Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσια μου ειμαστε καλα! Δοξα τω θεω τώρα μπορώ να πάω στην φαρμακοποιό και να της πω το μωρό μου ειναι καλα! Εντάξει, δεν θα το κανω. Δε με απασχολεί τι λέει η κυρία, αλλα κοιτα να δεις που τα πράγματα πανε καλα οταν δεν το περιμενεις (να μάθει να μην λέει ποτε). 

Με το καλο να δουμε και την @Κελυ 32! Αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα κάνε καλα!!!

Να σου πω κατι κοριτσακι μου η ουσια ειναι οτι ολα πηγαν καλα.δεν χρειαζεται να ασχολείσαι και να πέφτεις στο επιπεδο της φαρμακοποιου απλα μην ξανα πας εκει και τελος η ιστορια εσυ να εισαι καλα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@P.L.L. αχ δε ξερεις ποσο χαρηκα! Τωρα κατσε και απολαυσε το! Εγω εχω 31/7 τη β επιπεδου οποτε εχω ακομα 12 μερες ψιλο αγχους! Ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι το εχω υποβαλει σε πολλες δοκιμασιες το κοριτσακι μου!

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις σχολασα..ακομα δεν εχει.ερθει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν την περιμενω...συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες για τα αποτελεσματα τους κ στις υπολοιπες που περιμενουν..υπομονη...

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@P.L.L. και @Κελυ 32 αναμένουμε τα ευχαριστααα!!

@Dimitr@17 έφτασε η μέρα! Περιμενουμε και από εσένα ευχάριστα!!! 

@fairy-mary σήμερα έχεις τον γιατρό; 

Οι υπόλοιπες όλα καλα; 

Μπεμπουλα μου ακομα τιποτα...

1 ώρα πρίν, kido είπε:

Ε τότε είναι που χαλάρωσες και σου χαμογέλασε πλατιά η τύχη! Ας χαλαρώσω κι εγώ λίγο τώρα καλοκαιράκι που φτιάχνει γενικά η διάθεση, μπας και μου σκάσει κανένα χαμόγελο :-P

Εγω πάντως σε έχω στα σιγουρακια :D Λίγο τις μερες να μην χάνεις και θα το πετύχεις ακριβως.Δεν θέλω να σταματάς στην 13η ή 14η θέλω να συνεχίζεις λίγο ακόμη.Κατι μου λέει πως στις μερες είναι όλο το θέμα.

πρίν από 23 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω μολις σχολασα..ακομα δεν εχει.ερθει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν την περιμενω...συγχαρητηρια σε ολες τις κοπελες για τα αποτελεσματα τους κ στις υπολοιπες που περιμενουν..υπομονη...

Μπεμπουλα μου ακομα τιποτα...

Αχ τι καλα.. :):)

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Εγω πάντως σε έχω στα σιγουρακια :D Λίγο τις μερες να μην χάνεις και θα το πετύχεις ακριβως.Δεν θέλω να σταματάς στην 13η ή 14η θέλω να συνεχίζεις λίγο ακόμη.Κατι μου λέει πως στις μερες είναι όλο το θέμα.

Εχουμε ακομα μην βιαζεσαι...να περασει κ η αυριανη καιβλεπουμε..πάντως το στηθος μοθ δεν ειναι πολυ πρησμενο αλλα δν εχει ξεπρηστει κιόλας... θα δουμε...

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εχουμε ακομα μην βιαζεσαι...να περασει κ η αυριανη καιβλεπουμε..πάντως το στηθος μοθ δεν ειναι πολυ πρησμενο αλλα δν εχει ξεπρηστει κιόλας... θα δουμε...

Δεν βιάζομαι,περιμένω και στο εύχομαι! 

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες που χαίρεστε με τη χαρά μου! Κι εγω με τη δική σας! Όσο για εσενα Βασιλική, περιμένουμε τα νέα σου στο τέλος του μήνα!!! Ολα να πανε τελεια!

@Dimitr@17 κανε ενα τεστ! Μακάρι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα! 

Εγραψε η @Κελυ 32 και δεν το είδα ή δεν μας εχει γράψει ακομα;;;

πρίν από 2 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες που χαίρεστε με τη χαρά μου! Κι εγω με τη δική σας! Όσο για εσενα Βασιλική, περιμένουμε τα νέα σου στο τέλος του μήνα!!! Ολα να πανε τελεια!

Μπα οχι ακομα...ειναι νωρις..αν δεν ερθει μεχρι αυριο λεμε τωρα θα,παρω να κανω αλλα δε νομιζω να προλαβω..ηδη με πονάει η κοιλία μου

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Ναι μακάρι να ειναι αυτό! Να μη μένω λόγω ηλιθιότητας δηλαδή και όχι λόγω ουσιαστικου προβλήματος χαχα :-x

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μπα οχι ακομα...ειναι νωρις..αν δεν ερθει μεχρι αυριο λεμε τωρα θα,παρω να κανω αλλα δε νομιζω να προλαβω..ηδη με πονάει η κοιλία μου

Ελα και σε περιμένουμε εναγωνίως!!!

• Χαχα 1

πρίν από 26 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κοριτσια μου αργησα να απαντησω γιατι ηρθα μολις σπιτι απο το πρωι! Δοξα το θεο ολα πηγαν πολυ καλα!!! Μια χαρα ειναι το μωρακι μας! Μετα πηγα και τα αποτελεσματα στον γιατρο μου....Απλα δεν προκειται να σταματησω τις αντιπηκτικες μεχρι να γεννησω...αλλα δεν πειραζει..χαλαλι!!!

Χαιρομαι πολυ @P.L.L. και για τα δικα σου νεα!!!! Μπραβοοοοο!!!! Ετσι να συνεχισουμε και ευχομαι σε ολες τις κοπελες μονο ομορφα νεα!

Κοριτσια παρεπιπτοντως..  ακομα δεν εχω παρει κιλο...και μ ειπε ο γιατρος μου να τρωω λιγο γλυκο γιατι κανω λεει υπογλυκαιμια.. Γιουπι!!!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια μου αργησα να απαντησω γιατι ηρθα μολις σπιτι απο το πρωι! Δοξα το θεο ολα πηγαν πολυ καλα!!! Μια χαρα ειναι το μωρακι μας! Μετα πηγα και τα αποτελεσματα στον γιατρο μου....Απλα δεν προκειται να σταματησω τις αντιπηκτικες μεχρι να γεννησω...αλλα δεν πειραζει..χαλαλι!!!

Χαιρομαι πολυ @P.L.L. και για τα δικα σου νεα!!!! Μπραβοοοοο!!!! Ετσι να συνεχισουμε και ευχομαι σε ολες τις κοπελες μονο ομορφα νεα!

Κοριτσια παρεπιπτοντως..  ακομα δεν εχω παρει κιλο...και μ ειπε ο γιατρος μου να τρωω λιγο γλυκο γιατι κανω λεει υπογλυκαιμια.. Γιουπι!!!!!

Μπραβοοοο!!! Έτσι ναι όμορφα νέα για όλα τα κοριτσια!!! Συγχαρητήρια Κελλιτσα μου με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...