Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Μόλις είδα αίμα κοριτσια! Μίλησα με τη μαία και μου είπε ξεκούραση. Με πήραν τα κλάματα γιατί ναι μεν ξεκούραση η σύσταση αλλά δεν μπορούν να μου γράψουν άδεια εάν υπερηχογραφικα δεν έχουν δει το μωρό. Τρέλα η κατάσταση! Αναγκαστικά το είπα και στον προϊστάμενο και να είναι καλά ο άνθρωπος με έστειλε σπίτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά παρε άλλο ένα. χαστούκι για να μην ξεχνάς. Να μην μπορείς να ησυχάσεις. Να μην μπορείς να πεις για μια φορά χαλάλι όσα πέρασα τώρα όλα θα πάνε καλά. Με έχει πιάσει το παράπονο και κλαίω ασταματητα. 

Καλησπερα κοριτσι μου! Ξεκουρασου οσο μπορείς ξαπλα και μην κουνιεσαι... αν σε παρηγορεί θα σου πω οτι και εγω ειχα αιμα κατακκοκκινο στην αρχη χωρις πονο και τωρα ειμαι στον 6ο και εχω ακομα καφε αιμα και ροζ... αλλα ολα πανε καλα... ευχομαι να σου πανε ολα καλα και να κρατας το μωρακι σου σε λιγους μηνες..

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλησπέρα κορίτσια μόλις έκανα τον λογαριασμό μου, είμαι λίγο χαμένη και δεν ξέρω εάν δημοσιεύω στο σωστό μέρος! Λοιπόν εδώ και 14 μέρες έχω καθυστέρηση, στην αρχή δεν πρόσεξα ότι πέρασαν τόσες μέρες και το συνηδοποιησα μόλις χθες! Εδώ και τρεις ημέρες ειδικά τα πρωινά κάνω συχνούς εμετούς , ακόμα κ όταν πάω να κάνω μπάνιο μου μυρίζει το αφρόλουτρο και πάλι κάνω εμετό, το στήθος μου έχει αρχίσει να πρήζετε κ φλέβες έχουν εμφανιστεί πολύ έντονα! Στα καλά καθούμενα ματώνουν τα ούλα μου κ έχω εναλλαγές στην διάθεση μου, περιττό να πω πως είμαι συνέχεια κουρασμένη πράγμα σπάνιο για μένα! Θέλω αύριο να πάω να πάρω ένα τεστ για αρχή αλλά γενικώς νιώθω κάπως παράξενα ! Σας ευχαριστώ εκ τν προτέρων 

πρίν από 5 λεπτά , Antigoni24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μόλις έκανα τον λογαριασμό μου, είμαι λίγο χαμένη και δεν ξέρω εάν δημοσιεύω στο σωστό μέρος! Λοιπόν εδώ και 14 μέρες έχω καθυστέρηση, στην αρχή δεν πρόσεξα ότι πέρασαν τόσες μέρες και το συνηδοποιησα μόλις χθες! Εδώ και τρεις ημέρες ειδικά τα πρωινά κάνω συχνούς εμετούς , ακόμα κ όταν πάω να κάνω μπάνιο μου μυρίζει το αφρόλουτρο και πάλι κάνω εμετό, το στήθος μου έχει αρχίσει να πρήζετε κ φλέβες έχουν εμφανιστεί πολύ έντονα! Στα καλά καθούμενα ματώνουν τα ούλα μου κ έχω εναλλαγές στην διάθεση μου, περιττό να πω πως είμαι συνέχεια κουρασμένη πράγμα σπάνιο για μένα! Θέλω αύριο να πάω να πάρω ένα τεστ για αρχή αλλά γενικώς νιώθω κάπως παράξενα ! Σας ευχαριστώ εκ τν προτέρων 

Γεια σου Αντιγόνη!είσαι σίγουρα έγκυος με τα συμπτωματα που περιγράφεις για αυτό καλύτερα μην κάνεις τεστ κάνε χοριακη αύριο για να δεις κατευθείαν το νούμερο!!Καλή επιτυχία!!

πρίν από 1 λεπτό , Antigoni24 είπε:

Αντιγονη καλησπέρα και καλωσήρθες. Αν το θες να εισαι έγκυος στο ευχομαι κι εγω!  Εισαι σε φάση προσπάθειας για επίτευξη εγκυμοσύνης; Ο κύκλος σου συνηθίζει να ειναι τοσο άστατος;  Όσο για τα συμπτώματα που αναφέρεις, καθε γυναίκα ειναι διαφορετική και καθε εγκυμοσυνη επισης. Ολα αυτα που γράφεις μπορει σιγουρα να ειναι συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εγω βέβαια δεν είχα κανενα απο αυτα πέρα απο τους εμετους που ομως μου ξεκίνησαν με το που έκλεισα και τον δεύτερο μήνα. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Το μονο που μπορει να σου λύσει την απορία εύκολα και γρήγορα ειναι ενα τεστ απο το φαρμακείο. Παρεν σημερα ενα, δεν χρειάζεσαι πρωινά ουρα. Σίγουρα θα δείξει αν εισαι έγκυος με τόσες μέρες καθυστέρηση. 

πρίν από 36 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Παλμοιρα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να μην αγχωνεσαι!! Και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα αιμα και μαλιστα νομιζα οτι ειχα αδιαθετησει!! Ειναι πολυ συχνο φαινονενο! Ολα θα πανε καλα! Ποτε θα σε δει ο γιατρος?

Σε μια βδομάδα ακριβώς πάμε για υπέρηχο 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Just now, Nansy29 είπε:

Γεια σου Αντιγόνη!είσαι σίγουρα έγκυος με τα συμπτωματα που περιγράφεις για αυτό καλύτερα μην κάνεις τεστ κάνε χοριακη αύριο για να δεις κατευθείαν το νούμερο!!Καλή επιτυχία!!

Ναι μάλλον έχεις δίκιο! Πω πω αν είμαι μου φαίνεται απίστευτο πραγματικα, είμαι 24 αλλά πραγματικά νιώθω πολύ έτοιμη! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως να είσαι καλά 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , loyloy είπε:

@palmoira ξεκουράσου  πάρε και άδεια λίγες μέρες.κανε ότι μπορείς για το σπορι .

@Beboula25 συγχαρητήρια.ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!

@ElenakiElena Όλα καλά λοιπόν.μπραβο!!!!!!κρεβάτι και καναπές Τώρα!! !!!!

@Dimitr@17 θα ρθει βρε που θα πάει.ετσι κινεγω έβλεπα ότι τα κορίτσια τα καταφέρνουν και εγώ τπτ και τελικά ήρθε οτ αν δεν το περίμενα!!!!!!!!!!

@Nansy29 έγκυος τη πρώτη φορά με τη μέθοδο τρανβηγμαρος και τώρα με.λιγο.οχι τελείως.Ποτε δεν ξερει ς!! !!!!!!

Με τράβηγμα εμεινα 2 φορές για αυτό Τώρα φοβάμαι. πιο πολύ μην χρειαζόταν να κάνουμε κάποια θεραπεία πριν τη σύλληψη και δεν είμαστε σωστά προετοιμασμενοι.τωρα αν είναι να παει καλά εννοείται μακαρι καλως να ερθει!!αλλά καλύτερα εμείς να είμαστε πιο προγραμματισμένοι λόγω κακού ιστορικού..

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

πρίν από 1 λεπτό , P.L.L. είπε:

Αντιγονη καλησπέρα και καλωσήρθες. Αν το θες να εισαι έγκυος στο ευχομαι κι εγω!  Εισαι σε φάση προσπάθειας για επίτευξη εγκυμοσύνης; Ο κύκλος σου συνηθίζει να ειναι τοσο άστατος;  Όσο για τα συμπτώματα που αναφέρεις, καθε γυναίκα ειναι διαφορετική και καθε εγκυμοσυνη επισης. Ολα αυτα που γράφεις μπορει σιγουρα να ειναι συμπτώματα εγκυμοσύνης. Εγω βέβαια δεν είχα κανενα απο αυτα πέρα απο τους εμετους που ομως μου ξεκίνησαν με το που έκλεισα και τον δεύτερο μήνα. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Το μονο που μπορει να σου λύσει την απορία εύκολα και γρήγορα ειναι ενα τεστ απο το φαρμακείο. Παρεν σημερα ενα, δεν χρειάζεσαι πρωινά ουρα. Σίγουρα θα δείξει αν εισαι έγκυος με τόσες μέρες καθυστέρηση. 

Καλησπέρα δεν είναι κάτι που προσπαθούμε αλλά γίνεται ελεύθερα η πράξη και είπαμε πως αν έρθει καλώς να έρθει! Όχι όχι το πολύ 1-2 μέρες να καθυστερούσε, είναι η πρώτη φορά που άργησε τόσες μέρες ! Εμένα μου έκανε εντύπωση ο εμετος γιατί στην ζωή μου να έχω κάνει 2-3 φορές , σπάνια κάνω πραγματικά και τώρα έκανα διαρκώς!θα πάω να πάρω και ο θεός αν μας έδωσε ένα παιδάκι καλώς να έρθει 

σε ευχαριστώ πολύ 

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κικη μου να ξέρεις εσένα περιμένα.. Φυσικά θα είσαι πίστεψε το! Είσαι αισιόδοξη και είναι πολύ θετικό! 

Ειδες τι έγινε εδώ τώρα; Θυμασαι τι μου ειπε πριν ενάμιση μήνα ο αλλος γιατρος;  Όλα θα γίνουν με πιστη και αισιοδοξία!

Ναι γουρλίδικο και αισιόδοξο.. Το αναφεραμε ναι! Αχ να τα καταφέρω και αυτή την φορά να γίνω μανούλα Βαλεντινα μου αυτό προσεύχομαι. Σε ευχαριστώ πολύ και για εσένα όλααα να πάνε καλα!:wub:

Ναι πως δε θυμάμαι, άδικα σε τρόμαξε με την ΑΜΗ. Πραγματικά εισαι παράδειγμα πως μια”κακη” τιμή σε εξετάσεις δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει! Πρέπει παντα να συνεχίζουμε! Σου εύχομαι τα καλύτερα, μακάρι να σε ακολουθήσω γιατί συνήθισα το δίδυμο μας!

πρίν από 5 λεπτά , palmoira είπε:

Σε μια βδομάδα ακριβώς πάμε για υπέρηχο 

Σε αυτή πας! Σταμάτησαν οι εκκρισεις;;

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ναι πως δε θυμάμαι, άδικα σε τρόμαξε με την ΑΜΗ. Πραγματικά εισαι παράδειγμα πως μια”κακη” τιμή σε εξετάσεις δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει! Πρέπει παντα να συνεχίζουμε! Σου εύχομαι τα καλύτερα, μακάρι να σε ακολουθήσω γιατί συνήθισα το δίδυμο μας!

Δεν σε αφήνω σε ησυχία να ξέρεις κάθε μήνα θα σημειώνω και θα στο εύχομαι!!

πρίν από 4 λεπτά , Antigoni24 είπε:

Καλησπέρα δεν είναι κάτι που προσπαθούμε αλλά γίνεται ελεύθερα η πράξη και είπαμε πως αν έρθει καλώς να έρθει! Όχι όχι το πολύ 1-2 μέρες να καθυστερούσε, είναι η πρώτη φορά που άργησε τόσες μέρες ! Εμένα μου έκανε εντύπωση ο εμετος γιατί στην ζωή μου να έχω κάνει 2-3 φορές , σπάνια κάνω πραγματικά και τώρα έκανα διαρκώς!θα πάω να πάρω και ο θεός αν μας έδωσε ένα παιδάκι καλώς να έρθει 

σε ευχαριστώ πολύ 

Καλησπερα Αντιγόνη! Πάρε ένα τεστακι μην το καθυστερήσεις άλλο αν είσαι πρέπει να πάρεις τις βιταμινουλες σου.. Με το καλό ότι επιθυμεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα Αντιγόνη! Πάρε ένα τεστακι μην το καθυστερήσεις άλλο αν είσαι πρέπει να πάρεις τις βιταμινουλες σου.. Με το καλό ότι επιθυμεις 

Ναι μέχρι το βράδυ θα έχω κάνει το τεστ! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ 

πρίν από 37 λεπτά , Nansy29 είπε:

Με τράβηγμα εμεινα 2 φορές για αυτό Τώρα φοβάμαι. πιο πολύ μην χρειαζόταν να κάνουμε κάποια θεραπεία πριν τη σύλληψη και δεν είμαστε σωστά προετοιμασμενοι.τωρα αν είναι να παει καλά εννοείται μακαρι καλως να ερθει!!αλλά καλύτερα εμείς να είμαστε πιο προγραμματισμένοι λόγω κακού ιστορικού..

Εσύ πως είσαι κορίτσι μου;

Κοίτα εμεν α με το που βγήκε θετικό το τεστ πήρα γιατρό.μαζι με τη χοριακη μου πε να κάνω καινπρογεστερονη και οιστραδιολη.και Τελικά οιστραδιολη χαμηλή.αυτπ ήταν το πρόβλημα που έχασα το άλλο μωράκι.αν είσαι πες το στο γιατρό Μήπως να κάνεις κι Εσυ.με χάπια ελέγχεται.

@Beboula25 μου ειλικρινά έχω συγκινηθεί με τα νέα σου Σήμερα.και εγω Δεν έκανα τίποτα.μη με ευχαριστείς.πηρες το χρόνο σου έκανες ότι χρειαζοταν και όλα τώρα παίρνουν το δρόμο τους.στον εαυτό σου και στον άντρα σου οφείλεται!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , loyloy είπε:

Κοίτα εμεν α με το που βγήκε θετικό το τεστ πήρα γιατρό.μαζι με τη χοριακη μου πε να κάνω καινπρογεστερονη και οιστραδιολη.και Τελικά οιστραδιολη χαμηλή.αυτπ ήταν το πρόβλημα που έχασα το άλλο μωράκι.αν είσαι πες το στο γιατρό Μήπως να κάνεις κι Εσυ.με χάπια ελέγχεται.

@Beboula25 μου ειλικρινά έχω συγκινηθεί με τα νέα σου Σήμερα.και εγω Δεν έκανα τίποτα.μη με ευχαριστείς.πηρες το χρόνο σου έκανες ότι χρειαζοταν και όλα τώρα παίρνουν το δρόμο τους.στον εαυτό σου και στον άντρα σου οφείλεται!!!!!!

❤️❤️❤️

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Σε αυτή πας! Σταμάτησαν οι εκκρισεις;;

Δεν σε αφήνω σε ησυχία να ξέρεις κάθε μήνα θα σημειώνω και θα στο εύχομαι!!

Ναι, δεν έχω αίμα τώρα. Κάθε λίγο και λιγάκι πάω και τσεκάρω! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Ναι, δεν έχω αίμα τώρα. Κάθε λίγο και λιγάκι πάω και τσεκάρω! 

Μπραβοοοο! Ούτε πονας έτσι; Ξεκουράσου δεν πας αύριο για δουλειά να φανταστώ 

Εγω είχα λίγο πάλι καφέ ροζ φοβάμαι 

Η χοριακη μια σταλιτσα 20,5! Σήμερα ήταν η αναμενόμενη. Πάντως έχω ακόμη σκουρα μίλησα με γιατρό ειπε είναι πολύ αρχή θέλει λίγο προσοχη και ξεκουραση 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...