Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Μπραβο @Κελυ 32!!!! Τελεια! Τώρα χαλαρώνουμε και διασκεδαζουμε την εγκυμοσυνη μας. Όσο για για το γλυκο... Με τον πόνο μου παίζεται όλες..;;! Εγω μια σοκολάτα έφαγα και το στομαχι μου γύρισε ανάποδα! Ειπα στον άντρα μου πως οταν με το καλο γεννήσω, να πανε ολα καλα και θα φάω μια τούρτα καρύδα στην καθισιά μου! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Μπραβο @Κελυ 32!!!! Τελεια! Τώρα χαλαρώνουμε και διασκεδαζουμε την εγκυμοσυνη μας. Όσο για για το γλυκο... Με τον πόνο μου παίζεται όλες..;;! Εγω μια σοκολάτα έφαγα και το στομαχι μου γύρισε ανάποδα! Ειπα στον άντρα μου πως οταν με το καλο γεννήσω, να πανε ολα καλα και θα φάω μια τούρτα καρύδα στην καθισιά μου! 

Χαχαχαα! Εννοια σου κ εγω γενικα δεν εχω ορεξη για γλυκα και γενικα πολλα με πειραζουν..γι αυτο δεν εχω βαλει κιλα... Αλλα οταν γεννησουμε θα τρωμε περισσοτερο μ φαινεται!!!

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπραβοοοο!!! Έτσι ναι όμορφα νέα για όλα τα κοριτσια!!! Συγχαρητήρια Κελλιτσα μου με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!!!! 

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Εσυ ποτε θα ξανακανεις χοριακουλα με το καλο??? 

@Dimitr@17 δεν θυμάμαι κορίτσι την ιστορία σου .Προσπαθείς καιρό? Τώρα είσαι στην αναμονή ε ? Άντε στο εύχομαι. 

Τι ηλικία έχεις εάν επιτρέπεται κ εγώ στην προσπάθεια είμαι τώρα είναι ο 3 μήνες προσπάθειας κ ειμαι κ εγώ στην αναμονή τέλος της άλλης εβδομάδας περίπου θα ξέρω 

LolXp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Flo flo είπε:

@Dimitr@17 δεν θυμάμαι κορίτσι την ιστορία σου .Προσπαθείς καιρό? Τώρα είσαι στην αναμονή ε ? Άντε στο εύχομαι. 

Τι ηλικία έχεις εάν επιτρέπεται κ εγώ στην προσπάθεια είμαι τώρα είναι ο 3 μήνες προσπάθειας κ ειμαι κ εγώ στην αναμονή τέλος της άλλης εβδομάδας περίπου θα ξέρω 

Ειμαι 30 και τον οκτωβριο ειχα μια παλινδρομη..μετα ξεκινησαμε παλι απο ιανουαριο και ακομα στην προσπαθεια παντως οταν εμεινα εγκυος ειχα μεινει στους 2μηνες...ναι ειμαι στην αναμονη...περιμενα σημερα αλλα ακομα δεν εχει ερθει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ειμαι 30 και τον οκτωβριο ειχα μια παλινδρομη..μετα ξεκινησαμε παλι απο ιανουαριο και ακομα στην προσπαθεια παντως οταν εμεινα εγκυος ειχα μεινει στους 2μηνες...ναι ειμαι στην αναμονη...περιμενα σημερα αλλα ακομα δεν εχει ερθει

Τεστ τεστ τεστ τεστ!!! Ελαααα στο ζητά ο λαος σου!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Χαχαχαα! Εννοια σου κ εγω γενικα δεν εχω ορεξη για γλυκα και γενικα πολλα με πειραζουν..γι αυτο δεν εχω βαλει κιλα... Αλλα οταν γεννησουμε θα τρωμε περισσοτερο μ φαινεται!!!

Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!! Εσυ ποτε θα ξανακανεις χοριακουλα με το καλο??? 

Να είσαι καλα γλυκεια μου! Αυριοοο!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχαχαχ ε ρε πλάκα που έχουμε!!! Η @Dimitr@17 εκεί ακλόνητη μπράβο Δημητρακο βάστα!!!!

Ε τι να κανω?να παω μα το παρω και να μην προλαβω να το κανω?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Τεστ τεστ τεστ τεστ!!! Ελαααα στο ζητά ο λαος σου!!

@kido μου πόσο μου αρέσει ο τροπος σου!Χαμογελάω με τα σχόλια σου:D

@P.L.L.  @Κελυ 32 Συγχαρητήρια γλυκές μανούλες!Υπέροχα!

@Beboula25 μου με το καλό η χοριακή για αύριο!

@fairy-mary μου καλή επιτυχία αγάπη με τον γιατρό!

Βασιλικουλα με το καλό και η δική σου β',όλα θα είναι υπέροχα και σε εσένα!

Κορίτσια μου πριν λιγο γυρισα.... δεν σας προλαβαίνω:PΑν ξεχνάω κάποια σημαντικη στιγμή σε κάποιο κορίτσι,συγγνώμη....

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 3

πρίν από 32 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ευχομαι μια τελεια αυξηση!!!!!!!!!

Μακάρι και να είναι όλα καλα!!

πρίν από 59 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε τι να κανω?να παω μα το παρω και να μην προλαβω να το κανω?

Όχι κάνε ότι σου βγαίνει εσένα!! 

πρίν από 13 λεπτά , Luckystars είπε:

@kido μου πόσο μου αρέσει ο τροπος σου!Χαμογελάω με τα σχόλια σου:D

@P.L.L.  @Κελυ 32 Συγχαρητήρια γλυκές μανούλες!Υπέροχα!

@Beboula25 μου με το καλό η χοριακή για αύριο!

@fairy-mary μου καλή επιτυχία αγάπη με τον γιατρό!

Βασιλικουλα με το καλό και η δική σου β',όλα θα είναι υπέροχα και σε εσένα!

Κορίτσια μου πριν λιγο γυρισα.... δεν σας προλαβαίνω:PΑν ξεχνάω κάποια σημαντικη στιγμή σε κάποιο κορίτσι,συγγνώμη....

Κι εμένα μ αρέσει ο δικός σου!! «Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου» που λέει και το άσμα ;-)

• Χαχα 2

@ΒαλεντιναΧρηστος Βαλεντινακι τι κάνεις ψυχούλα μου;

Just now, kido είπε:

Κι εμένα μ αρέσει ο δικός σου!! «Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου» που λέει και το άσμα ;-)

Είσαι θεά κορίτσι μου!:D;)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...