Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σε οτι μπορω να βοηθησω και να εξηγησω ευχαριστως!!! Ευχομαι να μην σου χρειαστουν και να σκαρωσεις ενα καλοκαιρινο μπεμπακι! Αν περασω επιτροπη μεσα στον Ιουλιο θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια με φαρμακα! 

Σε ευχαριστώ ψυχή μου και εσυ εύχομαι να κανεις την έκπληξη!!!

Just now, Luckystars είπε:

Τέτοια γλυκά κορίτσια αξίζουν όλες τις χαρές του κόσμου!!!❤❤❤

Αααχ τρελαίνομαι!!! Με κάνετε πολύ ευτυχισμένη με τα λογάκια και τος ευχες σας!! ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ ψυχή μου και εσυ εύχομαι να κανεις την έκπληξη!!!

Αααχ τρελαίνομαι!!! Με κάνετε πολύ ευτυχισμένη με τα λογάκια και τος ευχες σας!! ❤️❤️❤️❤️

Γλυκούλα μου εσύ!❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

@Beboula25 και @kido χρονια σας πολλα!!! Μονο χαρες και υγεια ευχομαι!!! Να ειστε καλα !!!! Και ολα θα ερθουν ε???

Να είσαι καλα Κελλιτσα μου γλυκεια και εσυ μόνο χαρές με υγεία και με το καλό το κοριτσάκι σου!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

@Beboula25 και @kido χρονια σας πολλα!!! Μονο χαρες και υγεια ευχομαι!!! Να ειστε καλα !!!! Και ολα θα ερθουν ε???

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί! Να μαστε καλά και Όλα θα γίνουν! Οι Κικίτσες είμαστε μαζί και σε αυτό τον κύκλο αναμονή!

@Beboula25 έχουμε τίποτα καινούριο; Εγώ στήθος κλασσικά, κάποια υγρά και γουργουρητό και τώρα με το συνάχι έχω πόνο χαμηλά όταν φτερνίζομαι! Λες να ναι τίποτα; Έχω και τα εντερικά της αδιαθεσίας μου και μπερδευομαι

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλες! 

Περιμενουμε την @fairy-mary την @μπουμπού92 και την @kido !!!! Βάλτε και εμενα μέσα που περιμένω αύριο αλλα δεν παίζει φουσκωτό σενάριο για εμενα θα αδιαθετησω στανταρ. Το καλό είναι ότι θα πάω ενδοκρινολόγο το απόγευμα και θα έχω τα αποτελέσματα αυτή την εβδομάδα και αισιοδοξώ ότι θα φτιάξουμε έστω κάποια θεματάκια 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , P.L.L. είπε:

Καλα αποτελεσματα σε εσας που πατε για εξετάσεις, αν και @Beboula25 μου δεν ξέρεις. Ποτε μη λες ποτε. Σε βάζουμε σε αυτες που περιμένουμε! 

Να είσαι καλα έχεις δίκιο ποτε δεν ξέρουμε..Σε ευχαριστώ πολύ!!!

1 hour ago, Flo flo είπε:

Καλημέρες. Και εγώ έχω σήμερα Ενδοκρινολογο. 

Η tsh ήταν στο 2.69 νομίζω ότι πρέπει να είναι λιγότερο. Θα μου πει ο γιατρός 

Εμενα τελευταία ήταν 2.4 και την θέλει πιο κάτω ο γυναικολόγος αρχικά για αυτό με στέλνει αλλα θα τα τσεκάρω όλα.Καλα μας αποτελέσματα!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Flo flo είπε:

Καλημέρες. Και εγώ έχω σήμερα Ενδοκρινολογο. 

Η tsh ήταν στο 2.69 νομίζω ότι πρέπει να είναι λιγότερο. Θα μου πει ο γιατρός 

εξαρτάται από το αν έχεις θέμα με το θυρεοειδή σου η όχι,γενικά είναι στις φυσιολογικές τιμές αλλά σε κάποια πάθηση του θυρεοειδούς θέλουμε στο 1 με 1.5 Για να μείνεις έγκυος άλλα Γενικά έχω ακούσει ότι όταν είναι κάτω από 2 βοηθάει πιο καλά στην σύλληψη,δλδ στο να μείνεις έγκυος πιο γρήγορα από ότι αν ήταν πιο πάνω.

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...