Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Προγεστερονη παίρνω φουλ. 3 utrogestan και ένεση prolutex καθημερινά. Μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα από σήμερα. Τώρα που ξαναπήγα τουαλέτα δεν είδα κάτι στο χαρτί. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι παρα πολύ ακόμη και τουαλέτα να πάω γι αυτό που μπορεί να δω. Περιμένω να έρθουν οι ειδικές δυνάμεις για νταντέματα! Τη μανούλα μου εννοώ μιας και ο άντρας μου είναι πάλι ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν του έχω πει τίποτε, δεν θέλω να τον αγχώνω,δεν μπορεί να κάνει κάτι ούτως η άλλως 

Palmoira να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι δυνατή. Πολλές κοπέλες στην αρχη της εγκυμοσυνης τους είχαν αίμα και όλα πηγανε μια χαρά. Αναμεσα σε αυτές και εγώ, ειχα αποκόλληση στην 7η εβδομαδα και ειχα αίμα για 10 μέρες αλλά ευτυχώς όλα καλά. Μην απελπιζεσαι. Θα περάσει θα δεις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Μπράβο Κική μου!!! Έπιασε η ευχή μου!!! Σου είχα γραψει τη μερα του γάμου σου να κουβαλάς ήδη το πιο πολύτιμο δωρο και να το! ο πόνος εκείνος ο περίεργος ήταν σημαδιακός και επειδή δεν το σκεφτόσουν και είχες τις ετοιμασίες. Να ξέρες ποσό χάρηκα!!! Περιμένουμε τη χοριακη σου! Το τεστ πως ήταν; Καθαρό θετικό; Το στήθος, αλλά συμπτώματα... άντε πες μας λεπτομέρειες να ξεχαστείς από την αγωνία και να χαρούμε με τη χαρά σου! Η Αγία Κυριακη το έκανε το θαύμα της!

Ναι Κικιτσα μου έπιασε η ευχή σου..Και όντως εκεινος ο πόνος είχε να κάνει με αυτό. Δεν το σκεφτομουν και δεν το περίμενα όσο οξύμωρο και αν φαίνεται γιατί όταν κανεις τεστ εννοείται για κάτι ελπίζεις αλλα ειλικρινά με τόσα πονακια ελεγα κάνε το τεστ να σου φύγει από το μυαλό.Τα πονακια βεβαια ήταν ηξης άφιξης και αυτό κάπως με έβαλε στην τσίτα.Ουτε κάτι τρομερό με το στηθος και μπορώ να σου πω ότι σήμερα άρχισε να βαραινει.Προχθες ένιωσα κάτι στη κοιλιά σαν ρεύμα αλλα δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό.

Το τεστ ήταν πολύ αχνό αλλα φάνηκε από τα πρώτα δευτερα.Το πήγα στο φαρμακείο στα κοριτσια που το πήρα για να το δείξω γιατί από την χαρά δεν ήξερα αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου.Μου είπαν πως το έβλεπαν αρνητικό και τους λέω καλα δώστε μου άλλη μάρκα να συγκρίνω.Το έκανα κανα δυο ώρες μετά και ήταν ξεκάθαρα θετικό.Εν τ μεταξύ έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είχα την ενδοκρινολόγο 5:30 και μετά 8:30 τον γυναικολόγο και μόλις γύρισα δεν προλαβα αποκοιμήθηκα και σηκώθηκα με την έγνοια σας ήθελα να σας τα πω!! Σειρά σου τώρα!!

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εισαι εγκυουλααα;;;; ΑΧΧΧΧΧ ποσο χαρηκαααα μπραβο κοριτσι μ ευχομαι οτι καλυτεροοο σε εσενα και στο μπεμπακι ξεκουραση τωρα:D

Βαλεντινα μου ναιιιιιι!! Σε ευχαριστώ πολυυ!  θα ξεκουράζομαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ :)

• Μου αρέσει 3

@Beboula25 Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα πραγματικά δεν σε γνωρίζω αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Μπράβο μπράβο. 

Πόσο καιρό προσπαθείς κούκλα? 

Εγώ τώρα μπαίνω την Παρασκευή στις γόνιμες. Αχ κορίτσια μακαρι να γίνει κάτι....χιχι:-P

LolXp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι Κικιτσα μου έπιασε η ευχή σου..Και όντως εκεινος ο πόνος είχε να κάνει με αυτό. Δεν το σκεφτομουν και δεν το περίμενα όσο οξύμωρο και αν φαίνεται γιατί όταν κανεις τεστ εννοείται για κάτι ελπίζεις αλλα ειλικρινά με τόσα πονακια ελεγα κάνε το τεστ να σου φύγει από το μυαλό.Τα πονακια βεβαια ήταν ηξης άφιξης και αυτό κάπως με έβαλε στην τσίτα.Ουτε κάτι τρομερό με το στηθος και μπορώ να σου πω ότι σήμερα άρχισε να βαραινει.Προχθες ένιωσα κάτι στη κοιλιά σαν ρεύμα αλλα δεν ξέρω αν έχει να κάνει με αυτό.

Το τεστ ήταν πολύ αχνό αλλα φάνηκε από τα πρώτα δευτερα.Το πήγα στο φαρμακείο στα κοριτσια που το πήρα για να το δείξω γιατί από την χαρά δεν ήξερα αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου.Μου είπαν πως το έβλεπαν αρνητικό και τους λέω καλα δώστε μου άλλη μάρκα να συγκρίνω.Το έκανα κανα δυο ώρες μετά και ήταν ξεκάθαρα θετικό.Εν τ μεταξύ έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είχα την ενδοκρινολόγο 5:30 και μετά 8:30 τον γυναικολόγο και μόλις γύρισα δεν προλαβα αποκοιμήθηκα και σηκώθηκα με την έγνοια σας ήθελα να σας τα πω!! Σειρά σου τώρα!!

Βαλεντινα μου ναιιιιιι!! Σε ευχαριστώ πολυυ!  θα ξεκουράζομαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ :)

Αχ κοριτσάκι μου τι ωραίες στιγμές! Μακάρι να είμαι η επόμενη να μοιράζομαι αντίστοιχη ιστορία με σένα τον άλλο μήνα! Θα ξεκουράζεσαι τώρα ε; Όλα καλά να πάνε!!! Πολλη χαρά!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

@Beboula25 Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα πραγματικά δεν σε γνωρίζω αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Μπράβο μπράβο. 

Πόσο καιρό προσπαθείς κούκλα? 

Εγώ τώρα μπαίνω την Παρασκευή στις γόνιμες. Αχ κορίτσια μακαρι να γίνει κάτι....χιχι:-P

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ παρα πολύ κ το πιστεύω πως χαίρεσαι πραγματικά. 

Απο τον Μάρτιο προσπαθούσα. 

Χαλαρωσε κάνε πολύ σεξ και θα έρθει! 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ παρα πολύ κ το πιστεύω πως χαίρεσαι πραγματικά. 

Απο τον Μάρτιο προσπαθούσα. 

Χαλαρωσε κάνε πολύ σεξ και θα έρθει! 

Ολα τελειαααα τελικα οντως το forum ειναι γουρλιδικο....αντε με το καλο να κανετε τον θρησκευτικο σας γαμο με τα βαφτισια νομιζω το ειχαμε αναφερει οταν συζητουσαμε για τον γαμο σου! Ολα καλααα να πανεε γλυκια μου:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Αχ κοριτσάκι μου τι ωραίες στιγμές! Μακάρι να είμαι η επόμενη να μοιράζομαι αντίστοιχη ιστορία με σένα τον άλλο μήνα! Θα ξεκουράζεσαι τώρα ε; Όλα καλά να πάνε!!! Πολλη χαρά!!

Κικη μου να ξέρεις εσένα περιμένα.. Φυσικά θα είσαι πίστεψε το! Είσαι αισιόδοξη και είναι πολύ θετικό! 

Ειδες τι έγινε εδώ τώρα; Θυμασαι τι μου ειπε πριν ενάμιση μήνα ο αλλος γιατρος;  Όλα θα γίνουν με πιστη και αισιοδοξία!

πρίν από 25 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ολα τελειαααα τελικα οντως το forum ειναι γουρλιδικο....αντε με το καλο να κανετε τον θρησκευτικο σας γαμο με τα βαφτισια νομιζω το ειχαμε αναφερει οταν συζητουσαμε για τον γαμο σου! Ολα καλααα να πανεε γλυκια μου:wub:

Ναι γουρλίδικο και αισιόδοξο.. Το αναφεραμε ναι! Αχ να τα καταφέρω και αυτή την φορά να γίνω μανούλα Βαλεντινα μου αυτό προσεύχομαι. Σε ευχαριστώ πολύ και για εσένα όλααα να πάνε καλα!:wub:

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Beboula25 συγχαρητήρια...δεν μπορεις ν φανταστεις ποσο χάρηκα...ολα καλς να σου πανε εύχομαι..

Δημητρακο μου σε ευχαριστώ πολυυ.. Με το καλό να μάθουμε τα δικά σου ευχάριστα σε λιγες μερες! Να δείτε και εγω ποσο θα χαρώ!!!

Just now, fairy-mary είπε:

@Beboula25 μέσα στη λύπη μου χαίρομαι για σένα.

όλα καλά να πάνε

Το ξέρω καρδιά μου.. Θα δεις ποσο σύντομα θα είσαι και πάλι και θα είναι το τυχερό..

πρίν από 35 λεπτά , ElenakiElena είπε:

@Beboula25 με το καλο το μωρακιιι σου!!:wub: 

Ελενακι μου σε ευχαριστώ!! Όλα καλα εσυ είδα μπράβο! Εκτός απο την δουλειά σε αφήνει τώρα να κανεις πράγματα; 

πρίν από 20 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι γουρλίδικο και αισιόδοξο.. Το αναφεραμε ναι! Αχ να τα καταφέρω και αυτή την φορά να γίνω μανούλα Βαλεντινα μου αυτό προσεύχομαι. Σε ευχαριστώ πολύ και για εσένα όλααα να πάνε καλα!:wub:

Ολα καλα θα πανε για ολες μας....θα γινουμε μανουλες με πιστη στο Θεο κ αισιοδοξια!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@Beboula25 Κική μου τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή ;

Χάρηκα για εσένα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Όλα καλά να σού πάνε από δω και πέρα! 

.

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

@Beboula25 Κική μου τι ευχάριστη έκπληξη είναι αυτή ;

Χάρηκα για εσένα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Όλα καλά να σού πάνε από δω και πέρα! 

.

Ναι Μπετουλα μου έκπληξη και για εμενα! Είμαι σίγουρη για την χαρά σου κοριτσάκι μου με το καλό να μας φέρεις και εσυ σύντομα τα ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ελενακι μου σε ευχαριστώ!! Όλα καλα εσυ είδα μπράβο! Εκτός απο την δουλειά σε αφήνει τώρα να κανεις πράγματα; 

Ναιιι ευτυχώς.. όχι @Beboula25 δε με αφήνει μου είπε να μην βγαίνω σε ήλιο να προσέχω τις κινήσεις μου εννοείται όχι βαρος, να μην κάνω απότομα πράγματα όπως μη σηκώνομαι απότομα από το κρεβάτι,να μην τεντωνομαι και καμία βολτίτσα το απόγευμα. Αλλά και πάλι από τις ζαλάδες δεν αντέχω και αν πάμε κάπου είναι για καμία ώρα και μετά σπίτι. Ευτυχώς αύριο έρχεται η μανούλα μου από την επαρχία για παρεΐτσα τουλάχιστον να μην είμαι πολλές ωρες μόνη μου. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...