Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Just now, ElenakiElena είπε:

Γενικά είχα αρκετές ζαλάδες αναγούλες σε σημείο να μου μυρίζουν όλα  κι επειδή είμαι πολυ μακριά φοβόταν τη μεταφορά και μου είπε καλο είναι μέχρι να κλείσω τον 3ο να μείνω να ξεκουραστώ. Εκτός των άλλων η δουλειά μου είναι ορθοστασία και είμαι λίγο πιο ευαίσθητη σαν οργανισμός. Εγω όμως νόμιζα ότι μπορώ και αντέχω και τελικά..

Το καταλαβαινω απολυτα και να μη στεναχωριεσαι πλεον,δεν φταις καπου.Η μεγαλη αληθεια ειναι πως ειναι πολυ δυσκολο να μεινουμε ακινητες στο σπιτι και να μη κανουμε τιποτα.Οσες γυναικες αναγκαστηκαν να το κανουν δυσκολευτηκαν πολυ. Θελεις να κουνηθεις,να πας στη δουλεια,να μαγειρεψεις να συμμαζεψεις ολες εχουν την αναγκη να τα κανουν αυτα. Χαλαρωσε τωρα προσεξε αυτες τις μερες και θα πανε ολα καλα.Σε πολλες εχει συμβει κατι αντιστοιχο με σενα και με την προγεστερονη και την ξεκουραση ολα πηγαν καλα. Βαλε ταινιουλες να ξεχνιεσαι και χαλαρωσε ;)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:
πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου θα είναι όλα καλα μόνο να ξεκουράζεσαι ούτε το ποτήρι που πινεις νερό μην πλένεις που λένε καταλαβες κάτσε ξάπλα να δέσει καλα εντάξει; Ο πόνος μπορεί είναι συσπασουλα που αντανακλά αν ομως είναι έντονο πάρε τον γιατρό σου.Συμβαινει συχνά αυτό μην αισθάνεσαι ασχημα ότι φταις εσυ και όλα καλα θα πάνε!!

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ κι ευτυχώς μου λέει να τον παίρνω τηλεφωνο 24 ωρες το 24 ωρο. Μιλάμε συνέχεια κατα τη διάρκεια της ημέρας και με κάνει να νιώθω ασφάλεια γιατί εδώ στην Αθήνα είμαι μόνη μου. Μακάρι να περάσει και να είναι όλα καλά η Δευτέρα έχω πάλι επίσκεψη του έλεγα να πάω να με δει αλλά δε με αφήνει να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα.

πρίν από 5 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ κι ευτυχώς μου λέει να τον παίρνω τηλεφωνο 24 ωρες το 24 ωρο. Μιλάμε συνέχεια κατα τη διάρκεια της ημέρας και με κάνει να νιώθω ασφάλεια γιατί εδώ στην Αθήνα είμαι μόνη μου. Μακάρι να περάσει και να είναι όλα καλά η Δευτέρα έχω πάλι επίσκεψη του έλεγα να πάω να με δει αλλά δε με αφήνει να σηκωθώ μόνο για τουαλέτα.

Μπράβο στον γιατρό σου έτσι πρέπει να είναι! Θα περάσει σίγουρα αλλα μην κανεις καμία βλακεία και επειδή σταματάει πάρεις θάρρος και σηκωθείς! Δεν έχεις κανέναν εκεί να σε φροντίσει κάποια φιλη; Μαγειρευεις; Ούτε για αυτό μην σηκώνεσαι αν έχεις την δυνατότητα παράγγειλε από έξω δυο τρία μαγειρευτά και εχε τα στο ψυγείο 

Καλα κανει ο γιατρος σου @ElenakiElena και σου λέει να μην πας ουτε τουαλέτα. Κάνε οτι σου λέει, παρε και τα φάρμακα ξαι θα πανε ολα καλα! 

Συνήθως οι γιατροί δεν λενε να κάτσεις σπίτι και να μην πας στη δουλεια χωρις να εχουν δει κατι. Για να στο ειπε κατι θα ήξερε, αλλα δεν ειναι κι εύκολο παιδια να μη δουλεύουμε οταν υπάρχει δουλειά και δε μπορείς να παίρνεις τις άδειες ετσι εύκολα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου. Ουτε γιατρος εισαι ουτε σου ειχε ξανασυμβεί για να ξέρεις. Ευχομαι να πανε ολα καλα! 

@palmoira συγχαρητήρια και παλι! Ποτε πας να δεις το φασολάκι σου;;;

πρίν από 56 λεπτά , fairy-mary είπε:

χθες το βράδυ άρχισε να με πονάει η κοιλιά μου..

θεωρώ πως μέσα στη μέρα θα αδιαθετήσω...:-(:-(

Μακάρι να σου κάνει την έκπληξη!

Αλλιως δεν μασάμε πάμε για τον επόμενο δυνατά :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια με έχετε συγκινήσει τόσο πολυ πραγματικά.. ξύπνησα με πολυ άσχημη διάθεση και μου τη φτιάξατε :wub:

@Beboula25 η μαμα του άντρα μου έρχεται να μας φέρει φαγητο βοηθάει όσο μπορεί γιατί είναι μεγάλη γυναίκα αλλά τι να το κανεις; Δουλειές στο σπίτι δε μπορεί να κάνει και πάλι καλά λέω που μπορεί κι αυτό. Όσο για τις φιλες είναι η απόσταση η δουλειά και δεν μπορούν. Όποτε κάθε μέρα περιμένω να πάει 5 να γυρίσει ο άντρας μου. 

@ElenakiElena χαιρομαστε που σου φτιαξαμε τη διαθεση, ελπιζω να μην ξανασηκωθεις τοσο χαλια,δεν υπαρχει λογος :) Ειναι πραγματα τα οποια τα περνανε πολλες γυναικες.Ψυχραιμια και υπομονη. Εδω ειμαστε ολοι εμεις να συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη :wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

χαιρομαστε που σου φτιαξαμε τη διαθεση, ελπιζω να μην ξανασηκωθεις τοσο χαλια,δεν υπαρχει λογος :) Ειναι πραγματα τα οποια τα περνανε πολλες γυναικες.Ψυχραιμια και υπομονη. Εδω ειμαστε ολοι εμεις να συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη :wub:

Σας ευχαριστώ :wub::wub::wub::wub:

πρίν από 5 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Κορίτσια με έχετε συγκινήσει τόσο πολυ πραγματικά.. ξύπνησα με πολυ άσχημη διάθεση και μου τη φτιάξατε :wub:

@Beboula25 η μαμα του άντρα μου έρχεται να μας φέρει φαγητο βοηθάει όσο μπορεί γιατί είναι μεγάλη γυναίκα αλλά τι να το κανεις; Δουλειές στο σπίτι δε μπορεί να κάνει και πάλι καλά λέω που μπορεί κι αυτό. Όσο για τις φιλες είναι η απόσταση η δουλειά και δεν μπορούν. Όποτε κάθε μέρα περιμένω να πάει 5 να γυρίσει ο άντρας μου. 

Δεν πειράζει μην σε νοιάζει το σπίτι τώρα δεν παθαίνει κάτι εσυ προεχεις και το μωράκι σου.. Μπράβο στην πεθερούλα σου και όπως λες ότι μπορεί καλό είναι έστω το φαγητό είναι σημαντικό. 

Έτσι να έχεις καλή διάθεση ξέρεις ποσο βοηθά η καλή ψυχολογία στην ανάρρωση; Οτι θέλεις εδώ είμαστε και την Δευτέρα που θα πας θα είναι όλα τέλεια :)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Δεν σας ξεχασα χθες αλλά είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και έχω ελάχιστο χρόνο ελεύθερο. Πάνω από 19000 η χοριακη μου! Με πήραν τηλέφωνο την ώρα που ταξιδεύαμε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσα να κρατηθώ να μην καταλάβει κάνεις τίποτε! Στις 17/7 πάμε να δούμε το μωρό μας! Ανυπομονώ! 

Μπραβο κοριτσακι μ με το καλο να δειτε το σπορακι σου!! Μην κουραζεσαι πολλη εκει στη δουλεια...Ευχομαι τα καλυτερα!:wub:

2 ώρες πρίν, ElenakiElena είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Την Τετάρτη ενώ είμαι στο γυρισμό από τη δουλειά νιώθω υγρή και φτάνω σπίτι.. αίμα! και τώρα σε ακινησία μέχρι νεοτέρας.. Νιώθω τύψεις γιατί ενώ ο γιατρός επέμενε για αναρρωτική εγώ επέμενα να πάω στη δουλειά.(είναι δυο ωρες από το σπίτι μου και κινούμαι με τα ΜΜΜ) αισθάνομαι χαζή γιατί ενώ μου εξηγούσε ο γιατρός εγώ έλεγα δεν θα γίνει κάτι... Γιατί να μην τον ακούσω;;;;;;;;;:(

Να ακους τον γιατρο σου να ακολουθεις τις συμβουλες του κ ολα θα πανε καλα μην ανχωνεσαι κ να μην κουραζεσαι!!!;) Ολα θα πανε καλα!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Δεν σας ξεχασα χθες αλλά είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και έχω ελάχιστο χρόνο ελεύθερο. Πάνω από 19000 η χοριακη μου! Με πήραν τηλέφωνο την ώρα που ταξιδεύαμε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσα να κρατηθώ να μην καταλάβει κάνεις τίποτε! Στις 17/7 πάμε να δούμε το μωρό μας! Ανυπομονώ! 

Έλα μπράβο!!!!!!!μας λαχτάρησες βρε που δεν είπες τπτ αλλά χαλάλι.ολα.καλα θα πανε τώρα.θα δεις.

5 ώρες πρίν, ElenakiElena είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Την Τετάρτη ενώ είμαι στο γυρισμό από τη δουλειά νιώθω υγρή και φτάνω σπίτι.. αίμα! και τώρα σε ακινησία μέχρι νεοτέρας.. Νιώθω τύψεις γιατί ενώ ο γιατρός επέμενε για αναρρωτική εγώ επέμενα να πάω στη δουλειά.(είναι δυο ωρες από το σπίτι μου και κινούμαι με τα ΜΜΜ) αισθάνομαι χαζή γιατί ενώ μου εξηγούσε ο γιατρός εγώ έλεγα δεν θα γίνει κάτι... Γιατί να μην τον ακούσω;;;;;;;;;:(

Εντάξει τώρα έγινε.εσυ από δω και πέρα αναρρωτική και ξαπλωμένη όλη μέρα.τηλεοραση κάνα βιβλίο σειρές και σιγά σιγά θα περάσει η ώρα.γοα δουλειές του σπιτιού μην αγχωθεις.αστα.δεν πειράζει.κοιτα το μωράκι σου να Ναι καλά και μη σε νοιάζει τπτ άλλο.

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, ElenakiElena είπε:

κοριτσάκι μου μην αγχώνεσαι,όλα θα πάνε καλά!!!να βάλεις αναρρωτική αφού στο είπε κ ο γιατρός,να σκεφτείς το μωράκι σου,ξέρω ότι κάποιες φορές στις δουλειές είναι ακόμα κ αυτό δύσκολο ,να πάρεις άδεια,αλλά Κάνε ότι μπορείς για να είσαι εσύ καλά κ το μωράκι σου!!:wub:

@palmoiraΚαλά σούπερ η χοριακη άντε θα δείτε το μωράκι σας!!!

@fairy-mary κάτσε ντε ακόμα δεν ήρθε ,έτσι κι αλλιώς κ αλλά κορίτσια είχαν πόνους αλλά ήταν έγκυες..οπότε μην μου βιάζεσαι...όμως κ αν έρθει δεν το βάζουμε κάτω...πάμε.δυναμικά την επόμενη φορά!!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...