Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ε τι να κανω?να παω μα το παρω και να μην προλαβω να το κανω?

Θα το έχεις για το επόμενο κύκλο βρε κουτό!!! Πάρε ένα από τα hometest τα πολλά της αδερφής σου που μας είχες πει! Δεν πιστεύω να τα έχει τελειώσει :oops:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 6 λεπτά , Luckystars είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος Βαλεντινακι τι κάνεις ψυχούλα μου;

Την παθαμε κοριτσι μ με τον γαμο σημερα...σημερα στις 9 η ωρα τους πηρα για μια επιβεβαιωση μας ειπαν ολα οκ ειμαστε ετοιμοι...μας πηραν 11κ μας εκαναν την καρδια περιβολι υπαρχει προβλημμα στα δικα μου χαρτια γιατι δεν ανηκω λεει σε αυτον τον δημο μονο π εγω ψηφιζω εδω κανονικα κ οχι στον δημο π μ λενε οτι ανηκω ουτε η μητερα μ το ηξερε απλα της ειπαν οτι θα της ανοιξουν μεριδα μετα τον χωρισμο αλλα δεν την ενημερωσαν που της ανοιξαν εγινε μεταδημοτευση δηλαδη ειπαν αυτο εγινε το '13 απο τοτε οτι χρειαστηκαμε το περναμε απο αυτον τον δημο κ οχι απο αυτο π μας λενε εν τελει μας ειπαν να παρουμε τα χαρτια μ και να τα παμε στο αλλον δημο για να βγει η αδεια γαμου για εμενα αυτο γινεται σε 7μερες πηγε ο αντρας μ στο δημο κ τους τα ψαλλε ενα χερακι για ποιο λογο δεν το κοιταξαν πιο νωρις κ το ειδαν τελευταια στιγμη οι καλεσμενοι να ετοιμαζονται εγω να ετοιμαζομαι ο αντρας μ να εχει παει να παρει την ανθοδεσμη...εν τελει μετα το κραξιμο μας ειπαν θα γινει αυριο ο γαμος κανονικα ιδια ωρα με σημερα...τα νευρα μ κροσια...δεν ξερω τι να πω δημοσιο.. 

Εσυ καρδουλα μου καλα;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Μόλις γύρισα από το γιατρό. 

Τα βρήκε όλα πολύ καλά, τη μήτρα μου άψογη, όπως στα βιβλία είπε...και έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται τα επόμενα ωοθηλακια!

Το μόνο που μου έγραψε είναι μια καλλιέργεια για χλαμυδια  ουρεοπλασμα κλπ και μου είπε μόνο εφόσον το θέλω εγώ και μόνο για να αισθανθώ Καλά αν θέλω να μου γράψει εξέταση θρομβοφιλιας  άλλα της είπα καλύτερα μετά τις διακοπές για να ηρεμησω λίγο!

Γενικά ήταν καθησυχαστική. 

Αυτά!

• Μου αρέσει 4

aKX8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Θα το έχεις για το επόμενο κύκλο βρε κουτό!!! Πάρε ένα από τα hometest τα πολλά της αδερφής σου που μας είχες πει! Δεν πιστεύω να τα έχει τελειώσει :oops:

Δεν μπορωωωω. Αχαχαα! Ψαχνω τα σχόλια σου για να γελάσω :lol: Πριζωσε την κι’αλλο μπορείς!!

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Μπα δεν εχει...αυριο θα δειξει αν δεν έρθει..

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Τα βρήκε όλα πολύ καλά, τη μήτρα μου άψογη, όπως στα βιβλία είπε...και έχουν ήδη αρχίσει να σχηματίζονται τα επόμενα ωοθηλακια!

Το μόνο που μου έγραψε είναι μια καλλιέργεια για χλαμυδια  ουρεοπλασμα κλπ και μου είπε μόνο εφόσον το θέλω εγώ και μόνο για να αισθανθώ Καλά αν θέλω να μου γράψει εξέταση θρομβοφιλιας  άλλα της είπα καλύτερα μετά τις διακοπές για να ηρεμησω λίγο!

Αυτά!

Όμορφα νεαααα!!! Πέρασε ένα όμορφο καλοκαιρακι και μετα!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Αυτά!

Τέλεια τα νέα σου!!! Εκμεταλλεύσου τα αυγουλακια που ετοιμάζονται και κάνε την καλλιέργεια είναι παρα πολύ σημαντική.Νομιζα ότι είχες κάνει.. Να ηρεμήσεις νεραιδουλα μου μπράβο και όλα θα γίνουν θα δεις! 

πρίν από 29 λεπτά , Luckystars είπε:

@kido μου πόσο μου αρέσει ο τροπος σου!Χαμογελάω με τα σχόλια σου:D

@P.L.L.  @Κελυ 32 Συγχαρητήρια γλυκές μανούλες!Υπέροχα!

@Beboula25 μου με το καλό η χοριακή για αύριο!

@fairy-mary μου καλή επιτυχία αγάπη με τον γιατρό!

Βασιλικουλα με το καλό και η δική σου β',όλα θα είναι υπέροχα και σε εσένα!

Κορίτσια μου πριν λιγο γυρισα.... δεν σας προλαβαίνω:PΑν ξεχνάω κάποια σημαντικη στιγμή σε κάποιο κορίτσι,συγγνώμη....

Σε ευχαριστώ αστερακιιιι❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα δεν εχει...αυριο θα δειξει αν δεν έρθει..

Εντάξει σταματάω! Εύχομαι όμως να έχει χάσει το δρόμο και να μην έρθει!!

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Αυτά!

Μπράβο Νεραιδουλα μου ειδες όλα καλά! Καλά έκανες, μετα τη διακοπές μπας και γυρίσεις φορτωμένη! Δώστε του να καταλάβει!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!! Εκμεταλλεύσου τα αυγουλακια που ετοιμάζονται και κάνε την καλλιέργεια είναι παρα πολύ σημαντική.Νομιζα ότι είχες κάνει.. Να ηρεμήσεις νεραιδουλα μου μπράβο και όλα θα γίνουν θα δεις! 

Είχα κάνει τεστ Παπ  το Νοέμβρη και καλλιέργεια μόνο για μύκητες Όμως και είχα άλλη γυναικολόγο τότε.. Οπότε μου πρόσθεσε και αυτά.

Ουρεοπλασμα μυκητοπλασμα κλπ έχουν συμπτώματα ξερετε;

Γιατί γενικά δε νιώθω κάτι...

Πάντως συνολικά τα νέα είναι Καλά!

aKX8p2.png

πρίν από 15 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Την παθαμε κοριτσι μ με τον γαμο σημερα...σημερα στις 9 η ωρα τους πηρα για μια επιβεβαιωση μας ειπαν ολα οκ ειμαστε ετοιμοι...μας πηραν 11κ μας εκαναν την καρδια περιβολι υπαρχει προβλημμα στα δικα μου χαρτια γιατι δεν ανηκω λεει σε αυτον τον δημο μονο π εγω ψηφιζω εδω κανονικα κ οχι στον δημο π μ λενε οτι ανηκω ουτε η μητερα μ το ηξερε απλα της ειπαν οτι θα της ανοιξουν μεριδα μετα τον χωρισμο αλλα δεν την ενημερωσαν που της ανοιξαν εγινε μεταδημοτευση δηλαδη ειπαν αυτο εγινε το '13 απο τοτε οτι χρειαστηκαμε το περναμε απο αυτον τον δημο κ οχι απο αυτο π μας λενε εν τελει μας ειπαν να παρουμε τα χαρτια μ και να τα παμε στο αλλον δημο για να βγει η αδεια γαμου για εμενα αυτο γινεται σε 7μερες πηγε ο αντρας μ στο δημο κ τους τα ψαλλε ενα χερακι για ποιο λογο δεν το κοιταξαν πιο νωρις κ το ειδαν τελευταια στιγμη οι καλεσμενοι να ετοιμαζονται εγω να ετοιμαζομαι ο αντρας μ να εχει παει να παρει την ανθοδεσμη...εν τελει μετα το κραξιμο μας ειπαν θα γινει αυριο ο γαμος κανονικα ιδια ωρα με σημερα...τα νευρα μ κροσια...δεν ξερω τι να πω δημοσιο.. 

Εσυ καρδουλα μου καλα;;

Αγαπούλα μου ξέχασα τέτοιο υπέροχο γεγονος;;;;;:shock::oops:Συγγνώμη τι να πω.... είμαι στο πολύ τρέξιμο αυτές τις ημέρες ....Δεν είναι δικαιολογία απλά ,πως το ξέχασα;;;;Ψυχούλα μου η ώρα η καλή μαναρακι μου,όλη Σας η ζωούλα με ευτυχία και αγάπη,με το καλό το ζουζούνι σας ❤

Όσο για το μπέρδεμα ,έχεις απόλυτο δίκιο πρακτικά είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην κατάστασή σου.Σκέψου όμως αύριο πρώτα ο Θεός είναι του Προφήτη Ηλία μεγάλη η χάρη Του!Δεν είναι μια υπέροχη ημέρα για τέτοια ξεχωριστά γεγονότα;;;;;Εεεε;;-)Για να χαμογελάμε,για να χαμογελάμε όμορφη νυφομανουλα:)

Δόξα το Θεό και εγώ καρδιά μου ,όμορφα σε ευχαριστώ πολύ❤

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Εντάξει σταματάω! Εύχομαι όμως να έχει χάσει το δρόμο και να μην έρθει!!

Μπράβο Νεραιδουλα μου ειδες όλα καλά! Καλά έκανες, μετα τη διακοπές μπας και γυρίσεις φορτωμένη! Δώστε του να καταλάβει!!!!

Χαχαχα..Χαμουλης  θα γίνει!!!!

Τα αφήνω όλα πίσω κορίτσια και λέω να ζήσω λίγο το καλοκαίρι  Μου!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 12 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γεια σας κορίτσια!!!

Αυτά!

Μπράβο κοριτσάκι μου,μπράβο!!!!Όλα όμορφα θα έρθουν,θα το δεις❤

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

Αγαπούλα μου ξέχασα τέτοιο υπέροχο γεγονος;;;;;:shock::oops:Συγγνώμη τι να πω.... είμαι στο πολύ τρέξιμο αυτές τις ημέρες ....Δεν είναι δικαιολογία απλά ,πως το ξέχασα;;;;Ψυχούλα μου η ώρα η καλή μαναρακι μου,όλη Σας η ζωούλα με ευτυχία και αγάπη,με το καλό το ζουζούνι σας ❤

Όσο για το μπέρδεμα ,έχεις απόλυτο δίκιο πρακτικά είναι πολύ δύσκολο ειδικά στην κατάστασή σου.Σκέψου όμως αύριο πρώτα ο Θεός είναι του Προφήτη Ηλία μεγάλη η χάρη Του!Εεεε;;-)Για να χαμογελάμε,για να χαμογελάμε όμορφη νυφομανουλα:)

Δόξα το Θεό και εγώ καρδιά μου ,όμορφα σε ευχαριστώ πολύ❤

Δεν πηραζει ψυχη μ μην δικαιλογεισε δεν υπαρχει λογος ολα καλαα ξερω οτι εχετε τα δικα σας η καθεμια...δοξα τον Θεο γονιμοποιηθηκαν-αγαπηθηκαν τα ωαριακια σας πολλη ευχαριστο νεοο....μεγαλη η χαρη Του ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ να μας ευλογει ολους .....σε ευχαριστω για τις πανεμορφες ευχες σου με το καλο συντομα μανουλινα ευχομαιι!!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 9 λεπτά , fairy-mary είπε:

Είχα κάνει τεστ Παπ  το Νοέμβρη και καλλιέργεια μόνο για μύκητες Όμως και είχα άλλη γυναικολόγο τότε.. Οπότε μου πρόσθεσε και αυτά.

Ουρεοπλασμα μυκητοπλασμα κλπ έχουν συμπτώματα ξερετε;

Γιατί γενικά δε νιώθω κάτι...

Πάντως συνολικά τα νέα είναι Καλά!

Δεν έχει συμπτώματα το ουρεοπλασμα αλλα ευθύνεται για υπογονιμότητα και φυσικά δεν το θέλουν ούτε σε εγκυμοσυνη.Ο γιατρος μου δεν το θέλει επ’ουδενι άλλος γιατρος λέει δεν τρέχει τίποτα.Παντως εμπιστεύομαι τον γιατρό μου στο συγκεκριμένο. 

Φυσικα είναι καλα τα νέα και θα είναι καλύτερα σε λίγο καιρό!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...