Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπραβοοοο! Ούτε πονας έτσι; Ξεκουράσου δεν πας αύριο για δουλειά να φανταστώ 

Εγω είχα λίγο πάλι καφέ ροζ φοβάμαι 

Η χοριακη μια σταλιτσα 20,5! Σήμερα ήταν η αναμενόμενη. Πάντως έχω ακόμη σκουρα μίλησα με γιατρό ειπε είναι πολύ αρχή θέλει λίγο προσοχη και ξεκουραση 

Μόλις ξαναείδα λιγάκι... Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτε απολύτως. Φάρμακα και ξεκούραση, υπομονή μέχρι την Τρίτη. Δεν θα πάω εννοειται, μέχρι την Παρασκευή έχω βάλει από την κανονική μου άδεια 

preg.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Πω πω @Beboula25 εισαι πραγματικά στα ξεκινήματα! Καλη αρχη και ολα να πανε κατ´ ευχήν! Θα ξανακάνεις Χοριακη σε λίγες μέρες; Τι λέει το προγραμμα; 

@Antigoni24 αφού το θέλετε τοτε με το καλο να ερθει το μωρό σας! Αν κάνατε ελεύθερα τοτε σίγουρα έγκυος εισαι! Πες μας οταν κανεις το τεστ! 

@Nansy29 μου πειράζει που δεν εχω καταλάβει; Έκανες τεστ; Εισαι έγκυος τελικα;;;; Ευχομαι τα καλυτερα!!!

@palmoira μια τρομάρα ήταν και πέρασε! Τώρα ξάπλα και πολλές διακοπές με βοήθεια τη μαμά! 

Καλησπέρα κορίτσια!

Τρέχω λίγο αυτό το διάστημα.Συγγνώμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω τα νέα σας....

@palmoira είναι αρχή,θέλει ξεκούραση,ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού και θετική σκέψη.Όλη μου την θετική σκέψη κοντά σου❤

@Beboula25 μου,θα επαναλάβω τις ευχές μου για τον γάμο και την γιορτουλα σου....τέτοιες ευτυχισμένες μέρες του χρόνου να είναι γεμάτη η αγκαλίτσα σου...και να που επιασαν❤Έχω συγκινηθεί....χίλια συγχαρητήρια γλυκιά μου❤Μια ήρεμη ,τελειομηνη εγκυμοσύνη,μόνο χαρές,μόνο χαρές!

Εγκυουλες,πως είστε ;

Κορίτσια στην προσπάθεια,παίρνουμε δύναμη από τις ανακοινώσεις για ευτυχείς ιστορίες και θετικές χοριακές ❤νιωθουμε τις λιγότερο όμορφες καταστάσεις,παιρνουμε μαθήματα,και για να το πω πιο απλά και λαϊκά...μη μασάτε,δυναμη:)

Φιλιά σε όλες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , P.L.L. είπε:

Πω πω @Beboula25 εισαι πραγματικά στα ξεκινήματα! Καλη αρχη και ολα να πανε κατ´ ευχήν! Θα ξανακάνεις Χοριακη σε λίγες μέρες; Τι λέει το προγραμμα; 

@Antigoni24 αφού το θέλετε τοτε με το καλο να ερθει το μωρό σας! Αν κάνατε ελεύθερα τοτε σίγουρα έγκυος εισαι! Πες μας οταν κανεις το τεστ! 

@Nansy29 μου πειράζει που δεν εχω καταλάβει; Έκανες τεστ; Εισαι έγκυος τελικα;;;; Ευχομαι τα καλυτερα!!!

@palmoira μια τρομάρα ήταν και πέρασε! Τώρα ξάπλα και πολλές διακοπές με βοήθεια τη μαμά! 

Σε ευχαριστώ το εύχομαι κ εγω.. σκέφτομαι μήπως άργησα να κάνω ωορρηξια.. Όπως και να έχει αυτό που θέλω είναι να πάει καλα γιατί έχω τρομάξει λίγο. Είπε κανονικά πως θέλει σε μια εβδομάδα αλλα αν αγχώνομαι να κάνω σε 48 ώρες.Την Παρασκευή λέω να επαναλάβω. Εσυ όταν είχες καφέ είχες και πονακια;  

πρίν από 11 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τρέχω λίγο αυτό το διάστημα.Συγγνώμη δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω τα νέα σας....

@palmoira είναι αρχή,θέλει ξεκούραση,ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού και θετική σκέψη.Όλη μου την θετική σκέψη κοντά σου❤

@Beboula25 μου,θα επαναλάβω τις ευχές μου για τον γάμο και την γιορτουλα σου....τέτοιες ευτυχισμένες μέρες του χρόνου να είναι γεμάτη η αγκαλίτσα σου...και να που επιασαν❤Έχω συγκινηθεί....χίλια συγχαρητήρια γλυκιά μου❤Μια ήρεμη ,τελειομηνη εγκυμοσύνη,μόνο χαρές,μόνο χαρές!

Εγκυουλες,πως είστε ;

Κορίτσια στην προσπάθεια,παίρνουμε δύναμη από τις ανακοινώσεις για ευτυχείς ιστορίες και θετικές χοριακές ❤νιωθουμε τις λιγότερο όμορφες καταστάσεις,παιρνουμε μαθήματα,και για να το πω πιο απλά και λαϊκά...μη μασάτε,δυναμη:)

Φιλιά σε όλες

Όπως τα λες είναι κορίτσι μου για όλες μας και εγω πήρα αισιοδοξία και δύναμη από τα κοριτσια εδώ! Και εύχομαι να πάρουμε φορα τώρα και να ακούσουμε και αλλα ευχάριστα από όλες σας!!! Και από τις δυσκολες καταστασεις μαθαίνουμε να είμαστε δυνατές να αντέχουμε..

Σε ευχαριστώ και πάλι και στελνω τις καλύτερες ευχες❤️

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ το εύχομαι κ εγω.. σκέφτομαι μήπως άργησα να κάνω ωορρηξια.. Όπως και να έχει αυτό που θέλω είναι να πάει καλα γιατί έχω τρομάξει λίγο. Είπε κανονικά πως θέλει σε μια εβδομάδα αλλα αν αγχώνομαι να κάνω σε 48 ώρες.Την Παρασκευή λέω να επαναλάβω. Εσυ όταν είχες καφέ είχες και πονακια;  

Είχα πονάκια περιόδου. Όχι τιποτα τρομερό. Σα να είχα αδιαθετησει. Αλλα τα είχα γενικά το πρώτο τρίμηνο. Όχι μονο οταν είχα καφε εκκρίσεις. Μην ανησυχείς. Τα πονάκια ειναι φυσιολογικά. Κάτσε ξεκουράσου και κάνε οτι πει ο γιατρος σου! 

@Luckystars που εισαι βρε θηρίο! Εδω ειμαστε κι εμείς και προχωράμε! Εγω καλα πάω. Νιώθω τη μικρη μου καθε μερα πλέον και χαίρομαι. Μου ρίχνει μικρές και απαλές κλωτσιτσες! 

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπραβοοοο! Ούτε πονας έτσι; Ξεκουράσου δεν πας αύριο για δουλειά να φανταστώ 

Εγω είχα λίγο πάλι καφέ ροζ φοβάμαι 

Η χοριακη μια σταλιτσα 20,5! Σήμερα ήταν η αναμενόμενη. Πάντως έχω ακόμη σκουρα μίλησα με γιατρό ειπε είναι πολύ αρχή θέλει λίγο προσοχη και ξεκουραση 

Μπεμπουλα και εγω απο 22 χοριακη ξεκινησα και τωρα εχω ενα κοριτσαρο 300 γραμμαρια!!! Μην φοβασαι!!! Να εχεις πιστη!!!

Just now, Κελυ 32 είπε:

Μπεμπουλα και εγω απο 22 χοριακη ξεκινησα και τωρα εχω ενα κοριτσαρο 300 γραμμαρια!!! Μην φοβασαι!!! Να εχεις πιστη!!!

Πάλι καλα έχω και εσας!! Τέλεια Κελλιτσα μου ολόκληρη δεσποινιδουλα:wub: 

Ενταξει όχι φοβος μόνο πιστη! Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση!!

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

@Beboula25 ευχομαι να γατζωθει το σπορακι σου!!! Τι ευχαριστα νεα!!! Με το καλο!!!!

Σε ευχαριστώ για την ευχή κοριτσάκι  μου!! ΚΑι στα δικά σου σύντομα να έρθει το μωράκι σας!!! Δεν πιστεύω που προχθές ρωτούσα και τώρα λεμε αυτά. 

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

Είχα πονάκια περιόδου. Όχι τιποτα τρομερό. Σα να είχα αδιαθετησει. Αλλα τα είχα γενικά το πρώτο τρίμηνο. Όχι μονο οταν είχα καφε εκκρίσεις. Μην ανησυχείς. Τα πονάκια ειναι φυσιολογικά. Κάτσε ξεκουράσου και κάνε οτι πει ο γιατρος σου! 

@Luckystars που εισαι βρε θηρίο! Εδω ειμαστε κι εμείς και προχωράμε! Εγω καλα πάω. Νιώθω τη μικρη μου καθε μερα πλέον και χαίρομαι. Μου ρίχνει μικρές και απαλές κλωτσιτσες! 

Ναι κάτι τέτοια έχω.. Εντάξει θα είμαι αισιόδοξη και θα κάνω υπομονή.. Ευχαριστώ μου δίνετε νότα αισιοδοξίας 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Πάλι καλα έχω και εσας!! Τέλεια Κελλιτσα μου ολόκληρη δεσποινιδουλα:wub: 

Ενταξει όχι φοβος μόνο πιστη! Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση!!

Σε ευχαριστώ για την ευχή κοριτσάκι  μου!! ΚΑι στα δικά σου σύντομα να έρθει το μωράκι σας!!! Δεν πιστεύω που προχθές ρωτούσα και τώρα λεμε αυτά. 

Ειδες ετσι γινεται!!! Λιγο ξεχαστηκες με τον γαμο και τσουπ να το!!!!Ολα να πανε καλα!!!

tpnxp3.png

3 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@fairy-mary ξανακανε μια χοριακη και ξάπλωσε.ξεκουρασου όσο μπορείς.

Αυτό που ξέρω από εμπειρία 2 φίλες μου είχαν βιοχημική και τον επόμενο μήνα ξαναμειναν έγκυος.και ολα πήγαν καλά.εμεινες έγκυος.προσπαθησε να κρατήσεις θετική στάση.

Αγαπημένο λουλουδάκι σε ευχαριστώ. 

Προσπαθώ να είμαι καλα, δεν είναι ευκολο...

Έχω πλέον κανονική περίοδο αύριο απλά θα κάνω μια χοριακη για τυπικούς λόγους.. 

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Αγαπημένο λουλουδάκι σε ευχαριστώ. 

Προσπαθώ να είμαι καλα, δεν είναι ευκολο...

Έχω πλέον κανονική περίοδο αύριο απλά θα κάνω μια χοριακη για τυπικούς λόγους.. 

Εμεινες έγκυος αυτό σκέψου.οσο δύσκολο και να είναι να το δεις θετικά τώρα Τώρα όμως ειναι Καλό από τη μια αυτό που έγινε. Τώρα ξεκινάνε όλα.μεχρι τέλος καλοκαιριού θα μας πεις τα ευχάριστα!! !!!!!!!!!

πρίν από 33 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειδες ετσι γινεται!!! Λιγο ξεχαστηκες με τον γαμο και τσουπ να το!!!!Ολα να πανε καλα!!!

Είχα ηρεμήσει πολύ και είχα λογικευτεί.. Μακάρι να πάνε σε ευχαριστώ! Και στα δικά σου γρήγορα:)

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Όχι βρε κορίτσι μου δεν ειμαι έγκυος!!είμαι πολλές μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο..σορυ σας μπέρδεψα!!Αλλά μπερδεμενα είναι και στο κεφάλι μου μη νομίζεις!:x Δεν προσπαθούμε για την ώρα..

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

Είχα ηρεμήσει πολύ και είχα λογικευτεί.. Μακάρι να πάνε σε ευχαριστώ! Και στα δικά σου γρήγορα:)

Ευχαριστω!!! Και πες στο σπορι να κατσει εκει που ειναι!!! Να μην κουνηθει!!!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...