Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εγώ έχω χαθεί λίγο γιατί με τη δουλειά δεν προλαβαίνω να σας γράφω,  αλλα διαβάζω τα νέα σας όταν μπορώ. 

@palmoiraνα έχεις ένα τέλειο αποτέλεσμα σήμερα! 

Φιλιά σε όλες! 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

@palmoira ευχομαι ενα τεραστιο νουμερο η χοριακη σου ολα να πανε καλα....

Εμεις πηγαμε για υπερηχο σημερα το κοριτσακι μας ειναι 18εκ.με τα ποδαρακια της και 152γραμμαρια ολα καλα μας ειπε σε ενα μηνα σχεδον παμε για την β επιπεδου να μας φυγει κ αυτο το αγχος!!:wub: Ευχομαι σε ολες τα καλυτεραα!! 

• Μου αρέσει 7

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμεις πηγαμε για υπερηχο σημερα το κοριτσακι μας ειναι 18εκ.με τα ποδαρακια της και 152γραμμαρια ολα καλα μας ειπε σε ενα μηνα σχεδον παμε για την β επιπεδου να μας φυγει κ αυτο το αγχος!!:wub: Ευχομαι σε ολες τα καλυτεραα!! 

@ΒαλεντιναΧρηστος ευχομαι η β επιπεδου να ειναι τελειααααααα!!!!!!!!!!!:wub::wub::wub:

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τι ομορφααα!Μπραβο Βαλεντινα μου παντα ολα καλα να σας πανε! :wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τι ομορφααα!Μπραβο Βαλεντινα μου παντα ολα καλα να σας πανε! :wub:

Ευχαριστω πολλη @Nicol_ μου ευχομαι ολα καλα και με το δικο σου το σπορακι!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ααα ένας κοριτσαρος τελειααα!:wub: Με το καλό όλα γλυκουλα μου!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

τέλεια βαλεντινα μου,άντε με το καλό κ η Β επιπέδου τώρα!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ααα ένας κοριτσαρος τελειααα!:wub: Με το καλό όλα γλυκουλα μου!! 

πρίν από 1 λεπτό , *ζουζουνα*!!! είπε:

τέλεια βαλεντινα μου,άντε με το καλό κ η Β επιπέδου τώρα!!!:wub:

Σας ευχαριστω πολλη κοριτσαρες μου ευχομαι τα καλυτερα κ τα ευτυχεστερα σε ολες σας!!:-D:wub:

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

αρχες Νοεμβριου αρχιζω ξανα προσπαθειες για μωρο θελω ολες σας να μου ευχηθητε να μου πανε ολα καλα θελω την θετικη σας ενεργεια νιωθω πολυ δυνατη εχω γινει πιο δυνατη ο πονος δεν θα νικησει θα μεινει η δυναμη για ενα νεο και υγιες μωρακι

• Μου αρέσει 5

xfHlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θα πανε ολα καλα κ ευχομαι τον δεκεμβριο να εχεις το θετικο τεστακι στα χερια σου....κ να μας λες εδω τα νεα σουυ:-D

ειμαι σιγουρη εκανα κολπικο υπερηχο χθες και μου ειπε οτι το ωθηκοφηλακιο μου ειναι πολυ καλο η μητρα καλη και οι ωοθηκες μου επισης καλα

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...