Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

@Beboula25 με μια τριψήφια χοριακη εύχομαι! Πότε θα έχεις αποτελέσματα? Μη μας ξεχάσεις έχουμε αγωνία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν σας ξεχναω είστε στήριγμα μεγάλο! Καταρχήν πως είσαι σήμερα; Είναι πολλά τα μνμ και τα έχω χάσει 

1 ώρα πρίν, Diavolitsa είπε:

@Beboula25 θα περιμενουμε να ακουσουμε ενα μεγαλο νουμερο! 

@Dggs καλη επιτυχια να εχεις! 

Δε σας γραφω πλεον νεα μου αλλα σας παρακολουθω! Χαιρομαι που οι εγκυμονουσες αυξανονται και πανε καλα και οι υπολοιπες προσπαθειτε με καλη ψυχολογια και θαρρος! 

Καλη ημερα να εχουμε!

Ευχαριστώ!! Εντάξει πολύ μεγάλο δεν σας υπόσχομαι προς το παρόν :P

Γραφε μας οποτε μπορείς πάντως:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλησπέρα και από εμένα!

Είναι μέρες δεν σας προλαβαίνω:P

@palmoira δεν έχουμε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτούμε και πολλά .Ο σύζυγος λείπει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.Οι περισσότερες γονιμοποιησεις μας είναι με φυλαγμένο σπέρμα.Αν λάβουμε και το δεδομένο του θέματος στο σπέρμα λέμε δόξα το Θεό και την Παναγίτσα!Εσύ πως είσαι;

@palmoira   @loyloy   @ΒαλεντιναΧρηστος  @Smile89  @Beboula25 ,Βασιλικουλα,και  όποια ακόμα εγκυουλα ξεχνάω,πως είστε;;;;;;

@Flo flo να είναι ο τυχερός σας μήνας!

@linaa @kido πως είστε;

@Dggs Καλώς ήρθες κορίτσι μου,θα πάρεις πολύ δύναμη και συμπαράσταση εδώ από τα κορίτσια,είναι όλες τους υπέροχες!Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα❤

Ξεχνάω και άλλα κορίτσια συγγνώμη,Φιλάκια σε όλες❤

@P.L.L.δεν έχουμε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτούμε και πολλά .Ο σύζυγος λείπει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.Οι περισσότερες γονιμοποιησεις μας είναι με φυλαγμένο σπέρμα.Αν λάβουμε και το δεδομένο του θέματος στο σπέρμα λέμε δόξα το Θεό και την Παναγίτσα!Εσύ πως είσαι

*Η αναφορά είναι για την @P.L.L. και όχι για @palmoira

@palmoira μου συγγνώμη.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!

@palmoira δεν έχουμε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτούμε και πολλά .Ο σύζυγος λείπει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.Οι περισσότερες γονιμοποιησεις μας είναι με φυλαγμένο σπέρμα.Αν λάβουμε και το δεδομένο του θέματος στο σπέρμα λέμε δόξα το Θεό και την Παναγίτσα!Εσύ πως είσαι;

@palmoira   @loyloy   @ΒαλεντιναΧρηστος  @Smile89  @Beboula25 ,Βασιλικουλα,και  όποια ακόμα εγκυουλα ξεχνάω,πως είστε;;;;;;

@linaa @kido πως είστε;

@Dggs Καλώς ήρθες κορίτσι μου,θα πάρεις πολύ δύναμη και συμπαράσταση εδώ από τα κορίτσια,είναι όλες τους υπέροχες!Εύχομαι από καρδιάς σύντομα να μας ανακοινώσεις ευχάριστα❤

@P.L.L.δεν έχουμε την πολυτέλεια να εκμεταλλευτούμε και πολλά .Ο σύζυγος λείπει συχνά σε επαγγελματικά ταξίδια.Οι περισσότερες γονιμοποιησεις μας είναι με φυλαγμένο σπέρμα.Αν λάβουμε και το δεδομένο του θέματος στο σπέρμα λέμε δόξα το Θεό και την Παναγίτσα!Εσύ πως είσαι

@palmoira μου συγγνώμη.

Καλαααα ζεσταινομαι!! 

nlmNp2.png

πρίν από 33 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!

Καλησπερα καλα δοξα τον Θεο κλεισαμε β επιπεδου 9/8 ευχομαι να συνεχισουμε ετσι καλα μεχρι το τελος....εσυ τι κανεις πως τα περνας; 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλαααα ζεσταινομαι!! 

Υπομονή αγάπη!Σκέψου του χρόνου τέτοιες μέρες θα πλατσουριζετε στην θάλασσα με το μπεμπέ:)

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλησπερα καλα δοξα τον Θεο κλεισαμε β επιπεδου 9/8 ευχομαι να συνεχισουμε ετσι καλα μεχρι το τελος....εσυ τι κανεις πως τα περνας; 

Με το καλό Βαλεντινακι,όλα μια χαρα θα πάνε❤

Εμείς μαζεύουμε εκκρεμότητες με γιατρούς,ενδοκρινολογο,αιματολογο,ουρολογο κλπ κλπ για να μπορούμε να έχουμε μια βάση για το περαιτέρω πλάνο μας,έχει ο Θεός και η Παναγίτσα,να μας οδηγούν και να μας φωτίζουν για το καλύτερο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Luckystars είπε:

Υπομονή αγάπη!Σκέψου του χρόνου τέτοιες μέρες θα πλατσουριζετε στην θάλασσα με το μπεμπέ:)

Εμείς μαζεύουμε εκκρεμότητες με γιατρούς,ενδοκρινολογο,αιματολογο,ουρολογο κλπ κλπ για να μπορούμε να έχουμε μια βάση για το περαιτέρω πλάνο μας,έχει ο Θεός και η Παναγίτσα,να μας οδηγούν και να μας φωτίζουν για το καλύτερο!

Πλακα Πλακα όντως. Έξι μηνών θα ναι!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Γλυκουτσικο!!!! 

❤❤❤

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Γλυκουτσικο!!!! 

Κάνε ένα χαδακι στην κοιλίτσα και πες του, είπε η θεία Λακυ υπομονή ζουζουνι,θα πλατσουριζουμε παρειτσα σε λίγο καιρό❤Και τα κεράκια της μανούλας μαζί θα τα σβήσετε❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα και από εμένα!

@linaa @kido πως είστε;

@palmoira μου συγγνώμη.

Ελα κορίτσι μου.εδω έχω πετάξει κοιλίτσα πλέον.φαινεται.εχω τη β  επιπέδου 6 Αυγούστου. Άντε να ρθει η μέρα και να είναι όλα Καλά!! !!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Luckystars είπε:

Εχετε να τις πατε στο γιατρο; ειναι καλες τουλαχιστον οι εξετασεις ευχομαι τα καλυτερααα να μην υπαρχει κατι σημαντικο κ συντομα να εχετε το μπεμπακι στην κοιλιτσα σου...:wub: σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια γλυκια μ!!!♡♡♡

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 20 λεπτά , Luckystars είπε:

❤❤❤

Κάνε ένα χαδακι στην κοιλίτσα και πες του, είπε η θεία Λακυ υπομονή ζουζουνι,θα πλατσουριζουμε παρειτσα σε λίγο καιρό❤Και τα κεράκια της μανούλας μαζί θα τα σβήσετε❤

Ναι στο επόμενο γενέθλιο αγκαλιτσα!! 

nlmNp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

@Beboula25 καλη επιτυχια με την χοριακουλα!!!! Να μας ενημερωσεις!!!

Κοριτσάκια μου η χοριακη δεν ήταν καλή μου την έστειλαν πριν μισή ώρα. 27,4 από 20,5 σε τρεις μερες τα πράγματα είναι προφανή. Πέρασα σοκ δεν ξέρω πως γράφω τώρα να είναι καλα τα κοριτσια στο άλλο θέμα που με ηρέμησαν γιατί δεν είχα ανάσα. Ξέρω πως η φύση προνοεί πως είναι για καλό αλλα όσο να’ναι μου σκοτείνιασαν όλα. Είναι που τώρα τον Ιούνιο θα γεννούσα και ήρθε το αδερφάκι σαν δώρο να μας δώσει χαρά. Και ξαφνικά πάλι πόνος. Δεν ξέρω τι να πω κ τι να κάνω. Πριν πολλες μερες είδα ασχημο ονειρο και προχθές που το έμαθα ελεγα πάλι πως φοβάμαι σαν να ήξερα  την στενοχώρια που θα έπαιρνα. 

Ο γιατρος μου είπε να παρω αμεσως κορτιζόνη. Δεν ξέρω γιατί κάτι για αντιστάσεις μου εξήγησε αλλα δεν κατάλαβα τίποτα  στην θολούρα μου. 

• Λυπημένη/-ος 1

@Beboula25στεναχωρήθηκα τώρα :sad:

Πάντως επειδή δεν ξέρω στις 3 μέρες έπρεπε να είναι περισσότερο ε? 

Μπεμπουλιτσα θέλω να είσαι δυνατή και αυτό που θες να ξέρεις θα έρθει να είσαι σίγουρη. Να είσαι δυνατή κ να έχεις πίστη σε σένα 

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...