Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Nansy29 είπε:

Αχ σοβαρά κορίτσι μου;απιστευτο!εδώ είμαι σας διαβάζω αλλά με το τρέξιμο της μετακόμισης δεν προλάβαινα να πάρω ανασα..το ειχαμε παγωσει κιολας το θεμα και ημασταν για λιγους μηνες μακρια απο ολα αυτα σαν να μην ειχε συμβει τιποτα. Νομιζω το χρειαζομουν αυτο..το μυαλό μου είναι σε εσάς εδω όμως πάντα!

Εσύ πως εισαι;

Ναι αλήθεια Νανσυ μου και τρελάθηκα που είδα μνμ σου εδώ. Καλα εκανες, σημαίνει πως το είχες δουλέψει μέσα σου και πιστεύω κ εγω πως βοηθάει μια παύση από όλα κάποια στιγμή. Να χαρείτε το νέο σας σπιτικό να είναι γεμάτο χαρες! Νομίζω το ίδιο διάστημα είχαμε μπει κ εμείς σπίτι μας. Καλα είμαι κ εγω έχω ηρεμήσει επιτελους από όλα. Μόλις κλείσαμε κ μια εβδομάδα παντρεμένοι!:wub:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Κορίτσια καλημέρα! Την Τετάρτη ενώ είμαι στο γυρισμό από τη δουλειά νιώθω υγρή και φτάνω σπίτι.. αίμα! και τώρα σε ακινησία μέχρι νεοτέρας.. Νιώθω τύψεις γιατί ενώ ο γιατρός επέμενε για αναρρωτική εγώ επέμενα να πάω στη δουλειά.(είναι δυο ωρες από το σπίτι μου και κινούμαι με τα ΜΜΜ) αισθάνομαι χαζή γιατί ενώ μου εξηγούσε ο γιατρός εγώ έλεγα δεν θα γίνει κάτι... Γιατί να μην τον ακούσω;;;;;;;;;:(

πρίν από 18 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Την Τετάρτη ενώ είμαι στο γυρισμό από τη δουλειά νιώθω υγρή και φτάνω σπίτι.. αίμα! και τώρα σε ακινησία μέχρι νεοτέρας.. Νιώθω τύψεις γιατί ενώ ο γιατρός επέμενε για αναρρωτική εγώ επέμενα να πάω στη δουλειά.(είναι δυο ωρες από το σπίτι μου και κινούμαι με τα ΜΜΜ) αισθάνομαι χαζή γιατί ενώ μου εξηγούσε ο γιατρός εγώ έλεγα δεν θα γίνει κάτι... Γιατί να μην τον ακούσω;;;;;;;;;:(

Καλημερα κοριτσι.μη στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε :-). 

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Δεν σας ξεχασα χθες αλλά είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και έχω ελάχιστο χρόνο ελεύθερο. Πάνω από 19000 η χοριακη μου! Με πήραν τηλέφωνο την ώρα που ταξιδεύαμε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσα να κρατηθώ να μην καταλάβει κάνεις τίποτε! Στις 17/7 πάμε να δούμε το μωρό μας! Ανυπομονώ! 

Ουαου τέλειαα με το καλό να δείτε το μωράκι σας!!! 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Δεν σας ξεχασα χθες αλλά είμαι σε επαγγελματικό ταξίδι και έχω ελάχιστο χρόνο ελεύθερο. Πάνω από 19000 η χοριακη μου! Με πήραν τηλέφωνο την ώρα που ταξιδεύαμε στο αυτοκίνητο και προσπαθούσα να κρατηθώ να μην καταλάβει κάνεις τίποτε! Στις 17/7 πάμε να δούμε το μωρό μας! Ανυπομονώ! 

Συγχαρητήρια!!!!! Εύχομαι μια  τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! 

@fairy-mary  πώς είσαι σήμερα;

Μπραβοοοο!!! Συγχαρητηρια!!!! Με το καλο να δειτε το σπορακι σας!

πρίν από 41 λεπτά , ElenakiElena είπε:

Καλημέρα Ελενακι.Κανε τώρα ότι σου λέει ο γιατρος και να είσαι ήρεμη.Αν χρειαστεί να μεινεις έτσι για μερες να το κανεις.Εχει σταματήσει τώρα; Παιρνεις και προγεστερονη ; 

@Beboula25έχει σταματήσει το αίμα τώρα είναι καφέ όμως σήμερα νιώθω και πόνο στη κοιλιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν κουνιέμαι. Παίρνω ναι, επαιρνα 1Χ3 φορές τη μέρα και από Τετάρτη μου την αύξησε σε 2Χ3 φορές μέχρι να σταματήσει εντελώς.

1 hour ago, ElenakiElena είπε:

Καλημερα και απο μενα. Ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα και να μειώθηκε το αιμα. Ο γιατρός σου γιατι επεμενε για αναρρωτική? Λογω του οτι ειχες πολλους εμετούς?Να μην αγχωνεσαι να προσπαθείς να εισαι ηρεμη να ξεκουραζεσαι κ ολα θα πανε καλα. Μπορεί να μην εχει να κανει καν με το οτι πηγές στη δουλεια. Μη γεμίζεις με ενοχες δεν βοηθάνε πουθενα :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , μπουμπού92 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Εύχομαι μια  τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! 

@fairy-mary  πώς είσαι σήμερα;

χθες το βράδυ άρχισε να με πονάει η κοιλιά μου..

θεωρώ πως μέσα στη μέρα θα αδιαθετήσω...:-(:-(

aKX8p2.png

πρίν από 12 λεπτά , ElenakiElena είπε:

@Beboula25έχει σταματήσει το αίμα τώρα είναι καφέ όμως σήμερα νιώθω και πόνο στη κοιλιά σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δεν κουνιέμαι. Παίρνω ναι, επαιρνα 1Χ3 φορές τη μέρα και από Τετάρτη μου την αύξησε σε 2Χ3 φορές μέχρι να σταματήσει εντελώς.

Μπράβο κορίτσι μου θα είναι όλα καλα μόνο να ξεκουράζεσαι ούτε το ποτήρι που πινεις νερό μην πλένεις που λένε καταλαβες κάτσε ξάπλα να δέσει καλα εντάξει; Ο πόνος μπορεί είναι συσπασουλα που αντανακλά αν ομως είναι έντονο πάρε τον γιατρό σου.Συμβαινει συχνά αυτό μην αισθάνεσαι ασχημα ότι φταις εσυ και όλα καλα θα πάνε!!

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

χθες το βράδυ άρχισε να με πονάει η κοιλιά μου..

θεωρώ πως μέσα στη μέρα θα αδιαθετήσω...:-(:-(

Μη το προδικαζεις..και εγω οπως εχω πει ειχα κανονικοτατα πονους περιοδου και ημουν σιγουρη οτι απο στιγμη σε στιγμη θα ερθει.Ολο ετρεχα τουαλετα :P 

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

μην

Γενικά είχα αρκετές ζαλάδες αναγούλες σε σημείο να μου μυρίζουν όλα  κι επειδή είμαι πολυ μακριά φοβόταν τη μεταφορά και μου είπε καλο είναι μέχρι να κλείσω τον 3ο να μείνω να ξεκουραστώ. Εκτός των άλλων η δουλειά μου είναι ορθοστασία και είμαι λίγο πιο ευαίσθητη σαν οργανισμός. Εγω όμως νόμιζα ότι μπορώ και αντέχω και τελικά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...