Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , vikaki82 είπε:

Περιπου ενα χρονο αλλα το τελευταίο 6 μηνο προσπαθουμε εντατικα πρωτα δεν κοιταγα καν τις γονιμες.απλα ξερεις οταν δεν συμβαινει απογοητευομαι μετα λεω δεν πειραζει θα γινει τον αλλο μηνα.καπως ετσι..

ναι και εγώ κάπως έτσι είμαι, προσπαθούμε 7 μήνες, τους 2 πρώτους χαλαρά πολύ μετά πιο εντατικά.

στεναχωριέμαι και εγώ όταν δε συμβαίνει μετά το ξεπερνάω μετά πάλι τα ίδια...

κάποιες φορές αγχώνομαι γιατί έχω φτάσει 32 κάποιες λέω μικρή είμαι ακόμα...

περίεργα

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

πρίν από 4 λεπτά , fairy-mary είπε:

ναι και εγώ κάπως έτσι είμαι, προσπαθούμε 7 μήνες, τους 2 πρώτους χαλαρά πολύ μετά πιο εντατικά.

στεναχωριέμαι και εγώ όταν δε συμβαίνει μετά το ξεπερνάω μετά πάλι τα ίδια...

κάποιες φορές αγχώνομαι γιατί έχω φτάσει 32 κάποιες λέω μικρή είμαι ακόμα...

περίεργα

Αισιοδοξια να εχουμε και ολα καλα θα πανε στο τελος

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια,

για να μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις θα ήθελα να παρέμβω στο θέμα της αμνιοπαρακέντησης. Η συγκεκριμένη εξέταση είναι η μόνη που μπορεί να δώσει απάντηση και να αποκλείσει κάποια σύνδρομα. Η μη επεμβατική μας δίνει ποσοστά και δεν μπορεί να είναι 100% ακριβής ως προς το αποτέλεσμα. Δυστυχώς η αμνιοπαρακέντηση έχει πάντα ένα ποσοστό κινδύνου όπως και κάθε επεμβατική εξέταση πχ καλλιέργεια τροφοβλαστης. Υπάρχουν περιπτώσεις που η αμνιοπαρακέντηση κρίνεται απαραίτητη. Είναι θέμα γιατρού να πάρει την κατάλληλη απόφαση ανάλογα και με τα αποτελέσματα της αυχενικής διαφάνειας. Θέλω να πω τελικά ότι όλες οι εξετάσεις έχουν την αξία τους και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Μην δημιουργούμε φοβίες γιατί σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται όντως να γίνουν και τέτοιου είδους εξετάσεις. 

Καταλαβαινω πως μπορείς να νιώθεις @giotitsa είναι πολύ σκληρό αυτό που έγινε στο μωρό σου. Έχω χάσει και εγώ μωρό 31 εβδομάδων και καταλαβαινω πως νιώθεις. Μην ρίχνεις ευθύνες στον εαυτό σου. Θα σου πρότεινα να κάνεις και τις εξετάσεις θρομβοφιλιας που σου πρότεινε ο γιατρός σου. Οι περισσότερες αν όχι όλες την ίδια απόφαση θα είχαμε πάρει με εσένα και θα κάναμε αμνιοπαρακέντηση. 

@loyloy προφανώς ο γιατρός σου δεν σου πρότεινε αμνιο γιατί τα αποτελέσματα της αυχενικης σου ήταν πολύ καλά. Το πρόβλημα υπάρχει όταν η αυχενική είναι οριακή ή κακή. 

Παντως κοριτσια, έχω διαβάσει αρκετές περιπτώσεις που πολλοί μη πιστοποιημένοι γιατροί κάνουν αυχενική ή Β επιπέδου. Πρέπει όλες να επιμένουμε να έχουν την ειδική πιστοποίηση υπερηχογραφιστή για αυτές τις εξετάσεις. Η κουμπάρα μου κόντεψε να τρελαθεί όταν στην αυχενική της είπαν ότι μάλλον το παιδί έχει πρόβλημα και τελικά ήταν λάθος η αυχενική!

Εγω δεν την πατησα ετσι? Μη πιστοποιημενη η γιατρος ( χωρις να το ξερω) μου εβγαλε μια χαλια αυχενικη και οταν το ανακαλυψα εκανα δευτερη αυχενικη η οποια ηταν τελεια! Μεγαλη προσοχη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , giotitsa είπε:

@palmoira εννοειται οτι η αμνιοπαρακεντιση ειναι μια 100% εξεταση η οποια πιστοποιει για τα συνδρομα δεν τρομαζω και παντα τονιζω στα μυνηματα μου οτι αυτο εγινε στην δικια μου περιπτωση η καθε γυναικα εχει την ευθυνη να κανει οτι αυτη πιστευει για τον ευατο της εμενα @loyloy δυστηχως η β επιπεδου κατα τα λεγομενα των υπερηχογραφηστων δεν ητανε καλη και ητανε και οι 2 πιστοποιημενοι αλλα @palmoira οι γιατροι ειναι γιατροι και οχι Θεοι να ξερουν τα παντα λενε αυτα που βλεπουν δυχτηχως στην δικια μου περιπτωση παταγαν πανω στο πρωτο μου ιστορικο που ειχα και που ητανε κακο και περιμεναν πως και αυτο το μωρο επρεπε ντε και καλα να ειχε κατι να ομως που σε εμενα επεσαν τελειως εξω τι να κανουμε ετυχε σε μενα αυτο δεν σημαινει οτι σε ολες θα ειναι ετσι καποιες φορες και τις περισσοτερες πεφτουν μεσα σε αυτα που βλεπουν ε εγω ημουν η εξαιρεση επρεπε να κανω αμνιοπαρακεντιση για να βγει κατι καλο εχασα το παιδι μου και μεσα απο αυτο ξερω οτι δεν εχω κατι εγω και ο ανδρας μου 

Το ξέρω κορίτσι μου. Εννοειται ότι δεν είναι θεοί και υπάρχει πάντα η πιθανότητα λάθους. Δυστυχώς γι αυτούς είναι απλά ένα λάθος,για εμάς η απώλεια είναι μοναδική, ξεχωριστή και αβάσταχτη κάποιες φορές. Εγώ θέλω να σταθώ στο ότι εσυ έκανες το καλύτερο για το μωρό σου και δεν πρέπει να νιώθεις καμία ευθύνη. Όλες θελουμε να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ένα μωρό που πάνω από όλα να είναι υγιές. Κάνε όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένο έλεγχο πριν την επόμενη προσπάθεια για να αποκλείσεις όσο γίνεται περισσότερα πράγματα και να υπάρχει ένα όσο πιο πλήρες ιστορικό γίνεται. 

preg.png

πρίν από 21 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Εγω δεν την πατησα ετσι? Μη πιστοποιημενη η γιατρος ( χωρις να το ξερω) μου εβγαλε μια χαλια αυχενικη και οταν το ανακαλυψα εκανα δευτερη αυχενικη η οποια ηταν τελεια! Μεγαλη προσοχη!

@Diavolitsa Βασιλικη εμενα ητανε και οι 2 πιστοποιημενοι και μαλιστα ο ενας καθηγητης αλλα εμενα δεν με βοηθησε ο Θεος εγινε ολο αυτο για καποιο λογο

• Λυπημένη/-ος 1

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

@giotitsa Σε παρακολουθώ από οτ αν πρωτοεγραψες την ιστορία σου.Εγω αυτό που ειδα ήταν ότι στην αρχή ένιωσα ότι ει σαι μια γυναίκα που χρειαζόταν να μοιραστεί το πόνο της και είχε ανάγκη να μιλήσει.οσο περνάει ο καιρός βλέπω μια γυναίκα που δυναμώνει και πατάει στα πόδια της σιγά σιγά.εχω παρατηρήσει μεγάλη εξέλιξη από την αρχή.Συνεχισε Έτσι και Εμείς εδ ω ειμαστε να τα λέμε σε ότι θες.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

@giotitsa Σε παρακολουθώ από οτ αν πρωτοεγραψες την ιστορία σου.Εγω αυτό που ειδα ήταν ότι στην αρχή ένιωσα ότι ει σαι μια γυναίκα που χρειαζόταν να μοιραστεί το πόνο της και είχε ανάγκη να μιλήσει.οσο περνάει ο καιρός βλέπω μια γυναίκα που δυναμώνει και πατάει στα πόδια της σιγά σιγά.εχω παρατηρήσει μεγάλη εξέλιξη από την αρχή.Συνεχισε Έτσι και Εμείς εδ ω ειμαστε να τα λέμε σε ότι θες.

@loyloy αυτο οφειλεται σε ολα τα κοριτσια εδω μεσα και στον υπεροχο ανδρουλη μου ναι ο πονος μου ειναι πολυ μεγαλος ακομη αλλα θα τον νικαω μερα με την μερα δεν θα αφησω να με βαλει κατω θα εχω και εγω το μωρακι μου αργα η γρηγορα 

• Μου αρέσει 1

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

@loyloy αυτο οφειλεται σε ολα τα κοριτσια εδω μεσα και στον υπεροχο ανδρουλη μου ναι ο πονος μου ειναι πολυ μεγαλος ακομη αλλα θα τον νικαω μερα με την μερα δεν θα αφησω να με βαλει κατω θα εχω και εγω το μωρακι μου αργα η γρηγορα 

Θα το έχεις.σου εύχομαι τα Χριστούγεννα να χεις θετικό τεστακι!!!!!!!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, giotitsa είπε:

@Beboula25 οχι δεν θελω να εχω θυμο μεσα μου για να εγινε καποιο λογο ειχε ο Θεος και εγω θα το δεχτω και θα προχωρησω πολυ κοριτσακι μου εγω σε θαυμαζω 10 φορες αν εσυ με θαυμαζεις 1 και ναι απορω και εγω η ιδια που βρισκω την δυναμη μου την δινει ο Θεος και πιστευω οτι κατι καλο θα γινει που θα παει ροδα ειναι και γυριζει

Με τιμουν ιδιαιτερως τα λογια σου. Τι να πω ειλικρινά η καλοσύνη της καρδιάς σου, η αξιοπρέπεια και η πιστη σου νικάει τα πάντα. Το πιστεύω πως σου δίνει δύναμη ο Θεός όπως πιστεύω πως μόνο εκεινος ξέρει.Ειμαι σίγουρη πως θα χαμογελάσετε ξανά και θα πάρετε την ευτυχία που σας αναλογεί. Για όλα τα κοριτσια εύχομαι το καλύτερο και καθημερινά σιγουρεύομαι πως έκανα την πιο σωστή κίνηση που γράφτηκα εδώ και είμαι ευγνώμων που συνομιλώ μαζί σας.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Beboula25 είπε:

Με τιμουν ιδιαιτερως τα λογια σου. Τι να πω ειλικρινά η καλοσύνη της καρδιάς σου, η αξιοπρέπεια και η πιστη σου νικάει τα πάντα. Το πιστεύω πως σου δίνει δύναμη ο Θεός όπως πιστεύω πως μόνο εκεινος ξέρει.Ειμαι σίγουρη πως θα χαμογελάσετε ξανά και θα πάρετε την ευτυχία που σας αναλογεί. Για όλα τα κοριτσια εύχομαι το καλύτερο και καθημερινά σιγουρεύομαι πως έκανα την πιο σωστή κίνηση που γράφτηκα εδώ και είμαι ευγνώμων που συνομιλώ μαζί σας.

σε ευχαριστω τοσο για τα καλα σου λογια  και εγω ειμαι ευγνωμων που μιλαω μαζι σας

• Ευχαριστώ 1

xfHlp3.png

2 ώρες πρίν, giotitsa είπε:

Μπράβο κορίτσι! Με τόσο θετική σκέψη να ξέρεις ότι σύντομα θα έρθει αυτό που λαχταράς! Μη το βάζεις κάτω!

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 57 λεπτά , palmoira είπε:

Μπράβο κορίτσι! Με τόσο θετική σκέψη να ξέρεις ότι σύντομα θα έρθει αυτό που λαχταράς! Μη το βάζεις κάτω!

@palmoira οχι δεν θα το βαλω κατω με τιποτα εχω αισιοδοξια και δυναμη σας ευχαριστω ολες σας !!!! ευχομαι ολες μας να εχουμε συντομα τα μωρακια μας ελπιδα κοριτσια και δυναμη σε ολες σας η ζωη ειναι ωραια

• Μου αρέσει 3

xfHlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...