Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Είναι κάποιοι άνθρωποι που επειδή έχουν απλά μια γνώμη την λένε έτσι αβίαστα, χωρίς να έχουν καμία δουλειά να εκφέρουν άποψη...αυτό μας εκνευρίζει όπου και να το συναντήσεις. Εγώ το έχω πάθει και με μικροβιολόγο και με γραμματέα γυναικολόγου που νόμιζαν ότι ξέρουν καλύτερα από γιατρό! Σε φαρμακοποιό δεν το έχω συναντήσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη υπάρχουν πολλοί εκεί έξω. Πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους όμως, αλλιώς θα συνεχίζουν!

Μακάρι να μας έχεις κι εσύ θετικά νέα!

Ναι ναι... Πρέπει να τους βάζεις στην θέση του.... Χαχχαχ girls power...

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μακάρι κουκλίτσα μου στο εύχομαι! Συνεχισε να σκέφτεσαι θετικά!!

Το καλό @Beboula25 μου είναι πώς αν τελικά δεν είμαι έγκυος ο σύζυγος ετοιμάζει φοβερές διακοπές για να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε... Οπότε πάλι έχω να σκέφτομαι θετικά για κάτι .. η μωρό η διακοπές που θέλω τόσο πολύ να πάω γτ αυτή η χρονιά για μας ήταν πολυυυυ δύσκολη πίστεψε με.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Περιμένουμε τα νέα οποτε όλα καλα θα είναι! 

Να μην αφήνεις να μπαινει αυτό στην μέση γιατί να ξέρεις είμαστε σφουγγάρι που ποτίζει με ότι το γεμίζουμε αυτό απορροφά και γίνεται συνήθεια για αυτό δώσε του χαρά και αισιοδοξία.Αν τα βάλεις κάτω θα δεις πως στην πραγματικότητα δεν έχεις λόγο να απογοητεύεσαι.

Προσπαθώ πολύ να είμαι αισιόδοξη...αλλά εντάξει έχω τα σκαμπανεβάσματά μου!

Να σου είμαι ειλικρινής δε πιστεύω ότι έχω κάποιο πρόβλημα απλά μάλλον ανυπομονώ για το μπεμπέ.

aKX8p2.png

πρίν από 23 λεπτά , Dggs είπε:

Καλημέρα κορίτσια η βδομάδα κυλάει με πολύ όμορφα νέα... Πολύ χαίρομαι για σας... Μακάρι να είναι έτσι και η επόμενη αλλά έχω πολύ θετική σκέψης γτ πραγματικά το στήθος μου πονάει υπερβολικά πολύ.. πρώτη φορά έτσι... figers croos... @P.L.L. τι σε είπε η φαρμακοποιός και σας συγχυσε όλες???

Σας ευχαριστώ όλες για τις θετικές απαντήσεις. Παλι μου τελείωσαν τα reactions! 

@Dggs επειδη είχα μείνει έγκυος χωρις να πρέπει εκείνη την περίοδο κι ενώ έπαιρνα φάρμακα, ο γιατρος με εστειλε σε γενετιστή για να δουμε αν ειναι βιώσιμη η κύηση. Ο γενετιστής μου ειχε πει οτι αν εχει επηρεαστεί το έμβρυο απο τα φάρμακα θα απέβαλα μια απο τις επόμενες ημέρες ή εβδομαδες. Οποτε ξαφνικά μια μερα είχα αίμα (καφε). Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να πάω αμέσως σε φαρμακείο να πάρω utrogestan. Ετσι κι εκανα. Αλλα οταν ειπα στην φαρμακοποιό τα παραπάνω μου ειπε εν ολίγοις "μην πάρεις το utrogestan, άσε το καλυτερα να φύγει!"   Επρεπε να την καθησυχάσω εγω οτι ολα θα πανε καλα για να μου το δώσει! 

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Να σου είμαι ειλικρινής δε πιστεύω ότι έχω κάποιο πρόβλημα απλά μάλλον ανυπομονώ για το μπεμπέ.

Ρώτα τα όλα ξετίναξέ τον τον γιατρό! Αν και εγώ πιστεύω ότι μετά από τη βιοχημική πρέπει να πήρες μια βαθιά ανάσα ότι δεν έχετε κάτι και ότι μπορείς να συλλάβεις... σε όλες μας θα έχει συμβεί και από μια τέτοια αλλά χωρίς τεστ δεν θα το μάθαμε ποτέ.

πρίν από 5 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις θετικές απαντήσεις. Παλι μου τελείωσαν τα reactions! 

@Dggs επειδη είχα μείνει έγκυος χωρις να πρέπει εκείνη την περίοδο κι ενώ έπαιρνα φάρμακα, ο γιατρος με εστειλε σε γενετιστή για να δουμε αν ειναι βιώσιμη η κύηση. Ο γενετιστής μου ειχε πει οτι αν εχει επηρεαστεί το έμβρυο απο τα φάρμακα θα απέβαλα μια απο τις επόμενες ημέρες ή εβδομαδες. Οποτε ξαφνικά μια μερα είχα αίμα (καφε). Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να πάω αμέσως σε φαρμακείο να πάρω utrogestan. Ετσι κι εκανα. Αλλα οταν ειπα στην φαρμακοποιό τα παραπάνω μου ειπε εν ολίγοις "μην πάρεις το utrogestan, άσε το καλυτερα να φύγει!"   Επρεπε να την καθησυχάσω εγω οτι ολα θα πανε καλα για να μου το δώσει! 

Αααα κατάλαβα... Ε ναι όντως είναι εκνευριστικη... Αφού σου είπε ο γιατρός σου ότι πρέπει να τα πάρεις η δουλειά της είναι να σου δώσει ότι φάρμακα χρειάζονται χωρίς δικαιολογίες.. ότι να ναι .. τι να πείς..

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ρώτα τα όλα ξετίναξέ τον τον γιατρό! Αν και εγώ πιστεύω ότι μετά από τη βιοχημική πρέπει να πήρες μια βαθιά ανάσα ότι δεν έχετε κάτι και ότι μπορείς να συλλάβεις... σε όλες μας θα έχει συμβεί και από μια τέτοια αλλά χωρίς τεστ δεν θα το μάθαμε ποτέ.

καλά ναι έχεις δίκιο..σε όλες μπορεί να έχει συμβεί..ήταν τόσο πρώιμο εξάλλου.

πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε να μην ανησυχώ και να μην τρελαίνομαι και ότι βάσει των εξετάσεων μου ο οργανισμός μου λειτουργεί σωστά οπότε δεν υπάρχει θέμα.

τώρα θα δείξει!

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

καλά ναι έχεις δίκιο..σε όλες μπορεί να έχει συμβεί..ήταν τόσο πρώιμο εξάλλου.

πήγα και στον ενδοκρινολόγο και μου είπε να μην ανησυχώ και να μην τρελαίνομαι και ότι βάσει των εξετάσεων μου ο οργανισμός μου λειτουργεί σωστά οπότε δεν υπάρχει θέμα.

τώρα θα δείξει!

Τέλεια! Κι εμένα τα ίδια μου έχει πει λόγω των εξετάσεων μου, ότι είναι θέμα χρόνου... άντε να δούμε πόσου χρόνου εννοούν! Εγώ είμαι ένα 6μηνο παραπάνω από σένα βέβαια, αλλά οκ. Η καθεμία έχει τα δικά της όρια για το πώς θα κινηθεί αν δεν της κάτσει σύντομα, πχ εγώ έχω προγραμματίσει άμεσα να κάνω προληπτικά καμπύλη ζαχάρου και σαν επόμενο βήμα τη σαλπιγγογραφία το Σεπτέμβριο, μετά τη διωρία για το ερωτικό καλοκαίρι που μας έχω δώσει!!

Just now, fairy-mary είπε:

Κοιτα την περίπτωση μου λίγο... Πριν δυο μηνες μετά τα αποτελέσματα εξετάσεων μου έλεγε ο αλλος γιατρος για εξωσωματική. Ξέρεις τι έκανα όταν κλείσαμε το τηλ; Κατέβασα δυο ποτά να στανιαρω! Ναι μην γελας αυτό ήταν ότι καλύτερο έκανα τελικά. Χαμογέλασα και είπα ακόμη και έτσι υπεροχα θα είναι, μπορεί να κάνω δυο παιδάκια! Είπα ειτε έτσι είτε αλλιως θα συνεχίσω και όπως έρθει! Χαλάρωσα άφησα λίγο χρόνο στον εαυτό μου και από φθινόπωρο θα κοιτούσα τι θα κάνω.Και πλέον σκεφτομουν πως θα απολαύσω την ξεγνοιασιά και τον άντρα μου μέχρι να έρθει.. Και ορίστε ήρθε μόνο του! Δεν ξέρω ακόμη την πορεία αλλα ήρθε! Πάνω από όλα λοιπόν κατάλαβα πως σε αυτή την περίπτωση όλα ήταν στο μυαλο μου και έτσι τα πέρναγα μέσα μου. Στα λέω με όλη την καλή καρδιά θέλω πολύ να σε ανεβάσω και όλα τα κοριτσια να παίρνετε θάρρος από αυτές τις περιπτωσεις. Ιδιαίτερα λοιπόν όταν πρόκειται για κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε..!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Τέλεια! Κι εμένα τα ίδια μου έχει πει λόγω των εξετάσεων μου, ότι είναι θέμα χρόνου... άντε να δούμε πόσου χρόνου εννοούν! Εγώ είμαι ένα 6μηνο παραπάνω από σένα βέβαια, αλλά οκ. Η καθεμία έχει τα δικά της όρια για το πώς θα κινηθεί αν δεν της κάτσει σύντομα, πχ εγώ έχω προγραμματίσει άμεσα να κάνω προληπτικά καμπύλη ζαχάρου και σαν επόμενο βήμα τη σαλπιγγογραφία το Σεπτέμβριο, μετά τη διωρία για το ερωτικό καλοκαίρι που μας έχω δώσει!!

εσύ όμως είχες και το θέμα του θυροειδή που έπρεπε να να ρυθμίσεις, οπότε αν το καλοσκεφτείς είμαστε στα ίδια...

αυτή την απορία έχω και εγώ...πόσο χρόνο;

εγώ τη σαλπιγγογραφία την απέκλεισα για την ώρα, θα δώ , θα μιλήσω και σήμερα και θα σκεφτώ το επόμενο βήμα!

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κοιτα την περίπτωση μου λίγο... Πριν δυο μηνες μετά τα αποτελέσματα εξετάσεων μου έλεγε ο αλλος γιατρος για εξωσωματική. Ξέρεις τι έκανα όταν κλείσαμε το τηλ; Κατέβασα δυο ποτά να στανιαρω! Ναι μην γελας αυτό ήταν ότι καλύτερο έκανα τελικά. Χαμογέλασα και είπα ακόμη και έτσι υπεροχα θα είναι, μπορεί να κάνω δυο παιδάκια! Είπα ειτε έτσι είτε αλλιως θα συνεχίσω και όπως έρθει! Χαλάρωσα άφησα λίγο χρόνο στον εαυτό μου και από φθινόπωρο θα κοιτούσα τι θα κάνω.Και πλέον σκεφτομουν πως θα απολαύσω την ξεγνοιασιά και τον άντρα μου μέχρι να έρθει.. Και ορίστε ήρθε μόνο του! Δεν ξέρω ακόμη την πορεία αλλα ήρθε! Πάνω από όλα λοιπόν κατάλαβα πως σε αυτή την περίπτωση όλα ήταν στο μυαλο μου και έτσι τα πέρναγα μέσα μου. Στα λέω με όλη την καλή καρδιά θέλω πολύ να σε ανεβάσω και όλα τα κοριτσια να παίρνετε θάρρος από αυτές τις περιπτωσεις. Ιδιαίτερα λοιπόν όταν πρόκειται για κάτι που μπορούμε να αποκτήσουμε..!

Εγώ παίρνω πολλή δύναμη από την περίπτωσή σου Κική μου! Όλα γίνονται και δες πόσο πολύ άλλαξε το σενάριο τελικά από τα λόγια του γιατρού...

πρίν από 3 λεπτά , fairy-mary είπε:

εσύ όμως είχες και το θέμα του θυροειδή που έπρεπε να να ρυθμίσεις, οπότε αν το καλοσκεφτείς είμαστε στα ίδια...

αυτή την απορία έχω και εγώ...πόσο χρόνο;

εγώ τη σαλπιγγογραφία την απέκλεισα για την ώρα, θα δώ , θα μιλήσω και σήμερα και θα σκεφτώ το επόμενο βήμα!

Ναι ένα 6μηνο τον είχα στο 4,79 το θυροειδή χωρίς να το ξέρω. Δεν σημαίνει ότι έπαιξε αυτό βέβαια τον καθοριστικό ρόλο που δεν έμενα αλλά τώρα που τον έχω ρίξει θεωρητικά έφυγε αυτός ο παράγοντας. Καλά έκανες και την απέκλεισες, αφού έμεινες! Ρώτα τον κι εσύ αν θες για καμπύλη ζαχάρου - ινσουλίνης αν το συνιστά ή όχι. Έτσι να τσεκάρεις κι αυτό το πεδίο λέμε τώρα...

πρίν από 29 λεπτά , Dggs είπε:

Ναι ναι... Πρέπει να τους βάζεις στην θέση του.... Χαχχαχ girls power...

Το καλό @Beboula25 μου είναι πώς αν τελικά δεν είμαι έγκυος ο σύζυγος ετοιμάζει φοβερές διακοπές για να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε... Οπότε πάλι έχω να σκέφτομαι θετικά για κάτι .. η μωρό η διακοπές που θέλω τόσο πολύ να πάω γτ αυτή η χρονιά για μας ήταν πολυυυυ δύσκολη πίστεψε με.

Σε πιστεύω και το καταλαβαίνω γιατί έτσι ακριβως ήταν κ για εμάς. Μια πολύ δύσκολη χρόνια ψυχολογικά κυριως με ότι συνέβη και έπειτα με πολύ άγχος για όλα. Μου θυμίζεις την περίπτωση μας τώρα που έτσι και εμενα κοίταζε εδώ και καιρό για το που θα παμε διακοπές να περάσουμε όμορφα και να ηρεμήσουμε από όλα! Σκεφτομουν θετικά λοιπόν για όλα αυτά και τσουπ...έσκασε μύτη το πλασματάκι που παλεύει μαζί με εμενα να κρατηθεί..:) 

Σου εύχομαι να έρθει το μωράκι να ολοκληρώσει την ευτυχία! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Εγώ παίρνω πολλή δύναμη από την περίπτωσή σου Κική μου! Όλα γίνονται και δες πόσο πολύ άλλαξε το σενάριο τελικά από τα λόγια του γιατρού...

Ναι ένα 6μηνο τον είχα στο 4,79 το θυροειδή χωρίς να το ξέρω. Δεν σημαίνει ότι έπαιξε αυτό βέβαια τον καθοριστικό ρόλο που δεν έμενα αλλά τώρα που τον έχω ρίξει θεωρητικά έφυγε αυτός ο παράγοντας. Καλά έκανες και την απέκλεισες, αφού έμεινες! Ρώτα τον κι εσύ αν θες για καμπύλη ζαχάρου - ινσουλίνης αν το συνιστά ή όχι. Έτσι να τσεκάρεις κι αυτό το πεδίο λέμε τώρα...

ο παππούς μου είχε ζάχαρο και έκανε ενέσεις ινσουλίνης οπότε ίσως να είναι ένας παράγοντας που πρέπει να δώ, λέω εγώ τώρα..

θα δείξει kido μου, μετά το ραντεβού σήμερα θα έχω ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα πιστεύω.

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

αυτό με τα ποτά το κάνω και εγώ κάθε φορά που μου έρχεται περίοδος χαχαχαχα.

δυστυχώς η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σε όλο αυτό , αλλά τουλάχιστον για μένα είναι και κάτι το οποίο δε μπορώ να ελέγξω κάποιες φορές, προσπαθώ όμως πολύ.

πρίν από 19 λεπτά , Flo flo είπε:

@fairy-mary μην ανησυχείς γλυκιά μου Αφού έγινε συλληψη είσαι τέλεια. Θα δεις 100% αυτός ο χρόνος θα είναι δικός σου.

@P.L.L. άντε κοριτσάρα με το καλό. 

Χαίρομαι για σένα 

μακάρι αγάπη μου μακάρι!

άντε να μείνουμε μαζί να συζητάμε για πάνες και μπιμπερό!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

aKX8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , kido είπε:

Ολα γίνονται αγαπη αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν μπορώ να πω ότι μου απέκλεισε φυσιολογικη σύλληψη αλλα με τύχη.

Θα έρθουν τα μωρα κοριτσια ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ολα γίνονται αγαπη αρκεί να το πιστέψουμε. Δεν μπορώ να πω ότι μου απέκλεισε φυσιολογικη σύλληψη αλλα με τύχη.

Θα έρθουν τα μωρα κοριτσια ! 

Ε τότε είναι που χαλάρωσες και σου χαμογέλασε πλατιά η τύχη! Ας χαλαρώσω κι εγώ λίγο τώρα καλοκαιράκι που φτιάχνει γενικά η διάθεση, μπας και μου σκάσει κανένα χαμόγελο :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...