Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια.

Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης μετά από 3 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αχνό θετικό, μετά έκανα χοριακή και βγήκε 13.

Σήμερα έχω κανονικό αίμα, οπότε μάλλον πρόκειται για παλινδρόμηση έτσι μου είπε η γιατρός.

απλά ήθελα να το πώ και εδώ

Κρατά το θετικό οτι συλλαμβάνεις! Τον επόμενο μήνα θα έρθει για να μείνει!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 16 λεπτά , P.L.L. είπε:

@palmoira το χρώμα του αίματος ήταν κατακόκκινο; Γιατι αν ήταν καφετί ειναι πολυ κοινό φαινόμενο. Εγω μέχρι τον τρίτο μήνα ειχε καφε εκκρίσεις. 

Κόκκινο δυστυχώς...καφέ είχα πριν την χοριακη και γι αυτό σταματήσαμε το Σαλοσπίρ. 

Για να είμαστε ρεαλιστές κάτι από τα παρακάτω έχει συμβει

ή μια μικρή αποκολληση

ή αποβολή

ή κάποιο μικρό αγγείο της μήτρας έχει σπάσει 

ή είναι υπολείμματα ενδομητρίου λόγω εμφύτευσης 

Παιρνω ότι να ναι εκτός από την αποβολή. Όλα τα άλλα αντιμετωπίζονται 

preg.png

@palmoira μου αν ηταν αποβολη θα υπήρχε και πονος και θα συνεχιζόταν το αιμα. Ειναι οπωσδήποτε κατι απο τα υπόλοιπα τα οποια ειναι αντιμετωπίσιμα. Ξεκουρασου, μη πας στη δουλεια και ολα θα πανε καλα. Πολλες φορες συμβαίνει αυτο σε πολλες γυναίκες το ξερεις κ εσυ. Ειναι απολυτα αντιμετωπίσιμο. Ασε τη μαμα σου να σε περιποιηθει και χαλαρωσε. Μονο θετικες σκέψεις. Αυτο το μωρακι ηρθε για να μεινει ειναι σίγουρο. Απλα ειναι μια μικρούλα αναποδια που θα περασει :)

DanXp2.png

Κοριτσάκια μου Καλησπερα..

@palmoira μου ξερω δεν είναι εύκολο αλλα προσπάθησε να μείνεις ήρεμη.Και όπως λένε είναι πολύ θετικό που δεν συνεχίζετε! Θα ξεκουραστείς και θα περάσει και φυσικά κάτι που αντιμετωπίζεται θα είναι! Εύχομαι γρήγορα να περάσει και όλα να είναι υπέροχα!  

@fairy-mary τον επόμενο μήνα θα είσαι εγκυος πίστεψε το.. 

@kido μου σου έκανα το χατίρι.. Περιμένω την χοριακη μου σήμερα το απόγευμα..

Μετα από θετικό τεστ εχθές πήρα τον γιατρό είπα και για τα πονακια κ μου ζήτησε να πάω.Ειδαμε μια πολυ μικρή τρυπουλα μάλιστα φώναζε να το να το!! Και αναρωτιόμουν τι βλέπει ρε φιλε εγω όλα ίδια τα έβλεπα.Μας έβγαλε τον πρώτο μας υπέρηχο την επερχόμενη κύηση Χαχα.. Μου έγραψε τις εξετασεις και μου εξήγησε επακριβώς το γιατί θα παρω τώρα προγεστερονη και μαγνήσιο.Προγεστερονη μου έδωσε αμεσως με το θετικό τεστ από το τηλ και τα πονακια που ανέφερα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο είδα λίγο χρωματιστά υγρα λίγα καφέ και έχω λίγα πονακια υποφερτά αλλα κάπως νιώθω.Μου είπε ξάπλα να μην ανησυχώ και πως παιρνω ότι χρειάζεται. Αντε να πω ότι είμαι ψύχραιμη και ειλικρινά είμαι γιατί έτσι πρέπει γίνεται όμως να μην φοβάμαι λίγο βρε κοριτσια; Η καρδιά μου τρέμει όσο κ αν λέω πως είμαι ήρεμη. Είναι το θαύμα μου αυτό θέλω να πάνε όλα καλα αυτή την φορά..

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

Εντάξει, δε νομιζω οτι ήταν αποβολή, γιατι αν ήταν θα πονούσες κιόλας και το αιμα δεν θα ήταν λιγο. Οποτε, ηρέμησε και και προσευχησου να ήταν αυτη η τελευταία λαχτάρα που σου έδωσε το μικρο σου!

Επίσης @palmoira να ρωτησω και κατι αλλο,εισαι στην εκτη εβδομαδα οπως εμενα και λογικα φαινεται ο σακος και η καρδιά. Εγω που εκανα υπερηχο τα ειδα το Σαββατο. Αυτο δεν αρκει για να σου γράψουν αδεια? Δεν μπορεις να πας νωριτερα να σου κανουν υπερηχο? Γιατι πρεπει να περιμένεις τοσο?

DanXp2.png

@Beboula25 @fairy-mary εμένα πάντα με φωνάζανε γουρλου να ξέρετε. Στην δουλειά μου επειδή είμαι personal trainer όλες μείνανε έγκυες προσπάθειας 1 έτους. Ήρθα εδώ για να σας φέρω γούρι σε όλες. Απλά σε εμένα να δω ποιος θα μου φέρει γούρι. 

• Μου αρέσει 3

LolXp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μετα από θετικό τεστ εχθές πήρα τον γιατρό είπα και για τα πονακια κ μου ζήτησε να πάω.Ειδαμε μια πολυ μικρή τρυπουλα μάλιστα φώναζε να το να το!! Και αναρωτιόμουν τι βλέπει ρε φιλε εγω όλα ίδια τα έβλεπα.Μας έβγαλε τον πρώτο μας υπέρηχο την επερχόμενη κύηση Χαχα.. Μου έγραψε τις εξετασεις και μου εξήγησε επακριβώς το γιατί θα παρω τώρα προγεστερονη και μαγνήσιο.Προγεστερονη μου έδωσε αμεσως με το θετικό τεστ από το τηλ και τα πονακια που ανέφερα. Το θέμα είναι πως πριν λίγο είδα λίγο χρωματιστά υγρα λίγα καφέ και έχω λίγα πονακια υποφερτά αλλα κάπως νιώθω.Μου είπε ξάπλα να μην ανησυχώ και πως παιρνω ότι χρειάζεται. Αντε να πω ότι είμαι ψύχραιμη και ειλικρινά είμαι γιατί έτσι πρέπει γίνεται όμως να μην φοβάμαι λίγο βρε κοριτσια; Η καρδιά μου τρέμει όσο κ αν λέω πως είμαι ήρεμη. Είναι το θαύμα μου αυτό θέλω να πάνε όλα καλα αυτή την φορά..

Εισαι εγκυουλααα;;;; ΑΧΧΧΧΧ ποσο χαρηκαααα μπραβο κοριτσι μ ευχομαι οτι καλυτεροοο σε εσενα και στο μπεμπακι ξεκουραση τωρα:D

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

@palmoira μου ξερω δεν είναι εύκολο αλλα προσπάθησε να μείνεις ήρεμη.Και όπως λένε είναι πολύ θετικό που δεν συνεχίζετε! Θα ξεκουραστείς και θα περάσει και φυσικά κάτι που αντιμετωπίζεται θα είναι! Εύχομαι γρήγορα να περάσει και όλα να είναι υπέροχα!  

Aaa ποσο υπεροχα νεα! Μπραβο @Beboula25 χαρηκα παρα πολυ για σενα!! Ολα θα πανε καλα να μην ανησυχεις. Ολες μια μια να μαζευομαστε :x πολυ χαρηκα!

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Beboulaaaaa!!!!!!!!! Πόρο χάρηκα!!!! Είδες βρε που ήσουν και σίγουρη πως δεν εισαι; Ορίστε, δεν πρόλαβες να παντρευτείς και έμεινες αμέσως! Αυτο να ειναι το αγαπημένο σου μωράκι!

• Μου αρέσει 1

@Beboula25 συγχαρητήρια!! Συγνώμη αλλά σήμερα με το αίμα που είδα έγινα εγωίστρια και δεν είδα τα καλά σου νέα! Είχα δει και εγώ λίγα καφέ στην αρχή της εμφύτευσης και μου είχαν πει ότι είναι πολύ καλό σημάδι! Μπράβο κορίτσι! Αντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες!

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 16 λεπτά , palmoira είπε:

@Beboula25 συγχαρητήρια!! Συγνώμη αλλά σήμερα με το αίμα που είδα έγινα εγωίστρια και δεν είδα τα καλά σου νέα! Είχα δει και εγώ λίγα καφέ στην αρχή της εμφύτευσης και μου είχαν πει ότι είναι πολύ καλό σημάδι! Μπράβο κορίτσι! Αντε να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες!

Μόλις το ανακοίνωσα εδώ και εγω παλμοιρα μου δεν είσαι εγωίστρια.. μόλις μπήκα είδα τα νέα σας και δεν ήξερα αν πρέπει να πω κ εγω τα δικά μου τώρα αλλα σκέφτηκα πως όλες μαζί θα δώσουμε κουράγιο και εμψύχωση!! Σε ευχαριστώ πολύ όλες με το καλό με γερά μωράκια! Και εσυ θα δεις όλα καλα θα πάνε μάλλον κουραστηκες παραπάνω 

πρίν από 24 λεπτά , P.L.L. είπε:

Beboulaaaaa!!!!!!!!! Πόρο χάρηκα!!!! Είδες βρε που ήσουν και σίγουρη πως δεν εισαι; Ορίστε, δεν πρόλαβες να παντρευτείς και έμεινες αμέσως! Αυτο να ειναι το αγαπημένο σου μωράκι!

Αυτό ελεγα εγω και είπα δεν ξανά λέω τίποτα. Με τόσα πονακια ελεγα καντο να να δεις ότι δεν είσαι να τελειώνεις να μην το σκέφτομαι άλλο δλδ. Έπαθα σοκ! Το αγαπημένο μου μωράκι και το αγαπημένο μου δωράκι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 43 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο Κική μου!!! Έπιασε η ευχή μου!!! Σου είχα γραψει τη μερα του γάμου σου να κουβαλάς ήδη το πιο πολύτιμο δωρο και να το! ο πόνος εκείνος ο περίεργος ήταν σημαδιακός και επειδή δεν το σκεφτόσουν και είχες τις ετοιμασίες. Να ξέρες ποσό χάρηκα!!! Περιμένουμε τη χοριακη σου! Το τεστ πως ήταν; Καθαρό θετικό; Το στήθος, αλλά συμπτώματα... άντε πες μας λεπτομέρειες να ξεχαστείς από την αγωνία και να χαρούμε με τη χαρά σου! Η Αγία Κυριακη το έκανε το θαύμα της!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , Flo flo είπε:

@Beboula25 @fairy-mary εμένα πάντα με φωνάζανε γουρλου να ξέρετε. Στην δουλειά μου επειδή είμαι personal trainer όλες μείνανε έγκυες προσπάθειας 1 έτους. Ήρθα εδώ για να σας φέρω γούρι σε όλες. Απλά σε εμένα να δω ποιος θα μου φέρει γούρι. 

Θα σου φέρω εγω! Μακάρι να φέρεις σε όλα τα κοριτσια και συγχρόνως να είσαι κ εσυ!!

πρίν από 39 λεπτά , Nicol_ είπε:

Aaa ποσο υπεροχα νεα! Μπραβο @Beboula25 χαρηκα παρα πολυ για σενα!! Ολα θα πανε καλα να μην ανησυχεις. Ολες μια μια να μαζευομαστε :x πολυ χαρηκα!

Νικολ μου σε ευχαριστώ πολύ!! Δεν το έχω συνηδητοποιησει ακόμη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...