Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Δεν θα δουμε εστω το σακο? Απλα γενικα επειδη ειμαι αγχωδης θελω να ξερω οτι ολα ειναι οκ κ αν με παει απο βδομαδα θα ειμαι παλι με την αγωνια. Επισης την Τριτη η χοριακη μου ήταν 12.259 δεν παίζει ενα ρολο για το τι θα δουμε? Εννοω δεν θα μου έλεγε ο γιατρός να περιμένουμε λιγακι?

Φυσικά και θα δείτε τον σάκο και την θέση του εμβρύου. Το πιο ομορφο Σάββατο της ζωής σου να είναι!  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 8 λεπτά , Beboula25 είπε:

Φυσικά και θα δείτε τον σάκο και την θέση του εμβρύου. Το πιο ομορφο Σάββατο της ζωής σου να είναι!  

Σε ευχαριστω πολυ γλυκια μου @Beboula25 !!  Το περιμενω πως και πως :)

DanXp2.png

@palmoira που ει σαι κορίτσι μου?

@Nicol_ θα Δείτε σάκο σίγουρα και θεσ η εμβρύου.εγω 1ο ραντεβού 5μιση βδομάδων πήγα.ειδα καρδούλα να πάλλεται Απ λα ο υπερυχος δεν έπιανε ακόμα τον ήχο.ηταν ίσα που χε ξεκινήσει.ολα καλα θα είναι.θα δεις!!!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 54 λεπτά , loyloy είπε:

Ελα κορίτσι μου.πηγα προχτε ς και ειδα το μωράκι μου.μεγαλωνει το σκατουλι μου.12εκ και 162 γραμμάρια.ολα καλα πάνε δόξα το Θεό.

Μπραβο κοριτσακι μ μια χαρα θηριακι το μπεμπακι ολα καλα να πανε!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@palmoira που ει σαι κορίτσι μου?

@Nicol_ θα Δείτε σάκο σίγουρα και θεσ η εμβρύου.εγω 1ο ραντεβού 5μιση βδομάδων πήγα.ειδα καρδούλα να πάλλεται Απ λα ο υπερυχος δεν έπιανε ακόμα τον ήχο.ηταν ίσα που χε ξεκινήσει.ολα καλα θα είναι.θα δεις!!!!!!!

Το ιδιο ευχομαι και εγω @loyloy μου! Με κανετε και χαιρομαι πολυ με αυτα που μου γραφεται κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!

Καλα και οσο βλεπω ποσο ομορφα εξελισσονται οι εγκυμοσυνες σας χαιρομαι ακομα περισσοτερο! Παντα θετικα και ομορφα σε ολες μας ευχομαι! Και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν γρηγορα ενα τεραστιο + στη ζωη τους ! :wub:

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 43 λεπτά , Nicol_ είπε:

Δεν θα δουμε εστω το σακο? Απλα γενικα επειδη ειμαι αγχωδης θελω να ξερω οτι ολα ειναι οκ κ αν με παει απο βδομαδα θα ειμαι παλι με την αγωνια. Επισης την Τριτη η χοριακη μου ήταν 12.259 δεν παίζει ενα ρολο για το τι θα δουμε? Εννοω δεν θα μου έλεγε ο γιατρός να περιμένουμε λιγακι?

Μια χαρα μια μερα εμεινε η αυριανη!!Την επομενη πας για υπερηχο!!!Αντε να ακουσουμε υπεροχα νεακια φυσικα κ θα δειτε κ σακο και το π εκατσε το σπορακι σου με τετοια χοριακη!!! Ευχομαι ολα σουπερ να ειναι θα το θυμασαι αυτο το Σαββατο!!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μια χαρα μια μερα εμεινε η αυριανη!!Την επομενη πας για υπερηχο!!!Αντε να ακουσουμε υπεροχα νεακια φυσικα κ θα δειτε κ σακο και το π εκατσε το σπορακι σου με τετοια χοριακη!!! Ευχομαι ολα σουπερ να ειναι θα το θυμασαι αυτο το Σαββατο!!:wub:

Eυχαριστω Βαλεντινα μου!! Ειστε τοσο γουρλιδικη παρεα απο την αρχη που μπηκα εδω μεσα :):wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Eυχαριστω Βαλεντινα μου!! Ειστε τοσο γουρλιδικη παρεα απο την αρχη που μπηκα εδω μεσα :):wub:

Χαχαχα ετσι νομιζω κ εγω με τοσο καλα κ χαρουμενα κοριτσια εδω μεσα ειναι δυνατον να μην υπαρχει θετικη ενεργεια!;!:D 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

@giotitsa το έκανες τελικα το εμβόλιο ε; Αλλα αν χρειάζονται τρεις μήνες απο σημερα ευχομαι να μείνεις έγκυος τον Οκτώβριο! Οποτε να ειναι δηλαδη αρκεί να πανε ολα καλα! 

@Luckystars & @Beboula25 ναι, χάρηκα πολυ με το ανέλπιστο δωρο απο τη δουλειά. Πιστευω κι εγω πως το άξιζα μετα απο 10 χρονια που δουλεύω εκει με χαρά, όρεξη και αγάπη. Και το χρειαζόμουν κιόλας αυτο το διάλειμμα για λιγο, για να πάω εκει με νέα όρεξη. 

@Flo flo σε χαιρετώ! Καλα πάω για την ωρα. Εχω να νιώσω τη μικρη μου να κλωτσάει απο την Κυριακή και κάπου κάπου ανησυχω αλλα νιώθω κατι στερουγισματα και μπουρμπουλήθρες που και που και καθησυχάζομαι. 

@BettySt γεια σου! Να μας γράφεις, μην το ξεχνάς! Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου! @kido εσυ τι κανεις;

Καλά είμαι κι εγω..στην αναμονή ως 10/7max δεν περιμένω! Αν κι έχω κάτι πονάκια χαμηλά από χθες. Ευτυχώς συνήλθα από την ψύξη, με εμπλαστρα μόνο. Μα δεν γίνεται να ξέρουμε νωρίτερα ότι έγινε το θαύμα, αυτές οι δυο βδομαδες ποσό αγωνία τραβαμε!

Α πολυ καλό αυτό με τη δουλειά σου, μπράβο σου και μπράβο τους!

@Flo flo σούπερ η ΑΜΗ σου! Που την έκανες και ποσό κόστισε αν θες πες μου γιατί δεν την έχω κάνει εγώ ακόμα. Μήπως πάω...

@kido όπως καταλαβαίνω κ εσυ στην προσπάθεια είσαι μαζί με μας ....

Άντε ελπίζω να το πιάσουμε το σπορακι μας .

Λοιπόν εγώ την έκανα στην βιοϊατρική έκανε 20 κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω 22 όσο κ η Amh xaxxaxa.

Είναι καλή σίγουρα ε ? Άντε να δούμε....Κ θυροειδη που έκανα ήταν 2.69 αν κ ήθελα να είναι 2.

Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον Ενδοκρινολογο αυτός με έβαλε να κάνω αυτές τις εξετάσεις...

LolXp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Flo flo είπε:

@kido όπως καταλαβαίνω κ εσυ στην προσπάθεια είσαι μαζί με μας ....

Άντε ελπίζω να το πιάσουμε το σπορακι μας .

Λοιπόν εγώ την έκανα στην βιοϊατρική έκανε 20 κάτι δεν θυμάμαι ακριβώς νομίζω 22 όσο κ η Amh xaxxaxa.

Είναι καλή σίγουρα ε ? Άντε να δούμε....Κ θυροειδη που έκανα ήταν 2.69 αν κ ήθελα να είναι 2.

Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τον Ενδοκρινολογο αυτός με έβαλε να κάνω αυτές τις εξετάσεις...

Ναι είναι μια χαρά νομίζω είσαι μέσα στα όρια στη μέση! Ο θυρεοειδής οκ θα μπορούσε να πέσει μια μονάδα αλλά και έτσι καλός είναι. Ο,τι σου πει ο γιατρός κορίτσι! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!

@Nicol_ σάκο θα δείτε σίγουρα όπως και λεκιθικο ασκό. Πολυ πιθανό να δείτε και το φασολάκι και την καρδούλα του να χτυπάει. Απλώς 5 εβδομάδων 5 ημερών ειναι το μεταίχμιο όπου μπορει και δεις καρδια μπορει και να μη δεις κι αυτο μπορει να προκαλέσει άγχη. Πχ η @Κελυ 32 ειχε παει λιγο πιο πριν απο εσενα και δεν ειχε δει εμβρυϊκα στοιχεία και την έφαγε το κλάμα. Και μια εβδομαδα αργότερα είδε το φασόλι της κι άκουσε και την καρδια. Αυτο μονο λεω. Μακάρι να το ακούσεις κιόλας! Εγω στο ευχομαι! 

@Κελυ 32 δηλαδη δεν θα εχεις δουλειά τώρα.. Κρίμα. Αλλα δες το για την ωρα σαν διακοπές! Τουλαχιστον ως ελεύθερη επαγγελματίας μπορει να αναλαμβάνεις διάφορες υποθέσεις  και δεν θα εχεις κι αφεντικό πάνω απο το κεφάλι σου. Ας δουμε τα θετικά.. Ε; Τα μωρά μας να ειναι καλα και Τα εργασιακά μιας θα φτιάξουν! 

πρίν από 32 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Nicol_ σάκο θα δείτε σίγουρα όπως και λεκιθικο ασκό. Πολυ πιθανό να δείτε και το φασολάκι και την καρδούλα του να χτυπάει. Απλώς 5 εβδομάδων 5 ημερών ειναι το μεταίχμιο όπου μπορει και δεις καρδια μπορει και να μη δεις κι αυτο μπορει να προκαλέσει άγχη. Πχ η @Κελυ 32 ειχε παει λιγο πιο πριν απο εσενα και δεν ειχε δει εμβρυϊκα στοιχεία και την έφαγε το κλάμα. Και μια εβδομαδα αργότερα είδε το φασόλι της κι άκουσε και την καρδια. Αυτο μονο λεω. Μακάρι να το ακούσεις κιόλας! Εγω στο ευχομαι! 

@Κελυ 32 δηλαδη δεν θα εχεις δουλειά τώρα.. Κρίμα. Αλλα δες το για την ωρα σαν διακοπές! Τουλαχιστον ως ελεύθερη επαγγελματίας μπορει να αναλαμβάνεις διάφορες υποθέσεις  και δεν θα εχεις κι αφεντικό πάνω απο το κεφάλι σου. Ας δουμε τα θετικά.. Ε; Τα μωρά μας να ειναι καλα και Τα εργασιακά μιας θα φτιάξουν! 

Ναι δεν θα εχω δουλεια στο συγκεκριμεβο γραφειο...Αλλα αυτο θα εχει και τα θετικα του γιατι ηταν πολλες ωρες και ειχα κουραστει ολη αυτη την ταλαιπωρια για τα συγκεκριμενα χρηματα που επαιρνα ..Το θετικο επισης ειναι οτι πηρα πολλη εμπειρια και τωρα ειμαι ετοιμη να ανοιξω δικο μου γραφειο!!! Τα μπεμπακια να ειναι καλα και ολα θα τα καταφερουμε....

Οσο θυμαμαι τις φορες που ειχα την αποξεση μετα την αποβολη και μεσα σε λιγες μερες επεστρεφα στο γραφειο...Εβαζα τη δουλεια σε πολυ προτεραιοτητα και δεν προλαβαινα ουτε να αναπνευσω...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...