Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! 

@P.L.L. και @Κελυ 32 αναμένουμε τα ευχαριστααα!!

@Dimitr@17 έφτασε η μέρα! Περιμενουμε και από εσένα ευχάριστα!!! 

@fairy-mary σήμερα έχεις τον γιατρό; 

Οι υπόλοιπες όλα καλα; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σε όλες! 

@P.L.L. και @Κελυ 32 αναμένουμε τα ευχαριστααα!!

@Dimitr@17 έφτασε η μέρα! Περιμενουμε και από εσένα ευχάριστα!!! 

@fairy-mary σήμερα έχεις τον γιατρό; 

Οι υπόλοιπες όλα καλα; 

Καλημέρα μπεμπούλα μου, 

Ναι σήμερα το απόγευμα έχω το γιατρό...

άντε να δούμε τι θα μου πεί!

έχω λίγο αγωνία...

μέχρι προχθές ήμουν οκ, χθες με έπιασε μια απογοήτευση...

aKX8p2.png

πρίν από 28 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημέρα μπεμπούλα μου, 

Ναι σήμερα το απόγευμα έχω το γιατρό...

άντε να δούμε τι θα μου πεί!

έχω λίγο αγωνία...

μέχρι προχθές ήμουν οκ, χθες με έπιασε μια απογοήτευση...

Περιμένουμε τα νέα οποτε όλα καλα θα είναι! 

Να μην αφήνεις να μπαινει αυτό στην μέση γιατί να ξέρεις είμαστε σφουγγάρι που ποτίζει με ότι το γεμίζουμε αυτό απορροφά και γίνεται συνήθεια για αυτό δώσε του χαρά και αισιοδοξία.Αν τα βάλεις κάτω θα δεις πως στην πραγματικότητα δεν έχεις λόγο να απογοητεύεσαι.

Κορίτσια μου ειμαστε καλα! Δοξα τω θεω τώρα μπορώ να πάω στην φαρμακοποιό και να της πω το μωρό μου ειναι καλα! Εντάξει, δεν θα το κανω. Δε με απασχολεί τι λέει η κυρία, αλλα κοιτα να δεις που τα πράγματα πανε καλα οταν δεν το περιμενεις (να μάθει να μην λέει ποτε). 

Με το καλο να δουμε και την @Κελυ 32! Αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα κάνε καλα!!!

• Μου αρέσει 6

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Κορίτσια μου ειμαστε καλα! Δοξα τω θεω τώρα μπορώ να πάω στην φαρμακοποιό και να της πω το μωρό μου ειναι καλα! Εντάξει, δεν θα το κανω. Δε με απασχολεί τι λέει η κυρία, αλλα κοιτα να δεις που τα πράγματα πανε καλα οταν δεν το περιμενεις (να μάθει να μην λέει ποτε). 

Με το καλο να δουμε και την @Κελυ 32! Αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα κάνε καλα!!!

Στην σκάσαμε κυρία μου Χαχαχα! Μπράβο κορίτσι μου πάει και αυτό όλα υπέροχα απόλαυσε το!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , P.L.L. είπε:

Τέλεια κορίτσι μου! Τώρα πραγματικά μπορείς να απολαύσεις το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης σού χωρίς κανένα άγχος. Όσο για τη φαρμακοποιο της αξίζει να της κολλήσεις τα αποτελέσματα στη μούρη,  αλλά δεν αξίζει να ασχοληθείς με τέτοιους κακιασμενους ανθρώπους. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@giotitsa να ξέρεις σε είχα συνέχεια στο μυαλό μου. Ευχομαι να μην ξαναζησεις ουτε εσυ ουτε κανεις άλλος αυτο που έζησες.. Σύντομα να εισαι έγκυος και να πανε ολα ονειρεμένα. Να εχεις τον Θεο κοντα σου και να κανεις δυο υγιέστατα παιδάκια!

Ξεχασα να σας πω οτι μου ειπε ο γιατρος να φάω σοκολάτα πριν την εξέταση και τώρα δεν σταματάω τους εμετους. Αλλα χαλάλι της!!!

Ναι μωρε @BettySt μου δεν αξίζει να στεναχωριόμαστε για μια χαζομάρα που ειπε κάποιος. Αλλα να σου πω την αλήθεια για πλάκα την ανέφερα. Δεν πιστευω πως ειναι κακιασμένη. Απλώς ειπε μια βλακεία! Απο βλακείες ο κοσμος λέει όσες θες ακομα κι οταν σε αγαπάει. Πριν δυο εβδομαδες είδα έναν θείο μου που δεν αμφιβάλω για τα συναισθήματα του για εμενα αλλα με το που μείναμε μόνοι μου ειπε με αυστηρό ύφος "Αυτο κοιτα να το προσέξεις". Εννοούσε το μωρό. Οτι δηλαδη τ άλλο το έχασα επειδη δεν πρόσεχα. Δεν του έδωσα σημασία. Σκέφτηκα οτι τόσα ξέρει τόσα λέει. Ετσι κι η φαρμακοποιός. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

Σούπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπράβο είδες ?αυτή η εγκυμοσύνη είναι ένα θαύμα.απο την αρχή Έτσι ήταν.φυλο μας ει πε 100%? 

Εμε να δίνει ρεσιτάλ στη κοιλιά και Έτσι κάθομαι στο κρεβάτι.δεν σηκώνομαι.μου αρέσει που κάνει τα δικά του και τον νιώθω.

Αυτή τη φαρμακοποιό γιατί μας τη θύμισες?νεύρα που χα εκείνη τη μέρα με αυτό που σου χε πει.ενταξει Ίσως ήθελε να σε κρατήσει προσγειωμένη λόγω των φαρμάκων που χες πάρει.αλλα και πάλι δεν λες σε κάποιον τέτοια κουβέντα

Απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.με το καλό το μπεμπακι σου!!!!!

Just now, P.L.L. είπε:

Πλάκα εχεις γλυκιά λουλού μου! Εγω δεν είχα νευριάσει τοσο πολυ όσο εσυ! 

Μόνο που το θυμάμαι φουντωνω. Άντε να κάνω και εγώ τη β  επιπέδου.3 βδομάδες ακόμα.για να δούμε.παραπανω είδα ότι έγραψες για σοκολάτα.εμενα δεν μου πας τπτ.κομματακι έφαγες ή ολόκληρη?να ξέρω κι εγώ και πόση ώρα πριν?

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Πολύ καλά αποτελέσματα σε όλες με τις εξετάσεις σας και τους γιατρούς σήμερα και θετικά τεστακια απο οσες περιμένουν!! Έλα κι έχει πάρει τα πάνω του το θέμα!!!

• Μου αρέσει 1

@P.L.L. συγχαρητήρια!!! Όσο για τη φαρμακοποιό....μην ασχοληθείς. Κακώς είπε ο,τι είπε, δεν είναι ο ρόλος της να κάνει τέτοιου είδους σχολια και να έχει άποψη. Σημασία έχει ότι το μωρό σου είναι μια χαρά! Αυτό είναι πάνω από όλα! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Καλημέρα κορίτσια η βδομάδα κυλάει με πολύ όμορφα νέα... Πολύ χαίρομαι για σας... Μακάρι να είναι έτσι και η επόμενη αλλά έχω πολύ θετική σκέψης γτ πραγματικά το στήθος μου πονάει υπερβολικά πολύ.. πρώτη φορά έτσι... figers croos... @P.L.L. τι σε είπε η φαρμακοποιός και σας συγχυσε όλες???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 12 λεπτά , Dggs είπε:

Καλημέρα κορίτσια η βδομάδα κυλάει με πολύ όμορφα νέα... Πολύ χαίρομαι για σας... Μακάρι να είναι έτσι και η επόμενη αλλά έχω πολύ θετική σκέψης γτ πραγματικά το στήθος μου πονάει υπερβολικά πολύ.. πρώτη φορά έτσι... figers croos... @P.L.L. τι σε είπε η φαρμακοποιός και σας συγχυσε όλες???

Είναι κάποιοι άνθρωποι που επειδή έχουν απλά μια γνώμη την λένε έτσι αβίαστα, χωρίς να έχουν καμία δουλειά να εκφέρουν άποψη...αυτό μας εκνευρίζει όπου και να το συναντήσεις. Εγώ το έχω πάθει και με μικροβιολόγο και με γραμματέα γυναικολόγου που νόμιζαν ότι ξέρουν καλύτερα από γιατρό! Σε φαρμακοποιό δεν το έχω συναντήσει ακόμα, αλλά είμαι σίγουρη υπάρχουν πολλοί εκεί έξω. Πρέπει να τους βάζεις στη θέση τους όμως, αλλιώς θα συνεχίζουν!

Μακάρι να μας έχεις κι εσύ θετικά νέα!

πρίν από 13 λεπτά , Dggs είπε:

Μακάρι κουκλίτσα μου στο εύχομαι! Συνεχισε να σκέφτεσαι θετικά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...