Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 16 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά στις Κικιτσες μας ! Ότι επιθυμείτε να γίνει σύντομα! 

Μπετουλα μου γλυκεια.. Σε ευχαριστούμε πολύ και εσυ ότι επιθυμεις να το αποκτήσεις σύντομα :wub:

• Μου αρέσει 1

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας κορίτσια! Μου τελείωσαν τα like! Κι εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου και πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και δυνατες! Αδυναμία μου @Beboula25 συνεορτάζουσα και  συναγωνίστρια, όλα τα συν σου εύχομαι στη ζωή σου κ σύντομα και σε ένα τεστακιιι (εγκυμοσύνης όχι οωρρηξιας} Χεχε :razz: 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, kido είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας κορίτσια! Μου τελείωσαν τα like! Κι εγώ με τη σειρά μου σας εύχομαι όλα τα καλά του κόσμου και πάνω από όλα να είμαστε υγιείς και δυνατες! Αδυναμία μου @Beboula25 συνεορτάζουσα και  συναγωνίστρια, όλα τα συν σου εύχομαι στη ζωή σου κ σύντομα και σε ένα τεστακιιι (εγκυμοσύνης όχι οωρρηξιας} Χεχε :razz: 

Ααα τι όμορφες ευχουλες @kido κοριτσάκι μου καλοο..:wub: Σήμερα που γιορτάζεις εύχομαι η προστάτιδα μας να σε ευλογήσει να είσαι καταρχήν πάντα υγιής πολύ ευτυχισμένη και να γίνεις σύντομα μανούλα!! 

1 hour ago, ElenakiElena είπε:

Χρόνια πολλά σε όλες!!!:-D

Σε ευχαριστούμε Ελενακι μου εύχομαι την Δευτέρα να μας πεις το ποσο ευτυχισμένη είσαι!!!

7 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Χρονια πολλα @kido και @Beboula25! Και σε οποια άλλη γιορτάζει σημερα! Οτι επιθυμείτε να το αποκτήσετε! Μακάρι να φτιάξετε ευλογημένες οικογένειες!

@P.L.L. μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σου και ανταποδιδω ότι καλύτερο από την καρδιά μου!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, MelinaFo είπε:

Χρονια πολλα με πολυ αγαπη και συντομα τα μωρακια σας κοριτσια!

@kido & @Beboula25 

Που είσαι εσυ τι κανεις;; Σε ευχαριστούμε παρα πολύ με το καλό για όλες ένα γερό μωρό!!!

πρίν από 1 λεπτό , ElenakiElena είπε:

@Beboula25 ανυπομονώ αυτό έλεγα και στον άντρα μου τώρα. Του λέω ανυπομονώ να ακούσω τον μωρουλη! Εννοείται πως μόλις γυρίσω θα σας πω νεακια:wub:

Σιγουρα θα είναι τέλεια το μωράκι σας θα δεις!!! Να δούμε τι θα πει και ο γιατρος να σου φύγει η αγωνία και όλα θα είναι μια χαρά!!:wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Που είσαι εσυ τι κανεις;; Σε ευχαριστούμε παρα πολύ με το καλό για όλες ένα γερό μωρό!!!

Ευχαριστω πολυ!!! Καλα ειμαι και γω κανω τους γνωστους κυκλους περιοδος γονιμες προσπαθειες περιοδος χαχαχα αλλα εχω ξεκινησει και καποιες κινησεις ωστε τον Σεπτεμβρη αντε Οκτωβρη να κανουμε την πρωτη αποπειρα εξωσωματικης!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ευχαριστω πολυ!!! Καλα ειμαι και γω κανω τους γνωστους κυκλους περιοδος γονιμες προσπαθειες περιοδος χαχαχα αλλα εχω ξεκινησει και καποιες κινησεις ωστε τον Σεπτεμβρη αντε Οκτωβρη να κανουμε την πρωτη αποπειρα εξωσωματικης!

Αλήθεια;; Σε φυσικό κύκλο; Δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται για αυτό σε ρωτάω. Έχει μπει και στο δικό μου μυαλό να το συζητήσω από φθινόπωρο γιατί προς το παρόν δεν το συζητά ο γιατρος. Αν είναι μπορώ κάποια στιγμή να σου στείλω πμ να μου εξηγήσεις δυο πράγματα; Να έχω μια ιδέα 

Κορίτσια καλησπέρα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

@kido  @Beboula25 Χρόνια Ευτυχισμενα κορίτσια ,Υγεία και κάθε Ευτυχία,του χρόνου τέτοια μέρα με τα μπεμπέ σας αγκαλίτσα!!!!❤

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αλήθεια;; Σε φυσικό κύκλο; Δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται για αυτό σε ρωτάω. Έχει μπει και στο δικό μου μυαλό να το συζητήσω από φθινόπωρο γιατί προς το παρόν δεν το συζητά ο γιατρος. Αν είναι μπορώ κάποια στιγμή να σου στείλω πμ να μου εξηγήσεις δυο πράγματα; Να έχω μια ιδέα 

Σε οτι μπορω να βοηθησω και να εξηγησω ευχαριστως!!! Ευχομαι να μην σου χρειαστουν και να σκαρωσεις ενα καλοκαιρινο μπεμπακι! Αν περασω επιτροπη μεσα στον Ιουλιο θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια με φαρμακα! 

tpnxp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Luckystars είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Εύχομαι να είστε όλες καλά!

@kido  @Beboula25 Χρόνια Ευτυχισμενα κορίτσια ,Υγεία και κάθε Ευτυχία,του χρόνου τέτοια μέρα με τα μπεμπέ σας αγκαλίτσα!!!!❤

Καρδιά μου σε ευχαριστουμε πολυυυ!!! Ότι επιθυμεις και να το έχεις!!

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καρδιά μου σε ευχαριστουμε πολυυυ!!! Ότι επιθυμεις και να το έχεις!!

Σε ευχαριστώ μωρό μου,η χαρά της καθεμιάς μας είναι πολύτιμη για την άλλη!

Τέτοια γλυκά κορίτσια αξίζουν όλες τις χαρές του κόσμου,τίποτα λιγότερο όμως και αυτό θα έχετε ,μόνο τα ομορφότερα!!!❤❤❤

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...