Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν πηραζει ψυχη μ μην δικαιλογεισε δεν υπαρχει λογος ολα καλαα ξερω οτι εχετε τα δικα σας η καθεμια...δοξα τον Θεο γονιμοποιηθηκαν-αγαπηθηκαν τα ωαριακια σας πολλη ευχαριστο νεοο....μεγαλη η χαρη Του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ να μας ευλογει ολους .....σε ευχαριστω για τις πανεμορφες ευχες σου με το καλο συντομα μανουλινα ευχομαιι!!!:wub:

Τι μπέρδεμα!!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και μη συγχύζεσαι έκανες το μπανάκι σου και θα έχεις μια αστεία ιστορία να λες!!! Να ζήσετε και με το καλό η μπεμπα σας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 6 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν πηραζει ψυχη μ μην δικαιλογεισε δεν υπαρχει λογος ολα καλαα ξερω οτι εχετε τα δικα σας η καθεμια...δοξα τον Θεο γονιμοποιηθηκαν-αγαπηθηκαν τα ωαριακια σας πολλη ευχαριστο νεοο....μεγαλη η χαρη Του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ να μας ευλογει ολους .....σε ευχαριστω για τις πανεμορφες ευχες σου με το καλο συντομα μανουλινα ευχομαιι!!!:wub:

Ευχαριστούμε αγαπούλα μου,ευχαριστούμε τοοσο πολύ για τις ευχουλες σου❤

Με το καλό η αυριανή ξεχωριστή σας ημέρα ψυχούλα μου❤

Μην ξεχνιόμαστε ,χαδακια απο την θεία Λακυ❤

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν έχει συμπτώματα το ουρεοπλασμα αλλα ευθύνεται για υπογονιμότητα και φυσικά δεν το θέλουν ούτε σε εγκυμοσυνη.Ο γιατρος μου δεν το θέλει επ’ουδενι άλλος γιατρος λέει δεν τρέχει τίποτα.Παντως εμπιστεύομαι τον γιατρό μου στο συγκεκριμένο. 

Φυσικα είναι καλα τα νέα και θα είναι καλύτερα σε λίγο καιρό!

Θα πάω αύριο να την κάνω την καλλιέργεια να τελειώνω!!!!!

Καλά είναι τα νέα μπεμπουλα Μου!!!

ΆΝΤΕ να σε γιορτάσουμε και εσένα αύριο!

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Θα πάω αύριο να την κάνω την καλλιέργεια να τελειώνω!!!!!

Καλά είναι τα νέα μπεμπουλα Μου!!!

ΆΝΤΕ να σε γιορτάσουμε και εσένα αύριο!

Πολύ χαίρομαι που ανεβηκες κοριτσάκι μου γλυκο έτσι να είσαι ευτυχισμένη!! Κάνε την να τελειώνεις κ με αυτό να είσαι κομπλέ. 

Αχ ποσο θέλω να γιορτάσουμε  νεραιδουλα!! 

πρίν από 21 λεπτά , kido είπε:

Τι μπέρδεμα!!! Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά και μη συγχύζεσαι έκανες το μπανάκι σου και θα έχεις μια αστεία ιστορία να λες!!! Να ζήσετε και με το καλό η μπεμπα σας!!!

Σε ευχαριστω πολλη κοριτσι μου....τα καλυτερα σου ευχομαι...:wub:

πρίν από 19 λεπτά , Luckystars είπε:

Ευχαριστούμε αγαπούλα μου,ευχαριστούμε τοοσο πολύ για τις ευχουλες σου❤

Με το καλό η αυριανή ξεχωριστή σας ημέρα ψυχούλα μου❤

Μην ξεχνιόμαστε ,χαδακια απο την θεία Λακυ❤

Σε ευχαριστω πολλη γλυκια μου...:wub: εννοειται δινω χαδακια απο την θεια Λακυ....:D

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε ευχαριστω πολλη κοριτσι μου....τα καλυτερα σου ευχομαι...:wub:

Σε ευχαριστω πολλη γλυκια μου...:wub: εννοειται δινω χαδακια απο την θεια Λακυ....:D

❤❤❤

πρίν από 24 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πολύ χαίρομαι που ανεβηκες κοριτσάκι μου γλυκο έτσι να είσαι ευτυχισμένη!! Κάνε την να τελειώνεις κ με αυτό να είσαι κομπλέ. 

Αχ ποσο θέλω να γιορτάσουμε  νεραιδουλα!! 

Χαμός θα γίνει σου λέω!!

Και που να δεις όταν γέννας!

Με πανό θα ερθω έξω από το μαιευτήριο!

Να κάνω τσερτζελο!

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Χαμός θα γίνει σου λέω!!

Και που να δεις όταν γέννας!

Με πανό θα ερθω έξω από το μαιευτήριο!

Να κάνω τσερτζελο!

Ουυυυ αυτό και αν το θέλω μιλαμε το σκέφτομαι ήδη και το κάνουμε κιολας!!

Αλλα θα είσαι ετοιμόγεννη και εσυ μην πάρεις κανα βαρύ πανο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , kido είπε:

Εντάξει σταματάω! Εύχομαι όμως να έχει χάσει το δρόμο και να μην έρθει!!

Μπράβο Νεραιδουλα μου ειδες όλα καλά! Καλά έκανες, μετα τη διακοπές μπας και γυρίσεις φορτωμένη! Δώστε του να καταλάβει!!!!

Μακαρι κιντο μου να μην ερθει..προς το παρον δεν εχειεχω φανει...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, fairy-mary είπε:

Χαχαχα..Χαμουλης  θα γίνει!!!!

Τα αφήνω όλα πίσω κορίτσια και λέω να ζήσω λίγο το καλοκαίρι  Μου!

Σούπερ δήλωση! Μ αρέσει νεραιδουλα!

Αγαπημένες μου @Beboula25και @Dimitr@17 ελπιζουμε με τα νέα σας να γιορτάσουμε αύριο! Άντε καλο βράδυ με αυτή τη σκέψη (πάω για αποπλάνηση...)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Αγαπημένες μου @Beboula25και @Dimitr@17 ελπιζουμε με τα νέα σας να γιορτάσουμε αύριο! Άντε καλο βράδυ με αυτή τη σκέψη (πάω για αποπλάνηση...)

Ουουου θα ειναι καυτη η βραδια σημερα...χαχα ναι αυριο θα εχουμε κ εμεις τα νεακια μαςνα δουμε τι καναμε αυτον τον μηνα...

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Ωωω :wub: Βάλε τα δυνατά σου! 

Καλο βράδυ τζουτζουκα 

Κορίτσια έχω ξεχάσει(πως το έπαθα)^_^  να σας πω ότι παιρνω και αντιβιωση γιατί στις εξετασεις βρέθηκε και ουρολοίμωξη. Καμία ενόχληση εκτός της συχνοουρίας που πίστευα πως είναι από την εγκυμοσυνη αλλα ο γιατρος είπε όχι. Πρέπει να τρώω γιαούρτια και επειδή λόγω δυσκολίας πήρα τα ακτιβια πειράζει;Έχει κάτι που δεν πρέπει να τρώω και δεν το γράφει; Γιατί όσα αναγράφει τα βρίσκω νορμαλ. Έχω φάει ήδη το μισό αλλα το σκέφτομαι; 

πρίν από 39 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ουυυυ αυτό και αν το θέλω μιλαμε το σκέφτομαι ήδη και το κάνουμε κιολας!!

Αλλα θα είσαι ετοιμόγεννη και εσυ μην πάρεις κανα βαρύ πανο! 

Το έχω ήδη κάνει εικόνα!!!χαχα

aKX8p2.png

@ΒαλεντιναΧρηστος απίστευτο μου φαίνεται αυτο που ζήσατε σημερα! Και δεν θυμόμουν οτι παντρευοσασταν για να ευχηθώ κιόλας. Να ζήσετε και να ειστε ευτυχισμένοι! Με το καλο να ερθει και το μωρό και σιγα σιγα και τα επόμενα μωρά! Εχεις χρόνο να κάνετε πολλα, καλα να ναι! 

Ευχαριστω παλι για τις ευχές σε όλες όσες μου γράφουν. Τι να πω... Τα καλυτερα για όλες ευχομαι! Και φυσικα εννοείται οτι θα ειμαστε εκει οταν εχουμε γεννητούρια! Μα τι... Να μη δουμε τα μωρά που περιμένουμε πως και πως να πιαστούν στα δίχτυα;;; Εγω κλείνω θέση! (Αρκεί να ειναι εντός αττικής :-))

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...