Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 7 λεπτά , Flo flo είπε:

Ξέχασα βρε κορίτσια μου να σας πω έκανα εξέταση της ορμόνης AMH που είναι η ορμόνη της γονιμότητας μου έβγαλε 22.2 καλό είναι αυτό ε? 

Σε τι στο έχει γιατί εμενα με μπερδεύουν οι μετρησεις. Σε pmol; Καλό θα είναι πάει κ βάση ηλικίας αλλα συνδυαστικά και με τις αλλες οποτε αν είναι όλες εντάξει μην αγχώνεσαι άλλωστε αυτή η εξέταση δείχνει το απόθεμα. Εμενα φαντάσου βγήκε πάτο και ο γιατρος μου πιστεύει πως θα μείνω σύντομα. Εύχομαι να πέφτει μέσα στην πρόβλεψη :P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@giotitsa το έκανες τελικα το εμβόλιο ε; Αλλα αν χρειάζονται τρεις μήνες απο σημερα ευχομαι να μείνεις έγκυος τον Οκτώβριο! Οποτε να ειναι δηλαδη αρκεί να πανε ολα καλα! 

@Luckystars & @Beboula25 ναι, χάρηκα πολυ με το ανέλπιστο δωρο απο τη δουλειά. Πιστευω κι εγω πως το άξιζα μετα απο 10 χρονια που δουλεύω εκει με χαρά, όρεξη και αγάπη. Και το χρειαζόμουν κιόλας αυτο το διάλειμμα για λιγο, για να πάω εκει με νέα όρεξη. 

@Flo flo σε χαιρετώ! Καλα πάω για την ωρα. Εχω να νιώσω τη μικρη μου να κλωτσάει απο την Κυριακή και κάπου κάπου ανησυχω αλλα νιώθω κατι στερουγισματα και μπουρμπουλήθρες που και που και καθησυχάζομαι. 

@BettySt γεια σου! Να μας γράφεις, μην το ξεχνάς! Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου! @kido εσυ τι κανεις;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

@giotitsa το έκανες τελικα το εμβόλιο ε; Αλλα αν χρειάζονται τρεις μήνες απο σημερα ευχομαι να μείνεις έγκυος τον Οκτώβριο! Οποτε να ειναι δηλαδη αρκεί να πανε ολα καλα! 

@Luckystars & @Beboula25 ναι, χάρηκα πολυ με το ανέλπιστο δωρο απο τη δουλειά. Πιστευω κι εγω πως το άξιζα μετα απο 10 χρονια που δουλεύω εκει με χαρά, όρεξη και αγάπη. Και το χρειαζόμουν κιόλας αυτο το διάλειμμα για λιγο, για να πάω εκει με νέα όρεξη. 

@Flo flo σε χαιρετώ! Καλα πάω για την ωρα. Εχω να νιώσω τη μικρη μου να κλωτσάει απο την Κυριακή και κάπου κάπου ανησυχω αλλα νιώθω κατι στερουγισματα και μπουρμπουλήθρες που και που και καθησυχάζομαι. 

@BettySt γεια σου! Να μας γράφεις, μην το ξεχνάς! Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου! @kido εσυ τι κανεις;

@P.L.L. ναι το εκανα δεν ηθελα να εχω αγχος ξεκινωντας μια νεα εγκυμοσυνη κοιτα η αληθεια ειναι δεν θα θελα να περιμενω αλλα αποφασισα αυτη την φορα να κανω αργα βηματα και να μην βιαζομαι

xfHlp3.png

1 hour ago, Flo flo είπε:

@Beboula25δεν σου ευχήθηκα για τον γάμο σου να ζησετεεεεεε πάντα ευτυχισμένοι. 

@P.L.L. @Nicol_ @ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσάρες πως τα πάτε διαβάζω νέα σας και χαίρομαι για σας.

@giotitsa σου εύχομαι ολόψυχα αυτός ο χρόνος να είναι ο καλύτερος για σένα. Μην στεναχωριέσαι το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο αλλά θέλει να έχεις θετική ενέργεια και σου στέλνω όλα μου τα θετικά vibes για να επιτύχεις αυτό που θες .:x

@Flo flo μου μια χαρα εγω,σε ευχαριστω πολυ, προσεχω οσο δεν παει για να ειναι καλα το σπορακι :) Αυριο η το Σαββατο το πρωτο ραντεβού με το γιατρο και ανυπομονώ. Εσυ πως εισαι?  Απο οτι ειδα κ εγω ξεκινήσατε και εσεις τις προσπαθείες οποτε σου στελνω ολη μου τη θετικη ενέργεια κ ευχομαι τον επόμενο μηνα να ακουσουμε το πιο ευχάριστο νέο :x

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@palmoira μου, με το καλό ο επόμενος διπλασιασμός!Πότε πας για υπέρηχο;

@giotitsa μου,πιστεύω πλησιάζεις όλο και πιο κοντά στο μωράκι σου....Στο εύχομαι ολόψυχα και κάθε παλιό να είναι ένα κακό όνειρο που πάει πέρασε και δεν θα επιστρέψει!Όλη μου την θετική ενέργεια❤

@ΒαλεντιναΧρηστος μου!Τι κοριτσαρος όμορφος!Με το καλό η β'επιπέδου!

Οι εγκυουλες πως είστε? @loyloy, @P.L.L.,φιλιά!

@Beboula25 βγήκαν οι φώτο του γάμου?:)

Τα κορίτσια στην προσπάθεια,πως είστε?Φιλιά!

Ελα κορίτσι μου.πηγα προχτε ς και ειδα το μωράκι μου.μεγαλωνει το σκατουλι μου.12εκ και 162 γραμμάρια.ολα καλα πάνε δόξα το Θεό.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , Nicol_ είπε:

@Flo flo μου μια χαρα εγω,σε ευχαριστω πολυ, προσεχω οσο δεν παει για να ειναι καλα το σπορακι :) Αυριο η το Σαββατο το πρωτο ραντεβού με το γιατρο και ανυπομονώ. Εσυ πως εισαι?  Απο οτι ειδα κ εγω ξεκινήσατε και εσεις τις προσπαθείες οποτε σου στελνω ολη μου τη θετικη ενέργεια κ ευχομαι τον επόμενο μηνα να ακουσουμε το πιο ευχάριστο νέο :x

@Nicol_ καλησπέρα! Συγνωμη που επεμβαίνω αλλα θα σου πρότεινα να μην πας αυριο για το πρώτο ραντεβού αλλα την άλλη εβδομαδα. Απο οτι βλέπω αυριο θα εισαι 5εβδ και 5ημερων, οποτε μπορει και να μη δεις τιποτα ακομα και να αγχωθείς. Μπορει και να δεις και να με πεις τρελή, αλλα δε μεγαλώνουν ολα τα σπορακια με τον ίδιο ρυθμό και ειναι καλο να πηγαίνουμε μετα τις 6-6μιση εβδομαδες για να ακούμε και καρδούλα. Καμιά φορα οι υπέρηχοι που γίνονται πολυ νωρις φέρνουν άσκοπα άγχη και αγωνίες. Αν παλι αποφασίσεις να πας πήγαινε και ευχομαι να δεις το σποράκι σου και την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , P.L.L. είπε:

@Nicol_ καλησπέρα! Συγνωμη που επεμβαίνω αλλα θα σου πρότεινα να μην πας αυριο για το πρώτο ραντεβού αλλα την άλλη εβδομαδα. Απο οτι βλέπω αυριο θα εισαι 5εβδ και 5ημερων, οποτε μπορει και να μη δεις τιποτα ακομα και να αγχωθείς. Μπορει και να δεις και να με πεις τρελή, αλλα δε μεγαλώνουν ολα τα σπορακια με τον ίδιο ρυθμό και ειναι καλο να πηγαίνουμε μετα τις 6-6μιση εβδομαδες για να ακούμε και καρδούλα. Καμιά φορα οι υπέρηχοι που γίνονται πολυ νωρις φέρνουν άσκοπα άγχη και αγωνίες. Αν παλι αποφασίσεις να πας πήγαινε και ευχομαι να δεις το σποράκι σου και την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά! 

Δεν θα δουμε εστω το σακο? Απλα γενικα επειδη ειμαι αγχωδης θελω να ξερω οτι ολα ειναι οκ κ αν με παει απο βδομαδα θα ειμαι παλι με την αγωνια. Επισης την Τριτη η χοριακη μου ήταν 12.259 δεν παίζει ενα ρολο για το τι θα δουμε? Εννοω δεν θα μου έλεγε ο γιατρός να περιμένουμε λιγακι?

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Κι εγω καλα ειμαι @Luckystars μου. Για την ακρίβεια ειχα ευχάριστα νέα σημερα. Μου ανακοίνωσαν στη δουλειά μου πως θα μου κάνουν νέα σύμβαση απο τον Σεπτέμβρη και θα πληρώνομαι όλη τη χρονια χωρις να δουλέψω καθολου! Θα πάρουν συγχρόνως άλλο άτομο για τη θέση μου και θα επιστρέψω κανονικά Σεπτέμβρη του 19. Το κέρδισα λενε χάρη στον χαρακτήρα και τη δουλειά μου. Πολυ με συγκίνησαν! Οποτε δεν θα ανησυχω για τα χρήματα και θα περάσω έναν χρόνο με το μωρό μου. Ευτυχως! Αρκεί να πανε ολα καλα!

@giotitsa κι εγω ετσι ελεγα, σαν κι εσενα, πως θα προσπαθούσα μετα απο 3-4 μήνες, αλλα ήρθε η μικρη μου σαν θαύμα ενα μήνα μετα την απόξεση και για την ωρα ολα πανε καλα! Σου ευχομαι να σου συμβεί κι εσενα το θαύμα! Κι όχι μονο σε εσενα!

Μπραβο!!! Συγχαρητηρια!!! Πολυ καλο νεο αυτο!! Εγω αντιθετως αυριο σταματαω απο το γραφειο...Θα παιρναμε ουτως η αλλως αδεια λογω καλοκαιριου επειδη τα δικαστηρια κλεινουν..Αλλα ουσισαστικα απο σεπτεμβρη δεν ξαναγυρναω γιατι θα ειμαι επτα μηνων και το αφεντικο δςν μπορει να με παιρνει για ενα μηνα μονο και βρηκε ηδη αλλο ατομο ατη θεση μου....Ειναι τα κακα του ελευθερου επαγγελματος που λεγαμε χθες.  Δηλαδη πλεον δεν θα εχω δουλεια...αλλα θα πρεπει να πληρωνω εφκα καθε μηνα κανονικα...Μονο αν μ τυχει καποια υποθεση θα βγαλω χρηματα...αλλιως...Αλλα δεν πειραζει..Το μωρο προεχει τωρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...