Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Nicol_ σάκο θα δείτε σίγουρα όπως και λεκιθικο ασκό. Πολυ πιθανό να δείτε και το φασολάκι και την καρδούλα του να χτυπάει. Απλώς 5 εβδομάδων 5 ημερών ειναι το μεταίχμιο όπου μπορει και δεις καρδια μπορει και να μη δεις κι αυτο μπορει να προκαλέσει άγχη. Πχ η @Κελυ 32 ειχε παει λιγο πιο πριν απο εσενα και δεν ειχε δει εμβρυϊκα στοιχεία και την έφαγε το κλάμα. Και μια εβδομαδα αργότερα είδε το φασόλι της κι άκουσε και την καρδια. Αυτο μονο λεω. Μακάρι να το ακούσεις κιόλας! Εγω στο ευχομαι! 

@Κελυ 32 δηλαδη δεν θα εχεις δουλειά τώρα.. Κρίμα. Αλλα δες το για την ωρα σαν διακοπές! Τουλαχιστον ως ελεύθερη επαγγελματίας μπορει να αναλαμβάνεις διάφορες υποθέσεις  και δεν θα εχεις κι αφεντικό πάνω απο το κεφάλι σου. Ας δουμε τα θετικά.. Ε; Τα μωρά μας να ειναι καλα και Τα εργασιακά μιας θα φτιάξουν! 

Καταλαβαινω τι λες και οντως ισως ειναι αγχωτικο.Αλλα θελω τοσο πολυ να δω τι γινεται εκει μεσα που δεν μπορω να περιμενω τοσο :P Αν χρειαστει προτιμω να ξαναπαω.Σε ευχαριστω! :)

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 35 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Nicol_ σάκο θα δείτε σίγουρα όπως και λεκιθικο ασκό. Πολυ πιθανό να δείτε και το φασολάκι και την καρδούλα του να χτυπάει. Απλώς 5 εβδομάδων 5 ημερών ειναι το μεταίχμιο όπου μπορει και δεις καρδια μπορει και να μη δεις κι αυτο μπορει να προκαλέσει άγχη. Πχ η @Κελυ 32 ειχε παει λιγο πιο πριν απο εσενα και δεν ειχε δει εμβρυϊκα στοιχεία και την έφαγε το κλάμα. Και μια εβδομαδα αργότερα είδε το φασόλι της κι άκουσε και την καρδια. Αυτο μονο λεω. Μακάρι να το ακούσεις κιόλας! Εγω στο ευχομαι! 

@Κελυ 32 δηλαδη δεν θα εχεις δουλειά τώρα.. Κρίμα. Αλλα δες το για την ωρα σαν διακοπές! Τουλαχιστον ως ελεύθερη επαγγελματίας μπορει να αναλαμβάνεις διάφορες υποθέσεις  και δεν θα εχεις κι αφεντικό πάνω απο το κεφάλι σου. Ας δουμε τα θετικά.. Ε; Τα μωρά μας να ειναι καλα και Τα εργασιακά μιας θα φτιάξουν! 

Ναι ναι @Nicol_ ετσι ειναι !! Μην αγχωθεις αν δεν δεις κατι...Περιμενε μετα τις εξι μιση βδομαδες να τα δεις ολα!!!!

πρίν από 1 λεπτό , Κελυ 32 είπε:

Ναι ναι @Nicol_ ετσι ειναι !! Μην αγχωθεις αν δεν δεις κατι...Περιμενε μετα τις εξι μιση βδομαδες να τα δεις ολα!!!!

Ναι κοριτσια τωρα που μου το ειπατε θα ξερω ;) 

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ναι δεν θα εχω δουλεια στο συγκεκριμεβο γραφειο...Αλλα αυτο θα εχει και τα θετικα του γιατι ηταν πολλες ωρες και ειχα κουραστει ολη αυτη την ταλαιπωρια για τα συγκεκριμενα χρηματα που επαιρνα ..Το θετικο επισης ειναι οτι πηρα πολλη εμπειρια και τωρα ειμαι ετοιμη να ανοιξω δικο μου γραφειο!!! Τα μπεμπακια να ειναι καλα και ολα θα τα καταφερουμε....

Οσο θυμαμαι τις φορες που ειχα την αποξεση μετα την αποβολη και μεσα σε λιγες μερες επεστρεφα στο γραφειο...Εβαζα τη δουλεια σε πολυ προτεραιοτητα και δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω...

Όλα καλα να σου έρθουν όλα δεξιά κοριτσάκι μου!!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@giotitsa το έκανες τελικα το εμβόλιο ε; Αλλα αν χρειάζονται τρεις μήνες απο σημερα ευχομαι να μείνεις έγκυος τον Οκτώβριο! Οποτε να ειναι δηλαδη αρκεί να πανε ολα καλα! 

@Luckystars & @Beboula25 ναι, χάρηκα πολυ με το ανέλπιστο δωρο απο τη δουλειά. Πιστευω κι εγω πως το άξιζα μετα απο 10 χρονια που δουλεύω εκει με χαρά, όρεξη και αγάπη. Και το χρειαζόμουν κιόλας αυτο το διάλειμμα για λιγο, για να πάω εκει με νέα όρεξη. 

@Flo flo σε χαιρετώ! Καλα πάω για την ωρα. Εχω να νιώσω τη μικρη μου να κλωτσάει απο την Κυριακή και κάπου κάπου ανησυχω αλλα νιώθω κατι στερουγισματα και μπουρμπουλήθρες που και που και καθησυχάζομαι. 

@BettySt γεια σου! Να μας γράφεις, μην το ξεχνάς! Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου! @kido εσυ τι κανεις;

Συγχαρητήρια για τις εξελίξεις με τη δουλειά σού, το αξίζεις και με το παραπανω! Χάρηκα με τα νέα σού. 

Πάντα σας έχω στο μυαλό μου και δεν πρόκειται να σάς ξεχάσω με τίποτα γιατί είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα. Τα φιλιά μου σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

@Κελυ 32 κι εγω μετα την απόξεση πήγα αμέσως δουλειά παρόλο που ο γιατρος μου ειχε γράψει άδεια, αλλα εγω το εκανα γιατι εκει ένιωθα καλυτερα. Δεν θα την πάλευα μόνη στο σπίτι. Απ οτι φαίνεται εσυ θα εισαι καλυτερα τώρα. Με το καλο το δικο σου γραφείο λοιπον! 

@BettySt μου, ε ναι! Ειμαστε πολυ ωραία παρεα :-)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 κι εγω μετα την απόξεση πήγα αμέσως δουλειά παρόλο που ο γιατρος μου ειχε γράψει άδεια, αλλα εγω το εκανα γιατι εκει ένιωθα καλυτερα. Δεν θα την πάλευα μόνη στο σπίτι. Απ οτι φαίνεται εσυ θα εισαι καλυτερα τώρα. Με το καλο το δικο σου γραφείο λοιπον! 

@BettySt μου, ε ναι! Ειμαστε πολυ ωραία παρεα :-)

Απλα καταλαβα σημερα οτι καποια πραγματα που προσφερα σ αυτο το γραφειο δεν εκτιμηθηκαν...Και αυτο με πονεσε λιγακι!!! Σε ευχαριστω πολυ!! Ναι ανυπομονω να ανοιξω επιτελους το δικο μου γραφειακι!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια μου!σας σκέφτομαι όλες αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.ειχαμε πολύ τρέξιμο..

Χαίρομαι πολύ με τις εγκυουλες μας!!να είστε όλες καλά και σύντομα τα μωρακια σας αγκαλίτσα!!

Εμείς δεν προσπαθούμε ακόμα..το αφήσαμε λιγο στην άκρη..τόσο καιρό χρησιμοποιουσαμε προφυλάξεις μόνο αυτό το μήνα έγινε διακεκομμενα(και με αυτή τη μέθοδο εμεινα 2 από τις 4 φορές έγκυος)..κι έχω αγχωθεί λίγακι γιατί δεν θέλω να γίνει ακόμα πριν μας κατατοπισουν οι γιατροί με θεραπείες και φάρμακα..φοβάμαι μην την πατήσουμε πάλι από δικη μας βλακεία αν είμαστε απροετοίμαστοι..

Ξεκίνησα μόνο το σαλοσπιρ που μου έχουν προτείνει σε προσπάθεια εγκυμοσύνης και ο Θεός βοηθος!

Μην το λες @Nansy29 οτι δεν θα ήθελες ακομα. Αφού ξεκινήσατε το Salospir μπορει να ήταν αυτο το μονο που επρεπε να κάνετε και τώρα να πανε ολα καλα! Να μας ενημερώσεις οταν ειναι να αδιαθετησεις! 

@Κελυ 32 σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι η ηθική ικανοποίηση οτι εκτιμάται η δουλειά σου ειναι σπουδαίο πράγμα. Αλλα ελπίζουμε πως τα πράγματα γίνονται για καλο και πως κι αυτη τη φορα ετσι θα ειναι. Μετα απο λιγο καιρό που θα εισαι με το μωράκι σου στο γραφειάκι σου θα δεις τι ωραία θα ειναι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Nansy29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!σας σκέφτομαι όλες αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω.ειχαμε πολύ τρέξιμο..

Χαίρομαι πολύ με τις εγκυουλες μας!!να είστε όλες καλά και σύντομα τα μωρακια σας αγκαλίτσα!!

Εμείς δεν προσπαθούμε ακόμα..το αφήσαμε λιγο στην άκρη..τόσο καιρό χρησιμοποιουσαμε προφυλάξεις μόνο αυτό το μήνα έγινε διακεκομμενα(και με αυτή τη μέθοδο εμεινα 2 από τις 4 φορές έγκυος)..κι έχω αγχωθεί λίγακι γιατί δεν θέλω να γίνει ακόμα πριν μας κατατοπισουν οι γιατροί με θεραπείες και φάρμακα..φοβάμαι μην την πατήσουμε πάλι από δικη μας βλακεία αν είμαστε απροετοίμαστοι..

Ξεκίνησα μόνο το σαλοσπιρ που μου έχουν προτείνει σε προσπάθεια εγκυμοσύνης και ο Θεός βοηθος!

Καλα εντάξει έχω πάθει σοκ! Στον λόγο της τιμής μου σε σκεφτομουν από εχθές, να στείλω σήμερα δλδ για το που είσαι τόσο καιρό. Μάλιστα σκέφτηκα εγκυμοσυνη.. Μετά είπα πως μπορεί να ήθελες λίγο χρόνο εκτός φόρουμ κ έτσι μου εκανες εσυ την έκπληξη και χάρηκα πολύ που έχουμε νέα σου!!

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Συγχαρητήρια για τις εξελίξεις με τη δουλειά σού, το αξίζεις και με το παραπανω! Χάρηκα με τα νέα σού. 

Πάντα σας έχω στο μυαλό μου και δεν πρόκειται να σάς ξεχάσω με τίποτα γιατί είμαστε μια πολύ όμορφη παρέα. Τα φιλιά μου σε όλες! 

Ούτε εμείς πρόκειται να σε ξεχάσουμε είμαστε όπως είπες μια πολύ όμορφη παρέα και με κοινό σκοπό! Φιλάκια πολλά  

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλα εντάξει έχω πάθει σοκ! Στον λόγο της τιμής μου σε σκεφτομουν από εχθές, να στείλω σήμερα δλδ για το που είσαι τόσο καιρό. Μάλιστα σκέφτηκα εγκυμοσυνη.. Μετά είπα πως μπορεί να ήθελες λίγο χρόνο εκτός φόρουμ κ έτσι μου εκανες εσυ την έκπληξη και χάρηκα πολύ που έχουμε νέα σου!!

Ούτε εμείς πρόκειται να σε ξεχάσουμε είμαστε όπως είπες μια πολύ όμορφη παρέα και με κοινό σκοπό! Φιλάκια πολλά  

Αχ σοβαρά κορίτσι μου;απιστευτο!εδώ είμαι σας διαβάζω αλλά με το τρέξιμο της μετακόμισης δεν προλάβαινα να πάρω ανασα..το ειχαμε παγωσει κιολας το θεμα και ημασταν για λιγους μηνες μακρια απο ολα αυτα σαν να μην ειχε συμβει τιποτα. Νομιζω το χρειαζομουν αυτο..το μυαλό μου είναι σε εσάς εδω όμως πάντα!

Εσύ πως εισαι;

2 ώρες πρίν, Nansy29 είπε:

Νανσυ ειμαι σιγουρη οτι η επομενη φορα θα ειναι η φορα που θα κρατησεις το μωρο σου αγκαλια..Αε σκεφτομαι αρκετα συχνα...Θα τα καταφερεις σιγουρα!!!! Πολυ σημαντικο που ξεκινησες σαλοσπιρ..Να μην φοβασαι! Να λες στον εαυτο σου οτι τον εχεις νικησει τον φοβο και δεν σε τρομαζει τιποτα πλεον...Πλεον θα αισθανεσαι μονο χαρες!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...