Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Το 2018 ας γίνουμε όλες ΜΑΝΕΣ!!!!!!!

Bela

Recommended Posts

Κι εγω ετσι νομιζω λουλου μου, πως θα ειμαι μια χαρά με το μωράκι μου και πως δεν θα θελω να γυρισω στη δουλειά. Αλλα ειναι απο τη μια μερικές μαμάδες που μου λενε πως ολο τσακώνονταν με τον άντρα τους όσο ήταν κλεισμένες στο σπίτι και δεν δούλευαν και πως το να πας για λιγο να αλλάξεις παραστάσεις σου κανει καλο. Κι απο την άλλη ειναι και το οικονομικό στη μέση και το σκέφτομαι πως θα την βγάλουμε με έναν μισθό για τοσο καιρό. Αλλα αυτο δεν το πολυσκεφτομαι γιατι για όλους εχει ο Θεος. Μεσα στις επόμενες εβδομαδες πρέπει να τους το ανακοινώσω. Θα δουμε!  Εσυ δεν θα δουλεύεις καθολου;

Βασιλική πες μου πως τουλαχιστον σου αρεσει η δουλειά σου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 10,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• P.L.L.

1310

• loyloy

1242

• Beboula25

1015

• Penny...

562

1 hour ago, P.L.L. είπε:

@Κελυ 32 στα δικαστήρια δουλεύεις;; Δικηγορος; Ελπιζω να εισαι απο τους καλούς! Πάντως κι εσυ κι εγω εχουμε τις ίδιες διακοπές. Αλλα εγω σκέφτομαι να μην ξεκινήσω απο Σεπτέμβρη. Τους ρώτησα αν μπορώ να πάρω όλη τη χρονια άδεια γιατι αν με το καλο γεννήσω Νοέμβρη θα πρέπει να ξεκινήσω μετα τα χριστουγεννα και δεν θα εχω που να αφήσω το παιδι αφού δεν εχω κανέναν στον Πειραιά. Δέχτηκαν να με ξαναπροσλαβουν Σεπτεμβριο του 19  αλλα και παλι το σκέφτομαι γιατι δεν εχω συνηθίσει να μένω στο σπίτι και να μη δουλεύω και φοβάμαι οτι θα νιώσω πως "κλείνομαι".  Δεν ειμαι αχάριστη και πάνω απ ολα θελω να ειναι καλα το μωρό αλλα ειμαι άνθρωπος νευρωτικός και χρειάζομαι να νιώθω παραγωγική. Ελπιζω πως με το μωρό θα νιώθω ετσι και δεν θα εχω την ανάγκη να πάω για δουλειά. Αλλα αφού δεν εχω αυτη την εμπειρία στο παρελθόν δε μπορώ να ξερω πως θα νιώθω! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα δουλεύεις κανονικά; Εχεις την ευχέρεια  να το αποφασίσεις τοτε; Εγω πρέπει να πάρω την απόφαση μέχρι 20/7! Οι άλλες εγκυμονούσες τι σκέφτεστε; 

Το μωρό θα το νιώσεις, μην ανησυχείς! Κι εγω δεν το νιώθω καθε μερα ουτε ειμαι σίγουρη καθε φορα οτι ειναι αυτο. Αλλα κάποιες φορές κανει πολυ αισθητή την παρουσία της!

Ειμαι δικηγορος και δουλευω σε δικηγορικο γραφειο...Εμας τα δικαστηρια κλεινουν το καλοκαιρι..Αλλα μαλλον κ εγω απο σεπτεμβρη δεν θα γυρισω γιατι δεν θα ειναι ευκολο ν ανταπεξελθω στον ογκο των δικαστηριων...Θα δουμε ομως...Ηδη σημερα με εχουν συγχισει ολοι οι πελατες!!! Αλλα κανω υπομονη!!!!

πρίν από 56 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν θα έχεις χρόνο βρε.θα περασει ο ένας χρόνος νεράκι. Θα χεις το μωρό που θα σε χρειάζεται.ειναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.μη το σκέφτεσαι καν.κατσε ένα χρόνο σπίτι με το μωρό.θα δεις ότι είναι η καλύτερη απόφαση που πήρες.

Καλά ρε πάνε Καλά?πήγαινε επιθεώρηση.κανε καταγγελία .και Και θα πάρεις το υπόλοιπο της άδειας σου όλο μαζί με όσα δικαιούσαι.απο το νόμο σταματάς 2 μήνες πριν την ημερομηνία τοκετού και παίρνεις άλλους 2 μετα .Και αν θες παίρνεις και το 6μηνο του ΟΑΕΔ στο καπάκι.10 μήνες και είσαι με το παιδάκι.απο όσο ξέρω μέχρι να πάει 18 μηνών το Παιδί δεν μπορεί να σε απολύσει.ψαξτο λίγο γιατί είναι εκμετάλλευση.

@Κελυ 32 παραπάνω είδα ότι δουλεύεις στα δικαστήρια.αν ει σαι δικηγόρος θα ξερει ς.εχει αλλάξει ο νόμος που προστατεύει τις μανούλες μέχρι να πάει 18 μηνών το Παιδί?

Εγω δυστυχως δεν εχω προνομια υπαλληλου...καθοτι ειμαι ελευθερη επαγγελματιας...Αυτο σημαινει οτι οσο θα ειμαι με το μωρο και δεν θα δουλευω δεν με προστατευει απολυτως τιποτα .Απλα δεν θα πληρωνομαι αλλα θα ειμαι υποχρεωμενη να καταβαλω ασφαλιστικες εισφορες καθε μηνα  Αυτα ειναι τα κακα τπυ επαγγελματος..

Οκ, @Κελυ 32, να σε εχουμε υπόψιν μας αν εχουμε μπλεξίματα  με τον νόμο! Κι εμείς υποσχόμαστε να ειμαστε καλοί πελάτες!

Το καλο της υπόθεσης ειναι οτι μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου ποτε θα ξεκινήσεις ξανά δουλειά και να πάρεις όσο χρειάζεσαι. 

πρίν από 15 λεπτά , P.L.L. είπε:

Οκ, @Κελυ 32, να σε εχουμε υπόψιν μας αν εχουμε μπλεξίματα  με τον νόμο! Κι εμείς υποσχόμαστε να ειμαστε καλοί πελάτες!

Το καλο της υπόθεσης ειναι οτι μπορείς να αποφασίσεις μόνη σου ποτε θα ξεκινήσεις ξανά δουλειά και να πάρεις όσο χρειάζεσαι. 

Αχρειαστη να ειμαι!! Χαχα! Ναι εχει και τα καλα του!!! Αλλα γενικα εχεις και το αγχος της αβεβαιοτητας!!!!!

• Χαχα 1

@loyloy μου αν κανω κατι τετοιο δε προκειται να ξανα βρω δουλεια μεχρι να πεθανω :)

@P.L.L.  φυσικα και μου αρεσει παρα πολυ! Σε ποιον δεν θα αρεσε να ειναι απο τις 8 μεχρι τις 6 κλεισμενος σε μια αποθηκη μπροστα σε ενα υπολογιστη και να περναει τιμολογια :)

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@loyloy μου αν κανω κατι τετοιο δε προκειται να ξανα βρω δουλεια μεχρι να πεθανω :)

@P.L.L.  φυσικα και μου αρεσει παρα πολυ! Σε ποιον δεν θα αρεσε να ειναι απο τις 8 μεχρι τις 6 κλεισμενος σε μια αποθηκη μπροστα σε ενα υπολογιστη και να περναει τιμολογια :)

Θεααα!! :lol:

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 27 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ψάξε για το αν ισχύει ακόμα αν είσαι καλυμμένη μέχρι να φτάσει το Παιδί 18 μηνών.ρε συ είναι εκμετάλλευση κανονική.6μηνο ΟΑΕΔ και τους μήνες που δικαιεισαι πριν και μετα τη γέννα μη τα χαρίσεις.ειναι υποχρεωμένος ρε συ.πηγαινε ρώτησε στο ΙΚΑ.σε παρακαλώ μη το αφήσεις έτσι.εχεις περάσει πολλά το τελευταίο καιρό και το τώρα να χεις και τον βλάκα να μη σε αφήνει να πάρεις τη νόμιμη άδεια σου?ειλικρινά τρελάθηκα οτ αν μας το γράψες.

πρίν από 36 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Τυχερουλα! Εχεις βρει την ιδανική δουλειά! Χωρις πλάκα πάντως, δεν κανει να εισαι τόσες ώρες καθισμένη σε μια καρέκλα. Για το μωρό εννοώ. Ο γιατρος μου λέει οτι πρέπει να κινούμαι όσο πιο πολυ μπορώ. Δεν τη θελουμε την ακινησία. Επισης, αν πάρεις τους παραπάνω μήνες που λέει η λουλου δεν επιβαρύνεται το αφεντικό σου γιατι τα πληρώνει ο ΟΑΕΔ. Απλώς θα πρέπει για κανενα χρόνο να σε αντικαταστήσει καποια άλλη κοπελα. Τοσο ανέφικτο ειναι αυτο; Εχεις κανει συζήτηση μαζι του;

πρίν από 54 λεπτά , loyloy είπε:

Ψάξε για το αν ισχύει ακόμα αν είσαι καλυμμένη μέχρι να φτάσει το Παιδί 18 μηνών.ρε συ είναι εκμετάλλευση κανονική.6μηνο ΟΑΕΔ και τους μήνες που δικαιεισαι πριν και μετα τη γέννα μη τα χαρίσεις.ειναι υποχρεωμένος ρε συ.πηγαινε ρώτησε στο ΙΚΑ.σε παρακαλώ μη το αφήσεις έτσι.εχεις περάσει πολλά το τελευταίο καιρό και το τώρα να χεις και τον βλάκα να μη σε αφήνει να πάρεις τη νόμιμη άδεια σου?ειλικρινά τρελάθηκα οτ αν μας το γράψες.

Την άδεια εγκυμοσυνης και λοχείας δεν μπορεί να μη στα δώσει. Εφόσον είσαι ασφαλισμένη ο γιατρός θα σου δώσει χαρτί με την τελική ημερομηνία τοκετού και το καταθέτεις στο ΙΚΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!Είναι ποινικό αδίκημα με πολύ σοβαρές κυρώσεις. Το 6μηνο μετά, είναι άδεια θηλασμού,είναι δίκη σου επιλογή και δυστυχώς στον ιδιωτικό τομέα πολλές γυναίκες δεν καταφέρνουν να το πάρουν επειδή φοβούνται. Επίσης δικαιούσαι μειωμένο ωράριο όταν με το καλό επιστρέψεις. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Ξερω πολυ καλα τι δικαιουμε! Μου ειπε να δουλεψω μεχρι το τελος και να τα παρω μετα μαζεμενα αλλα οπως μου ειπε και ο γιατρος μου προσεξε γιατι σε τετοιες συμφωνιες σχεδον καμια δεν καταφερνει να τα παρει! Για την αδεια που μου χρωσταει φυσικα ουτε λογος! Παει αυτη! Θα ερθει μια κοπελα στη θεση μου αλλα επειδη εχουμε εποχιακα προιοντα θελει να τελειωσω εγω τη σεζον και μετα να ερθει η αλλη! Τεσπα...θα δω πως θα το διαχειριστω γιατι θελω να γυρισω στη δουλεια και θελει προσοχη! 

@P.L.L.το ξερω οτι δεν κανει αλλα αυτη ειναι η δουλεια μου...δε μπορω να το αλλαξω αυτο! Απλα οποτε με ποναει η μεση κανω καμια βολτα!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Ξερω πολυ καλα τι δικαιουμε! Μου ειπε να δουλεψω μεχρι το τελος και να τα παρω μετα μαζεμενα αλλα οπως μου ειπε και ο γιατρος μου προσεξε γιατι σε τετοιες συμφωνιες σχεδον καμια δεν καταφερνει να τα παρει! Για την αδεια που μου χρωσταει φυσικα ουτε λογος! Παει αυτη! Θα ερθει μια κοπελα στη θεση μου αλλα επειδη εχουμε εποχιακα προιοντα θελει να τελειωσω εγω τη σεζον και μετα να ερθει η αλλη! Τεσπα...θα δω πως θα το διαχειριστω γιατι θελω να γυρισω στη δουλεια και θελει προσοχη! 

@P.L.L.το ξερω οτι δεν κανει αλλα αυτη ειναι η δουλεια μου...δε μπορω να το αλλαξω αυτο! Απλα οποτε με ποναει η μεση κανω καμια βολτα!

τι να πει κανείς!!αντί μα τις προσεχουνε τις έγκυες Όλα τα αφεντικά τις ταλαιπωρουνε!!αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...η μάλλον όλα στην Ελλάδα γίνονται δυστυχώς!

• Μου αρέσει 1

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

22 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κι εγω ετσι νομιζω λουλου μου, πως θα ειμαι μια χαρά με το μωράκι μου και πως δεν θα θελω να γυρισω στη δουλειά. Αλλα ειναι απο τη μια μερικές μαμάδες που μου λενε πως ολο τσακώνονταν με τον άντρα τους όσο ήταν κλεισμένες στο σπίτι και δεν δούλευαν και πως το να πας για λιγο να αλλάξεις παραστάσεις σου κανει καλο. Κι απο την άλλη ειναι και το οικονομικό στη μέση και το σκέφτομαι πως θα την βγάλουμε με έναν μισθό για τοσο καιρό. Αλλα αυτο δεν το πολυσκεφτομαι γιατι για όλους εχει ο Θεος. Μεσα στις επόμενες εβδομαδες πρέπει να τους το ανακοινώσω. Θα δουμε!  Εσυ δεν θα δουλεύεις καθολου;

Βασιλική πες μου πως τουλαχιστον σου αρεσει η δουλειά σου...

Εγώ παραιτήθηκα τον περασμένο Δεκέμβρη.επρεπε να πάρουμε αποφάσεις με τον φίλο μου.μεναμε 40 χλμ μακριά και ένας από τους 2 έπρεπε να τα παρατήσει.εγω υπάλληλος ήμουν σπίτι νοίκιαζα και το πιο λογικό Αφού έχει δική του δουλειά ο άντρας μ να τα παρατήσω Εγώ.στην πορεία ειπ Αμε να ξεπεταχτει λίγο το Παιδί και θα δουλεύω και εγώ μαζί του.ολα σιγά σιγά θα γίνουν.

πρίν από 10 λεπτά , giotitsa είπε:

κοριτσια καλημερα πως ειστε ;;;

Καλημέρα κορίτσι μου.ολα Καλά δοξα το Θεό.Εσυ βρίσκεις τον εαυτό σου σιγά Σιγά?Πως τα πας?

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ παραιτήθηκα τον περασμένο Δεκέμβρη.επρεπε να πάρουμε αποφάσεις με τον φίλο μου.μεναμε 40 χλμ μακριά και ένας από τους 2 έπρεπε να τα παρατήσει.εγω υπάλληλος ήμουν σπίτι νοίκιαζα και το πιο λογικό Αφού έχει δική του δουλειά ο άντρας μ να τα παρατήσω Εγώ.στην πορεία ειπ Αμε να ξεπεταχτει λίγο το Παιδί και θα δουλεύω και εγώ μαζί του.ολα σιγά σιγά θα γίνουν.

Καλημέρα κορίτσι μου.ολα Καλά δοξα το Θεό.Εσυ βρίσκεις τον εαυτό σου σιγά Σιγά?Πως τα πας?

Σήμερα έχω ανάμεικτα συναισθήματα από την μια είμαι χαρούμενη και από την άλλη όχι καλά ναι βρίσκω τον εκατό μου θέλω να ξέρετε ότι έχετε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μου μέσα από εσάς δεν θα το βάλω κάτω χθες είχα ραντεβού με καινούργιο γυναικολόγο και μου είπε ότι βάση του μοριακού καρυότυπου που έχω δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό και και μπορώ να κάνω καινούργια προσπάθεια για μωρό πρέπει όμως να κάνω εξέταση θρομβοφιλίας για να δω αν είμαι και από εκεί εντάξει μου είπε οτι μπορώ να ξεκινήσω όποτε θέλω προσπάθειες άλλα επειδή δεν εχω αντισώματα στην ερυθρά αποφασισα να κανω το εμβολιο και να κατσω 3 μηνες απαραιτητα χωρις να κανω προσπαθειες τοτε τον Νοεμβριο θα μπω στην διαδικασια να κανω καινουργια προσπαθεια για μωρο αυτο ειναι το καλο νεο το κακο νεο ειναι οτι μου ειπε οτι μαλλον φταει η αμνιοπαρακεντιση που εκανα και εχασα το μωρο το λεω αυτο εγινε στην δικια μου περιπτωση η καθε μητρα στην καθε γυναικα αναπεξερχεται διαφορετικα εμενα δυστηχως δεν μου πηγε καλα 

• Λυπημένη/-ος 3

xfHlp3.png

πρίν από 2 λεπτά , giotitsa είπε:

Σήμερα έχω ανάμεικτα συναισθήματα από την μια είμαι χαρούμενη και από την άλλη όχι καλά ναι βρίσκω τον εκατό μου θέλω να ξέρετε ότι έχετε παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μου μέσα από εσάς δεν θα το βάλω κάτω χθες είχα ραντεβού με καινούργιο γυναικολόγο και μου είπε ότι βάση του μοριακού καρυότυπου που έχω δεν βλέπει κάτι ανησυχητικό και και μπορώ να κάνω καινούργια προσπάθεια για μωρό πρέπει όμως να κάνω εξέταση θρομβοφιλίας για να δω αν είμαι και από εκεί εντάξει μου είπε οτι μπορώ να ξεκινήσω όποτε θέλω προσπάθειες άλλα επειδή δεν εχω αντισώματα στην ερυθρά αποφασισα να κανω το εμβολιο και να κατσω 3 μηνες απαραιτητα χωρις να κανω προσπαθειες τοτε τον Νοεμβριο θα μπω στην διαδικασια να κανω καινουργια προσπαθεια για μωρο αυτο ειναι το καλο νεο το κακο νεο ειναι οτι μου ειπε οτι μαλλον φταει η αμνιοπαρακεντιση που εκανα και εχασα το μωρο το λεω αυτο εγινε στην δικια μου περιπτωση η καθε μητρα στην καθε γυναικα αναπεξερχεται διαφορετικα εμενα δυστηχως δεν μου πηγε καλα 

Απορώ γτ επέμεινε ο γιατρός σου στην αμνιο.ο δικός μου οτ Αν έκανα την Αυχενική του Λε ω να καν ουμε και αμνιο?Και η απάντηση του ήταν ότι από τη στιγμή που υπάρχει μη επεμβατικος τρόπος πλέον με την αιματολογικη που έχει 99,8%  επιτυχία Εγώ δεν δέχομαι να ξανακάνω αμνιο λόγω των ποσοστών αποβολής.απο κει και πέρα ότι είναι θα το δούμε.

Αν είσαι σίγουρη με το να ξεκινήσεις προσπαθειες το Νοέμβριο τότε Κάνε το εμβόλιο αν νιώθεις όμως ότι θα πιεστεις τόσο καιρό χωρίς το ενδεχόμενο εγκυμοσύνης τότε μη το κάνεις.εσυ ξερει ς καλύτερα.

Αν και καλύτερα λίγους μήνες χωρίς να προσπαθείτε.απλα να περνάτε όμορφα οι δύο σας.μπορει να σας κάνει καλό.αν μπορέσετε σε αυτό το διάστημα να πάτε και κα να ταξιδάκι.ή έστω μια εκδρομουλα.

Ο καινούριος γιατρός Πως σου φάνηκε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...