Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , fairy-mary είπε:

καλημέρα κορίτσια.

Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης μετά από 3 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αχνό θετικό, μετά έκανα χοριακή και βγήκε 13.

Σήμερα έχω κανονικό αίμα, οπότε μάλλον πρόκειται για παλινδρόμηση έτσι μου είπε η γιατρός.

απλά ήθελα να το πώ και εδώ

Οκ. Δεν ειναι ακομα σίγουρο τι ήταν και λυπάμαι. Αλλα συγχαρητήρια αν κατι ήταν γιατι να ξέρεις οτι τον επόμενο μήνα θα εισαι σίγουρα έγκυος! Αυτο ήταν η αρχη!! Στο ευχομαι τουλαχιστον!

Για θρομβοφιλία το εχεις κοιτάξει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Just now, P.L.L. είπε:

Οκ. Δεν ειναι ακομα σίγουρο τι ήταν και λυπάμαι. Αλλα συγχαρητήρια αν κατι ήταν γιατι να ξέρεις οτι τον επόμενο μήνα θα εισαι σίγουρα έγκυος! Αυτο ήταν η αρχη!! Στο ευχομαι τουλαχιστον!

Για θρομβοφιλία το εχεις κοιτάξει;

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου, μακάρι να είναι όπως τα λες.

Δε το έχω κοιτάξει αλλά σίγουρα θα κάνω κάποιες περαιτέρω εξετάσεις και βλέπουμε.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου, μακάρι να είναι όπως τα λες.

Δε το έχω κοιτάξει αλλά σίγουρα θα κάνω κάποιες περαιτέρω εξετάσεις και βλέπουμε.

Μην αγχώνεσαι για τιποτα. Κάνε τις εξετάσεις αυτές αν δεν εχεις μείνει τον επόμενο μήνα. Εγω το ξερω οτι τον άλλο μήνα θα εισαι έγκυος! Το νιώθω!

• Ευχαριστώ 1

Μόλις είδα αίμα κοριτσια! Μίλησα με τη μαία και μου είπε ξεκούραση. Με πήραν τα κλάματα γιατί ναι μεν ξεκούραση η σύσταση αλλά δεν μπορούν να μου γράψουν άδεια εάν υπερηχογραφικα δεν έχουν δει το μωρό. Τρέλα η κατάσταση! Αναγκαστικά το είπα και στον προϊστάμενο και να είναι καλά ο άνθρωπος με έστειλε σπίτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά παρε άλλο ένα. χαστούκι για να μην ξεχνάς. Να μην μπορείς να ησυχάσεις. Να μην μπορείς να πεις για μια φορά χαλάλι όσα πέρασα τώρα όλα θα πάνε καλά. Με έχει πιάσει το παράπονο και κλαίω ασταματητα. 

• Λυπημένη/-ος 1

preg.png

πρίν από 18 λεπτά , palmoira είπε:

Μόλις είδα αίμα κοριτσια! Μίλησα με τη μαία και μου είπε ξεκούραση. Με πήραν τα κλάματα γιατί ναι μεν ξεκούραση η σύσταση αλλά δεν μπορούν να μου γράψουν άδεια εάν υπερηχογραφικα δεν έχουν δει το μωρό. Τρέλα η κατάσταση! Αναγκαστικά το είπα και στον προϊστάμενο και να είναι καλά ο άνθρωπος με έστειλε σπίτι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πάνω που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά παρε άλλο ένα. χαστούκι για να μην ξεχνάς. Να μην μπορείς να ησυχάσεις. Να μην μπορείς να πεις για μια φορά χαλάλι όσα πέρασα τώρα όλα θα πάνε καλά. Με έχει πιάσει το παράπονο και κλαίω ασταματητα. 

Υπομονη και ξεκουραση....και μην κλαις κ στεναχωριεσαι δεν κανει καλο ουτε σε εσενα ουτε στο εμβρυακι σου οπως παλευει και αυτο εκει μεσα παλεψε και εσυ εξω...ολα καλα θα πανε σκεψου θετικα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Υπομονη και ξεκουραση....και μην κλαις κ στεναχωριεσαι δεν κανει καλο ουτε σε εσενα ουτε στο εμβρυακι σου οπως παλευει και αυτο εκει μεσα παλεψε και εσυ εξω...ολα καλα θα πανε σκεψου θετικα!

Προσπαθώ αλλά δεν τα καταφέρνω με επιτυχία! Ξεκίνησα και μαγνήσιο 

preg.png

πρίν από 1 λεπτό , palmoira είπε:

Προσπαθησε παραπανω κανε κατι π σε βοηθαει ασχολεισου με κατι π σε χαλαρωνει...ποσο σου ειπε να περνεις ανα ποση ωρα; μηπως επρεπε να σου πει να παρεις προγεστερονη;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

μην ανχωνεσε λιγο αιμα ειναι φυσιολογικο σε αυτη την φαση μεγαλωνει η μητρα κ σπανε αγγειακια γινετε χαμος εκει μεσα. αφου δεν πονας δεν ειναι τιποτα ξεκουραση κ παλι ξεκουραση ολα καλα θα πανε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , palmoira είπε:

@palmoira σε καταλαβαίνω αλλα σκέψου οτι εχει συμβεί πολλές φορές κι ολα πήγαν καλα. Ίσως εγινε για καλο για να σταματήσεις απο τη δουλειά και να ξεκουράζεσαι. Προγεστερονη παίρνεις, ετσι; Ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να πανε ολα τελεια. Να μας ενημερώνεις. Το αίμα σταμάτησε; Ήταν πολυ;

• Μου αρέσει 1

@palmoira κάνε υπομονή ξεκουρασου ότι σου λένε τα κορίτσια μην αγχώνεσαι δεν κάνει κουκλίτσα. Όλα καλά θα πάνε. Ενημέρωσε μας .

@fairy-mary  έτσι κ η κουμπάρα μου Είχε μια παλινδρομη όπως ακριβώς εσύ κ στους επόμενους 2 μήνες έπιασε κατευθείαν. Να ξέρεις μια παλινδρομη σου ανοίγει τον δρόμο για την επίτευξη της εγκυμοσύνης τους επόμενους μήνες. 

• Μου αρέσει 1

LolXp3.png

Διαφημίσεις

Προγεστερονη παίρνω φουλ. 3 utrogestan και ένεση prolutex καθημερινά. Μαγνήσιο 2 φορές την ημέρα από σήμερα. Τώρα που ξαναπήγα τουαλέτα δεν είδα κάτι στο χαρτί. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι παρα πολύ ακόμη και τουαλέτα να πάω γι αυτό που μπορεί να δω. Περιμένω να έρθουν οι ειδικές δυνάμεις για νταντέματα! Τη μανούλα μου εννοώ μιας και ο άντρας μου είναι πάλι ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν του έχω πει τίποτε, δεν θέλω να τον αγχώνω,δεν μπορεί να κάνει κάτι ούτως η άλλως 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Οκ. Άρα το μόνο που εχεις να κανεις ειναι η προσευχή και να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Ολα θα πανε καλα. Ευχομαι και προσευχομαι να πανε ολα τελεια σ εσενα και στο παιδάκι σου. 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχες. Ευτυχως όλα καλά..Ήταν το άγχος μου και πέρασε!

@palmoira όλα θα πάνε καλά θα το δεις.. χρειάζεσαι ξεκούραση.. Θα σου πω να μη στεναχωριεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.Θα ηρεμήσεις και όλα θα περάσουν.. θα έρθει και η μανούλα τώρα θα νιώσεις ασφάλεια θα ξεχαστείς και το πιο σημαντικό δε θα χρειάζεται να σηκώνεσαι. Το ότι δεν ξανά έβγαλες είναι πααααααρα πολυ θετικό. Εμένα αυτό μου έλεγε ο γιατρός και με παρηγορούσε πολυ. 

πρίν από 7 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχες. Ευτυχως όλα καλά..Ήταν το άγχος μου και πέρασε!

@palmoira όλα θα πάνε καλά θα το δεις.. χρειάζεσαι ξεκούραση.. Θα σου πω να μη στεναχωριεσαι και να σκέφτεσαι θετικά.Θα ηρεμήσεις και όλα θα περάσουν.. θα έρθει και η μανούλα τώρα θα νιώσεις ασφάλεια θα ξεχαστείς και το πιο σημαντικό δε θα χρειάζεται να σηκώνεσαι. Το ότι δεν ξανά έβγαλες είναι πααααααρα πολυ θετικό. Εμένα αυτό μου έλεγε ο γιατρός και με παρηγορούσε πολυ. 

Σ ευχαριστώ Ελενακι! Τώρα ξαναπήγα και ευτυχως τίποτε. Ας ελπίσουμε ότι ήταν κάτι τυχαίο ίσα ίσα για να με ταρακουνησει να ξεκουραστώ. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...