Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 46 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δημητρακο μου σε ευχαριστώ πολυυ.. Με το καλό να μάθουμε τα δικά σου ευχάριστα σε λιγες μερες! Να δείτε και εγω ποσο θα χαρώ!!!

Το ξέρω καρδιά μου.. Θα δεις ποσο σύντομα θα είσαι και πάλι και θα είναι το τυχερό..

Ελενακι μου σε ευχαριστώ!! Όλα καλα εσυ είδα μπράβο! Εκτός απο την δουλειά σε αφήνει τώρα να κανεις πράγματα; 

Μακάρι να σας πω κ εγω σύντομα τσ ευχάριστα..!!!:x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Ναιιι ευτυχώς.. όχι @Beboula25 δε με αφήνει μου είπε να μην βγαίνω σε ήλιο να προσέχω τις κινήσεις μου εννοείται όχι βαρος, να μην κάνω απότομα πράγματα όπως μη σηκώνομαι απότομα από το κρεβάτι,να μην τεντωνομαι και καμία βολτίτσα το απόγευμα. Αλλά και πάλι από τις ζαλάδες δεν αντέχω και αν πάμε κάπου είναι για καμία ώρα και μετά σπίτι. Ευτυχώς αύριο έρχεται η μανούλα μου από την επαρχία για παρεΐτσα τουλάχιστον να μην είμαι πολλές ωρες μόνη μου. 

Τουλάχιστον όλα είναι καλα δεν πειράζει λίγη υπομονή για το μπεμπακι! Τέλεια και με την μανούλα μπράβο :wub: 

Με έχει πιάσει φοβος τώρα γιατί με τσιγκλαει; Και αυτά τα χρωματιστά στο σκούπισμα; Και εγω ξαπλωμένη μου ζήτησε να είμαι 

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τουλάχιστον όλα είναι καλα δεν πειράζει λίγη υπομονή για το μπεμπακι! Τέλεια και με την μανούλα μπράβο :wub: 

Με έχει πιάσει φοβος τώρα γιατί με τσιγκλαει; Και αυτά τα χρωματιστά στο σκούπισμα; Και εγω ξαπλωμένη μου ζήτησε να είμαι 

Εμένα μου είπε ότι αυτά τα τσιμπήματα και «οι πόνοι περιόδου» είναι φυσιολογικά και πως μεγαλώνει η μήτρα δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αυτή η ξεκούραση βοηθάει πολυ γιατί κι εγώ όταν είδα τα υγρά φοβήθηκα παρά πολυ λίγες μέρες ακινησία και πέρασε απλά τώρα προσοχή. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο και γενικά δεν ξέρω πολλά γι’αυτο δεν ξέρω τι να σου πω εγώ ακολούθησα ότι μου έλεγε ακριβώς και επειδή είναι ψειρας τον εμπιστεύτηκα. Δεν ήταν αυτός ο γιατρός μου όμως με δέχτηκε την ίδια μέρα που του είπα ότι πονάω και έχω δει θετικό τεστ και δεν ήμουν πελάτισσα του. Όμως με κέρδισε και συνεχίζει με τη συμπεριφορά του. Όποτε ότι σου λέει ο γιατρός σου είναι μόνο για καλο..εκείνος ξέρει.:-D

Γεια σας κορίτσια μου!

@Beboula25 τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!χάρηκα πάρα πολύ!!με το καλό το μωράκι σου!όλα θα πάνε τέλεια!

@palmoira λυπάμαι πολύ για την αγωνία και την στεναχώρια που περνάς.πιστευω όμως πως θα πάνε όλα καλά.και στο εύχομαι ολόψυχα γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωριεσαι ξανά και ξανά

@fairy-mary είναι θετικό το ότι έμεινες.κατι δεν πήγε καλά μάλλον αλλά προνοησε η φύση πολύ νωρίς ευτυχώς.τωρα που έμεινες 1 φορά είναι πανεύκολο να ξαναμεινεις!τον άλλο μήνα περιμένουμε τα ευχάριστα.

Εγώ κορίτσια αν και εξαιρετικά απίθανο να έχω μείνει ξανά με τράβηγμα παίρνω σαλοσπιρ και κάνω και τη διατροφη για το ζάχαρο με το οποιο εχω θεμα στις εγκυμοσυνες για να είμαι καλυμμένη..

Διαφημίσεις

@fairy-mary ξανακανε μια χοριακη και ξάπλωσε.ξεκουρασου όσο μπορείς.

Αυτό που ξέρω από εμπειρία 2 φίλες μου είχαν βιοχημική και τον επόμενο μήνα ξαναμειναν έγκυος.και ολα πήγαν καλά.εμεινες έγκυος.προσπαθησε να κρατήσεις θετική στάση.

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κοριτσάκια μου Καλησπερα..

@palmoira μου ξερω δεν είναι εύκολο αλλα προσπάθησε να μείνεις ήρεμη.Και όπως λένε είναι πολύ θετικό που δεν συνεχίζετε! Θα ξεκουραστείς και θα περάσει και φυσικά κάτι που αντιμετωπίζεται θα είναι! Εύχομαι γρήγορα να περάσει και όλα να είναι υπέροχα!  

@fairy-mary τον επόμενο μήνα θα είσαι εγκυος πίστεψε το.. 

@kido μου σου έκανα το χατίρι.. Περιμένω την χοριακη μου σήμερα το απόγευμα..

Μετα από θετικό τεστ εχθές πήρα τον γιατρό είπα και για τα πονακια κ μου ζήτησε να πάω.Ειδαμε μια πολυ μικρή τρυπουλα μάλιστα φώναζε να το να το!! Και αναρωτιόμουν τι βλέπει ρε φιλε εγω όλα ίδια τα έβλεπα.Μας έβγαλε τον πρώτο μας υπέρηχο την επερχόμενη κύηση Χαχα.. Μου έγραψε τις εξετασεις και μου εξήγησε επακριβώς το γιατί θα παρω τώρα προγεστερονη και μαγνήσιο.Προγεστερονη μου έδωσε αμεσως με το θετικό τεστ από το τηλ και τα πονακια που ανέφερα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο είδα λίγο χρωματιστά υγρα λίγα καφέ και έχω λίγα πονακια υποφερτά αλλα κάπως νιώθω.Μου είπε ξάπλα να μην ανησυχώ και πως παιρνω ότι χρειάζεται. Αντε να πω ότι είμαι ψύχραιμη και ειλικρινά είμαι γιατί έτσι πρέπει γίνεται όμως να μην φοβάμαι λίγο βρε κοριτσια; Η καρδιά μου τρέμει όσο κ αν λέω πως είμαι ήρεμη. Είναι το θαύμα μου αυτό θέλω να πάνε όλα καλα αυτή την φορά..

Μιλας σοβαρα??? Εισαι εγκυουλα??? Αχ ποσο ποσο χαιρομαι!!! Να πιστευεις και να προσευχεσαι και ολα θα πανε καλα!!!! Συγχαρητηρια!!! Με το καλο ολα κοριτσι μου!!!0

πρίν από 13 λεπτά , Nansy29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!

@Beboula25 τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!χάρηκα πάρα πολύ!!με το καλό το μωράκι σου!όλα θα πάνε τέλεια!

@palmoira λυπάμαι πολύ για την αγωνία και την στεναχώρια που περνάς.πιστευω όμως πως θα πάνε όλα καλά.και στο εύχομαι ολόψυχα γιατί είναι κρίμα να ταλαιπωριεσαι ξανά και ξανά

@fairy-mary είναι θετικό το ότι έμεινες.κατι δεν πήγε καλά μάλλον αλλά προνοησε η φύση πολύ νωρίς ευτυχώς.τωρα που έμεινες 1 φορά είναι πανεύκολο να ξαναμεινεις!τον άλλο μήνα περιμένουμε τα ευχάριστα.

Εγώ κορίτσια αν και εξαιρετικά απίθανο να έχω μείνει ξανά με τράβηγμα παίρνω σαλοσπιρ και κάνω και τη διατροφη για το ζάχαρο με το οποιο εχω θεμα στις εγκυμοσυνες για να είμαι καλυμμένη..

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι  να κανεις την έκπληξη και μου αρέσει που λειτουργείς σαν να συμβαίνει :wub:

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Μιλας σοβαρα??? Εισαι εγκυουλα??? Αχ ποσο ποσο χαιρομαι!!! Να πιστευεις και να προσευχεσαι και ολα θα πανε καλα!!!! Συγχαρητηρια!!! Με το καλο ολα κοριτσι μου!!!0

Ναι Κελλιτσα μουυυυ!!! Έγινε το θαύμα και προσεύχομαι να μας έχει καλα να τα καταφέρουμε αυτή την φορά!! Σε ευχαριστώ πολυυ και για εσένα όλα τα καλα!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Κόκκινο δυστυχώς...καφέ είχα πριν την χοριακη και γι αυτό σταματήσαμε το Σαλοσπίρ. 

Για να είμαστε ρεαλιστές κάτι από τα παρακάτω έχει συμβει

ή μια μικρή αποκολληση

ή αποβολή

ή κάποιο μικρό αγγείο της μήτρας έχει σπάσει 

ή είναι υπολείμματα ενδομητρίου λόγω εμφύτευσης 

Παιρνω ότι να ναι εκτός από την αποβολή. Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται 

Παλμοιρα προσπαθησε να ξεκουραζεσαι και να μην αγχωνεσαι!! Και εγω στην αρχη της εγκυμοσυνης ειχα αιμα και μαλιστα νομιζα οτι ειχα αδιαθετησει!! Ειναι πολυ συχνο φαινονενο! Ολα θα πανε καλα! Ποτε θα σε δει ο γιατρος?

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@Beboula25 μπραβο κοριτσαρα! Ποσο χαρηκα για σενα! Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

Βασιλική μου σε ευχαριστώ κοπέλα μου και εσυ με το καλό η κοριτσάρα σου!! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Μακάρι  να κανεις την έκπληξη και μου αρέσει που λειτουργείς σαν να συμβαίνει :wub:

Ναι Κελλιτσα μουυυυ!!! Έγινε το θαύμα και προσεύχομαι να μας έχει καλα να τα καταφέρουμε αυτή την φορά!! Σε ευχαριστώ πολυυ και για εσένα όλα τα καλα!!!

Αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα! Πιστεψε το! Ειμαι πολυ χαρουμενη πραγματικα! Θα εισαι υπεροχη μανουλα!!! 

@palmoira ξεκουράσου  πάρε και άδεια λίγες μέρες.κανε ότι μπορείς για το σπορι .

@Beboula25 συγχαρητήρια.ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!

@ElenakiElena Όλα καλά λοιπόν.μπραβο!!!!!!κρεβάτι και καναπές Τώρα!! !!!!

@Dimitr@17 θα ρθει βρε που θα πάει.ετσι κινεγω έβλεπα ότι τα κορίτσια τα καταφέρνουν και εγώ τπτ και τελικά ήρθε οτ αν δεν το περίμενα!!!!!!!!!!

@Nansy29 έγκυος τη πρώτη φορά με τη μέθοδο τρανβηγμαρος και τώρα με.λιγο.οχι τελείως.Ποτε δεν ξερει ς!! !!!!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

@palmoira ξεκουράσου  πάρε και άδεια λίγες μέρες.κανε ότι μπορείς για το σπορι .

@Beboula25 συγχαρητήρια.ολα θα πάνε τέλεια!!!!!!

@ElenakiElena Όλα καλά λοιπόν.μπραβο!!!!!!κρεβάτι και καναπές Τώρα!! !!!!

@Dimitr@17 θα ρθει βρε που θα πάει.ετσι κινεγω έβλεπα ότι τα κορίτσια τα καταφέρνουν και εγώ τπτ και τελικά ήρθε οτ αν δεν το περίμενα!!!!!!!!!!

@Nansy29 έγκυος τη πρώτη φορά με τη μέθοδο τρανβηγμαρος και τώρα με.λιγο.οχι τελείως.Ποτε δεν ξερει ς!! !!!!!!

Ποσο με βοήθησες μικρή μου λουλου!! Σε ευχαριστώ για όλα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...