Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Μετά το δεύτερο κύκλο μου πε να ξεκινήσουμε.ολα ήταν Καλά αλλά τόσο καιρό δεν εμεινα.Παρολο που στην ωορρηξία έχω πονακια και Έτσι ξέρω και  ποτε να έρθουμε σε επαφή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Αλλα άγχος και φόβος συνέχεια και Έτσι δεν έχω πιασει μωράκι.Γι αυτό ειπ αμε Όπως πριν και Όχι εντελώς ελεύθερα να χαλαρώσω λιγάκι.Ισως βοηθήσει.Θα δουμε

Μια φορά εγκυος για πάντα εγκυος..

Γιατρος το είπε 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Σημερα θα περιμένουμε νεωτέρα απο cat & anemoni. Καλη επιτυχία κορίτσια. Να ακούσουμε πολυ ευχάριστα! 

Κελυ αν χρειαστείς τεστακια ωορρηξιας μην πας και ξεπουληθείς με τα ακριβά. Πάρε τα one step απο το Ίντερνετ που ειναι πολυ φτηνά και αξιόπιστα. Ειναι νοσοκομειακά. 

Ολες θα ακούσουμε καποια στιγμη τα παιδάκια μας. Με το καλο..!

Marilia, palmoira, fairyanna και Bela, εσείς σε ποια φάση ειστε; Προσπαθείτε για εγκυμοσυνη μετα απο παλινδρόμηση; Έχετε ξεκινήσει κανονικά προσπάθειες; 

Loyloy γιατι δεν θέλετε να ξεκινήσετε προσπάθειες απο τώρα; Αν επιτρέπεται. Σας ειπε ο γιατρος να περιμένετε τοσο πολυ;

Ευχαριστω πολυ!!! Θα πω του αντρα μου να παραγγειλει! Ειναι φαρμακοποιος οποτε εχω προσβαση..χεχε!!!!

Κορίτσια πάρτε και preseed. Καλό κανει κακό δεν κανει! Κέλλυ πες στον άντρα σου να βρει. Συνήθως δεν το εχουν τα φαρμακεία. Εγω οταν έβαλα αυτο έμεινα έγκυος. Και μπορει να μην πήγαν καλα με εμενα τα πράγματα αλλα το πρότεινα σε μια συνάδελφο κι έπιασε διδυμα!!!

πρίν από 13 λεπτά , P.L.L. είπε:

Κορίτσια πάρτε και preseed. Καλό κανει κακό δεν κανει! Κέλλυ πες στον άντρα σου να βρει. Συνήθως δεν το εχουν τα φαρμακεία. Εγω οταν έβαλα αυτο έμεινα έγκυος. Και μπορει να μην πήγαν καλα με εμενα τα πράγματα αλλα το πρότεινα σε μια συνάδελφο κι έπιασε διδυμα!!!

Εγω πινω strong start βιταμινες..Βεβαια επαιρνα και τις προηγουμενες φορες στις παλινδρομες αλλα τελοσπαντων...Παιρνω και silicone καθως και σιδηρο γιατι εχω χαμηλη φεριτινη!!

Just now, Κελυ 32 είπε:

Εγω πινω strong start βιταμινες..Βεβαια επαιρνα και τις προηγουμενες φορες στις παλινδρομες αλλα τελοσπαντων...Παιρνω και filicine καθως και σιδηρο γιατι εχω χαμηλη φεριτινη!!

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!!! @P.L.L. Τι ακριβώς είναι αυτό που προτείνεις? Να το έχουμε κατά νου για επόμενη φορά........ 

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μια φορά εγκυος για πάντα εγκυος..

Γιατρος το είπε 

Αυτοί το λένε αλλά πουντο;;; χαχαχα

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Γεια σου P.L.L μου!!!! Και γω θα ρωτήσω το γιατρό μου για βιταμίνες να αρχίσω και θα τον ρωτήσω και για αυτές που αναφέρεις... 

Καλησπερα κοριτσια μου.. Πως είστε; 

@Bela μόνο αυτό δεν διευκρινίζουν το αφήνουν για έκπληξη :-D

Περιμενουμε νέα σας @anemoni1989 ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου εύχομαι!!ποσο είσαι δεν έχω καταφέρει να δω από εδώ είναι πολλά τα μνμ

@Cat! πως πάει με το αίμα σταμάτησε; 

• Χαχα 1

Χαίρεται ξανά! Το preseed δεν ειναι βιταμίνες. Απο συμπληρώματα διατροφής εγω παίρνω pregnacare. Οι εξετάσεις μου ειναι όλες καλές οποτε ελπιζω πως δουλεύουν. 

Λοιπον, επειδή το σπερμα χρειάζεται πολλα κολπικά υγρά για να κολυμπήσει καθως και αλκαλικό περιβάλλον, ειναι σημαντικό να εχουμε μπόλικα απο δαύτα. Γενικά ο κόλπος ειναι όξινος αλλα στις γόνιμες μέρες τα υγρά αυτα τον κάνουν αλκαλικό προκειμένου να ζήσει και να κολυμπήσει το σπερμα. Όσο ομως μεγαλώνουμε μειώνονται κι αυτα και σε κάποιες γυναίκες όπως εγω φαίνεται να ειναι πολυ λίγα. Το preseed ειναι ενα υγρό γονιμότητας σε μορφή τζελ, το οποίο μιμείται τα κολπικά υγρά της γυναίκας δίνοντας στο σπερμα καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ειναι το ίδιο που χρησιμοποιούν οι γιατροί πάνω στο κολποσκοπιο οταν παμε για υπέρηχο κτλ. Ρώτησα τον γιατρο μου αν ειναι ασφαλές και ειπε απόλυτα. Εγω το έψαξα και το βρήκα οταν ανακαλύψαμε μέτρια κινητικότητα στο σπερμα του άνδρα μου οποτε επρεπε να βρω κατι που θα το βοηθούσε περισσοτερο.

Υπαρχει κι άλλη μάρκα αλλα εγω προτίμησα αυτο γιατι είχε και προωθητήρες. 

Ελπιζω να σας βοηθήσω όπως με βοηθάτε κι εσείς! 

Γιατι δεν ειχαμε καθολου νέα απο cat και anemoni;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , P.L.L. είπε:

Χαίρεται ξανά! Το preseed δεν ειναι βιταμίνες. Απο συμπληρώματα διατροφής εγω παίρνω pregnacare. Οι εξετάσεις μου ειναι όλες καλές οποτε ελπιζω πως δουλεύουν. 

Λοιπον, επειδή το σπερμα χρειάζεται πολλα κολπικά υγρά για να κολυμπήσει καθως και αλκαλικό περιβάλλον, ειναι σημαντικό να εχουμε μπόλικα απο δαύτα. Γενικά ο κόλπος ειναι όξινος αλλα στις γόνιμες μέρες τα υγρά αυτα τον κάνουν αλκαλικό προκειμένου να ζήσει και να κολυμπήσει το σπερμα. Όσο ομως μεγαλώνουμε μειώνονται κι αυτα και σε κάποιες γυναίκες όπως εγω φαίνεται να ειναι πολυ λίγα. Το preseed ειναι ενα υγρό γονιμότητας σε μορφή τζελ, το οποίο μιμείται τα κολπικά υγρά της γυναίκας δίνοντας στο σπερμα καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Ειναι το ίδιο που χρησιμοποιούν οι γιατροί πάνω στο κολποσκοπιο οταν παμε για υπέρηχο κτλ. Ρώτησα τον γιατρο μου αν ειναι ασφαλές και ειπε απόλυτα. Εγω το έψαξα και το βρήκα οταν ανακαλύψαμε μέτρια κινητικότητα στο σπερμα του άνδρα μου οποτε επρεπε να βρω κατι που θα το βοηθούσε περισσοτερο.

Υπαρχει κι άλλη μάρκα αλλα εγω προτίμησα αυτο γιατι είχε και προωθητήρες. 

Ελπιζω να σας βοηθήσω όπως με βοηθάτε κι εσείς! 

Γιατι δεν ειχαμε καθολου νέα απο cat και anemoni;

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!!!!!Ελπίζω τα κορίτσια να ήταν κουρασμένα και να κοιμήθηκαν και να μας πουν Καλά νέα το πρωί.

Καλησπερα κορίτσια! Με πηρε ο υπνος το απογευμα και μετα ειχα επισκεψεις απο δυο φίλες μου να μου κανουν λιγη παρεα. Παλι καλα σημερα μονο το πρωι ειδα κόκκινα, τωρα μονο καφε. Αυτα δεν σταματάνε θα το παρω αποφαση μου φαινεται... αυριο θα κανω απο μονη μου χοριακη μηπως και ησυχάσω!!! 

πρίν από 16 λεπτά , Cat! είπε:

Καλησπερα κορίτσια! Με πηρε ο υπνος το απογευμα και μετα ειχα επισκεψεις απο δυο φίλες μου να μου κανουν λιγη παρεα. Παλι καλα σημερα μονο το πρωι ειδα κόκκινα, τωρα μονο καφε. Αυτα δεν σταματάνε θα το παρω αποφαση μου φαινεται... αυριο θα κανω απο μονη μου χοριακη μηπως και ησυχάσω!!! 

Ευτυχώς είσαι Είσαι καλύτερα.κατσε ξεκουράσου. Νάνι γρήγορα!!!!Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλημέρα! Εμεις φαγαμε κρυαδα εχθες.. Ημερολόγιακα ειμαι 7 εβδομαδων,  αλλα βγηκε τ σπορι 5+9, μια βδομάδα μικροτερο δηλαδή! Ειδαμε σακο,  πολυ καλο σύμφωνα με το γιατρο,  σε πολυ καλη θεση και καρδια να παλλεται αλλα δεν την ακουσαμε.. Μ πε ειναι πολυ μικρο και για αυτο.. Παίζει εντονα τ ενδεχόμενο της καθυστερημενης συλληψης,  και πως εχει ολες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί καλα.. Εμενα πάντως τα φτερά κοπηκαν.. Τρεμω θα ζησω τα ιδια για ακόμα μια φορά.. Ολα να ειναι καλα και απλα να μην προχωράει... 

Προς το παρόν επανελαβα χοριακη και ξεκινησα προγεστερονη ενδοκολπικα και μαγνησιο... Και απλα αισιοδοξω... Η προσπαθώ τουλάχιστον... Αυτα... 

cO4Yp3.png

Just now, anemoni1989 είπε:

Κοριτσια καλημέρα! Εμεις φαγαμε κρυαδα εχθες.. Ημερολόγιακα ειμαι 7 εβδομαδων,  αλλα βγηκε τ σπορι 5+9, μια βδομάδα μικροτερο δηλαδή! Ειδαμε σακο,  πολυ καλο σύμφωνα με το γιατρο,  σε πολυ καλη θεση και καρδια να παλλεται αλλα δεν την ακουσαμε.. Μ πε ειναι πολυ μικρο και για αυτο.. Παίζει εντονα τ ενδεχόμενο της καθυστερημενης συλληψης,  και πως εχει ολες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί καλα.. Εμενα πάντως τα φτερά κοπηκαν.. Τρεμω θα ζησω τα ιδια για ακόμα μια φορά.. Ολα να ειναι καλα και απλα να μην προχωράει... 

Προς το παρόν επανελαβα χοριακη και ξεκινησα προγεστερονη ενδοκολπικα και μαγνησιο... Και απλα αισιοδοξω... Η προσπαθώ τουλάχιστον... Αυτα... 

Ανεμώνη μου,  σου είπε να τσεκάρεις χοριακη; πάντως κι εμένα η κόρη μου ήταν 5 μέρες μικρότερη υπερηχογραφικα και όλα καλά! Σημασία έχει να είναι σε κάθε υπέρηχο μείον τις μέρες που βλέπετε. 

yplDp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...