Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια!! Κι εγω καλα ειμαι @Luckystars μου. Για την ακρίβεια ειχα ευχάριστα νέα σημερα. Μου ανακοίνωσαν στη δουλειά μου πως θα μου κάνουν νέα σύμβαση απο τον Σεπτέμβρη και θα πληρώνομαι όλη τη χρονια χωρις να δουλέψω καθολου! Θα πάρουν συγχρόνως άλλο άτομο για τη θέση μου και θα επιστρέψω κανονικά Σεπτέμβρη του 19. Το κέρδισα λενε χάρη στον χαρακτήρα και τη δουλειά μου. Πολυ με συγκίνησαν! Οποτε δεν θα ανησυχω για τα χρήματα και θα περάσω έναν χρόνο με το μωρό μου. Ευτυχως! Αρκεί να πανε ολα καλα!

@giotitsa κι εγω ετσι ελεγα, σαν κι εσενα, πως θα προσπαθούσα μετα απο 3-4 μήνες, αλλα ήρθε η μικρη μου σαν θαύμα ενα μήνα μετα την απόξεση και για την ωρα ολα πανε καλα! Σου ευχομαι να σου συμβεί κι εσενα το θαύμα! Κι όχι μονο σε εσενα!

Τι ευχάριστα νέα συγχαρητήρια πολύ χάρηκα!! Είμαι σίγουρη πως το κέρδισες για την αγαπη που έχεις για την δουλειά σου και αυτά τα παιδιά! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 27 λεπτά , Luckystars είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@ΒαλεντιναΧρηστος μου!Τι κοριτσαρος όμορφος!Με το καλό η β'επιπέδου!

Σε ευχαριστω πολλη κοριτσαρα μου κ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Ναι με το καλο κ η β'επιπεδου..Εσυ τι κανεις;;:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Luckystars είπε:

Μπράβο κορίτσι μου,μπράβο,Είσαι αστερι:wink:Πολύ ευχάριστα νέα!Να χαρείς με το μωράκι σου όσο περισσότερες στιγμές και οικονομικά να μην έχεις άγχος!Μπράβο,πάντα τέτοια!

Ότι πιο όμορφο....Να δεις σύντομα θα έρθει και το μπεμπέ να συμπληρώσει την απόλυτη ευτυχία!

Το εύχομαι για όλες μας!

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε ευχαριστω πολλη κοριτσαρα μου κ σε εσενα ευχομαι τα καλυτερα! Ναι με το καλο κ η β'επιπεδου..Εσυ τι κανεις;;:wub:

Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου,για όλες μας το εύχομαι.....

Ήσυχα και εμείς,δόξα τον Θεο και την Παναγίτσα!

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το εύχομαι για όλες μας!

Αμήν❤

πρίν από 1 λεπτό , Luckystars είπε:

Ευχαριστώ πολύ καρδούλα μου,για όλες μας το εύχομαι.....

Ήσυχα και εμείς,δόξα τον Θεο και την Παναγίτσα!

Ευχομαι ΟΛΑ τα καλα σε ΟΛΑ τα κοριτσια! Να σας φωτιζει ο Θεουλης και η Παναγιτσα!:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

@Beboula25δεν σου ευχήθηκα για τον γάμο σου να ζησετεεεεεε πάντα ευτυχισμένοι. 

@P.L.L. @Nicol_ @ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσάρες πως τα πάτε διαβάζω νέα σας και χαίρομαι για σας.

@giotitsa σου εύχομαι ολόψυχα αυτός ο χρόνος να είναι ο καλύτερος για σένα. Μην στεναχωριέσαι το ξέρω ότι σου είναι δύσκολο αλλά θέλει να έχεις θετική ενέργεια και σου στέλνω όλα μου τα θετικά vibes για να επιτύχεις αυτό που θες .:x

LolXp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ευχομαι ΟΛΑ τα καλα σε ΟΛΑ τα κοριτσια! Να σας φωτιζει ο Θεουλης και η Παναγιτσα!:wub:

@ΒαλεντιναΧρηστος στείλε μας ενέργεια με το μπεμπακι σου να κανουν παρέα με τα μπεμπακια μας  :)

Ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μου,πολύ,πολύ❤

πρίν από 1 λεπτό , Flo flo είπε:

@P.L.L. @Nicol_ @ΒαλεντιναΧρηστος κοριτσάρες πως τα πάτε διαβάζω νέα σας και χαίρομαι για σας.

Καλα ειμαι κοριτσαρα μ γλυκια ειναι ολα καλα κ η μπεμπα μια χαρουλα πιπιλαει το δαχτυλο της ασταματητα! Ευχομαι τα καλυτερα γιατι ειδα εισαι στην προσπαθεια ευχομαι το καλο να γινει γρηγορα κ ν ακουμε ομορφα νεα!;-)

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα ειμαι κοριτσαρα μ γλυκια ειναι ολα καλα κ η μπεμπα μια χαρουλα πιπιλαει το δαχτυλο της ασταματητα! Ευχομαι τα καλυτερα γιατι ειδα εισαι στην προσπαθεια ευχομαι το καλο να γινει γρηγορα κ ν ακουμε ομορφα νεα!;-)

Αχ Παναγία μου τέτοια να ακούω να λιώνω!Πιπιλαει δαχτυλάκι στους υπέρηχους @ΒαλεντιναΧρηστος μου?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Luckystars είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος στείλε μας ενέργεια με το μπεμπακι σου να κανουν παρέα τα μπεμπακια μας  :)

Ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μου,πολύ,πολύ❤

Σας στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια με την μπεμπουλα ευχομαστε να πανε ολα τελεια για ολες μαςς!!:wub:♡♡♡

Just now, Luckystars είπε:

Αχ Παναγία μου τέτοια να ακούω να λιώνω!Πιπιλαει δαχτυλάκι στους υπέρηχους @ΒαλεντιναΧρηστος μου?

Αστα να πανεεεεε τρελαθηκαμε με τον μπαμπα της....την χαζευαμε με το γιατρο αστααα....:wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Flo flo είπε:

@Luckystarsείσαι και εσύ έγκυος??? :x

Σορυ κορίτσια δεν σας ξέρω όλες έχω χάσει λίγο την μπάλα χιχι

@Flo flo μου το παίρνω ως διαίσθηση:)

Απλά μιλάω με τωρινό χρόνο για τα ευχάριστα μελλούμενα;)

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σας στελνουμε ολη μας την θετικη ενεργεια με την μπεμπουλα ευχομαστε να πανε ολα τελεια για ολες μαςς!!:wub:♡♡♡

Αστα να πανεεεεε τρελαθηκαμε με τον μπαμπα της....την χαζευαμε με το γιατρο αστααα....:wub::wub:

Έχουμε εισπράξει οοοοολη την θετική ενέργεια και αγάπη σας γλυκιά μου❤

Λιωωωωωωνω!!!!!!!!

Ένα χαδακι από την θεία Lucky με πολυυυυ αγάπη στην ομορφιά σου @ΒαλεντιναΧρηστος μου❤

Just now, Luckystars είπε:

Λιωωωωωωνω!!!!!!!!!

Εμεις να δειςς! Ανυπομονουμε να το πιπιλαει και να την βλεπουμε live! Αχ Θεουλη μ να πανε ολα καλα κ για εμας κ για ολα τα κοριτσια κ να γεμισουμε πολλα πολλα μπεμπακια κ το '18 και το '19!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμεις να δειςς! Ανυπομονουμε να το πιπιλαει και να την βλεπουμε live! Αχ Θεουλη μ να πανε ολα καλα κ για εμας κ για ολα τα κοριτσια κ να γεμισουμε πολλα πολλα μπεμπακια κ το '18 και το '19!!:wub:

Έτσι θα γίνει❤

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...