγμή δεν φοβήθηκα πολυ. Οταν επιστρέψαμε ομως στο δωματιο άρχισαν να με πιάνουν τύψεις και να σκέφτομαι διαφορα. Ευτυχως η μικρη μου ρίχνει κατι ωραιες κλωτσιές και ξερω πως ειναι καλα. Πρεπει να προσέχω πιο πολυ μωρε... Ελπιζω να μην της εκανα κανενα κακό.. 

Είναι σε αντικραδασμικο Περιβάλλον στη κοιλίτσα σου.μην ανησυχείς.τωρα αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις παρ ε ενα τηλ το γιατρό σου να σε καθησυχασει κι αυτός. 

Αχ αυτές οι κλωτσιές.μα τι τέλει ο συναίσθημα που είμαστε σε αυτό το στάδιο.

Ξάπλωσε λίγο μια χαρά είναι η μπουμπου σου.τωρα βράχια και τέτοια καλό είναι να αποφεύγεις.

• Μου αρέσει 1

Ναι λουλου, θα προσέχω περισσοτερο, τέρμα τα βράχια. Δεν ειναι οτι ανησυχω τοσο πολυ για να πάρω τον γιατρο. Περισσοτερο οτι με έπιασαν οι τύψεις.. Τώρα ειμαι πιο ήσυχη. Αχ αυτές οι κλωτσιές ειναι τοσο ωραιες!  Δεν περίμενα ποτε να με κλωτσάνε και να χαίρομαι τοσο πολυ!   

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...