Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , Luckystars είπε:

@anemoni1989 @P.L.L. @Beboula25 @MelinaFo @palmoira @fairy-mary @Dimitra@  @Dimitr@17

@palmoira

@MelinaFo

@P.L.L.

@anemoni1989 μου συγχαρητήρια για την καμπύλη!Ποιο γλυκάκι έχει σήμερα την τιμητική του;;;;;

Τιμησα λίγο παγωτακι!!! Χιχιχιχιχι 

(800 κιλά θα γινω η μοσχαρα!!! Αχχαχαχαχαχαχα) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

@Luckystars μπραβο για τα εμβρυακια!!! Είδες που αγαπήθηκαν???? 

Πολύ όμορφα νεα διαβαζω!!! Χαίρομαι πολύ που αυξανομαστε για το 2019!!! 

@anemoni1989 τι κανεις καλα? Μονο δυο κιλα εχεις παρει? σε ποιο μήνα εισαι? Πωω εγώ μετρήθηΚα σήμερα κι αποφασισα να το ξεχασω, Χαχαχα Χαχαχα. 

nlmNp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

@anemoni1989 τι κανεις καλα? Μονο δυο κιλα εχεις παρει? σε ποιο μήνα εισαι? Πωω εγώ μετρήθηΚα σήμερα κι αποφασισα να το ξεχασω, Χαχαχα Χαχαχα. 

Ειμαι 26η εβδομάδα και την Παρασκευή μπαινω στην 27η,αρα και στον 7ο μηνα!!! Ειχα χασει 15κιλα και πηρα πισω τα 2,αρα ουσιαστικά είμαι μειον 13!!!

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

πρίν από 55 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Τιμησα λίγο παγωτακι!!! Χιχιχιχιχι 

(800 κιλά θα γινω η μοσχαρα!!! Αχχαχαχαχαχαχα) 

Μπράβο γλυκουλα!Αύριο τι έχει σειρά;

Τι όμορφα που τα λες:mrgreen:

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι,καρδούλα μου,αγαπήθηκαν,δόξα Σοι!Είχα μια αγωνία....ο σύζυγος από την άλλη κυριλέ:PΣημερα βασικά κατάλαβα είχε μεγαλύτερη αγωνία από την δική μου,δάκρυσε όταν μας ενημέρωσαν.....

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Ειμαι 26η εβδομάδα και την Παρασκευή μπαινω στην 27η,αρα και στον 7ο μηνα!!! Ειχα χασει 15κιλα και πηρα πισω τα 2,αρα ουσιαστικά είμαι μειον 13!!!

Έχασες 13 πριν μείνεις έγκυος η κατα την εγκυμοσύνη?. Εγώ έχω παρει την ανοδο :sad:

πρίν από 5 λεπτά , Luckystars είπε:

Μπράβο γλυκουλα!Αύριο τι έχει σειρά;

Τι όμορφα που τα λες:mrgreen:

Ναι,καρδούλα μου,αγαπήθηκαν,δόξα Σοι!Είχα μια αγωνία....ο σύζυγος από την άλλη κυριλέ:PΣημερα βασικά κατάλαβα είχε μεγαλύτερη αγωνία από την δική μου,δάκρυσε όταν μας ενημέρωσαν.....

Έλα μωρέ μου!! Ειναι πιο ευαίσθητοι Τελικα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχασες 13 πριν μείνεις έγκυος η κατα την εγκυμοσύνη?. Εγώ έχω παρει την ανοδο :sad:

Έλα μωρέ μου!! Ειναι πιο ευαίσθητοι Τελικα!! 

Είναι ,είναι οι γλυκούληδες!!!

• Χαχα 1

Πριν μεινω εγκυος ημουν 80 κιλα και οσο ειμαι εγκυος εχασα 15 κιλα και εφτασα τα 65 λογω εμετων... Σημερα που ζυγιστηκα ημουν 67!!! Πρώτη φορά χαίρομαι που παχυνα!!! Αχαχχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

cO4Yp3.png

πρίν από 19 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Πριν μεινω εγκυος ημουν 80 κιλα και οσο ειμαι εγκυος εχασα 15 κιλα και εφτασα τα 65 λογω εμετων... Σημερα που ζυγιστηκα ημουν 67!!! Πρώτη φορά χαίρομαι που παχυνα!!! Αχαχχαχαχαχαχα

Αντε ρε!!! Δεν το χω ξανα ακουσει αυτό σε εγκυμοσύνη. Λόγικα ειχες μεγαλο θεμα, επαιρνες και χαπι λόγω εμετων? Εγώ ήμουν τυχερή δεν ειχα καθόλου μονο λίγες ανακατοσουρες! 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Αντε ρε!!! Δεν το χω ξανα ακουσει αυτό σε εγκυμοσύνη. Λόγικα ειχες μεγαλο θεμα, επαιρνες και χαπι λόγω εμετων? Εγώ ήμουν τυχερή δεν ειχα καθόλου μονο λίγες ανακατοσουρες! 

Ενα θα σου πω, παίρνω ακομα αντιεμετικα και κανω ακομα και τωρα εμετους!!! Αστα να πανε!!! Ειμαι απο τις λιγες τυχερες!!!! Αν δεν ημουν και τοσο λιχουδω, πιστεύω ουτε αυτα τα 2 δεν θα  ειχα παρει!!! :shock:

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μπραβο και σε εσενα @Luckystars!!!! Με το καλο να τα εμφυτεύσετε κιόλας! Τα μελλοντικά μωράκια σας! Εχουμε νεότερα για το ποτε μπορει να γίνει αυτο;;; 

@anemoni1989 κι εσυ ευχάριστα! Συγχαρητήρια! Αλήθεια οι εμετοί πως πανε;

Μα τι γίνεται με τα ευχάριστα. Άντε κορίτσια, όσες ειναι να κάνετε τεστ εγκυμοσύνης αυτές τις μέρες κάντε το σημερα που γυριζει!!! Ειναι ημέρα για να ανακοινώνουμε ευχάριστα! Μακάρι Παναγια μου κι εγω αυριο να ανακοινώσω καλα αποτελεσματα απο την β επιπέδου γιατι με εχει πιάσει το άγχος σημερα! 

Και εγω εχω αυριο β επιπεδπυ στις δεκα το πρωι!!! Εσυ τι ωρα εχεις?? Αντε να εχουμε και οι δυο ευχαριστα νεα αυριο!!!

2 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ όμορφη ημέρα!

@Beboula25 μου,η ζωή δεν είναι μόνοαριθμοί...θυμάσαι που στο ελεγα;;;Σε μικρότερες χοριακές μπορεί  να αργεί ο διπλασιασμός.Χαίρομαι τόσο πολύ για εσένα καρδούλα μου,εύχομαι μόνο τα ομορφότερα,με το καλό ο διπλασιασμός και με το καλό ο υπέρηχος❤

@palmoira μου,συγχαρητήρια!Πόσο συγκινητική στιγμή ε;;;;

Μετά τα ευχάριστα της Μπεμπουλας και της Παλμοιρα να πάρω σκυτάλη να σας πω και τα δικά μας ευχάριστα!Τελικά γονιμοποιηθηκαν 2 ωαριακια!Αγαπηθηκαν❤Δεν το είχα καταλάβει καλά και ο σύζυγος για να μην με αγχωσει δε μου είπε κάτι.....Δοξα σοι!Σας ευχαριστώ μια προς μια για την αγάπη και την θετική σας σκέψη❤

Εύχομαι όλα τα κορίτσια να είστε καλά.Φιλιά στις εγκυουλες ,αγκαλίτσα στα κορίτσια που είστε σε προσπάθεια❤

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλο ολα α ερθουν!!

πρίν από 20 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Και εγω εχω αυριο β επιπεδπυ στις δεκα το πρωι!!! Εσυ τι ωρα εχεις?? Αντε να εχουμε και οι δυο ευχαριστα νεα αυριο!!!

@Κελυ 32 και @P.L.L. με το καλό αύριο να δείτε τα κοριτσάκια σας και όλα να είναι καλα γερά και δυνατά!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου υπέροχα!!  Τώρα  δώσε πόνο Χαχαχαα !! 

Σε ευχαριστώ πολύ!!

Τι όμορφα και αισιόδοξα νέα!! Μπράβο κορίτσι μου με το καλό!!!!❤️❤️❤️

Κοριτσια μου ετσι ολες να συνεχίσουμε με ευχάριστα!:wub: 

Συντομαααα!:)

Ελπίζω....

aKX8p2.png

1 hour ago, anemoni1989 είπε:

Ενα θα σου πω, παίρνω ακομα αντιεμετικα και κανω ακομα και τωρα εμετους!!! Αστα να πανε!!! Ειμαι απο τις λιγες τυχερες!!!! Αν δεν ημουν και τοσο λιχουδω, πιστεύω ουτε αυτα τα 2 δεν θα  ειχα παρει!!! :shock:

Δηλαδή σχεδόν μονο οσο ο πλακούντας σακος μωρό Χαχαχα Κομπλε αλλα πέρασες ταλαιπωρία 

1 hour ago, Κελυ 32 είπε:

Με το καλό κορίτσι!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

1 hour ago, Κελυ 32 είπε:

Αγαπούλα μου όλα υπέροχα θα είναι και για τις δύο σας❤

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχουλες❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...