Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

Εχω τέτοιο πρήξιμο και πονο στο στηθος που ελεγα θα έχει ανεβει. 

Αυτα κορίτσια μου..Τι να κάνω αυτό έπρεπε αυτό έγινε. Και πάλι ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία. 

Και εσας σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες αυτές τις μερες για το κουράγιο και την δύναμη που μου δώσατε. Είστε φιλες πραγματικές. Δεν έχω πάρει τον γιατρό δεν ξέρω αν θέλω να μιλήσω σε κάποιον τώρα. 

• Λυπημένη/-ος 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

Αυτα κορίτσια μου..Τι να κάνω αυτό έπρεπε αυτό έγινε. Και πάλι ευχαριστώ τον Θεό και την Παναγία. 

Και εσας σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλες αυτές τις μερες για το κουράγιο και την δύναμη που μου δώσατε. Είστε φιλες πραγματικές. Δεν έχω πάρει τον γιατρό δεν ξέρω αν θέλω να μιλήσω σε κάποιον τώρα. 

Κορίτσι μου ποσο λυπάμαι :sad:

8 minutes ago, Beboula25 said:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

Λυπάμαι πολύ...

Όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα δεν καταλαβαίνουμε γιατι...

όταν όμως όλα παίρνουν το δρόμο τους καταλαβαίνουμε το γιατι...

Υπομονή θα έρθει όταν είναι η σωστή στιγμή...

LZ71p3.png

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσι μου ποσο λυπάμαι :sad:

Ναι Κικη μου το ξέρω. Δεν πειράζει εντάξει ξέρει τι κάνει η Παναγία. Λυπαμαι πολύ γιατί όσο νΑ ναι δενεσε και μόνο στην ιδέα αλλα καλύτερα τώρα παρα αυτό που πέρασα.

Μιλησα με τον γιατρό για να κόψω κ ότι παιρνω και θέλει επειγόντως να πάω. 

Συνεχιζω και θα ξανά μείνω εγκυος σε ένα υγιέστατο μωρό και θα το γεννήσω. Ο στόχος δεν αλλάζει και η θέληση δυναμώνει.  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

Κοριτσακι μου γλυκο εσυ μπορω μονο να φανταστω πως αισθανεσαι.αλλα θελω να εισαι δυνατη και να μην πεσεις ψυχολογικα.ολα για καποιο λογο γινονται και σιγουρα μονο ο κυριος ξερει ποτε θα μας δωσει κατι.ευχομαι τον επομενο μηνα να ερθει το μωρακι σου υπομονή  και επιμονη. :-)

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Andriani76 είπε:

Λυπάμαι πολύ...

Όταν συμβαίνουν άσχημα πράγματα δεν καταλαβαίνουμε γιατι...

όταν όμως όλα παίρνουν το δρόμο τους καταλαβαίνουμε το γιατι...

Υπομονή θα έρθει όταν είναι η σωστή στιγμή...

Θα έρθει και αυτό υγεία πάνω από όλα κορίτσι μου να είσαι καλα ..

πρίν από 5 λεπτά , vikaki82 είπε:

Κοριτσακι μου γλυκο εσυ μπορω μονο να φανταστω πως αισθανεσαι.αλλα θελω να εισαι δυνατη και να μην πεσεις ψυχολογικα.ολα για καποιο λογο γινονται και σιγουρα μονο ο κυριος ξερει ποτε θα μας δωσει κατι.ευχομαι τον επομενο μηνα να ερθει το μωρακι σου υπομονή  και επιμονη. :-)

Ναι Βίκυ μου δεν οφελεί να πέσω κάτω. Χιλιάδες παιδιά και νέοι άνθρωποι Εν ζωή χάνονται εκεί έξω κάποιοι παλεύουν δεν τολμάω να ρωτήσω γιατί μου συμβαίνει. Έγινε τέλος και θα το λέω μέχρι να πεθάνω το ποσο ευχαριστώ τον Θεό για όλα. Δέχομαι πως θα μου το δώσει όταν εκεινος το επιλέξει.   

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι Βίκυ μου δεν οφελεί να πέσω κάτω. Χιλιάδες παιδιά και νέοι άνθρωποι Εν ζωή χάνονται εκεί έξω κάποιοι παλεύουν δεν τολμάω να ρωτήσω γιατί μου συμβαίνει. Έγινε τέλος και θα το λέω μέχρι να πεθάνω το ποσο ευχαριστώ τον Θεό για όλα. Δέχομαι πως θα μου το δώσει όταν εκεινος το επιλέξει.   

Μπραβο κοριτσι μου ετσι

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια μου τι κανετε...;; Εγινε κ ο πολιτικος ολα ηταν πανεμορφα θα τους βγαλουμε σε λιγο για φαγητο ηρθαμε προς το παρον σπιτι να ξεκουραστω γιατι η μπεμπα αρχισε να κλωτσαει εντονα κουραστηκε φαινεται...με το καλο να δωσει ο Θεος και η Παναγια να γεννησουμε με το καλο...κ εγω κ ολα τα κοριτσια να ερθει αυτη η μεγαλη ΕΥΛΟΓΙΑ....ευχομαι σε ολες τα καλυτερα... στα κοριτσια που προσπαθουν συντομα ενα νινακι στην κοιλιτσα σας!!:wub:

Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι.... Με το καλό η κουκλίτσα σάς.. 

πρίν από 24 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι κορίτσι μου.. είναι στενάχωρο όλο αυτό αλλά ήταν να γίνει... Εσύ γερή δυνατή για το επόμενο που σίγουρα θα έρθει πολύ σύντομα το πιστεύω..

πρίν από 25 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι κορίτσι μου.. είναι στενάχωρο όλο αυτό αλλά ήταν να γίνει... Εσύ γερή δυνατή για το επόμενο που σίγουρα θα έρθει πολύ σύντομα το πιστεύω..

@Beboula25 καρδούλα μου γλυκειά θέλω να κλάψω, μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου όλα θα γίνουν να ξέρεις εγώ θα ερθω  μια μέρα έξω από το μαιευτήριο με πανό  να καλωσορίσω το μωράκι σου ...και δε θα είναι μακριά αυτή η μέρα, Να το θυμάσαι.

aKX8p2.png

@Beboula25 αχ βρε μπεμπουλινι και ημουν σιγουρη οτι θα πηγεναν καλα! Οπως το ειπες ετσι ηταν να γινει, συνεχιζεις με αισιοδοξια και θαρρος και ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις μανουλα γιατι σου αξιζει! Εμεις εδω ειμαστε και αν θες να μας μιλας!

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

να ζήσετε!!!

πάντα ευτυχισμένοι να είσαστε κορίτσι μου!

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Επιτέλους τα καταφέρατε Βαλεντίνα!!! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

2 ώρες πρίν, Flo flo είπε:

Βαλεντίνα μου να ζήσετε πάντα ευτυχισμένη κ με υγεία πάνω απ όλα. 

Να είστε χαρούμενοι κ αγαπημένοι μεταξύ σας αυτό είναι που μετράει. 

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Να ζήσετε! Να είστε πάντα αγαπημένοι,ερωτευμένοι και καλότυχοι! Απολαύστε τις ημέρες που θα είστε οι δυο σας γιατί σύντομα θα είστε τρεις!!! Με το καλό να έρθει η Μπέμπα! 

Σας ευχαριστω κοριτσια μου τις βαθυτερες ευχες μου για την καθεμια ξεχωριστα τα καλυτερα σας ευχομαι....να ειστε γερες δυνατες κ ευτυχισμενες.... @palmoira ομορφη η ευχη σου ανυπομονω για αυτο το τρεις...ο Θεος να σας ευλογει...

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

Λυπαμαι πολλη.....ευχομαι συντομα να ρθει ενα γερο μωρο να ξεχασεις ολα τα υπολοιπα....ο Θεουλης μαζι σου...(Ολα για καποιο λογο υπερ μας γινονται)

πρίν από 38 λεπτά , Dggs είπε:

Να ζήσετε πάντα αγαπημένοι.... Με το καλό η κουκλίτσα σάς.. 

Ευχαριστω πολλη να δωσει ο Θεος να πανε ολα καλα να γεννησουμε την μπεμπουλα μας....τα καλυτερα σου ευχομαι...:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@Beboula25 λυπάμαι.. Δεν το περίμενα. Μετα απο αυτόν τον ωραία υπερδιασιασμο στα ξαφνικά ελεγα πως ήταν το παιδι έκπληξη.

Ωστόσο, για να κρατήσουμε το θετικό εσυ έγκυος έμεινες κι αυτο που σου συνέβη εχει συμβεί σε πιο προχωρημένη φάση στις μισές απο εδω μεσα που μιλάμε που αυτη τη στιγμή ειμαστε έγκυες. ΑΡΑ, δεν αργεί η τυχερή σου φορα. Ίσως αυτόν τον μήνα κιόλας. Ναι, αυτόν τον μήνα θα ερθει και θα κάτσει και θα ειναι ευλογημένο! Στο ευχομαι απόλυτα! 

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

ωωω..τι κρίμα,κ ήλπιζα ότι όλα θα ήταν καλά!!λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου,εύχομαι σύντομα να έρθει ένα υγιέστατο μωράκι!!!τι να πω δεν ξέρω,δεν το περίμενα.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Τελείωσαν όλα χοριακη 10

@Beboula25 μου ξερω πως οτι και να σου πω αυτη ειναι μια δύσκολη στιγμη για σενα.Χρειάζεται χρονος.Μπορει να ακούγεται κλισε αλλα πιστεύω πως οντως ολα για καποιο λογο γίνονται. Μη το βαζεις κατω,το ξέρεις οτι θα τα καταφέρεις. ❤

@ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσι μου να ζησετε!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι! Μια υπεροχη ζωη μαζι σας ευχομαι :x

DanXp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Nicol_ είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσι μου να ζησετε!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι! Μια υπεροχη ζωη μαζι σας ευχομαι :x

Ευχαριστω νικολ μου ευχομαι με το καλο το μπεμπακι σου...:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...