Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , kido είπε:

Μπα κορίτσια δε νομίζω εγώ τη νιώθω να έρχεται!!! @Beboula25 τον άλλο μήνα!

Έτσι λες ε; Ακόμη όμως δεν έχει έρθει ας μην είμαστε σίγουρες ναι; Αλλιως ναι εννοείται δυνατά τον άλλο μήνα! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Έτσι λες ε; Ακόμη όμως δεν έχει έρθει ας μην είμαστε σίγουρες ναι; Αλλιως ναι εννοείται δυνατά τον άλλο μήνα! 

Οχι, έχει αλλά ξεπρηστει το στήθος που είναι άχαστο σημάδι ότι ερχεταιιιιι

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Οχι, έχει αλλά ξεπρηστει το στήθος που είναι άχαστο σημάδι ότι ερχεταιιιιι

Αν θέλει ας έρθει λοιπόν να ξανά ξεκινησεις! ^_^ Προς το παρόν όμως αναμένουμε 

Καλησπέρα κοριτσια! Αναθεματισμένες ορμόνες και φάρμακα! Είμαι με μια μόνιμη αίσθηση ναυτίας και αηδίας, μου έρχεται συνεχώς να κάνω εμετό, ευτυχως δεν κάνω. Παίρνω simeco μετά από παρότρυνση της μαίας και είμαι κάπως καλύτερα. Δεν θέλω να φάω σχεδόν τίποτε αλλά πιέζομαι γιατί πρέπει. Είμαι όλο νεύρα, ζεσταίνομαι πολύ και νιώθω απίστευτη κούραση. Στη δουλειά κουράζομαι αρκετά και δεν ξέρω τι θα κάνω. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε να δούμε το μωρό στις 17 να είναι όλα καλά και μετά 2 εβδομάδες υπομονή για να πάρω άδεια. Γκρινιάζω πολύ ε?

• Μου αρέσει 2

preg.png

πρίν από 31 λεπτά , palmoira είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Αναθεματισμένες ορμόνες και φάρμακα! Είμαι με μια μόνιμη αίσθηση ναυτίας και αηδίας, μου έρχεται συνεχώς να κάνω εμετό, ευτυχως δεν κάνω. Παίρνω simeco μετά από παρότρυνση της μαίας και είμαι κάπως καλύτερα. Δεν θέλω να φάω σχεδόν τίποτε αλλά πιέζομαι γιατί πρέπει. Είμαι όλο νεύρα, ζεσταίνομαι πολύ και νιώθω απίστευτη κούραση. Στη δουλειά κουράζομαι αρκετά και δεν ξέρω τι θα κάνω. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάμε να δούμε το μωρό στις 17 να είναι όλα καλά και μετά 2 εβδομάδες υπομονή για να πάρω άδεια. Γκρινιάζω πολύ ε?

Χαχαχαχ εκτος τις ναυτιες π δεν μπορεις να φας τπτ οοοολααα τα υπολοιπααα συννν πολλα ακομα τα κεω κ εγωω!!!:P οποτε μην ανχωνεσαι ολα καλα στις 17θα δειτε το μπεμπακι σας κ θα ειναι μια χαρα! Σε ποια εβδομαδα εισαι!!!:D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Όλες γκρινιάζουμε!!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι να γκρινιάζεις τώρα γιατί είσαι εγκυουλα και δεν θα σου πει κανείς τίποτα.σε μια βδομάδα θα το δείτε το σπορακι!!!!!!

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

θα σ φανεί περίεργο αυτό που θα πω..αλλά εγώ παρόλο που κ στις 2 είχα εμετούς,ειδικά στην πρώτη σε σημείο αφυδατωσης,μου λείπει πολύ....οπότε ανυπομονώ...μπορεί λίγο μέχρι τον 4ο να τα έχουμε άλλα οκ..βέβαια εγώ είχα κ αλλά μετά...στην 2η εγκυμοσύνη αλλά δεν πειράζει..οπότε μην φοβάσαι δεν σε παρεξηγουμε!!:wub:

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

7 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Αν θέλει ας έρθει λοιπόν να ξανά ξεκινησεις! ^_^ Προς το παρόν όμως αναμένουμε 

Ήρθε Κική μου, δεν με ξέχασε ούτε αυτό το μήνα! Κάνε εσυ τώρα την έκπληξη! Πάρε εκδίκηση και για μένα!

4 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Εγω παντως θεωρω οτι σε παιρνει να  γκρινιαξεις κι αλλο ;). Εγω ας πουμε προς το παρον μονο εξαντληση νιωθω,υπνηλια και εχω κ κραμπες περιοδου.Και σκεφτομαι παλι καλα που δεν δουλευω,αλλιως δεν θα την παλευα  :-P Ειναι δυσκολο να εχεις ολα αυτα τα συμπτωματα που περιγραφεις και να πρεπει να αποδωσεις στη δουλεια, ασε που κουραζεσαι περισσοτερο.  Εχεις και την τρελη ζεστη και ερχεται και δενει το θεμα.Καλο κουραγιο και υπομονη..παρε και καμια αναρρωτική να ξεκουραστεις λιγακι ;)

DanXp2.png

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση! Είμαι στην 6η εβδομάδα εάν υπολογίζω σωστά με βάση την τελευταία περίοδο. Σήμερα θα είμαι όλη μέρα μαζί με τον προϊστάμενο...έλεος! Δεν ξέρει ακόμη τίποτε κανένας στη δουλειά και δεν θέλω να μάθει. Έχω εφοδιαστεί με χαπάκια,κρακερακια και υπομονή!! 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Εγωω χθες άκουσα το μωράκι μου ευτυχώς όλα καλά! Μας έδειξε που έγινε η αποκόλληση και πως τώρα την «κλείνει» ο οργανισμός. Οι χτύποι ανέβηκαν στους 144 και έγινε 1 εκατοστό.:wub:

• Μου αρέσει 6

πρίν από 25 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εγωω χθες άκουσα το μωράκι μου ευτυχώς όλα καλά! Μας έδειξε που έγινε η αποκόλληση και πως τώρα την «κλείνει» ο οργανισμός. Οι χτύποι ανέβηκαν στους 144 και έγινε 1 εκατοστό.:wub:

Μπραβο @ElenakiElena μου χαρηκα πολυ για εσας!Ειδες που πήγαν ολα καλα? Ευχομαι  να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσύνη :x

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

1 hour ago, ElenakiElena είπε:

Καλημερα ολα καλα θα πανε μεχρι το τελος.να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να το κρατησεις στην αγκαλια σου

• Μου αρέσει 1

@palmoira εγω τώρα ειμαι στην 21η εβδομαδα και παλι εχθές εκανα 4 φορές εμετό. Οποτε μην ανησυχείς, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Γκρίνιαζε εσυ για να εχουμε δικαίωμα και εμείς να γκρινιάζουμε! 

@ElenakiElena χαίρομαι που το παιδάκι σου ειναι μια χαρά! Να χαρείς την υπόλοιπη εγκυμοσυνη σου! 

@kido όπως και τους προηγούμενους μήνες θα σου πω δεν πειράζει. Οποτε θέλει ας ερθει αρκεί να ειναι καλα κι ευλογημένο! 

Εγω εχθές πήγα στο σπίτι της συναδέλφου που περιμένει σε κανενα μήνα τα διδυμάκια της και εχει φτιάξει το δωματιο τους τοσο όμορφο... Έλιωσα! Εγω δεν εχω χώρο να βάλω ολα αυτα που εχει προμηθευτεί γιατι για αρχη θα μείνουμε στο δυαράκι μας μέχρι να πάρουμε σπίτι. Αλλα δεν αγχώνομαι. Ας ειναι καλα και όλοι οι καλοί χωράνε. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

καλημέρα κορίτσια.

Χθες το πρωί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης μετά από 3 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αχνό θετικό, μετά έκανα χοριακή και βγήκε 13.

Σήμερα έχω κανονικό αίμα, οπότε μάλλον πρόκειται για παλινδρόμηση έτσι μου είπε η γιατρός.

απλά ήθελα να το πώ και εδώ

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...