Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 56 λεπτά , Nansy29 είπε:

Όχι βρε κορίτσι μου δεν ειμαι έγκυος!!είμαι πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο..σορυ σας μπέρδεψα!!Αλλά μπερδεμενα είναι και στο κεφάλι μου μη νομίζεις!:x Δεν προσπαθούμε για την ώρα..

Α οκ! Οποτε κι αν ερθει να ερθει για να μείνει!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

7 ώρες πρίν, μπουμπού92 είπε:

@Beboula25 ποοοοσο χάρηκα με τα νέα σου!!!! Ήταν το καλύτερο δώρο γάμου!!!! Συγχαρητήριαααααα!!!! :wub: φανταστικά νέα!!! :wub:

Μπουμπου μου σε ευχαριστώ πολυυυ!!Τεραστια έκπληξη και δώρο! Και στα δικά σου σύντομα και σε όλα τα κοριτσια να μην σταματάμε να ακουμε ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Δυστυχώς ξαναβλέπω αίμα στο εσώρουχο. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι κόκκινο αλλά καφέ. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτε εκτός από το να ξεκουράζομαι και να παίρνω τα φάρμακα μου. Είμαι πιο ήρεμη από χθες και ελπίζω τελικά να μην είναι κάτι σοβαρό. 

preg.png

πρίν από 7 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Δυστυχώς ξαναβλέπω αίμα στο εσώρουχο. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι κόκκινο αλλά καφέ. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτε εκτός από το να ξεκουράζομαι και να παίρνω τα φάρμακα μου. Είμαι πιο ήρεμη από χθες και ελπίζω τελικά να μην είναι κάτι σοβαρό. 

Ξεκούραση.μη φοβάσαι.ολα Καλά θα πάνε.χαπια και κρεβατάκι

πρίν από 57 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα.. Καφέ θα είναι υπολλειμα από εχθές αυτό είναι.Εσυ κανεις το καλύτερο! Όλα καλα θα είναι 

Καλημέρα κορίτσια!

@palmoira όλα να πάνε κατ'ευχην,ξεκούραση,οδηγιες γιατρού και θετική σκεψη❤

Εγώ σήμερα έχω πάλι τσιμπηματακια όπως την άλλη φορα.Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο.Θα δω αν προλάβω αύριο η μεθαύριο.

Εσείς πως είστε;

1 hour ago, Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@palmoira όλα να πάνε κατ'ευχην,ξεκούραση,οδηγιες γιατρού και θετική σκεψη❤

Εγώ σήμερα έχω πάλι τσιμπηματακια όπως την άλλη φορα.Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο.Θα δω αν προλάβω αύριο η μεθαύριο.

Εσείς πως είστε;

Να πας να δεις.. μάλλον είναι από  ωορρηξια;; Αν θυμαμαι καλα όταν είχες πάει που σε τσιμπαγαν είχε κανει ήδη ωορρηξια 

Διαφημίσεις

On 10/7/2018 at 1:33 ΜΜ, Beboula25 είπε:

Κοριτσάκια μου Καλησπερα..

@palmoira μου ξερω δεν είναι εύκολο αλλα προσπάθησε να μείνεις ήρεμη.Και όπως λένε είναι πολύ θετικό που δεν συνεχίζετε! Θα ξεκουραστείς και θα περάσει και φυσικά κάτι που αντιμετωπίζεται θα είναι! Εύχομαι γρήγορα να περάσει και όλα να είναι υπέροχα!  

@fairy-mary τον επόμενο μήνα θα είσαι εγκυος πίστεψε το.. 

@kido μου σου έκανα το χατίρι.. Περιμένω την χοριακη μου σήμερα το απόγευμα..

Μετα από θετικό τεστ εχθές πήρα τον γιατρό είπα και για τα πονακια κ μου ζήτησε να πάω.Ειδαμε μια πολυ μικρή τρυπουλα μάλιστα φώναζε να το να το!! Και αναρωτιόμουν τι βλέπει ρε φιλε εγω όλα ίδια τα έβλεπα.Μας έβγαλε τον πρώτο μας υπέρηχο την επερχόμενη κύηση Χαχα.. Μου έγραψε τις εξετασεις και μου εξήγησε επακριβώς το γιατί θα παρω τώρα προγεστερονη και μαγνήσιο.Προγεστερονη μου έδωσε αμεσως με το θετικό τεστ από το τηλ και τα πονακια που ανέφερα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο είδα λίγο χρωματιστά υγρα λίγα καφέ και έχω λίγα πονακια υποφερτά αλλα κάπως νιώθω.Μου είπε ξάπλα να μην ανησυχώ και πως παιρνω ότι χρειάζεται. Αντε να πω ότι είμαι ψύχραιμη και ειλικρινά είμαι γιατί έτσι πρέπει γίνεται όμως να μην φοβάμαι λίγο βρε κοριτσια; Η καρδιά μου τρέμει όσο κ αν λέω πως είμαι ήρεμη. Είναι το θαύμα μου αυτό θέλω να πάνε όλα καλα αυτή την φορά..

κορίτσι μου τι λες τώρα???είσαι εγκυουλα!!!δεν μπήκα εχθές το απόγευμα κ έχασα τα καλύτερα νέα!!!δεν το πιστεύω!!!συγχαρητήρια κορίτσι μου,μην ανησυχείς,αυτήν την φορά όλα θα πάνε καλά!!!σίγουρα όλες φοβόμαστε κ ας είναι κ το 10ο πού λέει ο λόγος,πάντα φοβάσαι απλά Όσο μπορείς να είσαι χαλαρή.τώρα για τα καφέ υγρά μην φοβάσαι ,με τα ουτροτζεσταν μια χαρά θα είσαι,κ εγώ έπαιρνα στην 2η εγκυμοσύνη μου κ μαγνήσιο,έβλεπα που κ που κουκίδες ροζ αίμα κ είχα κ πονακια σαν συσπάσεις οπότε μετά το 2μηνο τα ξεκίνησα μέχρι τέλος σχεδόν.αχ δεν ξέρεις πόσο χάρηκα,η χοριακη μια χαρά,αναμένουμε την επόμενη!!

πραγματικά ήταν δώρου γάμου!!!!:wub:

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

κοριτσάκι μου το καφέ είναι παλιό,οπότε ξεκούραση κ ηρεμία κ όλα θα γίνουν.πάρε άδεια δεν μπορείς?για μην έχεις κ το άγχος,τώρα θα διαβάσω κ τα άλλα μηνύματα,σορυ αν έχεις ξανά γράψει κάτι παρόμοιο.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Να πας να δεις.. μάλλον είναι από  ωορρηξια;; Αν θυμαμαι καλα όταν είχες πάει που σε τσιμπαγαν είχε κανει ήδη ωορρηξια 

Είμαι λίγο πριν τη μέση του κύκλου,όπως και την προηγούμενη φορά.Για να δούμε....

πρίν από 29 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια λέω να πάω σήμερα στον γιατρό,έχω και πρήξιμο πολύ....

Να πας!!!!!!!!!ενημέρωσε μας μετά.αν εχεις ωορρηξία στείλε μας Αύριο για να αποπλανησεις τον αντρουλη σου!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...