Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Μετά τα ευχάριστα της @Beboula25 να συνεχίσω και εγώ! Πρώτος υπέρηχος και όλα ευτυχως πήγαν καλά! Είδαμε σάκο,το alien μωρό και ακούσαμε και την καρδούλα να χτυπάει δυνατά!

Μπράβο!!!!!!!!τέλεια νέα!!!!!!!!

@Κελυ 32 @P.L.L. καλ η επιτυχία κορίτσια Αύριο στη β επιπέδου!!!!!!!!!!!Όλα καλά θα Είναι!! !!!!!

@Diavolitsa να τρως τώρα που μπορείς βρε.μετα στο χέρι σου είναι να τα χάσεις αν θες.τωρα απόλαυσε την εγκυμοσύνη σου.εχεις περάσει και τοσα.

@Luckystars αχ μωρέ αγαπήθηκαν!!!!!!!!Καλή επιτυχία από δω και πέρα!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@P.L.L. @Κελυ 32 good luck for tomorrow babies!!! Ολα καλα θα ναι!!! 

@Smile89 βασικα σχεδον οσο έχουν μεγαλωσει τα βυζια μου βασικα!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα κ το μωρό ντε ε εχει κι αυτό καποιο βαρος

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@P.L.L. @Κελυ 32 good luck for tomorrow babies!!! Ολα καλα θα ναι!!! 

@Smile89 βασικα σχεδον οσο έχουν μεγαλωσει τα βυζια μου βασικα!!! Αχχαχαχαχαχαχα 

Χαχαχααα έκλαψα :lol:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι; Εντάξει μπορεί η χοριακη μου να είναι μικρή και γενικά δεν ξέρουμε ακόμη αλλα τα συμπτώματα υπάρχουν. Ωραία μέχρι εδώ έκανα τον πρόλογο να ρωτήσω αν νιώθατε καμία μέρα λίγο πιο ξεπρησμενο το στηθος;; Αν δεν ήμουν στην αγωνία ούτε που θα το πρόσεχα γιατί πονάει κανονικά απλά σαν πιο ελαφρύ μου είναι σήμερα κ δεν ξέρω.... :roll:

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Να ρωτήσω κάτι; Εντάξει μπορεί η χοριακη μου να είναι μικρή και γενικά δεν ξέρουμε ακόμη αλλα τα συμπτώματα υπάρχουν. Ωραία μέχρι εδώ έκανα τον πρόλογο να ρωτήσω αν νιώθατε καμία μέρα λίγο πιο ξεπρησμενο το στηθος;; Αν δεν ήμουν στην αγωνία ούτε που θα το πρόσεχα γιατί πονάει κανονικά απλά σαν πιο ελαφρύ μου είναι σήμερα κ δεν ξέρω.... :roll:

Εμενα στην αρχη ναι κ ειχα ψιλοπανικοβληθει γιατι με ειχε πει ο γιατρος οτι δεν ειναι καλο σημαδι οταν ειναι πρησμενο και ξαφνικα ξεφουσκωσει κ δεν ποναει δεν ειχαμε ακουσει καρδουλα ακομα θα πηγαιναμε την επομενη εβδομαδα....ετσι αρων αρων πηγαμε μια μερα οταν δεν το ενιωθα πρησμενο εν τελει αφου ειδαμε οτι ολα πανε καλα κ ειχε δημιουργηθει ο λεκιθικος ασκος το δαχτυλιδι π λενε μεσα στον σακο μ ειπε οτι αμα εισαι ολη μερα ξαπλωμενη γενικα μπορει να υπαρξει μια χαλαρωση οπως ημουν εκεινη την ημερα εγω ολη μερα ξαπλα κυριολεκτικα....ολα καλα θα πανε το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια....αλλα να σου πω κ κατι ακομα και τωρα μια μερα ποναει κ ειναο πολυ πρισμενο μια μερα οχι οποτε δεν ειναι στανταρ κατι αυτο! Ολα καλα θα πανε μην ανχωνεσαι!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσάρες σας ευχαριστώ (και φαντάζομαι και η @Κελυ 32) για τις ευχές για αυριο. Μακάρι να σας ξυπνήσω με ευχάριστα μιας και το ραντεβού ειναι πρωι πρωι, στις 8:30. Εσυ Κέλλυ εισαι πιο μετα ε; Όπως και να εχει καλη τύχη και για τις δυο μας!

@Beboula25 μην ανησυχείς για το στήθος. Ετσι ειναι παντα με ολα τα συμπτώματα. Κάποιες μέρες θα εχεις το ενα κάποιες μέρες το άλλο. 

Καλη σας νυχτα καλες μου!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Κοριτσάρες σας ευχαριστώ (και φαντάζομαι και η @Κελυ 32) για τις ευχές για αυριο. Μακάρι να σας ξυπνήσω με ευχάριστα μιας και το ραντεβού ειναι πρωι πρωι, στις 8:30. Εσυ Κέλλυ εισαι πιο μετα ε; 

@Beboula25 μην ανησυχείς για το στήθος. Ετσι ειναι παντα με ολα τα συμπτώματα. Κάποιες μέρες θα εχεις το ενα κάποιες μέρες το άλλο. 

Ναι σας ευχαριστουμε παρα παρα πολυ ολες!!! Εγω εχω ραντεβου στις δεκα το πρωι!!! Αχ ας πανε ολα καλα για ολες μας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ίσως επειδή είσαι αγχωμενη νοιωθεις ετσι!! 

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμενα στην αρχη ναι κ ειχα ψιλοπανικοβληθει γιατι με ειχε πει ο γιατρος οτι δεν ειναι καλο σημαδι οταν ειναι πρησμενο και ξαφνικα ξεφουσκωσει κ δεν ποναει δεν ειχαμε ακουσει καρδουλα ακομα θα πηγαιναμε την επομενη εβδομαδα....ετσι αρων αρων πηγαμε μια μερα οταν δεν το ενιωθα πρησμενο εν τελει αφου ειδαμε οτι ολα πανε καλα κ ειχε δημιουργηθει ο λεκιθικος ασκος το δαχτυλιδι π λενε μεσα στον σακο μ ειπε οτι αμα εισαι ολη μερα ξαπλωμενη γενικα μπορει να υπαρξει μια χαλαρωση οπως ημουν εκεινη την ημερα εγω ολη μερα ξαπλα κυριολεκτικα....ολα καλα θα πανε το μυαλο παιζει περιεργα παιχνιδια....αλλα να σου πω κ κατι ακομα και τωρα μια μερα ποναει κ ειναο πολυ πρισμενο μια μερα οχι οποτε δεν ειναι στανταρ κατι αυτο! Ολα καλα θα πανε μην ανχωνεσαι!

Πωπω τι τρομάρα πηρες! Επειδή εχθές δεν ένιωθα πολυ καλα σήμερα την εβγαλα ξάπλα. Πονάει μεν απλά εχθές ήταν πιο αισθητό το πρήξιμο ή ισως το συνήθισα.Πέρασα κάπως έντονη μέρα σήμερα με σύγχυση και έχω πονακια τώρα και κάπως πιο σκουρα υγρα είδα ευτυχώς όχι καφέ και φοβάμαι λίγο. Θα παραμείνω ξάπλα να βοηθήσω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Βαλεντίνα μου! 

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Ίσως επειδή είσαι αγχωμενη νοιωθεις ετσι!! 

Μπορει να είναι η ιδέα μου.. Έχω αγωνία η αλήθεια είναι  

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Κοριτσάρες σας ευχαριστώ (και φαντάζομαι και η @Κελυ 32) για τις ευχές για αυριο. Μακάρι να σας ξυπνήσω με ευχάριστα μιας και το ραντεβού ειναι πρωι πρωι, στις 8:30. Εσυ Κέλλυ εισαι πιο μετα ε; Όπως και να εχει καλη τύχη και για τις δυο μας!

Σε ευχαριστώ!  Προφανως είναι η έννοια μου. 

Το πρωί σίγουρα θα μας ξυπνησεις όμορφα!!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...