Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Cat! είπε:

Οχι δεν μίλησα μαζι του. Θα κανω απο μονη μου χοριακη αυριο και δεν θα του το πω... 

Να κανεις να σου φύγει το άγχος!! Θεωρείς πως απλά θα σου πει προγεστερονη;Μήπως σου έλεγε να την αυξήσεις; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

13 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Έχεις τα δικια σου.Απλα όσο μπορείς οχι στρες.

Ακριβώς έτσι.Πανω απ'όλα Εμείς να είμαστε καλά.θα ρθουν βρε τα μωράκια μας.θα τα καταφέρουμε.και εσυ να δεις που τον Οκτώβριο θα χεις το μπεμπακι σου αγκαλιά και όλες οι υπόλοιπες με φουσκωμένες κοιλίτσες :)

Κορίτσια Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.Εσας κυρίως που είχατε παλινδρομη.Εκανα κάτι δουλίτσες και έπεσαν στα χέρια μου ο υπερυχος του μωρού μου οτ αν ακόμα είχε παλμό.στεναχωρια Εγώ καταλαβαίνετε.ο φίλος μου μου λέει ότι Καλό θα ήταν να τον πετάξω τον υπερυχο.Οτι δεν μου κάνει καλό να το βλέπω.Εσεις τα έχετε φυλάξει?είναι το μόνο που έχω από το μωράκι μου.Μπορει να μην το έφερα στο κόσμο αλλά για λίγο έζησε μέσα μου.Σορυ που γίνομαι μελο 

Καλημέρα loyloy, εγώ ακόμη έχω και κοιτάζω τον υπέρηχο του μωρου μου που έφτασε 31 εβδομάδων. Με στεναχωρεί αλλά ταυτόχρονα μου δίνει και κουράγιο γιατί σκέφτομαι ότι την επόμενη φορά θα κρατάω μωρό στα χέρια μου και όχι μόνο τον υπέρηχο. Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Κάνε αυτό που νιώθεις ότι είναι σωστό για εσένα. Ο χρόνος είναι γιατρός, δεν το πίστευα όταν μου το έλεγαν αλλά έχουν δίκιο. Σκέψου αισιόδοξα πράγματα και θα πάνε όλα καλά. Είπαμε το 2018 ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΕΣ!

14 ώρες πρίν, Cat! είπε:

Οχι ακομη.... εχω να ξανακανω χοριακη τη Παρασκευη! Εχουμε δρομο μπροστα μας!!! Συγκρατημένα αισιόδοξη ειμαι! Αλλα ειναι νωρις ακομη! 

Cat μου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γεμίσει το topic μας χαρούμενες εγκυούλες!!

preg.png

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Να κανεις να σου φύγει το άγχος!! Θεωρείς πως απλά θα σου πει προγεστερονη;Μήπως σου έλεγε να την αυξήσεις; 

Ηδη την εχουμε αυξήσει απο το Σαββατο που ειχα ξαναδει κοκκινο αιμα... τι να πω... 

Με βοηθήσατε πολυ κορίτσια! Δεν ειμαι μόνη μου ουτε τρελή τελικα. Ειμαι φυσιολογική. Αρχίζω να βρίσκω την αισιοδοξία μου.

Εμαθα και κατι σημερα που μου έφτιαξε πολυ την διάθεση. Ειμαι Δασκαλα σε άτομα με ειδικές ανάγκες και με ενημέρωσαν πως υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη που φαίνεται να εχει πολυ θετικά αποτελεσματα. Σύμφωνα με αυτη οι επιστήμονες εχουν ανακαλύψει τροπο να επεμβαίνουν πάνω στα γονίδια των ατόμων με σύνδρομο down, οταν το δουν στην αυχενική, ώστε να διορθώνουν το πρόβλημα και τα παιδια να γεννιούνται υγιή!!!! 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 7 λεπτά , P.L.L. είπε:

Με βοηθήσατε πολυ κορίτσια! Δεν ειμαι μόνη μου ουτε τρελή τελικα. Ειμαι φυσιολογική. Αρχίζω να βρίσκω την αισιοδοξία μου.

Εμαθα και κατι σημερα που μου έφτιαξε πολυ την διάθεση. Ειμαι Δασκαλα σε άτομα με ειδικές ανάγκες και με ενημέρωσαν πως υπάρχει μια έρευνα σε εξέλιξη που φαίνεται να εχει πολυ θετικά αποτελεσματα. Σύμφωνα με αυτη οι επιστήμονες εχουν ανακαλύψει τροπο να επεμβαίνουν πάνω στα γονίδια των ατόμων με σύνδρομο down, οταν το δουν στην αυχενική, ώστε να διορθώνουν το πρόβλημα και τα παιδια να γεννιούνται υγιή!!!! 

Καλημέρα P.L.L!!!! Μπράβο αυτά είναι πάρα πολύ ευχάριστα νέα!!!! Το να δείξει κάτι τέτοιο η Αυχενική και να μπορεί να διορθωθεί είναι θαύμα!!!!! Τέλεια!!!! Και συγχαρητήρια για το λειτούργημα που κάνεις ♡♡♡♡

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, P.L.L. είπε:

Καταρχάς χαίρομαι που είσαι Καλύτερα!!!!!!!!!Καλά αυτό που λες για την έρευνα μακάρι να ολοκληρωθεί και να γίνει σύντομα χρήση αυτής της επέμβασης.Αχ μακάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο σε προχωρημένες εγκυμοσύνες να γίνεται διακοπή.Εγω στην 7εβ+6ημ έχασα το μωράκι και τα δα όλα.ποσο μάλλον πιο μετά.Πολυ ωραία αυτά που μας λες :)

@Cat! Δεν παίρνεις τηλ τον γιατρό σου?γι Αυτό τους εχ ουμε.για να τους ζαλίζουμε με τις ανησυχίες μας.

@Bela κάνα συμπτωματακι εχ ουμε?Αδιαθετισα Σήμερα επιτέλους.Τουλαχιστον μη παιδευω το μυαλό μου άδικα.

@anemoni1989 Πως εισαι?Όλα Καλά?

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Καταρχάς χαίρομαι που είσαι Καλύτερα!!!!!!!!!Καλά αυτό που λες για την έρευνα μακάρι να ολοκληρωθεί και να γίνει σύντομα χρήση αυτής της επέμβασης.Αχ μακάρι γιατί είναι πολύ δύσκολο σε προχωρημένες εγκυμοσύνες να γίνεται διακοπή.Εγω στην 7εβ+6ημ έχασα το μωράκι και τα δα όλα.ποσο μάλλον πιο μετά.Πολυ ωραία αυτά που μας λες :)

@Cat! Δεν παίρνεις τηλ τον γιατρό σου?γι Αυτό τους εχ ουμε.για να τους ζαλίζουμε με τις ανησυχίες μας.

@Bela κάνα συμπτωματακι εχ ουμε?Αδιαθετισα Σήμερα επιτέλους.Τουλαχιστον μη παιδευω το μυαλό μου άδικα.

@anemoni1989 Πως εισαι?Όλα Καλά?

Χελοου! Καλα ειμαι... Ανακατευομαι κλασικα αλλα την παλευω... Ραντεβού το απόγευμα και η αγωνία εχει χτυπησει κοκκινο!!!! 

@Cat! Παρε το γιατρο τηλέφωνο κοπέλα μου! Μήπως να σ εγραφε και καμια αναρρωτικη?? 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

16 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Έχεις τα δικια σου.Απλα όσο μπορείς οχι στρες.

Ακριβώς έτσι.Πανω απ'όλα Εμείς να είμαστε καλά.θα ρθουν βρε τα μωράκια μας.θα τα καταφέρουμε.και εσυ να δεις που τον Οκτώβριο θα χεις το μπεμπακι σου αγκαλιά και όλες οι υπόλοιπες με φουσκωμένες κοιλίτσες :)

Κορίτσια Θέλω να σας ρωτήσω κάτι.Εσας κυρίως που είχατε παλινδρομη.Εκανα κάτι δουλίτσες και έπεσαν στα χέρια μου ο υπερυχος του μωρού μου οτ αν ακόμα είχε παλμό.στεναχωρια Εγώ καταλαβαίνετε.ο φίλος μου μου λέει ότι Καλό θα ήταν να τον πετάξω τον υπερυχο.Οτι δεν μου κάνει καλό να το βλέπω.Εσεις τα έχετε φυλάξει?είναι το μόνο που έχω από το μωράκι μου.Μπορει να μην το έφερα στο κόσμο αλλά για λίγο έζησε μέσα μου.Σορυ που γίνομαι μελο 

Εγω εχω κρατησει τα παντα και απο τις δυο εγκυμοσυνες...Μαλιστα προσφατα ετυχε να τα βρω κατα λαθος και παγωσα λιγο...Θα τα καταφερουμε ομως...Εμενα προσωπικα με πονουσε πολυ το να βλεπω ενα κενο σακο..Ελεγα δεν μπορει να μην υπαρχει τιποτα..Και ομως...ηταν αληθεια..Ελπιζω να δω και να ακουσω καποια στιγμη το παιδακι μου..

Loyloy μου σου ρθε τελικά εε;; τουλάχιστον ηρέμησες.. εγώ από σήμερα αρχίζω να το σκέφτομαι ότι θα αδιαθετησω και γω Παρασκευή!!!!! Συμπτώματα όχι τίποτα το ιδιαίτερο.. Συμπτώματα είχα έντονα από την 3η μέρα ωορρηξίας και για κανένα 4ημερο ξέρεις από την πλευρά που έκανα ωορρηξία που είχα πονακια και με είχαν ανησυχήσει κιόλας.

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Χελοου! Καλα ειμαι... Ανακατευομαι κλασικα αλλα την παλευω... Ραντεβού το απόγευμα και η αγωνία εχει χτυπησει κοκκινο!!!! 

@Cat! Παρε το γιατρο τηλέφωνο κοπέλα μου! Μήπως να σ εγραφε και καμια αναρρωτικη?? 

Ωραία.Καλο να έχεις συμπτώματα.Το βράδυ περιμένουμε να μας πεις !!!!!!!!!!!Όλα να πανε Καλά μέσα από τη καρδιά μου!!!!!!

πρίν από 15 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Εγω εχω κρατησει τα παντα και απο τις δυο εγκυμοσυνες...Μαλιστα προσφατα ετυχε να τα βρω κατα λαθος και παγωσα λιγο...Θα τα καταφερουμε ομως...Εμενα προσωπικα με πονουσε πολυ το να βλεπω ενα κενο σακο..Ελεγα δεν μπορει να μην υπαρχει τιποτα..Και ομως...ηταν αληθεια..Ελπιζω να δω και να ακουσω καποια στιγμη το παιδακι μου..

Θα γίνει.Πρεπει να το εχ ουμε δεδομένο στο μυαλό.μας ότι θα γίνει. :):)

πρίν από 11 λεπτά , Bela είπε:

Loyloy μου σου ρθε τελικά εε;; τουλάχιστον ηρέμησες.. εγώ από σήμερα αρχίζω να το σκέφτομαι ότι θα αδιαθετησω και γω Παρασκευή!!!!! Συμπτώματα όχι τίποτα το ιδιαίτερο.. Συμπτώματα είχα έντονα από την 3η μέρα ωορρηξίας και για κανένα 4ημερο ξέρεις από την πλευρά που έκανα ωορρηξία που είχα πονακια και με είχαν ανησυχήσει κιόλας.

Ήρθε.Και όχι όμορφα.Με ζαλαδα και πονοκέφαλο.Στο καναπέ ξάπλα και έχω και το φιλο μου άρρωστο μέσα.περναω σούπερ απ'οτι καταλαβαίνεις.Ηρεμα.λιγες μέρες μείνανε.Να σου πω ενα μυστικό?Τα Χριστούγεννα θα είμαστε όλες χοντρές.Με κάτι κοιλίτσες φουλ έξτρα.Καποιες από δω θα χουν πάρει ήδη τα νινακια τους αγκαλιά. ;):)

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, anemoni1989 είπε:

Καλά αποτελέσματα το απόγευμα, να μας πεις τα νέα μετά. 

1 hour ago, loyloy είπε:

Ωραία.Καλο να έχεις συμπτώματα.Το βράδυ περιμένουμε να μας πεις !!!!!!!!!!!Όλα να πανε Καλά μέσα από τη καρδιά μου!!!!!!

Θα γίνει.Πρεπει να το εχ ουμε δεδομένο στο μυαλό.μας ότι θα γίνει. :):)

Ήρθε.Και όχι όμορφα.Με ζαλαδα και πονοκέφαλο.Στο καναπέ ξάπλα και έχω και το φιλο μου άρρωστο μέσα.περναω σούπερ απ'οτι καταλαβαίνεις.Ηρεμα.λιγες μέρες μείνανε.Να σου πω ενα μυστικό?Τα Χριστούγεννα θα είμαστε όλες χοντρές.Με κάτι κοιλίτσες φουλ έξτρα.Καποιες από δω θα χουν πάρει ήδη τα νινακια τους αγκαλιά. ;):)

Πάρε κανένα χάπι να χαλαρωσεις. Το καλό είναι ότι σου ηρθε, να μην βασανιζεις το μυαλό σου τι γίνεται. 

Όσο για το μυστικό μ'αρέσει πολύ :-D:mad:

1 ώρα πρίν, Κελυ 32 είπε:

Εννοείται ότι θα το δείς! 

Όσο για τα τεστ ωορρηξίας που ρωτάς στο άλλο θέμα πάρε στο επόμενο κύκλο αν δεν γίνει το θαύμα αυτό το μήνα . Τώρα κάνε τις προσπάθειες σού έτσι για να μην χάσεις τις γόνιμες. Εγώ σου εύχομαι να μην τα χρειαστείς! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Σημερα θα περιμένουμε νεωτέρα απο cat & anemoni. Καλη επιτυχία κορίτσια. Να ακούσουμε πολυ ευχάριστα! 

Κελυ αν χρειαστείς τεστακια ωορρηξιας μην πας και ξεπουληθείς με τα ακριβά. Πάρε τα one step απο το Ίντερνετ που ειναι πολυ φτηνά και αξιόπιστα. Ειναι νοσοκομειακά. 

Ολες θα ακούσουμε καποια στιγμη τα παιδάκια μας. Με το καλο..!

Marilia, palmoira, fairyanna και Bela, εσείς σε ποια φάση ειστε; Προσπαθείτε για εγκυμοσυνη μετα απο παλινδρόμηση; Έχετε ξεκινήσει κανονικά προσπάθειες; 

Loyloy γιατι δεν θέλετε να ξεκινήσετε προσπάθειες απο τώρα; Αν επιτρέπεται. Σας ειπε ο γιατρος να περιμένετε τοσο πολυ;

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Μπράβο εύγε!!! Η αδερφούλα μου έχει σύνδρομο down είναι 17 χρόνων και δεν θα την άλλαζα με τίποτα!!!!! Μακάρι να βρεθεί ο τρόπος για αυτές τις ψυχούλες για όλες τις ψυχούλες!!!! Με συγκινησες 

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, P.L.L. είπε:

Σημερα θα περιμένουμε νεωτέρα απο cat & anemoni. Καλη επιτυχία κορίτσια. Να ακούσουμε πολυ ευχάριστα! 

Κελυ αν χρειαστείς τεστακια ωορρηξιας μην πας και ξεπουληθείς με τα ακριβά. Πάρε τα one step απο το Ίντερνετ που ειναι πολυ φτηνά και αξιόπιστα. Ειναι νοσοκομειακά. 

Ολες θα ακούσουμε καποια στιγμη τα παιδάκια μας. Με το καλο..!

Marilia, palmoira, fairyanna και Bela, εσείς σε ποια φάση ειστε; Προσπαθείτε για εγκυμοσυνη μετα απο παλινδρόμηση; Έχετε ξεκινήσει κανονικά προσπάθειες; 

Loyloy γιατι δεν θέλετε να ξεκινήσετε προσπάθειες απο τώρα; Αν επιτρέπεται. Σας ειπε ο γιατρος να περιμένετε τοσο πολυ;

Μετά το δεύτερο κύκλο μου πε να ξεκινήσουμε.ολα ήταν Καλά αλλά τόσο καιρό δεν εμεινα.Παρολο που στην ωορρηξία έχω πονακια και Έτσι ξέρω και  ποτε να έρθουμε σε επαφή για το επιθυμητό αποτέλεσμα.Αλλα άγχος και φόβος συνέχεια και Έτσι δεν έχω πιασει μωράκι.Γι αυτό ειπ αμε Όπως πριν και Όχι εντελώς ελεύθερα να χαλαρώσω λιγάκι.Ισως βοηθήσει.Θα δουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...